FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyuny01
Schumisok figyelem!

Aki szeretne üzenhet Schumachernek!

Köszönöm azoknak akik ezt lehetõvé tették!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

kifli
miért csiáljanak lmp sorozatot egy formula sorozatból?

Egyébként, kb mindegy hogy néznek ki az autók, ha jó versenyt tudnak produkálni. Nem attól lesz nevetséges egy sorozat, ha így néznek ki az autók.
Ulvar
Csak hogy ne csak formula.hu bulvár szarságnak tûnjön, valóban ezt mondta, és lássuk be igaza van. :S.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

b-type
Nem, valójában nem...sztem sem tetszik senkinek ez az új orr, nekem sem...igazság szerint szerintem is egyre sz@rabbul néznek ki az autók...vannak gyönyörû formai megoldások, de egészében véve pocsékul néznek ki.
Alig várom hogy egyszer végre már meglépjék a kerekek burkolását, mert egy LMP1-s kasztniban sok lehetõség lenne F1 felfogásban.
Jelenleg lófüty hátsó szárny, nagyon hülye elsõ szárny, és ez a lépcsõs orr elég gáz

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

kifli
Az egész F1: Montoya nevetséges
pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Eddig az volt a szöveg, hogy azért ilyen ronda a gép mert ami gyors az szép:) De ez az új gép se nem gyors se nem szép úgy néz ki. Most átépítik, hogy legalább jól nézzen ki:)

Nem biztos, hogy a Mercedes lesz, akiknek a Lotus gondot fog okozni. Inkabb egy taljan csapatra tippelnek;)

http://gaborszantai.co.uk/

1992-ben Manssell is és 93-ban Prost is visszavonult világbajnokként csak ezért:)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szabii98
A világbajnok vissza vonult, így az 1est nem lehetett használni elõször, másodszor meg csak úgy azt használta, vlahol ezt olvastam

I met God. She's black

Norbi1990
Ja, elég késõn kezdett neki a versenyzésnek, 21 évesen.
Amúgy nem tudja valaki, hogy miért ment 0-ás rajtszámmal két évig?
a.carkey
Azért Damon Hill se volt egy fiatal csóka.

A medve nem játék.

Carlos
<#buck>

Þór vígi þessi rúnar

passatgt

Neki jobban örülnék, állítólag a gp3-ban megy:D

cikkeztek már róla:) a kommentek minõsége elég bizarr máris:D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

passatgt
"ez pedig csak segítheti a jövõbeli célkitûzésemet, hogy feljebb lépjek a Formula-1-be"

32 évesen te nem lépsz már feljebb sehova

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mcmoha
Szerintem is o a legnagyobb. Persze ezert sokan megkoveznenek.:)

és mennyire irigyellek amiért láttad õt versenyezni <#eljen> én a valaha volt egyik legnagyobb versenyzõnek tartom, 8 év alatt 3 világbajnokság nem gyenge és már az 1. évében is szerzett futamgyõzelmet

mcmoha
Stewartot kotelezo felismernem mert rajta kivul F1-ben soha senkinek sem szurkoltam.:)

mcmoha
Szerintem a Ferrarit se kell atepiteni, csak igy jobban mutat a cimlapon.

ja ráadásul még a pajesza lenõtt volt...

és Stewart volt az, aki állandóan sapkában volt, még öreg korában is ilyen kockás golf sapkát hord

ScarY MAN
"Olasz lapértesülés szerint a Ferrari teljesen átépíti 2012-es autóját. A változtatások szükségessé tehetik, hogy az F2012-es újra átessen a törésteszteken."

a lotust nem teljesen kellett atepiteni

...

mcmoha
Marmint az orra.:D

mcmoha
Fittipaldinak mar akkoriban is baromi hosszu nagy volt.:D

Norbi1990
Inkább Stewart mint Fittipaldi :)
húú tényleg õk voltak nagy barátok és riválisok is egyben...Rindt halála után Stewart még a visszavonuláson is elgondolkodott.

mcmoha
A masik Jackie Stewart.;)

aha akkor ez 70-es kép...

akkor a másik alak csak Fittipaldi lehet õ volt az egyik csapattársa Reine svéd srác az ennél sokkal szõkébb volt, John Miles pedig szemüveges volt...

Norbi1990
Aki a kocsin fekszik Jochen Rindt. A másik nem tudom ki.
a másik talán Ronnie Peterson õ is már 73-tõl Lotus tag volt

nem vagyok benne biztos, de az autón fekvõ nem Jacky Ickx?

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Gerald17
Helyes! A tesztek kezdetétõl látszott, hogy nem valami jó ez az autó.
A RedBull meglepetés lehet, mert Vettel pl. majdnem minden teszten versenyszimulációt futott, pár gyors kört tett csak meg, míg a többiek sokkal többet próbálkoztak gyorskörön.

Asus Rampage IV Extreme, Intel Core i7 2600K, Sapphire HD 6970 2GB GDDR5, Corsair 2x4GB DDR3 1600MHz Logitech G19 billentyûzet

bakkerman
ahhoz minimum a merciket kéne megvernijük,nagyon nagy siker lenne ha összejönne nekik! (és azzal valszeg brawn mehetne a levesbe)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

A konstruktori 4. helyet tuztek ki celnak, szerintem az egy szep eredmeny lesz, ha sikerul.

Firerock
Szerintem pozitív meglepetés lesz a csapat,a Lotust is újra kellet építeni,és tessék...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bakkerman

még mindig? :DDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Firerock
Massára lehet kéne rakni egy 1.000-t :)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

a HRT sebességével nem <#eplus2>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Év elején erõs volt tavaly is! Petrov egy 3 helyet hozott következõ futamon meg Heidfeld is.
Az nem volt rossz, az hogy év közben lemaradnak egy másik dolog:)

Ulvar
Arra simán tennék, hogy a HRT jobb helyen fog végezni az év végén mint a Marussia. Tavaly azzal nyertem egy csomó pénzt hogy fogadtam külön külön hogy valamelyik Virgin kiesik a futam közben :D.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

desigo
Lotust jó erõsnek gondolja mindenki aztán a versenyeken lehet a középmezõnyben fognak szenvedni.
Kiminek jól jönne egy jó autó de a tavalyi évbõl kiindulva nem hiszem,hogy idén csodát tesznek alá.
Marussia egyik pilotaja.

Engem jobban meglepett, hogy meg Grosjean-t is Massa ele varjak.

a.carkey
Lol, ki az a Charles Pic?

A medve nem játék.

a.carkey
Gondolom hajnali, azt hiszik senki sem kelne fel pénteken hajnalban, hogy megnézze. De ugyanígy gondolkodnak a szombatról is. Nem lesz ez így jó! Mit gondolnak, mindenki Jegyes-Tóth Krisztára kiváncsi a Ma Reggelben?

Adják a F1 szabadedzéseket - ha már megvannak a jogok - a "zseniális" kettesen.

A medve nem játék.

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295