FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Eszem megáll, komolyan.
Bocs Srácok a korábbiakért, sportoltam világ életemben, a gyerekeimet is mindig a sportszerűségre nevelem, semmi nem tud úgy felidegesíteni mint az igazságtalan bírói döntések.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
#176218 Volt is jó pár Max ütközés de végre van tűz és tudás Max-nél.Rosberg vért szart és el is tünt a homályba.Max ha megszerzi az 5-ik VB címét(1-el több mint Vettel) akkor lesz Schumi és Hamilton után a király.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Csak itt elöl volt aki a külső iven volt, tehát a pozicio még megvolt verstappennek, tehát hamiltonnak kellett volna feladnia a pozicioját ha nem tudja megelözni vagy befejezni a manüvert.
Meg ha gumit lehet cserélni, akkor Hamiltonnak miért ducktappel javitják az orrkupot miért nem cserélik a teljeset?
Ezen, aztán Masi válaszán én is hangosan felröhögtem.
Szafnauer szerint is versenybaleset.
Én például nem tudom egyértelmáen eldönteni...én azt mondanám, versenybaleset, de szerencsére nem én vizsgálom és szankcionálom (vagy nem) az incidenst.
Ki a f@sznak képzeli ez a csávó magát?
Vagy ez így működik? Most már értem az elmúlt pár évet.
Utoljára szerkesztette: simonl, 2021.07.18. 16:31:14
Vagy ez csak egy nem túl szerencsés közös halmaz?
Ráadásul annyira csúszott balra, hogy az ütközés után teljesen kisodródott a pálya bal oldalára...
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Egyelőre ebbe az irányba indult el a dolog... <#taps>#taps> <#banplz>#banplz>
HAM-nak állítólag sérült a kocsija, de a piros zászló most nagyon jól jött neki, hogy ha lehetséges, kikalapálják.
versenybaleset az b+
Normál futamon én is, az mindenképp kellene hozzá, amit írtam, meg extra kavarc (eső, SC, büntii a többinek,.. valami káosz)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://goo.gl/gd6Zi5
Spoilerbe, úgyse tudja senki kibontani <#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hacsak nem jobbklikk a HSZ-en, Inspect. Üdv, ha így tettél 😛 !
1. Leclerc
2. Norris
3. Bottas
VER és HAM nulláznak (kiteszik egymást a versenyből), másik mercitől a szokásos csetlés-BOTlás lesz (de mégis ő lesz az, aki legalább pontot hoz a házhoz).
Meredek jóslat, de benne van a pakliban.
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.07.18. 12:02:47
Ha nem lök ki senkit, meg magát se rakja ki a versenyből, hajrá! Veszteni valója tulajdonképpen nincs, én drukkolok neki, hogy nyugdíjba vonulása előtt legalább egy pódiumot behúzzon még.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
...csak Bono gólörömét ráphotoshoppolták a valós P1 kör végére.
A válasz gomb nemműködése qrva idegesítő...biztos kovidos lett a fórummotor, a szagláselvesztés digitális megfelelője az, hogy bizonyos funkciók nem műxenek <#idiota>#idiota>. A nyomi szmálylik bezzeg mennek....<#kocsog>#kocsog><#nemtudom>#nemtudom><#wow1>#wow1><#gunyos1>#gunyos1><#hehe>#hehe><#banplz>#banplz>
A második Q3-as körén; ha erre gondolsz mint onboard, ez a gyorsabbik, előző próbálkozását mutatja, hiszen ez lett végül a "mini pole" idő.
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.07.17. 09:37:12
4:20 -nál lévőre gondoltam .. 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.07.17. 09:25:25
HAM driftelésére gondoltál, gondolom <#beka3>#beka3>
A qualin nem látszott, hogy motiválatlanok lennének a pilóták, szerintem mindenki elég rendesen odatette magát.
Ha RUS esetleg nem kell jövőre egyik topcsapatnak sem, még az is lehet, hogy a Williamssel fogja csipkedni a seggüket dobogókért, esetleg '23-ban vagy '24-ben a VB-címért menni. Akkor majd verhetik a fejüket a falba, akik elszalasztották a leszerződtetését. Én próbálok hinni abban, hogy jövőre és utána tényleg "akármi lehet" a teljesen új koncepciójú autókkal, és hogy a Williams képes lesz ismét ütőképes autót építeni.
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.07.17. 09:18:10
Ez a sprintfutam egy rakás f@szság... Nem a mai F1 autóknak való .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.07.17. 07:55:22
Szóval, most volt egy qualifikácio, amivel nem szeretek pole poziciot a versenyzók, de van park fermé szabály, de holnap lesz egy 3. szabadedzés aminél a park fermé miatt már nem lehet állitani a kocsin, majd lesz egy sprint futam, ahol mapd az első kapja a pole poziciot vasárnap.
Magyarán a qualit ledegradálták egy szabadedzésnek aminek a végén szerveztek egy média eseméynt a nyilatkozatoknak.
A 3. szabadedzésen meg nem lesz igazi edzés, mert nem állithatnak a kocsin.
Nem lett volna logokusabb ha a szabadedzéseket péntekre teszik és a qualit meg szombat délelöttre és azután a parkfermé miatt már nem nyulnak a kocsikhoz és délután a sprint futam, majd vasárnap a verseny.
Ls az időmérőn elért pozicioba indulnának mint a sprinten mind a föversenyen.
Operából sem megy.... (Bár Chromium alapú ez is mint az Edge és a Chrome)
Utoljára szerkesztette: PacsutaTibi, 2021.07.16. 07:33:30
A második szabadedzés meg már parc fermé alatt fog zajlani? A sprint meg a verseny közt biztosan parc fermé lesz, asszem a Ground Effect tubés csatornán beszéltek arról, hogy egyes csapatoknál a kuplung csak kb. 400 kilométert bír ki.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.07.15. 21:17:53
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB