FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
http://gaborszantai.co.uk/
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Per Aspera Ad Inferi.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Mezeire nem tudom itt mennyien emlékeznek, de semmit nem változott azóta😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Koba+Perez+Sauber hármasban sztem sok potenciál van. Bár örülnék, ha lassan Koba is villantana valamit, mert nagy kedvencem ö is 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Sauber a 2003-as Amerikai nagydíjon állt utoljára dobogón Heinz H. Frentzen lévén, mexikói pilóta utoljára dobogón Pedro Rodriguez személyében állt az 1971-es holland nagydíjon
nem keresem vissza, de amikor tavaly debütált megmondtam, hogy nagy lehetõséget látok benne😊 Sauber úr pedig sosem téved
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
http://topgearhungary.blogspot.com/
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
http://topgearhungary.blogspot.com/
A medve nem játék.
Bombariadó volt az eto parkban.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
fejlõdsz,fejlõdsz <#nyes>#nyes>
Érdemes volt kivárni azt a sok ácsorgást.
Kifejezetten izgalmas volt a mai.

Telesport (élõ) - OTP Bank Liga
Gyõri ETO FC - MVM Paks
Bajnoki labdarúgó-mérkõzés
Élõ közvetítés Gyõrbõl
közben meg mégis csak f1 ismétlés megy, WTF?!
Per Aspera Ad Inferi.
Leírnám véleményem a futamról 😊
Ferrari szép munka volt a boxba. Alonso is szépen vezetett, habár nem a leggyorsabb volt, de szerintem ez volt a max, amit ki lehetett hozni a kocsiból.
Pereznek minden elismerésem, nagyon jól ment.
Mclaren, szerintem kicsit elbaszta a taktikát.
Merci, hát nagy csalódás. Idõmérõre kurvajó a kocsi, futamra viszont alkalmatlan.
Kimi sem volt feltétlen top formában, de jólment azért õ is. Grojsan (vagy hogy írja a nevét :S), kicsit zöldfülû, de van benne potenciál.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Grosjeanra haragszom, de csak picit, mert lényegében nincs tempó a Mercinél semmi. És szerencsétlen Rosberg alatt pillanat alatt elfogynak a gumik...Ez így gázos lesz😞
Senna kellemes csalódás volt, a Williamssel Rubens tuti odaérne a 4., 5. helyekre:S nagy kár, hogy nem maradt a mezõnyben.
Button és Vettel szerencsétlenek voltak, ami Karthikeyan számlájára írható. Hamilton és Webber egyelõre megismételték a múlt heti teljesítményüket róluk nem tudok semmit mondani. Ja és a Force Indiások is remekül alkalmazkodtak a körülményekhez, Raikkonenrõl már nem is beszélve.
Végén sajnáltam, hogy Pereznek nem sikerült Alonsot megelõznie, ebben nagy szerepet játszott a rutintalansága, de máris megtette az 1. lépést egy nagyobb csapatba való átigazoláshoz.😊
Mégegy dolog Peter Sauber pilóta választásait sosem szabad leírni, a legnagyobb csiszolatlan gyémántokat õ találja meg ez egyértelmû.😊
1:15 tõl nézétek!! ferrari
Végül már azt se tudom hol van, és a régi szép emlékek feledésbe merültek, helyüket a bûz szaga vette át.
Te mit képzelsz magadról? Itt pattogsz állandóan és azt képzeled magadról hogy felsõbbrendû vagy mindenkinél.
De közbe ez még csa ka riportszobai állomás volt.