FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amúgy mindkettõ Renault motorral megy idén.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
igaza van,ráérünk a leszarozással az elsõ futam befejezéséig,addig õk is VB esélyesek.
22:00 Gyáróriások V: A Williams-csapat (ismétlése hajnali 1kor)
-----------------------------------------------
Március 11-én 14:5-kor az m1-en.
„Melbourne elõtt" címmel Forma 1-es magazinnal melegít be a közmédia a március 17-én kezdõdõ 2012-es világbajnoki idényre.
A szezonnyitó Ausztrál Nagydíjjal tér vissza tíz év után az m1-re a száguldó cirkusz. A köztelevízió a királykategória összes futamát és az idõmérõ edzéseket is élõben közvetíti. A „Boxutca" címû magazinmûsor elõször a malajziai nagydíj idõmérõjének élõ közvetítése, majd a további futamok idõmérõje elõtt jelentkezik, amelyekben a versenyek hátterérõl, és egyéb a Forma-1-hez kapcsolódó érdekességekrõl is szó lesz.
A futamokat Mezei Dániel, a Telesport munkatársa kommentálja, szakkommentátorként a korábbi közvetítésekbõl már jól ismert Wéber Gábor segíti, a boxutcából Szujó Zoltán, valamint -- új arcként - a futamokat az elmúlt években a helyszíneken figyelemmel kísérõ - Bende Adrienn jelentkezik. Az MR1-Kossuth Rádió és a MR2-Petõfi Rádió hallgatóinak Bera Emese szállítja a legfrissebb Forma-1-es híreket.
Az m1-en március 11-én 14:50 órakor startoló „Melbourne elõtt" címû élõ magazinmûsorban Petrovics-Mérei Andrea mûsorvezetõ faggatja az F1-es stáb tagjait a felkészülésrõl, esélyekrõl. Elsõ adás, az elsõ sztárinterjúkkal, a mûsorban kiderül, hogy a spanyolországi Jerezben, az idei elsõ Forma 1-es teszten, mit nyilatkozott Michael Schumacher, Kimi Räikkönen és Jenson Button.
A közszolgálati média többi csatornája is kiemelt figyelemmel kíséri az F1 világát. A közvetítéssorozat egyszerre lesz jelen az MTI tudósításaiban, a Dunasport híradásaiban, az MR1-Kossuth Rádió és az MR2-Petõfi Rádióban, valamint a hirado.hu portálon.
Az MR1-Kossuth Rádió Déli és Esti Krónikáiban, a sporthírek között aktuálisan hallható minden, a Forma-1-hez és a futamokhoz kapcsolódó fontos információ. A Sportvilág címû mûsorban a pénteki versenynapok szabadedzéseirõl, a szombati idõmérõ edzésekrõl és futamokról hallhatók hosszabb, hangképes összefoglalók.
Az MR2-Petõfi Rádió hallgatói a délutáni zenés összeállításban rövid bejelentkezések segítségével értesülhetnek a legfrissebb eredményekrõl
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
"Két év szünet után ismét lesz magyar indulója az európai túraautó-kupának (ETCC), a már vb-menõ Michelisz Norbert 2009-es szárnypróbálgatása után az idén ifj. Ficza Ferenc indul a négy állomásból, s összesen nyolc versenybõl álló sorozatban. A 15 éves (!) tehetség az Alfa Romeót indító magyar XFX Unicorse-istálló színeiben áll rajthoz a versenyeken."
Alapból a vezetõséggel vannak nagy bajok. Mióta Ross Brawnék leléptek, az után 2-3 évig még jó volt, de már úgy érzem hogy süllyed a hajó.
http://gaborszantai.co.uk/
(kár, h semmi esély rá, de leginkább Buttonnak szurkolok az esélyesek közül :) )
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Viszont a Ferrari sztem nagyon altat, nem arrol hiresek, h elismerjek, h gyengek, sztem ok is ott lesznek a top 3-ban, remelem nem azert altatnak, mert valami nagy dobasra keszulnek...
Kimi két napot tesztelt (abból az elsõn kimondottan jól ment), majd szoptak, aztán jött a szombati (esõs teszt), és vasárnapi pályacsúcs. Persze, ez lehet, hogy nagy semmi, de mivel két év után ez egész jó, és nagy valószínûséggel -1 csapattal (Ferrari) kevesebb fog a dobogóért versenyezni, egy jó Lotus akár még össze is jöhet.
VBt nem fog nyerni, de amíg a Ferrari össze nem szedi magát addig akár jöhetnek a pontok is.
A medve nem játék.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Inkább arra gondoltak, hogy a teszteken az elsõ 2-3 futamra KÖRÜBELÜL belehet lõni a sorrendet.
Szerintem Malajziában már annak is örülni fogtok ha pontot szerez!
Ezek jó alapot jelenthetnek arra, hogy kizárják kik azok akik biztos nem lehetnek az elejében mint ahogy a Ferrarival is ez történt. és végül be is vallották maguk is.
;)
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Most hogy van ez fiúk?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ha csak nem volt õrülten zseniális az EBD nélküli tavalyi Lotus alap, amire nem volt utalás, akkor nem tudom hogyan ugorhatnának így az RBR és a McLaren nyakára.
kéne egy olyan vonalvezetésû pálya, mint a HRT logó a háttérben :D
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
nagycsapatok design terén még tanulhatnának HRT-tõl, ha már mindeképp ilyen buzi eleje van:D
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN