182115
  • FeikG
    :)
  • IXEMGabeo
    Szerintem a maláj és a monzai futama kiemelkedő volt, Kanada és Monza ezen a 2 pályán parádés volt ahogyan a gumikkal bánt.. Monacoban kár h hátul volt, mert kb ott is ő volt a leggyorsabb és sok akciója volt
  • szabii98
    Japánban volt 1-2 jó pillanata. Ha ráérez a jövőévi autóra, akkor jó lesz. Nyilván mondjuk JB-re építik majd a kocsit
  • IXEMGabeo
    Na Pereznél én arra gondoltam h a Mekis szerződése óta csinálja ezt. Suzuka és Abu Dhabi volt elsősorban én másra nem emlékszem. Belgiumban őt lökte ki Grosjean, és még valahol szintúgy belekeveredett, de az nem az ő hibája volt. Ja igen Korea? talán ott
  • a.carkey
    Grosjean is azóta csinálja, mióta a F1be aláírta az első szerződését.
  • a.carkey
    De most miért keveritek ide az iskolát?!
  • IXEMGabeo
    LOOL
  • IXEMGabeo
    csak azóta mióta aláírta a szerz
  • bardocz
    És amikor 20 évesen arra gondolsz, hogy baszki, nálad fiatalabb lánykákat húznak meg kamera előtt...
  • HTS s3rg1nh00
    ne is mondd,nekem milyen demotiváló h.mikor gyerek voltam MSC meg Häkkinen milyen öregek voltak,Perez meg már egyidős velem(ha nem fiatalabb :D)
  • desigo
    Még csak 22 éves?
    bazz :/
  • bardocz
    Azért ez kicsit túlzás, szépen feljött párszor a mezőny végéből zúzás nélkül. Lonzi ellen hibázott, amikor az első pódiumot összehozta, de így kezdésként azért nem volt az se rossz.
  • FeikG
    60 paci,6 gang,0-100 2 mp,végsebessége 180 körül..
  • Carlos
  • pedobear
  • G_ArchAngel #132936
  • mcmoha
    A legjobb rész ahogy 0:45-nel Alo odafüttyent Massának.
  • a.carkey
    De ugyanazt csinálja. Baromi gyors, szimpatikus, de ő is ugyanúgy tör és zúz, csak azért nem zavaró, mert mindig ott van mellette Koba, aki adott pillanatban helyette hozza a pontokat.

Grosjean azért zavaróbb, mert nem fogja fel, hogy nem az első kanyarban dől el a verseny. Erről kezd leszokni, de vele mindig történik valami.
    Perez ált. beveszi az elsőt, de menet közben előz úgy, ahogy nem lenne szabad.
  • bakkerman
    Perez nem lehet olyan rapszodikus mint a francia...azért egy Mclarenben ülve minden futamon elvárás a dobogó,a győzelmek,és ha elkezdi törni a vasat,akkor az a karrierjébe is kerülne...ez egy nagyon nagy "ajándék" Pereznek,hogy 22 évesen már élautót kap,ha nem tud élni vele,akkor lehet később már nem fog kelleni nagy csapatnak. Én nagyon szurkolok neki
  • a.carkey
    Perez=Grosjean

De ne legyen igazam!
  • bakkerman
    Szerintetek jövőre mire lehet számítani Pereztől? Nagyon jó autót kap,egy jó csapattárssal,és én azon a véleményen vagyok,hogyha a téli felkészülés során mentálisan sikerül fejlődnie,és az autó is jó lesz,akkor biztos vagyok benne,hogy a dobogóra simán odaérhet bármelyik futamon.
  • a.carkey
    Francia. A srác gyors, csak nem értett. Tortogatják a Renaultos korszakra, mert rikta a jó francia pilóta, mint a fehér tingi-lingi madár Pongo Pongon ...
  • mcmoha
  • desigo
    Belső kamerák végig

• Armagedown
    Sajnos nem győzött az igazság , mennyiszer csaltak és egyszer sem büntették meg ezt a tetü Red Bullt
  • Chris Lowe
    Egyetértek, grojean instabil, iszonyú sok pontot bukott miatta a lotus. Viszont sajnos a csapatfőnök a managere ráadásul a total a fő támogatója (mondjuk ez utóbbi elég kivan mert franciáknál folyton a balesetmentes közlekedés harcosa). Koba jóval tehetségesebb viszont mivel a japcsiknál fizetős csati adja a futamokat ezért nincs nagypénzes támogatója. Kovalainent is hírbe hozták de szerintem esélytelen, finnek nem bírnak el 2 középcsapatos pilótát.
    Ettől függetlenül remélem bullié belátja, hogy kevés ide grojean és ha még össze is szedi magát akkor is kurva nehéz dolga lesz mivel a többi pilóta utazni fog rá gondolván úgyis visszavesz. Szóval koba rai ütős páros lenne, megkockáztatom a legerősebb pilótapáros lenne!
  • nearo
    Jövőre nem lesznek kerekek? Uhh...
  • IXEMGabeo
    Azért a Koba-Kimi párosra kíváncsi lennék a Lotusnál:D

Ha Monisáéknak a pénzes fiatal Gutierrez kell igenis Kobát tegyék a Lotusba!!! Grosjean bármennyire is ígéret nem sajnálnám egy csomó ember futamát tette idén tönkre
  • contraste
    Nem értem miért fura ALO melett a 0? Amúgy ezekben benne van 1 váltó csere vagy motorcsere is... pl Button Massa nem tett semmi szabalyelleneset csak alkatrészeket cseréltek náluk. Vettel más őt kihágásokért is bünteték ostoba előzései miatt.
  • Ulvar
    ezt most totál függetlenül teljesen általános szituációra értettem.
  • IXEMGabeo
    és még mondogatták h Vettelt sosem büntetik meg...aha

Alonso mellett a 0 is elég érdekes, bár van ilyen, ha valaki egyszer sem volt szabálytalan a 2 Marussiának is sikerült
  • Totti5
    Teljesen mindegy, Vettel egy másodpercre sem volt szabálytalan, nem volt sárga, hanem pont az ellenkezője, zöld. Ezt csak a Ferrari drukkerek, Vettel utálók nem látták mert leszállt a vörös homály, meg az gyűlölet... a Ferrari pedig abba a hibába esett, hogy felült a fanjai Vettel elleni "lejárató" kampányának és hivatalosan is belekeverte magát azzal hogy felvetette a kérdést és megszólat az ügyben. Kár volt, kussba kellett volna maradni és csak annyit reagálni, hogy nyugi van srácok, a VB szabályosan eldőlt, nem történt semmi megkérdőjelezhető, mert hát a vak is látja hogy zöldet lengetnek és a LED is zölden virít... azt hogy a kormányon mi és mikor világít senkit nem érdekel, az lehet hogy sárga jelzést mutatott. A lényeg az hogy a pályabírók mit mutatnak.
  • Jeffjohnson
    Igen ebben igazad van de milyen szar lenne már utólag győztest hirdetni ezzel elismerve saját hülyeségüket (már ha egyáltalán volt ilyen). Többek között én sem Vettel drukker vagyok és nekem is úgymond savanyú a szőlő mégis túlléptem ezen a pályán kell nyerni nem pedig utána keresni az igazunkat ha benézték a sportfelügyelők akkor ez van, foci meccset biztos néztél már és gondolom ott is volt már a kedvencedet érintő negatív döntés mint ahogyan ott sincs itt sem lesz újrajátszás.
  • Ulvar
    Az se tenne jót a sportnak ha a felügyelőség figyelmetlensége miatt nem kerülne kiosztásra egy büntetés az egyik VB győzelemért folytatott pilótánál.
  • Jeffjohnson
    Nem is tenne jót a sportnak ha így utólag úgymond bíróságon változtatnák meg az eredményt. Vettel nyert.... ennyi, meg kell emészteni és a jövőre koncentrálni.
  • Magic Boy
    Arcok harca - Interlagosi Görbe Tükör
  • Magic Boy
    Vettel nem előz tilosban, nincs vb-ügy

Ennyi!
    Reméljük ezzel itt is lezárva a téma!
  • bakkerman
    akkor már csak Kobayashi hiányzik oda...:)
  • pedobear
    Túlságosan kecses meg giccses.
  • G_ArchAngel #132912