FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
Liuzzi és Trulli tavaly versenyzett?<#nevetes1>

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

desigo
Kubica annyira fog hiányozni mint a többi együtt <#szomoru1>
Buemit kihagyták a listából

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mcmoha
Allitolag ha igy tukrozve teszik fel a videot akkor Berniek nem torlik.:)

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Dietrich
Én nem is tudtam, hogy van egy másik vonalvezetésû Hungaroringünk is <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
mert a "De hova tûnt Damon Hill" az egyetlen jó poénja volt amibõl megélt még további 5 évig. ;)
fociban is a 6:3-ból jól megéltünk 40 évig még :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Akkor a gyerekeit is ki kell :))

KV Racing Technology ‏ @kvracing
"Thanks to @rubarrichello kids who convinced his wife to do the whole season!!"

:D

Kit--Kat
Hidraulika:/

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Norbi1990
Semmi felesleges kormánymozdulat, pedig esõbe nem valami stabil a kocsi.
http://www.youtube.com/v/i65GlhfI1cU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Norbi1990
Azóta se tudjuk miért lassult le :D
Ha elfogyott volna a benzinje nem tudott volna levezetõ kört se menni szerintem :)
benõmenõ
bár nem sok köze van az F1-hez, de én és még talán mások is várjuk, ráadásul már hó végén indul is:

http://www.speedwaygp.com/calendar?s=2012
http://www.youtube.com/v/yNUG_yVeErw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

mondjuk Dávid Sándor mondatán azóta is szakadok h elfogyott a benzinje SASAD:ASDAS:ASa

te Dietrich azt nem vágom mitõl olyan nagy poén mai napig h Damon Hill eltûnt egy Arrows-sal?:D:D

pont akkoriban kezdtem el F1-et nézni, de arra a jelenetre nem emlékszem youtube-on visszanéztem ugyebár Palik üvöltött merre van egyet röhögtem na, de h örökre sláger legyen ez, miért?:D

Norbi1990
Felesége kirúgja majd? :D
Norbi1990
Ja, Arrows Yamaha :D
mcmoha
<#eljen>

Minstrel
nem rossz, viszont ha kell valakinek gúgli kalendárba is akkor itt van egy csomó szériához külön file
http://toomuchracing.com/calendar/

http://topgearhungary.blogspot.com/

Dietrich
Hill is egy Arrowsal tûnt el a ringen asszem :)

Dietrich
és...a megtörtént bejelentés szerint full szezon vagyis oválon is indul.

RatBaG
mcmoha
Szep abra, meg erdekes is de kicsit pontatlan.;)

egyébként most megint átnéztem és a Mercedes, mint gyári csapat õk már nyertek VB címet is Fangio lévén csak kiszálltak, a 80-as években 2 szezonra visszatértek akkor is kiszálltak, elméletileg, ha most Rosbergék megnyernék a csapat vb-t, akkor ezek az eredmények mind a régiekhez adódna hozzá ergo a csapat hiába visszatérõ már 2x vb lenne...tehát a listába bele lehetett volna tenni a Mercedest, Hondát és a Renault is korábbi idõpontokra

mégegy pl. Richie Ginter és Surtees nyert futamot a Hondával ehhez a statisztikához hozzáadódott a 2006-ban visszatért Honda pilótája Jenson Button gyõzelme is hiába volt elõtte BAR/Tyrrell a csapat neve...

pl az Arrows-t is ide lehetne sorolni õk 78-2002-ig léteztek azért, Prost csapatot (elõdjük a Ligier), akik csõdbe mentek vagy a régi Lotus csapatot, Dallara, Zakspeed meg ilyen apró csapatok nincsenek is itt, ugye ez az ábra csak a mai csapatok alapján (akiket felvásároltak) az alapján létezhetnek...

Ferrari, Mclaren, Williams tulajdonképpen az a 3 csapat, mely a megalakulásoktól kezdve ugyanazok maradtak, visszatérõ még a Sauber is, ha a 93-as utáni idõszakot vesszük figyelembe

most itt az a kemény, hogy tulajdonképpen Vettel olyan, mintha a Stewart Forddal ill. egy Jaguárral lett volna világbajnok:D, a Mercedes GP tulajdonképpen a Tyrrell csapat:D, Renault csapat elõdje a Toleman abba is durva belegondolni, csak mondjuk itt nem vágom miért nem vették egybe azzal a Renault csapattal amit pl Arnoux, Prost, Jabouille Warwick...vezettek a 70-es évek végén és a 80-as évek elején még a színösszeállítás is ugyanaz volt.

tulajdonképpen a jó öreg Jordan csapat mamár Vijay Mallya tulajdona, a Minardi, mely mindig szinte utolsó kis csapat volt mamár õk a kisbikák Matesczitz tulajdona...hát igen változnak az idõk durván

Master91
Tényleg jó! De az összes csapatról kéne ilyen, aki valaha meg fordult az F1-ben :D
csapatát vásárolta fel****javítva

már találtam benne két hibát is...

Honda csapat már a 64-es bajnokságban is részt vett aztán visszatértek 2006-ban csapatként, a Renault csapattal debütált Alan Prost 81 környékén hogy is van ez?

egyébként nem rossz ábra:)

azt nem is tudtam h Ken Tyrrell csapat vásárolta fel a British American Racing

nyuny01

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

mcmoha
Jo hir. Lehet, hogy ujra kovetni fogom az IndyCar versenyeit. Amiota a CART kettevalt mar nem erdekelt kulonosen.

Dietrich

Kimit is említeni lehetne õ is világbajnok, ha 2009-ig venném alapul akkor Kimi még totálisan Alonso szint lenne, vagy akár még jobb is hiába van ott egy 2005-ös elbukott vb cím Alonso ellen...:) egyiket se bírom így azt mondom jelenleg egyikük sem ér Vettel közelében, aki manapság rendkívül összetett lett:)

Master91
Igazi Titánok harca lesz ez az év ( nagyon remélem ) , már baromira várom !!!
nem örülnék, ha Mclarenhez menne nagyon nem, bár én megmerném kockáztatni h Hamika száját elkenné ki tudja mindenesetre a Ferrari-Mclaren duóból még mindig inkább akkor Tifosik:):)

ha szépen gyõztes autót kap a Mercitõl akkor még szép h maradjon és legyen világbajnok:D:D csapatépítésben vesz részt 2010 óta, meg lesz neki a munka gyümölcse elõbb utóbb ugyanúgy ahogy Buttonnak is meglett aztán milyen fejlõdési tendenciát mutat azóta...

Schumi nálam még mindig liebling, de Rosbi igencsak rászolgálna egy vb címre is, ha beindulna nála is a gyõzelmi henger akkor bõven meglenne ahhoz az ereje fejben, hogy nem hullámzik, hanem stabil teljesítményt nyújt ugyanúgy, mint Vettel.

Sokan Vettel-Alonso-Hamiltont mondják a legjobb 3-asnak én odavenném Buttont és Rosberget is

reálisan nézve Schumi is még gyors bõven, de õ már kifele megy, viszont nem vagyok benne biztos, hogy az általam felsorolt pilóták közül bármelyik is fog versenyezni és ilyen szintet hozni 43 évesen

Master91
Igen, sok mindenre lehet következtetni abból a fészbúkus jegyzetbõl, hogy mi miért történt.
Ferrari elment Todt-Brawnal eggyüt.
Ezt nem hívnám Ferrarinak, és valahol sajnálom hogy egy ilyen jó múltú csapat így fel fogja magát emészteni....
Rosberget nem tudom oda képzelni, nem az õ világa lenne. Inkább egy McLarenhez :P Vagy maradjon AMG-be, de top5-be sûrûn legyen benne.Persze Sumi mögött :D
az a csapat halott onnantól kezdve, hogy a Todt-Brawn duó elment, sõt mostmár Chris Dyer és Aldo Costa sincs már ott...

meg, amit Archangel linkelt facebookos link is eléggé elgondolkodtató Montezemolo miképp intézkedett a háttében. Amennyire szerettem a Ferrarit gyerekkoromban most totálisan ellenük szurkolok. Hiába elmúlt a vörös autó varázsa:)

viszont legalább, ha Rosberg odament volna legalább még õ miatta annak szurkoltam volna h Alonsot kalapálja el:)

Master91
csak ahhoz fûznék hozzá, hogy tényleg a Ferrari vezetõségébe nagy bajok vannak.....de marha nagy bajok. hülye digók, fõleg stefano domenicali, õ a legmocskosabb,de Luca di Montezemolo is pályázik erre a címre! Mocskosak mind!
ez egy érdekes elmélet

játszunk?...a gondolattal?

Rosbergnek egyrészrõl örültem volna, ha Alonsot laposra veri, meg a Ferrari elméletileg még dobogóra és gyõzelemre is megfelelõ konstrukció volt tavaly is így igazságszerint számomra nem lett volna rossz ott látni, annak ellenére h én nem vagyok kibékülve az ottani vezetõséggel

Másrészt hülyeség lett volna elmenni, mert a fizetése bõven jó a Mercedes nagyra tartja õt, hülyék lennének ilyen pilótát elengedni, akiben nagy potenciál van és akkor még a csapattársa is bõven motiváló erõ hiába 43 éves. És még a csapat is éppen épülõben nem vagyok abban biztos, hogy nem hagyták-e már le lazán a Ferrari csapatot, tehát ezért sem lett volna érdemes elmennie a tifosikhoz:)

vélemény?

Kit--Kat
Hát ez zseniális:DDD

Remélem még láthatjuk az F1-ben.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Master91
Nem kellemes az ott gondolom, ha 250rõl lefékez 80ra :D 2-3 másodperc alatt :D repked mint gólya f*s a levegõbe :D
a.carkey
-0

A medve nem játék.

a.carkey
Plusz 100g. Az minimum 0,0001 ezred körönként. :)

A medve nem játék.

benõmenõ
meanwhile in Formula 1
http://www.youtube.com/v/qDimjoCQ62U&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
<#idiota>
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Jacek
<#nyes>

desigo
Unatkozott a két órás piros zászló alatt <#nevetes1>
Totti5
Zseniális!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

szabii98
Mario Andretti tegnap ünnepelte 72. születésnapját.

I met God. She's black