FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. P.Maldonado Williams 1:22.391 106 kör
2. M.Schumacher Mercedes 1:23.384 +0.993 127 kör
3. K.Kobajasi Sauber 1:23.582 +1.191 99 kör
4. J.Button McLaren 1:23.918 +1.527 114 kör
5. J.Vergne Toro Rosso 1:24.433 +2.042 78 kör
6. Mark Webber Red Bull 1:24.771 +2.380 97 kör
7. F.Massa Ferrari 1:24.771 +2.380 84 kör
8. Di Resta Frce India 1:25.646 +3.255 83 kör
9. T.Glock Marussia 1:26.173 +3.782 108 kör
10. V.Petrov Caterham 1:26.448 +4.057 70 kör
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
btw szerintem mindenki profinak mondható, aki bekerült az f1-be, és le tud futni egy versenyt annélkül, hogy összetörje magát, vagy másokat, és persze ezt versenytempóban teszi.
õ profi neki nem kell bizonyítani.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
1. N.Hülkenberg Force India 1:22.608 112 kör
2. S.Perez Sauber 1:22.648 +0.040 85 kör
3. S.Vettel Red Bull 1:22.891 +0.283 104 kör
4. F.Alonso Ferrari 1:23.180 + 0.572 87 kör
5. D.Ricciardo Toro Rosso 1:23.639 +1.031 48 kör
6. L.Hamilton McLaren 1:23.806 +1.198 120 kör
7. N.Rosberg Mercedes 1:24.555 +1.947 82 kör
8. V.Bottas Williams 1:25.738 +3.130 117 kör
9. V.Petrov Caterham 1:26.605 +3.997 69 kör
10. C.Pic Marussia 1:27.343 +4.735 108 kör
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Szorítottam neki mikor Monzába nyert esõs körülmények közt....
Ha neked az elõzés amit õ mûvelt....próbálkozott igen, örültem is neki. De törés-zúzás-koccanás-stb,stb....
Mind egy, nem etetem a trollokat.<#felkialtas>#felkialtas>
Hamilton tört zúzott? Talán mert csak õ volt tökös elõzni ?
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
http://gaborszantai.co.uk/
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
áttervezés, ami azt jelenti szerintem, hogy így azért jelentõs hátrányba fognak kerülni
Hamilton az 1 Vb-jét mikor nyerte? Mikor Massával csatázott (aki valjuk be, csak abba az évbe volt esélyes [ sajnos ] és szerintem inkább a Ferrari miatt ), akkor jól ment a Ferka. Most jól ment a McLaren, de a Redbull 1 picivel elõttük járt. Tavaly csak 1-2 futamra tudták meg fogni, akkor is éppen hogy ha jól emlékszem.
Tud elõzni? Mostani szezonba mit mûvelt? Tört-zúzott. Vettel persze hogy nem elõz, élrõl indul, ritkán kellett neki elõznie...de azért amit Olaszországba mûvelt tanítani kellene. Meg Spanyolországba is csúnyán elkente Alonso száját.
Anno kis pöcsös koromba Hakkinent tartottam senkiházinak, mert néha 1. helyrõl nyert. Azt nem tartottam tudásnak. De aztán ahogy felnõttem igen is tudásnak tartom a pole pozíciót is...
'Az hogy két VB címe van az nem jelent semmit' 1 vb cím is már fel ér kb. fél istenséggel! Örökre benne van a neve F1 történelmébe (kérdés az hogy kik fognak rá emlékezni )
Vb nem kis dolog, huszon akárhány kiváló pilóta a király kategóriába, és te vagy éppen a legjobb köztük...ez kurva nagy szó. Nem pofára osszák, és nem is csalásra,nem is kõ-papír ollóra, nem is pénz érme feldobásra, nem is FIA - xy csapat össze esküvésre.
Én értem hogy Vettelt tökéletesnek akarod látni, de nem az. Ember aki hibázik, így nála is mint ahogy mindenkinál becsúszott 1-1 hiba.
Hamiltont akármennyire is utálom tisztelem,azért mert elõzni tud pl,nem kell neki DRS,Kers stb. Vettel annyit tud hogy az elsõ helyrõl nyer,ha valami probléma van,esetleg nem a csapattársa van elõtte,akit köteleznek arra hogy engedje el akkor nem tud elõrejönni,ezt az év folyamán többször is bebizonyította,ha szorongatják akkor hibázik.
Az hogy két VB címe van az nem jelent semmit,a jelen mezõnyben több egy VB címmel rendelkezõ pilóta is jobb nála.
A medve nem játék.
Látod Alonso micsoda zseniként indult 2005-06 környékén amikor 2 vb-t bezsebelt, aztán azóta semmi
Olyasmire gondoltam amibõl pl. Hamilton evickélt ki az elõzõ szezonba. Az az össze omlás szerû valami...Gondoljatok bele, jött a Hamilton, sztár lett, vb-lett, nem jött össze neki a szezon, kicsit össze is omlott.
Alonso is ugyan ezen végig ment. Button szerencsére már komoly fejjel lett vb, õ már nem esett ilyen mély pontra.
Vettel is jött, sztár lett, vb lett....szerintem neki is tartogat az élet egy mély pontot, kérdés az, hogy mennyire tudja össze szedni magát akkor.
Nem csípem Hamiltont, de azért tetszik ahogy össze szette magát.
Azt most nem tudom hogy mivel õk nem lesznek két napot, azt privát teszten lefuthatják, mint a Merci tette?
Mondjuk azért Senna és Sumi jókat bunyózott a pályákon...Vettelt nagyon jó pilótának tartom, de nem emelem MÉG olyan szintre ahol Sumi / Senna járt.
Ahhoz még 1-2 dolgot le kellene raknia az asztalhoz.
...találtak egy kiskaput, amibe nem lehet belekötni. ennyi. a többi csapat gyökér volt, hogy nem tudnak másolni. gondolom az f1 mindig a tisztességes versenyzésrõl szólt. fuh....
...
Tudnál segíteni? Minek hívjuk azt hogy egy bizonyos csapat büntetés nélkül megszegheti a szabályokat?
Rájuk miért nem vonatkoznak a szabályok?