FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
Nincs top komment...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

RatBaG
top kommentet nézzétek meg 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5
Harmadik tesztnap eredménye:

1. P.Maldonado Williams 1:22.391 106 kör
2. M.Schumacher Mercedes 1:23.384 +0.993 127 kör
3. K.Kobajasi Sauber 1:23.582 +1.191 99 kör
4. J.Button McLaren 1:23.918 +1.527 114 kör
5. J.Vergne Toro Rosso 1:24.433 +2.042 78 kör
6. Mark Webber Red Bull 1:24.771 +2.380 97 kör
7. F.Massa Ferrari 1:24.771 +2.380 84 kör
8. Di Resta Frce India 1:25.646 +3.255 83 kör
9. T.Glock Marussia 1:26.173 +3.782 108 kör
10. V.Petrov Caterham 1:26.448 +4.057 70 kör

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ScarY MAN
+1

...

kifli
profinak ms számít csak 😄

btw szerintem mindenki profinak mondható, aki bekerült az f1-be, és le tud futni egy versenyt annélkül, hogy összetörje magát, vagy másokat, és persze ezt versenytempóban teszi.
Most mondjam azt hogy kiválló, szerintem a profi jó kifejezés volt 😄

tmp
"profi" ROTFL

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

meg legalább így majd 3-as szorzó lesz Vettelre elsõ futamon.

Vettel msot csak bemelegített, futamokat szimulált, õ már nem hotlapokra játszik mint a gyengébbek.
õ profi neki nem kell bizonyítani.

tmp
<#hamm>

az elmúlt 2 nap alapján a Force India nem tûnik rossznak...kíváncsi leszek rájuk hányadik csapatként lépnek elõrébb

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szabii98
Hulk és Perez szuperlágy, Vettel közepes. Kis különbség

I met God. She's black

Totti5
Második tesztnap eredménye:

1. N.Hülkenberg Force India 1:22.608 112 kör
2. S.Perez Sauber 1:22.648 +0.040 85 kör
3. S.Vettel Red Bull 1:22.891 +0.283 104 kör
4. F.Alonso Ferrari 1:23.180 + 0.572 87 kör
5. D.Ricciardo Toro Rosso 1:23.639 +1.031 48 kör
6. L.Hamilton McLaren 1:23.806 +1.198 120 kör
7. N.Rosberg Mercedes 1:24.555 +1.947 82 kör
8. V.Bottas Williams 1:25.738 +3.130 117 kör
9. V.Petrov Caterham 1:26.605 +3.997 69 kör
10. C.Pic Marussia 1:27.343 +4.735 108 kör

Firerock
Pedig örültem volna neki ha még egy erõs csapat lett volna:/

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
<#eljen>

Master91

Szorítottam neki mikor Monzába nyert esõs körülmények közt....
Ha neked az elõzés amit õ mûvelt....próbálkozott igen, örültem is neki. De törés-zúzás-koccanás-stb,stb....
Mind egy, nem etetem a trollokat.<#felkialtas>
Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

tmp
jah mert amikor a toroba volt is ugyanígy szurkoltál neki mi? divatszurker.<#lama>

Hamilton tört zúzott? Talán mert csak õ volt tökös elõzni ?

Sajnos mar azt is olvastam valahol, hogy akar Melbourne is kimaradhat.

http://gaborszantai.co.uk/

Totti5

ezek az uj f1 autok olyanok a forma autok között mint az airbus beluga a repülõgépek között. Torzszülött😊

SitatiS
<#nevetes2>

Let the good times roll.

Master91
pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Master91
Persze ezt is hozzá kell tenni. Akkor is szép volt, nem hittem volna én se hogy ilyet is tud. De még szerintem sokáig lesz F1-be, még látunk tõle-ezt azt. Nem hiszem hogy az F1 történelem legeslegesleges legjobb pilótája lesz, de szerintem 4 Vb-je meg lesz.
miért pont Hamiltont kell felhozni, aki hibát hibára halmozott idén? pont õt? legalább Buttont hoztad volna fel

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

azta mindenit neki:S

áttervezés, ami azt jelenti szerintem, hogy így azért jelentõs hátrányba fognak kerülni

kifli
Azt jegyezzük meg, hogy azzal a kocsival, nem volt nehéz elkenni bárkinek a száját, fõleg nem egy ferráriét, aki keményeb keveréken, erõsen középmezõnybe való volt 😊
Master91
1 Vb Hamiltonak, 2 Vettelnek. Oké, alá írom, tavaly a Red Bull végig verte a mezõnyt. Na de az elõtt...?
Hamilton az 1 Vb-jét mikor nyerte? Mikor Massával csatázott (aki valjuk be, csak abba az évbe volt esélyes [ sajnos ] és szerintem inkább a Ferrari miatt ), akkor jól ment a Ferka. Most jól ment a McLaren, de a Redbull 1 picivel elõttük járt. Tavaly csak 1-2 futamra tudták meg fogni, akkor is éppen hogy ha jól emlékszem.

Tud elõzni? Mostani szezonba mit mûvelt? Tört-zúzott. Vettel persze hogy nem elõz, élrõl indul, ritkán kellett neki elõznie...de azért amit Olaszországba mûvelt tanítani kellene. Meg Spanyolországba is csúnyán elkente Alonso száját.
Anno kis pöcsös koromba Hakkinent tartottam senkiházinak, mert néha 1. helyrõl nyert. Azt nem tartottam tudásnak. De aztán ahogy felnõttem igen is tudásnak tartom a pole pozíciót is...
'Az hogy két VB címe van az nem jelent semmit' 1 vb cím is már fel ér kb. fél istenséggel! Örökre benne van a neve F1 történelmébe (kérdés az hogy kik fognak rá emlékezni )
Vb nem kis dolog, huszon akárhány kiváló pilóta a király kategóriába, és te vagy éppen a legjobb köztük...ez kurva nagy szó. Nem pofára osszák, és nem is csalásra,nem is kõ-papír ollóra, nem is pénz érme feldobásra, nem is FIA - xy csapat össze esküvésre.
Totti5
Az is többször bebizonyosodott hogy ha kell elõz, ha kell lekergeti az ellenfelét a fûre is vagy a füvön elõzni meg.

Én értem hogy Vettelt tökéletesnek akarod látni, de nem az. Ember aki hibázik, így nála is mint ahogy mindenkinál becsúszott 1-1 hiba.

Firerock
Mondjuk azért Vettelt még Hamiltonhoz sem hasonlítanám.
Hamiltont akármennyire is utálom tisztelem,azért mert elõzni tud pl,nem kell neki DRS,Kers stb. Vettel annyit tud hogy az elsõ helyrõl nyer,ha valami probléma van,esetleg nem a csapattársa van elõtte,akit köteleznek arra hogy engedje el akkor nem tud elõrejönni,ezt az év folyamán többször is bebizonyította,ha szorongatják akkor hibázik.
Az hogy két VB címe van az nem jelent semmit,a jelen mezõnyben több egy VB címmel rendelkezõ pilóta is jobb nála.

a.carkey
szerintem még Fangio rekordját se fogja be, de még bármi lehet elõtte áll a jövõ!

Látod Alonso micsoda zseniként indult 2005-06 környékén amikor 2 vb-t bezsebelt, aztán azóta semmi

Master91
Persze, nem arra gondoltam hogy 10 Vb cím és akkor elõrébb teszem Suminál.
Olyasmire gondoltam amibõl pl. Hamilton evickélt ki az elõzõ szezonba. Az az össze omlás szerû valami...Gondoljatok bele, jött a Hamilton, sztár lett, vb-lett, nem jött össze neki a szezon, kicsit össze is omlott.
Alonso is ugyan ezen végig ment. Button szerencsére már komoly fejjel lett vb, õ már nem esett ilyen mély pontra.

Vettel is jött, sztár lett, vb lett....szerintem neki is tartogat az élet egy mély pontot, kérdés az, hogy mennyire tudja össze szedni magát akkor.
Nem csípem Hamiltont, de azért tetszik ahogy össze szette magát.
Totti5
Az nem mostanában lesz, és ahhoz a csillagoknak nagyon jól kell álniuk hogy valakinek egy olyan sorozat összejöjjön, ráadásul most sok VB pilóta van a lejobb csapatoknál akik szintén esélyesek, persze ha Vettel üldözése helyett egymást fogják körberverni, akkor az nem lesz túl dicsõséges év megint.

Totti5
Minden esélye megvan arra hogy harcban legyen idén a 3. címéért. 3 VB címmel már elég elit körökbe kerül. Senna, Piquet, Stewart, Lauda és Brabham. Persze ez igaz Alonsora is. S természtesen akárhány címet nyer, fikázók mindig lesznek.

amig nem éri el Schumi vb címeinek és gyõzelmeinek számát addig nincs mirõl beszélni Vettel esetében😄

Totti5
Valami gebasz van a vázzal. Inkább megcsinálják, legyártják a módosított elemeket, amik jobbak, hatékonyabbak, mint a "rosszal" mennének. Jövõhéten visszajönnek.

Azt most nem tudom hogy mivel õk nem lesznek két napot, azt privát teszten lefuthatják, mint a Merci tette?

Master91
Azért ebbe ne menjünk bele, mind a 3 pilóta az F1 történetébe más-más szakaszába volt a legjobb....Nem tudom mi lenne, ha pl. egy szezonba autókáztak volna mind a 3man egy-egy élcsapatnál.
Mondjuk azért Senna és Sumi jókat bunyózott a pályákon...Vettelt nagyon jó pilótának tartom, de nem emelem MÉG olyan szintre ahol Sumi / Senna járt.
Ahhoz még 1-2 dolgot le kellene raknia az asztalhoz.
ScarY MAN
gondolom amikor alfonzó rönyónál vb lett akkor buzi fia+renault folyt a szádból, elõtte tuti buzi fia+ferrari, majd jött a buzi fia+brawn gp és még sorolhatnánk. ki nem szarja le hogy te miképp próbálod itt a tüzet szítani?

...találtak egy kiskaput, amibe nem lehet belekötni. ennyi. a többi csapat gyökér volt, hogy nem tudnak másolni. gondolom az f1 mindig a tisztességes versenyzésrõl szólt. fuh....

...

Mert ez így is van. Sokkal jobb pilóta mindketttõjüknél

ez gyönyörûûûû imádom<#taps><#szeret>

Master91
Firerock
értem,nincs mirõl beszélnünk ha hisztek ennek a demagóg szövegnek amit a Fia és a RedBull nyomat... Mondjuk ez a kettõ lassan ugyanaz

Master91
Miért, meg szegi?
Próbákon át megy, szabályoknak meg felel, mirõl beszélünk ?
Firerock
Elképzelhetõ hogy rossz szót használtam...
Tudnál segíteni? Minek hívjuk azt hogy egy bizonyos csapat büntetés nélkül megszegheti a szabályokat?

Totti5
S rád miért nem vonatkozik az, hogy megkértünk már h a csalás vádját felejtsd el, mert nem igaz. Eddig sem tudtad kitalálni, hogy ki miért csalt, s most sem fogod fel azt ami állítasz, de hajrá!

Master91
Már megint ki csal ?
Firerock
ahogy tavaly se,így most se lesz semmi szankció. Egyszerûen megint nézhetjük hogy csalással lesznek világbajnokok,és az fog folyni a TV-bõl hogy a kislány jobb pilóta mint Senna vagy MS...

Rájuk miért nem vonatkoznak a szabályok?

szabii98
nem, valami elromlott a gépen

I met God. She's black