FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
fociban is a 6:3-ból jól megéltünk 40 évig még :p
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
KV Racing Technology @kvracing
"Thanks to @rubarrichello kids who convinced his wife to do the whole season!!"
:D
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ha elfogyott volna a benzinje nem tudott volna levezetõ kört se menni szerintem :)
http://www.speedwaygp.com/calendar?s=2012
mondjuk Dávid Sándor mondatán azóta is szakadok h elfogyott a benzinje SASAD:ASDAS:ASa
pont akkoriban kezdtem el F1-et nézni, de arra a jelenetre nem emlékszem youtube-on visszanéztem ugyebár Palik üvöltött merre van egyet röhögtem na, de h örökre sláger legyen ez, miért?:D
http://toomuchracing.com/calendar/
http://topgearhungary.blogspot.com/
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aoij3miM19xadDZKOUIzMDkzdDMtQ2ZnWDRtUzFpV2c#gid=0
Per Aspera Ad Inferi.
mégegy pl. Richie Ginter és Surtees nyert futamot a Hondával ehhez a statisztikához hozzáadódott a 2006-ban visszatért Honda pilótája Jenson Button gyõzelme is hiába volt elõtte BAR/Tyrrell a csapat neve...
Ferrari, Mclaren, Williams tulajdonképpen az a 3 csapat, mely a megalakulásoktól kezdve ugyanazok maradtak, visszatérõ még a Sauber is, ha a 93-as utáni idõszakot vesszük figyelembe
most itt az a kemény, hogy tulajdonképpen Vettel olyan, mintha a Stewart Forddal ill. egy Jaguárral lett volna világbajnok:D, a Mercedes GP tulajdonképpen a Tyrrell csapat:D, Renault csapat elõdje a Toleman abba is durva belegondolni, csak mondjuk itt nem vágom miért nem vették egybe azzal a Renault csapattal amit pl Arnoux, Prost, Jabouille Warwick...vezettek a 70-es évek végén és a 80-as évek elején még a színösszeállítás is ugyanaz volt.
tulajdonképpen a jó öreg Jordan csapat mamár Vijay Mallya tulajdona, a Minardi, mely mindig szinte utolsó kis csapat volt mamár õk a kisbikák Matesczitz tulajdona...hát igen változnak az idõk durván
Honda csapat már a 64-es bajnokságban is részt vett aztán visszatértek 2006-ban csapatként, a Renault csapattal debütált Alan Prost 81 környékén hogy is van ez?
egyébként nem rossz ábra:)
azt nem is tudtam h Ken Tyrrell csapat vásárolta fel a British American Racing
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
ha szépen gyõztes autót kap a Mercitõl akkor még szép h maradjon és legyen világbajnok:D:D csapatépítésben vesz részt 2010 óta, meg lesz neki a munka gyümölcse elõbb utóbb ugyanúgy ahogy Buttonnak is meglett aztán milyen fejlõdési tendenciát mutat azóta...
Schumi nálam még mindig liebling, de Rosbi igencsak rászolgálna egy vb címre is, ha beindulna nála is a gyõzelmi henger akkor bõven meglenne ahhoz az ereje fejben, hogy nem hullámzik, hanem stabil teljesítményt nyújt ugyanúgy, mint Vettel.
Sokan Vettel-Alonso-Hamiltont mondják a legjobb 3-asnak én odavenném Buttont és Rosberget is
reálisan nézve Schumi is még gyors bõven, de õ már kifele megy, viszont nem vagyok benne biztos, hogy az általam felsorolt pilóták közül bármelyik is fog versenyezni és ilyen szintet hozni 43 évesen
Ferrari elment Todt-Brawnal eggyüt.
Ezt nem hívnám Ferrarinak, és valahol sajnálom hogy egy ilyen jó múltú csapat így fel fogja magát emészteni....
Rosberget nem tudom oda képzelni, nem az õ világa lenne. Inkább egy McLarenhez :P Vagy maradjon AMG-be, de top5-be sûrûn legyen benne.Persze Sumi mögött :D
meg, amit Archangel linkelt facebookos link is eléggé elgondolkodtató Montezemolo miképp intézkedett a háttében. Amennyire szerettem a Ferrarit gyerekkoromban most totálisan ellenük szurkolok. Hiába elmúlt a vörös autó varázsa:)
viszont legalább, ha Rosberg odament volna legalább még õ miatta annak szurkoltam volna h Alonsot kalapálja el:)
játszunk?...a gondolattal?
Rosbergnek egyrészrõl örültem volna, ha Alonsot laposra veri, meg a Ferrari elméletileg még dobogóra és gyõzelemre is megfelelõ konstrukció volt tavaly is így igazságszerint számomra nem lett volna rossz ott látni, annak ellenére h én nem vagyok kibékülve az ottani vezetõséggel
Másrészt hülyeség lett volna elmenni, mert a fizetése bõven jó a Mercedes nagyra tartja õt, hülyék lennének ilyen pilótát elengedni, akiben nagy potenciál van és akkor még a csapattársa is bõven motiváló erõ hiába 43 éves. És még a csapat is éppen épülõben nem vagyok abban biztos, hogy nem hagyták-e már le lazán a Ferrari csapatot, tehát ezért sem lett volna érdemes elmennie a tifosikhoz:)
vélemény?
Remélem még láthatjuk az F1-ben.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
<#idiota>#idiota>