FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem keresem vissza, de amikor tavaly debütált megmondtam, hogy nagy lehetõséget látok benne😊 Sauber úr pedig sosem téved
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
http://gaborszantai.co.uk/
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
http://topgearhungary.blogspot.com/
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
http://topgearhungary.blogspot.com/
A medve nem játék.
Bombariadó volt az eto parkban.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
fejlõdsz,fejlõdsz <#nyes>#nyes>
Érdemes volt kivárni azt a sok ácsorgást.
Kifejezetten izgalmas volt a mai.

Telesport (élõ) - OTP Bank Liga
Gyõri ETO FC - MVM Paks
Bajnoki labdarúgó-mérkõzés
Élõ közvetítés Gyõrbõl
közben meg mégis csak f1 ismétlés megy, WTF?!
Per Aspera Ad Inferi.
Leírnám véleményem a futamról 😊
Ferrari szép munka volt a boxba. Alonso is szépen vezetett, habár nem a leggyorsabb volt, de szerintem ez volt a max, amit ki lehetett hozni a kocsiból.
Pereznek minden elismerésem, nagyon jól ment.
Mclaren, szerintem kicsit elbaszta a taktikát.
Merci, hát nagy csalódás. Idõmérõre kurvajó a kocsi, futamra viszont alkalmatlan.
Kimi sem volt feltétlen top formában, de jólment azért õ is. Grojsan (vagy hogy írja a nevét :S), kicsit zöldfülû, de van benne potenciál.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Grosjeanra haragszom, de csak picit, mert lényegében nincs tempó a Mercinél semmi. És szerencsétlen Rosberg alatt pillanat alatt elfogynak a gumik...Ez így gázos lesz😞
Senna kellemes csalódás volt, a Williamssel Rubens tuti odaérne a 4., 5. helyekre:S nagy kár, hogy nem maradt a mezõnyben.
Button és Vettel szerencsétlenek voltak, ami Karthikeyan számlájára írható. Hamilton és Webber egyelõre megismételték a múlt heti teljesítményüket róluk nem tudok semmit mondani. Ja és a Force Indiások is remekül alkalmazkodtak a körülményekhez, Raikkonenrõl már nem is beszélve.
Végén sajnáltam, hogy Pereznek nem sikerült Alonsot megelõznie, ebben nagy szerepet játszott a rutintalansága, de máris megtette az 1. lépést egy nagyobb csapatba való átigazoláshoz.😊
Mégegy dolog Peter Sauber pilóta választásait sosem szabad leírni, a legnagyobb csiszolatlan gyémántokat õ találja meg ez egyértelmû.😊
http://gaborszantai.co.uk/
1:15 tõl nézétek!! ferrari
Végül már azt se tudom hol van, és a régi szép emlékek feledésbe merültek, helyüket a bûz szaga vette át.
Te mit képzelsz magadról? Itt pattogsz állandóan és azt képzeled magadról hogy felsõbbrendû vagy mindenkinél.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
De közbe ez még csa ka riportszobai állomás volt.
Remélem nem rakják be ketteskének Alonso mögé, maradjon csak a Sauberben.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Lesz idén Bahrein? A riportoknál a fordító aztmondta..
I met God. She's black
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Na, ez a futam nem volt semmi!
- Alonso ezért ér meg minden pénzt, a Ferrari most került igazán nehéz helyzetbe,
- Perezben az elsõ pillanattól fogva éreztem ezt, hihetetlen, mekkorát ment,
- Hamilton megint bukott egy simának kinézõ gyõzelmet, pedig ezt az autó elõnyt pontokra kellene váltani - azaz hol volt a McLaren fölény a versenytempóban?!
- a Red Bull nem volt lassú, de beszorultak, habár az elsõ kettõvel nem sokat tudtak volna kezdeni,
- Raikkönen nagyon elemében van, élvezi a Lotus lazaságát, nem volt ma szerencséje, de benne van a "gól" a lábában,
- Senna nagyot mentett az orrkúp csere után, kicsit helyre rakta a renoméját ideig-óráig,
- a Mercedes egyszerûen megöli a gumikat, habár Schumacher ma nem volt szerencsés,
- Massa megint nem találta magát az esõben,
- Button elnézte, de Karthikeyan azért....ááá
- Grosjean, hmm...
Irány a reptér, otthonról majd a többi.
Thx for watching!😊
olvastam.
Kobayashi az egyik legjobb pilóta a mezõnyben, szóval lehet valami szarakodott a gépén.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
"Schumacher a négyes kanyarban nekem jött és kipördültem... "
Lol!!!
Egyébként jó futam volt, Peter Sauber megérdemelte ezt a második helyet, mert egyrészt újra csapatot csinált a bmw-s szerencsétlenkedés után, másrészt mert megint olyan "fizetõs" pilótát talált aki tud vezetni is! Viszont Kobayashi ma a tudása alatt teljesített.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe