182115
  • Totti5
    Hamilton miért van hajszálra? Úgy ment idén izomból mint senki más, csak éppen a csapat, az autó nem volt a toppon sosem.
  • Lteebee
    Ja, Felipe kétszer egy évadban kiváló munkát végez.
  • Lteebee
    Most akkor állandóan a szerencsére utazik, vagy a két legjobb egyike?
  • G_ArchAngel #132788
    nem lesz HRT, igy hogyan?
  • madmanic
    India hatalmas piac, +fizetnek rendesen, h legyen egy indiai pilóta..
  • a.carkey
    Van egy 4. helyezése még korábbról. :D
  • pedobear
    Kartikeján indiai cigó meg simán bent van évek óta, a teljesítménye pedig egy nagy Nulla
  • Zomil
    Szomoru, h egy ilyen jo pilotának ennyire küzdenie kell, h benntmaradjon :(
    (az oldalon pénzbeli támogatást kér, h a forma1-ben maradhasson)
  • IXEMGabeo
    Brazil nagydíj számadás

Schuminál nagyon működik a számmisztika:OO Ugyanaz a dobogó volt, amikor ő visszavonult
  • IXEMGabeo
    elmúlt 3 év alapján Button hasonló szinten van Hamiltonnal. 2 pont döntött köztük tulajdonképp most is akármik történtek idén...Szóval ő is odavehető bőven a legjobbak közé
  • a.carkey
  • IXEMGabeo
    Alonso mint peches? Az év vicce...

Hamilton, Schumi, Kimi velük mi van?
  • FeikG
    Közben én is...LEGO
  • FeikG
    örülök hogy segíthettem...
  • Count Adyn
    Csak felmerült bennem egy kérdés, amire megkaptam a választ
  • FeikG
    Ha a kapán kívül más nem tud kiesni a szádból,akkor inkább kussolj!
  • Master91
    Ne személyeskedjünk....
  • madmanic
    Nincs ennél szebb, fáradtan hazaesik az ember, csak bejön ide, máris vinnyogva röhög, feledve búját baját :D
  • Count Adyn
  • madmanic
    ez jóóóóóó....
  • pedobear
    Felippe kiváló munkát végez a csapatnak.
  • FeikG
    Én a jelenlegi két legjobb versenyzőnek tartom Alonsot és Vettelt.
    És csak egy hajszálra van tőlük Hamilton.
    Hogy hármolyuk közül melyik lenne a leggyorsabb azonos autóval,azt nehéz megmondani.
    3 eltérő vezetési stílus.
  • vinc3nt
    "ameddig alapvető dolgokat nem akarsz látni,addig ennek a vitának sincs értelme.. "

Nem fogok veled többet vitatkozni nyugodtan élheted úgy tovább az életed hogy szerinted ezt Alonso rontotta el szerintem meg az idei évben mindenkire és mindenre rálehet kenni hogy miért nem nyert Alonso: Red Bullra, Vettelre, Grosjeanra, rád, Adrian Newey nem létező hajára csak Alonsora nem.
  • Wlanseraf
    Tehát te úgy gondolod ha hopp mondjuk időmérőn egyszerre azt mondanák hogy na cseréljetek autót(még át is állíthatják) nem történne semmi:) én például nem így gondolom:)
  • FeikG
    Mi van!
    17 óra hátránya volt,Massa már visszafelé jött,hogy utolérje.
    A szerencse lovagunk,megint betalált,két kiesőt maga előtt.
    Lassan már abban is hinni fogok,ha csak egyedül rajtol el se tudta volna behúzni ezt a vbt
  • vinc3nt
    Éppen hogy nem lett első ennél hovatovább?
  • FeikG
    Ja és az a nagy űrtechnikával versenyzett Webbert,körbe autózta mindenki.
    Vettelt, Massa,meg Koba is lezavarta a pályáról..
    De ameddig alapvető dolgokat nem akarsz látni,addig ennek a vitának sincs értelme..
  • nearo
    Tökmindegy volt hogy kockáztat vagy sem, a mekikkel meg Hülkenberggel semmiképp nem tudta volna tartani a lépést... szerintem max az róható fel neki, hogy az első esőnél nem maradt kint száraz gumival. A második esőnél viszont érzésem szerint egy körrel később jött ki, mint kellett volna.
  • FeikG
    Te most megint légvárakról beszélsz!
    Ez a futam számított,itt dőlt el minden és ő messze az autója képessége alatt teljesített és itt nincs tovább miről beszélni..
  • vinc3nt
    Neked azt jelenti a "kezére játszott minden" hogy nyomodban van egy autó aminek mindegy hogy hátul van vagy elől mert egyszerűen olyan űrtechnikával rendelkezik hogy teljesen mindegy. Értem... Secperc alatt átugorja az egész mezőnyt oda vissza.
    Gondolom a 13 pontos előny is +Senna is csak azért ment neki Vettelnek h Alonso kezére játszon pff elképesztőőő nem tudom mit nézel tényleg.
  • FeikG
    Egyszer bejött neki..2006-ban..Nem lehet állandóan erre alapozni.
    Én csak ezt akartam ezzel mondani.
    A kontraszt meg igen nagy.
    Vettel 2010 ben is kockáztatott,meg most is ,mind a kettőből jól jött ki,pedig fordított állás volt...
    Ezért van sztem jó helyen a vb cím.
  • bardocz
    Ahogy Webbert kiszopatta. Hát az valami zseniális volt. Sokat szidtam már, de amit vasárnap művelt... Jó lenne, ah ezt a formát át tudná vinni következő évre, és nem gyengén kezdene.
  • ScarY MAN
    Rosszul álltok hozzá. Itt nem az számít, hogy ki érdemelné meg, hanem hogy kié lett, ki mit tett érte stb. Ha ehhez a szabályokat másként kell értelmezni, kiskapukat használnak és még sorolhatnánk, nos hát csinálják. Nem a te pénzeddel játszanak, téged csak szórakoztatnak. Amit az egyik csapat megcsinál, azt a másik ugyan úgy megtenné... Nem mosolyért osztogatják a pontokat :)
  • FeikG
    Nem az évet bénázta el!Az hogy nagyon jól ment az nem is vita tárgya.
    Amikor a kezére játszott minden,(mint ezen a futamon is)azzal nem tudott élni.Túl óvatos volt,semmi kockázatot nem vállalt..ez nálam az "elbénázta"
    fogalom alá sorolandó.
    A szerencse meg egész évben vele volt,egy kivétellel,ezen a futamon is,de nem élt vele.
    Nem lehet állandóan arra utazni,hogy kiesnek előle...És ez a lényeg
  • Botond #132758
    Mióta hosszabbított Massa, azóta zseniális, Alonsot meg nyomta a teher, 2x kiütötték idén, az utolsó futamokat végig pánikolta, hogy ki ne essen.

Massa viszont az utolsó futamon az vmi legendás volt. Beáll Alonso mögé, visszavált kettőt, hogy a mezőny lekopjon Alonsoról, olyan lassan megy a mezőnyt feltartva, hogy kihűlt a kerék, kimegy cserélni, megy két kört és hopp megint Alonso mögött Vettel előtt van, berakja üresbe, és gurul a mezőnnyel. Epic. Ha hagyjak akkor simán nyert volt szűk két kör előnnyel a második előtt. :D
  • vinc3nt
    Én pontosan ugyan ezt akartam írni aki szerint "elbénázta" az az idei évben a seggemet nézte kb. 2010-et elbénázta? el.. volt egy csomó rajtkiugrása. Az idei évet? egy kezemen megtudom számolni hogy hol hibázott, maximálisan megérdemelte volna azt a vb címet.
  • Wlanseraf
    Tök jó olvasni az írásaidat... egyikkel ütöd a másikat:) de csak így tovább objektíven:D
  • allock #132755
    Petrov mögött.

MS-nek volt most olyan éve, mint Kiminek a mekinél.
  • FeikG
    Én nem is értem,ti miért néztek F1-et,vagy ha már ennyire nem vagy objektív,azt akkor miért írod le...
  • vinc3nt
    elbénázta hol is?