FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

passatgt
mert kit érdekel, semmi tétje nincs

Firerock
MIÉRT NEM???

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Bandee1987
Reméljük azért lesz online stream, ha már az mtv közpénzen megvette a szabadedzések jogait is...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Kit--Kat
Alapvetõen az autó mozgása volt a gáz a szakértõk szerint. Ez pedig nem lehet PR.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

a.carkey
Megj. nem adják a szabadedzést pénteken.

A medve nem játék.

Totti5
http://www.youtube.com/v/oHnlKzkfWxs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

nearo
Lotus F1 Team és Caterham F1 Team, ha jól tudom.
Amúgy mindkettõ Renault motorral megy idén.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

bakkerman
áhhá,és a nevük akkor Lotur Renault meg Caterham?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

nearo
a lotus a fekete, a caterham a zöld

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

bakkerman
Vettel,vagy valamelyik McLarenes lesz a VB,erre van a legnagyobb sansz,Webber nem lehet,a Ferrarik gyengék,Mercedeseknek max pár dobogó,vagy esetleg 1 futamgyõzelem összejöhet. A Raikkonen féle Lotus Renault(már azt se tudom mi a nevük,a Caterham az melyik csapat?? ) túlvan hypeolva,tõle max 1-2 bravúr dobogót várok.

bakkerman
Alonso szerint hiba lenne máris leírni a Ferrarit

igaza van,ráérünk a leszarozással az elsõ futam befejezéséig,addig õk is VB esélyesek.

Master91
Csütörtökön National Geographic-on:

22:00 Gyáróriások V: A Williams-csapat (ismétlése hajnali 1kor)
-----------------------------------------------

http://www.youtube.com/v/njz6d6_wmEI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Március 11-én 14:5-kor az m1-en.

„Melbourne elõtt" címmel Forma 1-es magazinnal melegít be a közmédia a március 17-én kezdõdõ 2012-es világbajnoki idényre.

A szezonnyitó Ausztrál Nagydíjjal tér vissza tíz év után az m1-re a száguldó cirkusz. A köztelevízió a királykategória összes futamát és az idõmérõ edzéseket is élõben közvetíti. A „Boxutca" címû magazinmûsor elõször a malajziai nagydíj idõmérõjének élõ közvetítése, majd a további futamok idõmérõje elõtt jelentkezik, amelyekben a versenyek hátterérõl, és egyéb a Forma-1-hez kapcsolódó érdekességekrõl is szó lesz.

A futamokat Mezei Dániel, a Telesport munkatársa kommentálja, szakkommentátorként a korábbi közvetítésekbõl már jól ismert Wéber Gábor segíti, a boxutcából Szujó Zoltán, valamint -- új arcként - a futamokat az elmúlt években a helyszíneken figyelemmel kísérõ - Bende Adrienn jelentkezik. Az MR1-Kossuth Rádió és a MR2-Petõfi Rádió hallgatóinak Bera Emese szállítja a legfrissebb Forma-1-es híreket.

Az m1-en március 11-én 14:50 órakor startoló „Melbourne elõtt" címû élõ magazinmûsorban Petrovics-Mérei Andrea mûsorvezetõ faggatja az F1-es stáb tagjait a felkészülésrõl, esélyekrõl. Elsõ adás, az elsõ sztárinterjúkkal, a mûsorban kiderül, hogy a spanyolországi Jerezben, az idei elsõ Forma 1-es teszten, mit nyilatkozott Michael Schumacher, Kimi Räikkönen és Jenson Button.

A közszolgálati média többi csatornája is kiemelt figyelemmel kíséri az F1 világát. A közvetítéssorozat egyszerre lesz jelen az MTI tudósításaiban, a Dunasport híradásaiban, az MR1-Kossuth Rádió és az MR2-Petõfi Rádióban, valamint a hirado.hu portálon.

Az MR1-Kossuth Rádió Déli és Esti Krónikáiban, a sporthírek között aktuálisan hallható minden, a Forma-1-hez és a futamokhoz kapcsolódó fontos információ. A Sportvilág címû mûsorban a pénteki versenynapok szabadedzéseirõl, a szombati idõmérõ edzésekrõl és futamokról hallhatók hosszabb, hangképes összefoglalók.
Az MR2-Petõfi Rádió hallgatói a délutáni zenés összeállításban rövid bejelentkezések segítségével értesülhetnek a legfrissebb eredményekrõl
bardocz
Hát így legyen, én örülnék neki.
Nightt
Elvileg jobb az a 407, mint az alfa, hetvegen kiderul.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

bardocz
Kár, hogy õ megy azzal a kocsival, ami kb sose volt sikeres, míg a kisgyerek meg az Alfával.
Nightt
Tim Gabi is indul egy 407-essel az RCM Motorsporttal. Neki nagyobb eselye lesz a jo eredmenyre.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

passatgt
off:
"Két év szünet után ismét lesz magyar indulója az európai túraautó-kupának (ETCC), a már vb-menõ Michelisz Norbert 2009-es szárnypróbálgatása után az idén ifj. Ficza Ferenc indul a négy állomásból, s összesen nyolc versenybõl álló sorozatban. A 15 éves (!) tehetség az Alfa Romeót indító magyar XFX Unicorse-istálló színeiben áll rajthoz a versenyeken."

Master91
Ferrarinak szerintem a tavalyi + ez az év lesz az utolsó erõlködés. Úgy fog járni mint a Williams, szét hullik, és csak hibáznak...
Alapból a vezetõséggel vannak nagy bajok. Mióta Ross Brawnék leléptek, az után 2-3 évig még jó volt, de már úgy érzem hogy süllyed a hajó.
Az elson pont nem, azzal tavaly sem volt baja a Lotus Renault-nak, csak evkozben maradtak le nagyon.

http://gaborszantai.co.uk/

Zomil
Nemis, mert Kobayashi lesz... :D
(kár, h semmi esély rá, de leginkább Buttonnak szurkolok az esélyesek közül :) )

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
Raikkönen... :)
Csak mókából.

Þór vígi þessi rúnar

Nightt
Iden en is Buttonnak szurkolok! Sztem a Mclaren es a RedBull kozott fog eldolni a VB. Remelem, h a Lotus is jo lesz, ezt az elso verseny donti el...
Viszont a Ferrari sztem nagyon altat, nem arrol hiresek, h elismerjek, h gyengek, sztem ok is ott lesznek a top 3-ban, remelem nem azert altatnak, mert valami nagy dobasra keszulnek...

a.carkey
Szerintem Button idén behúzza (Hamilton gyors, meg minden, de nagyon összeszedettnek kéne lennie, de ehhez túl sok futam van), de mivel a RB kibaszottul titkolózó, vsz õk sem feltartott kézzel mennek majd.

Kimi két napot tesztelt (abból az elsõn kimondottan jól ment), majd szoptak, aztán jött a szombati (esõs teszt), és vasárnapi pályacsúcs. Persze, ez lehet, hogy nagy semmi, de mivel két év után ez egész jó, és nagy valószínûséggel -1 csapattal (Ferrari) kevesebb fog a dobogóért versenyezni, egy jó Lotus akár még össze is jöhet.

VBt nem fog nyerni, de amíg a Ferrari össze nem szedi magát addig akár jöhetnek a pontok is.

A medve nem játék.

Firerock
<#eljen>

Firerock
Köszönöm szépen a korrekt választ!

Master91
Ne forgasd azért ki ennyire a szavaikat, sehol nem láttam olyanra utalást hogy azt állították volna hogy Kimi lesz a Vb <#wilting>
Inkább arra gondoltak, hogy a teszteken az elsõ 2-3 futamra KÖRÜBELÜL belehet lõni a sorrendet.
kifli
Szerintem kimi fogja megnyerni a vb-t idén, második alonso, vagy massa, 4-5 helyen mercedes gp, aztán mclaren vagy redbull, ezen még gondolkoznom kell egy kicst <#idiota>
Firerock
Oké! Akkor most ti mind azt mondjátok hogy Rájkõnen lesz a világbajnok. Mekkorát fogtok koppanni...
Szerintem Malajziában már annak is örülni fogtok ha pontot szerez!

bardocz
Nem tudom a Brawn GP-rõl hallottál-e, tudom, akkor még autósportokról nem is tudtál, amikor õk versenyeztek, de a tesztek után mindenki mondta, hogy ó, ugyan, ez nem számít. Aztán mégis behúzták a vb-t viszonylag egyszerûen.
Kit--Kat
Úgy, hogy vannak a tesztpályán profi szakújságírók és elemzõk, akik azt figyelik, hogy a kocsik milyen gumin hogyan viselkednek pl. különbözõ kanyarkijáratoknál, és a verseny szimulációk alatt milyen gyorsak, konstansak, gumikímélõk.

Ezek jó alapot jelenthetnek arra, hogy kizárják kik azok akik biztos nem lehetnek az elejében mint ahogy a Ferrarival is ez történt. és végül be is vallották maguk is.

;)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Firerock
Még nem gondoltatok bele hogy ez csak teszt? Mindenki azt hangsúlyozta hogy a tesztekbõl nem szabad következtetéseket levonni,most hogy mindenki kedvence jó helyen végzett rögtön sokat számít?
Most hogy van ez fiúk?

Ferrarit pl a 4 csapat mögé helyezték és sztem a Force Indiával fognak viaskodni, de ezt majd meglátjuk ezek csak tippek voltak a részünkrõl:)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kit--Kat
Bár csak így lenne, de túl szépen hangzik ahhoz, hogy ez megtörténjen.

Ha csak nem volt õrülten zseniális az EBD nélküli tavalyi Lotus alap, amire nem volt utalás, akkor nem tudom hogyan ugorhatnának így az RBR és a McLaren nyakára.

Indexes osszefoglalo - hmm, ugy latjak a sorrendet, mint en...

Firerock
Elég rövid lenne a verseny rajta:D

nearo
ha már lassú legalább legyen szép^^

kéne egy olyan vonalvezetésû pálya, mint a HRT logó a háttérben :D

tejeskávé:D:D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

desigo
Nem rossz.
Túl gyorsak nem lesznek de legalább itt vannak <#eljen>
Peppus
Húderonda :(

Norbi1990
Lehet tudnak valamit a HRT-nél és Karthikeyan VB lesz :D
passatgt
amúgy érdekes összehasonlítani a vezetõszárnyat a nagycsapatokéval, itt van 3 lap benne, a többieknél meg 50 keresztbe-hosszába:D

passatgt
teljesen fasza és a lépcsõ se zavaró orrán

nagycsapatok design terén még tanulhatnának HRT-tõl, ha már mindeképp ilyen buzi eleje van:D

szabii98

I met God. She's black

szabii98
jaja nekem is bejövõs
f1liveon szidják de nekem bejön

I met God. She's black

Komolyan mondom, ezzel a festessel nagyon szep lett. Persze mivel gyorsitofestek nincs...:/

zzeN
Szexis lett:D Tavaly ritka sz.r volt a kockás zászlós színével.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

szabii98
a HRT:

I met God. She's black

Az a tavalyi gumi, de tudtommal ugyanakkora mint az idei, szóval a szárnyhoz sok köze nincs :D