182115
  • FeikG
    Azért ez a kép sok mindent elárul,hogy kik ülhetnek az első sorban:))
  • kifli
    Azért a versenyzők nem éppen így gondolkodnak, hogy ja ez vettel, őt bírom, úgyhogy elengedem. Kicsit sportszerűtlen lenne, hogyha bárki bárkit csak azért engedne el mert neki drukkol pedig nem is egy csapatban vannak.
    Ha ez így lenne, akkor mindenki gyűjthetné a barátokat, és azon dőlne el egy vb sorsa, hogy kinek van több barátja a pályán.
  • FeikG
    +1 De talán egy GPS helytállóbb lenne...
  • desigo
  • desigo
    Szórakoztató évadot toltak :)

• paj01
    hát sajna ezt el kell viselni(ha mindenáron itt akarsz olvasgatni). Mivel Vettel a világbajnok:) Vagy is egy általánosan elfogadott pontrendszer(minősítő rendszer) szerint "ő az isten... a többiek meg szarok":D Ez van.
  • kifli
    Ki csinálja ezt? Csak az zavar, hogy fettelazistenatöbbiekszarok, és hasonló minőségű hsz-eket olvasgatok...
  • SzocsA
    oh sorry nem láttam, hogy már volt! pedig legörgettem!
    nem lehet valahogy eltüntetni?
    Durva egy verseny volt! Vettel megnyerte behozott 40 pontot! Alonsó meg azzal a szarral, mit elbasztak az olaszok,majdnem nyert!
    Massa is a szezon végére ébred fel!

Durva lett volna az is ha Hülkenberg dobogos helyet ért volna el! nem csinálja azt a marhaságot!
  • pedobear
  • pedobear
    Vettel: Ez volt életem legnehezebb versenye

Szinte biztos dobogós helyet vett el Nico Hülkenberg Lewis Hamiltontól, de a futam után mégsem kért bocsánatot.
  • SzocsA
  • Palinko
    lockpickinget kezd tanulni :D
  • G_ArchAngel #132578
    Kimi Räikkönen:

„Ez egy nagyon eseménydús verseny volt, és egyszer sem volt meg a tempónk, amit akartunk magunknak ezen a napon. Határozottan nagyon sok minden történt. Az 52. körben elhagytam a pályát az utolsó kanyarban, és nem igazán láttam jól, mivel a plexim koszos lett, és be is párásodott. Ahol elhagytam a pályát, azon a helyen vissza tudsz menni az aszfaltcsíkra úgy, hogy végigmész a kiegészítő célegyenesen, de ehhez át kell menned egy kapun. Tudom, mivel ugyanezt tettem 2001-ben, és akkor a kapu nyitva is volt. Ezúttal valaki bezárta. Jövőre biztosra fogok menni benne, hogy ismét nyitva legyen.”
  • vinc3nt
    Ki írta hogy nem fogadom el? 2005-ben is azt mondtam hogy a versenyző a csapat és a SZERENCSE kell hogy valaki vb legyen most is ezt mondom.
  • IXEMGabeo
    ja lehet 18 futam volt...
  • IXEMGabeo
    ja értem, amúgy előrelépett 11. helyre egy büntetés miatt úgy rémlik Szingapúrban lehet csak emiatt kap több gázsit a Caterham

Viszont bármennyire is fizetős Petrov idén jobban teljesített, mint az elmúlt 2 évben Trulli az a helyzet
  • a.carkey
    Ez az az év, amikor ha ő is Michelin, akkor csak 18? :D
  • Norbi1990
    Egymás után 41 futamon ért célba Heidfeld
    2007 French Grand Prix –2 009 Italian Grand Prix

Ezt megdönteni nem semmi :D
  • szabii98
    de ezt 1 évre mérik és szerintem 2008ban nem volt ennyi verseny
  • Firerock
    Glock 12. volt.
    Ha ugyanaz a helyezés lett volna akkor a többi eredményt nézik meg
  • IXEMGabeo
    Heidfeldnek is van egy hasonló, hogy zsinorban a BMW-vel 30-40 futamot teljesített befejezettként nem?

2008-as évet végigtolta szinte

azért Petrov 11. helye a legjobb a Caterhamnél idén. Glock is volt idén 11. mi dönt ilyenkor a konstruktőrök közt?
  • passatgt
    kobayasi úgyis kiment a boxba szóval rohadtul mindegy
  • Norbi1990
    Kimi teljesítette az összes futamot idén, így megdöntötte Monteiro 19 futamos rekordját.
  • Botond #132567
    Az eső...
  • paj01
    kap egy brazil gépsort:D:D

http://www.hogymondom.hu/showslang.php?slang=brazil%20g%C3%A9psor
  • desigo
  • mcmoha
  • a.carkey
    Egy buzibár? :D
  • a.carkey
    De a videón utána kielemezték, hogy volt egy zöld, majd sárgák, kettő is. A másodiknál-harmadiknál totál sárga volt.

VISZONT, nem tudom, de mintha a különböző zászlójelek a tóltól-igig tartatnának.

Ennél azt írja a szabálykönyv:

"Ezt a zászlót (a körülményektől függően) legalább 4 körön keresztül kell bemutatni, hacsak a felület ismét normálissá nem válik. A zászlót követő szektor végén nem szükséges általában a zöld zászlót bemutatni."
  • repvez
  • mcmoha
    A brazilok valami kulonleges meglepetest terveztek Schuminak. Valaki tudja, hogy mi volt az.?
  • IXEMGabeo
    német RTL-en nyomattak egy búcsú rappet Schumiról:D

állati h a német nyelv mennyire pörög xD
  • desigo
    Jó lenne Massát a dobogóért küzdeni de a futamok többségében befásul és a középmezőnyből nem tud előrébb lépni.
    Talán jövőre változhat ha egy versenyképes autót bírnak alá rakni.
  • szabii98
    "Bár egy belső kamerás lassításból úgy tűnt, Vettel egyszer sárga zászló hatálya alatt előzte meg Kamui Kobajasit, kiderült, hogy valójában a csúszós pályára figyelmeztető sárga/narancs jelzés volt érvényben. Ezt megerősítette a rivális Ferrari technikai igazgatója, Pat Fry is."

• szabii98
    Jó ez hogy Vettel nyert, mert nem isteníti a ferrari Alonsot, így Massa jövőre teret kap és elkeni a spanyol száját. ÁMEN!
  • Master91
    Valaki làtott már Rai interjùt? :D Vettelt+Sumisat talàptam csak.
  • G_ArchAngel #132554
    2007-ben pl csak Alonso volt az egyetlen bajnok a rajtracson, megis kibirtuk:)
  • DasIsFuck
    kovalainen nem nagyon virított pl a mclarenben annó úgy emlékszem.

amúgy igen sokmindenkiről elmondható pl ott van Glock, annó a toyotába masszív teljesítményt nyújtot ő is simán elérné azt a szintet amit massa csinált idén a ferráriban.
  • Master91
    Michael Schumacher: „Miután én meglehetősen korán defektet kaptam, nem tudtam pontosan, mitől volt ez: egy autó jött-e nekem, vagy egy törmelékre mentem rá. Tény, hogy ezt követően azt gondoltam, ma sem lesz részem érdekes versenyben, de aztán teljesen másként alakult. Az ilyen helyzetet a hosszú évek során mindig úgy próbáltam kezelni, hogy mindig előre néztem, mert mindig van lehetőség, mindig van még kiút. És hogy végül így zártuk a versenyt, úgy vélem egy kis vigaszt jelentett a csapatunk számára. Végül megtartottuk a konstruktőri helyezésünket, így elégedettek lehetünk.”

. „Már mondtam pár szót a rajtra menet is a nemzetközi publikumnak, de most a német közönségnek is megteszem, akik az évek során kísértek és velem együtt izgultak, szenvedtek, és nagyon sok szép pillanatot éltek át velem. Ezt szeretném megköszönni nekik. Ezek számomra is szép emlékek voltak, nagyon sok érzelmet és motivációt kaptam a rajongóktól, a közönségtől. Hihetetlenül szép évek voltak. Ezután egy leszek azok közül, aki továbbra is nyomon követik a sportot, a tévé előtt egy leszek közülük, és szurkolok majd."
  • DasIsFuck
    ha nemvagy tisztába az adott sportágban az alapvető sajátosságokkal,
    (mint pl itt, hogy a versenybalesetek,technikai meghibásodások az autóversenyzés velejárói és hogy a versenyző kb össz-vissz csak 20% jelentőséggel bír.)
    akkor felesleges bármit is mondani.

a tény az, hogy alonsoékank ott volt a pontelőnye,év első felébe az rb korántsem volt olyan jó,vettelné is voltak kiesések és mindenféle problémái, volt alonso és vettel oldalán is mák.
    Vettel végzett a végén előrébb és ezért teljesen jogosan megérdemelte a címet.
    Az, hogy alonso jobban megérdemelte volna az egy oltári baromság..annyi tényező van itt ami nem a versenyzőn múlik, hogy így kijelenteni nem lehet ezt az F1-ben...