182115
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#132630 A piloták t/1-be beszélnek mindig. Egyébként a csapat erős volt, az autó gyenge. -
#132629 Te hülyeségeket beszélsz. Nézz körül hol utáltam én őt! Egy beírást pls! -
#132628 Az én véleményem ugyan az,mint amit már leírtam ide 5 évvel ezelőtt is.
Te pedig Sumit már utáltad 10 évvel ezelőtt is és szidtad mint bokrot,ez nem változott.
Tehát 4 kiemelkedő versenyző van,de ebből 1 nyugdíjba ment.
És vannak még ketten,akikből valami hiányzik,hogy a Vettel-Alonso-Hamilton trióhoz érjenek..
Kubica és Rosberg maradt az örök talány.. -
#132627 Jó a srác stílusa. Bajnok nem lesz a Mercivel, de nem féltem őt azzal a szarral sem. Ráadásul a legjobb barátja lesz a társa, szóval nagyon szar év elé nem néz. -
#132626 "Alonso is egy nagy versenyző,bár szerintem Schumi,Kimi,Vettel és Hamilton jobb nála."
Elemezzük, bakker:
"Alonso is egy nagy versenyző" Ezt ki mondta? Jackie Chan vagy egy "levegő/levegő"?
Itt le is zárhatjuk, mivel én is a saját véleményemet írtam le, végig, nem pedig idéztem pityipalkót, hogy "Kimi nem jobb". Remélem felfogtad! -
#132625 "Alonso és Hamilton a két legjobb versenyző a F1ben jó és rosszabb autóban egyaránt."
hamiltont eddigi pályafutása során mikor láthattuk rosszabb autóban? :DDD
na majd jövőre talán ezt is kipipálhatja... -
#132624 -
G_ArchAngel #132623 Velemeny: "Alonso is egy nagy versenyző,bár szerintem Schumi,Kimi,Vettel és Hamilton jobb nála."
Tenykozles: "Kimi nem jobb"
-
#132622 Mellesleg, én csak leírtam, hogy mit gondolok arról, amiről ő is írt. Semmi olyan nem volt benne, ami kötekedés, különösen, hogy pl. Kimit kifejezetten bírom. -
#132621 Te meg "szövegértsél", jó! Ökörségen okoskodsz ... -
Wlanseraf #132620 Szálka/gerenda?:)) -
G_ArchAngel #132619 Odairta, hogy
"Alonso is egy nagy versenyző,bár szerintem Schumi,Kimi,Vettel és Hamilton jobb nála."
Tiszteld masok velemenyet vagy ne jarj forumokra. -
#132618 Kimi nem jobb, Schumit láttuk most mire képes, Vettel pedig 1x villantott nem RBben, amikor Monzában nyert. Alonso és Hamilton a két legjobb versenyző a F1ben jó és rosszabb autóban egyaránt.
Kimi és Button nagyon korrekt, kiegyensúlyozott arc, itt Kimi a jobb, szerintem, de Button ül majd jobb autóban jövőre.
Vettel esete csak akkor lett volna érdekes, ha Ő igazolt volna a Mercihez, nem Hamilton. Hamiltont jövőre kivették a vébéből, így Vettel vagy Alonso lesz a befutó, Raikkonen és Button szép pillanataival.
Remélem Kimi mellé jövőre beül Koba (Kobának is jót tenne, iszonyat sokat fejlődhetne), mert ő ált. akkor megy jobban, ha van akit csapaton belül is legyőzhet.
Egyébként mind Alonso, mint Vettel baromi hisztis két picsa, de attól még mindkettő jól nyomja. -
#132617 Ez a Doornbos dolog mi volt a ringen? -
Sidewinder #132616 Hulknál lement a redőny,amiért meg is büntették,ez is segítette Alonso előrejutását. Igaz Vettelnek sem volt haszontalan ez. Az,hogy nem lesz többet Vb az nem biztos. Könnyen előfordulhat,ami korábban is például Raikkonennel szemben,vagy Schumacherrel szemben,hogy van nála egy gyorsabb versenyző,akinek viszont megbízhatatlanabb a kocsija.Alonso meg mindig ott figyel a második helyen,aztán célba ér elsőnek az előtte levő technikai hibája miatt. Alonso is egy nagy versenyző,bár szerintem Schumi,Kimi,Vettel és Hamilton jobb nála. Szóval azért nem írnám le ennyire. Az emberi oldala már más kérdés.Annyi gusztustalan húzást (pl.Doornboss tesztpilóta veszélyeztetése és féktesztelése a Hungaroringen,a beparkolás Hamilton elé a boxba,hogy ne tudjon új körre menni,az első szingapúri "futamgyőzelme",ordibálás a rádióba Fisico miatt, mutogatás Petrovnak,hogy mi az,hogy ő meg meri védeni a helyét a nagy Alonsoval szemben,stb) mint tőle nem sok pilótától lehetett látni a Formula 1-ben ilyen rövid idő alatt.A legkevesebbet talán Raikkonentől. De ez már egy más kérdés. Mint pilóta,Alonso gyorsaságban a Top 5-ben van,az tuti. Szóval nem írnám le,még ha személy szerint ki nem állhatom.Vannak nála gyorsabbak,de nagyon egyenletes teljesítményre képes,ha megkapja a szükséges feltételeket,vagyis,hogy a csapattársát év elejétől kezdve másodikként kezelik. Ha egyenlő elbánásban van része a csapattársnak,mint neki,akkor idegbeteg lesz,szétesik és vége. Ezért,ha jövőre év elejére mondjuk Massa átmentené a baleset előtti régi új formáját,akkor a Ferrari szinte biztos,hogy visszafogná a brazilt.Egyrészt a 2008-as tapasztalatok miatt,másrészt mert a Santader bank óriási mennyiségű lóvét visz a csapathoz Alonso miatt. Raikkonen ellen nem fogták vissza mert őt nem zavarja,ha nem kap kiemelt bánásmódot.Nem az az idegeskedő típus:) A Lotusnál is minden futamon megosztja Grosejannal a saját telemetriáját. -
#132615 El se jutott a kicsinél is kisebb agyadig, hogy a Ferrari évek óta (mióta Domenicali a góré) azért anyázik már az év elején, hogy milyen szarok, mert abból baj nem lehet, és ezzel túlminősítik magukat, hogy mekkora ászok ezzel a szarral is?
Persze, mentális erő, ahol Massa a dobogóért küzd, miközben Webber esik-kel?
Amúgy ne szémélyeskedj, maki! -
#132614 Áram van, ott a KERS. Picit mindig hagyni kell a kör végén, de van áram. :D -
#132613 az el sem jutott a kicsi agyadig,hogy esetleg a mentális erőre gondol Alonso vagy a megbízhatóságra?ezektől függetlenül az autó még mindig fejleszthető,hiszen fél másodperccel lassabb mint a mclaren és a red bull... -
Sidewinder #132612 Szerintem ez a térkép nagyon jó, nem kell ide GPS meg GLONASS. Ne feledjük el,hogy Kimiről van szó,aki több VB címet is elbukott technikai meghibásodások miatt.A GPS elromolhat,és kér áramot. A térkép nem:) -
#132611 Kovalainen se semmi abban a szemuvegben. :D -
#132610 A két vak középen mit keres a F1ben? :D -
Wlanseraf #132609 Spanyol ne várj pl angolos eleganciát:) -
#132608 Megint csúsztatnak a majmok
"Most először mondták pilóták, expilóták, rajongók, hogy mi voltunk a legjobbak a bajnokságban.Ugyanilyen erősen jövünk vissza 2013-ban, mert ennél erősebbek nem lehetünk."
Most akkor gyenge volt a Ferrari, vagy szupererős? :D
"Alonso kétszer nem ért célba, amikor Spában kiütötték és amikor Japánban koccant az első kanyarban Raikkönennel, és kicsúszott."
Ez nem kicsit az ő hibája is volt ... -
madmanic #132607 kiborul rövid u.
Minden pisis tudja.. -
Itt tényleg meg sajnáltam őt. -
#132605 nem tudom, honnan linkeli, de nálam nem látszik. -
#132604 #132587
-
#132603 -
#132602 Nos azzal zárnám az idei szezont és kövezzetek meg nyugodtan,de másodjára megnézve és kielemezve ezt a futamot,arra jutottam,Alonso már nem lesz vb ebben a sportban..
Annyi minden játszott a kezére,kezdve Webber méltatlan rajtjával,a megforgással,a +1 kerékcserével,(amit el is rontanak és nem kicsit)Szóval itt minden Vettel ellen szólt,Alonso így se tudott élni vele.
Ha ez kevés volt neki,akkor már nem tudom mi segíthetné őt egy újabb vb-címhez.... -
#132601 Ezzel még egy páran barátkozhatnak néhány évig... -
#132600 -
#132599 Ja hogy erre mondta valaki, hogy utána kiállt a boxba... értem. -
#132598 gondolom, ha neked ebből az jött le hogy ő is sg-n tolja a siránkozást mint Te, akkor igen :DDDDDDDDDDDDDD -
#132597 Azért ott kicsit más lett a helyzet, miután Hamilton bejelentette, hogy távozik, button meg pontot is alig tudott összekaparni. -
#132596 Ez így nem igaz!
A meki legalább annyira jó volt,sokszor jobb is. -
#132595 vagyinkább a pontrendszer szerint, neki volt az év során legtöbbet top autója, a többieknek pedig nem :) -
#132594 De ez nem egyenlő azzal, hogy elengedte. Csupán nem kockáztatott, és nem húzta rá az autót. -
#132593 Hát, addig nem előzte meg, ameddig nem volt előrébb az ő kocsija. így ameddig mögötte volt, Vettel volt hátrébb.
#132544: Hiába szól a Ferrari, Vettel nem tud vissza engedni maga elé valakit, aki kiállt a boxba... -
#132592 A 6 világbajnok. -
#132591 Utolsó verseny, visszavonul. Ha leáll a honfitársával izmozni és ilyen körülmények közt megcsúszik és kiüti, kb keresztre lenne feszítve.
Mint mondtam, Vettel sokkal gyorsabb volt nála, Suminak az ég világon semmi tétje nem volt már az egésznek. Biztos vagyok benne hogy ha Alonso jött volna mögötte akkor sem akadékoskodik.
Ha ez 3 futammal ezelőtt történik, akkor jobban odateszi magát, de most felesleges volt.