FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

brávóóóó Sergio😊

nem keresem vissza, de amikor tavaly debütált megmondtam, hogy nagy lehetõséget látok benne😊 Sauber úr pedig sosem téved

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
<#taps>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Massa arcan: 'kurvara nem ertem mi tortenik korulottem, de jo ez az anyag...'

http://gaborszantai.co.uk/

desigo

benőmenő
Az epic sátortábor a célegyenesen kimaradt! <#banplz>
szabii98

I met God. She's black

bardocz
Amit hoz, az is negatív, mert max anyagi kárban érhetõ 😄
Totti5
Természetesen nem fog egy rossz szót sem szólni Massára nyilvánosan... nem is illene de amúgy is teljesen jól kijönnek egymással tudtommal. Az a kérdés hogy a Ferrarinak mint csapat Massa mit tud hozni. Jelen pillanatban nagyon keveset.

Minstrel
ugyan kérlek, Alonso mindenkinél "faster"-ebb <#eplus2>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Kit--Kat
Ezt mond neki. 😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Totti5
Alonsonak Massa egyátalán nem ideális, mert 2. számúnak sem nevezhetõ. A Ferrarinál egy pilóta van Alonso, Massa akkor lenne jó, ha taktikai szempontokból segíteni tudná Alonsot, de nem tudja. Egy erõs csapattársal jobban járna, mert beállítások terén is tudna újat hozni és Alo is tudna tõle lesni ha úgy adódik. Ferrai VB címrõl edig Massával nem igazán álmodozhat... Massának ott kellene lennie Alonso mögött 1-2 hellyel. Jelenleg a McLaren párosa van ilyen szempontból jó helyzetben s a RB, már ha Webber idén olyan erõs marad mint az elsõ két versenyen.

Kit--Kat
Szerintem Alonso mindent megtesz azért, hogy Massa maradjon minél tovább a csapatban, nem szereti a versenyképes csapattársakat pláne nem, ha egyenlõ esélyeket kapnak.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Nohab
Mostanában nagy divat bombával fenyegetni.
Minstrel
Akkor is pont ilyen ócska volt a Ferrari, mondanám, hogy jó lenne Massa helyére Perez, de kitudja õ is, hogyan tudna vele menni, lehet csak a Massa-szint lenne meg és akkor szenvedne amíg nem sikerül egy használható autót összekalapálniuk

http://topgearhungary.blogspot.com/

a.carkey
Fiscot is betették egy Ferrariba a belga második helye után, aztán mi lett a vége?

A medve nem játék.

szabii98

I met God. She's black

off

Bombariadó volt az eto parkban.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

kapja be...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Grosjean egyelõre tör zúz, visszajött a régi énje:S szakadjon meg h pont Schumi kárára

Kit--Kat
Szárazon max, esõben kétlem.

Totti5
Gyõzelemtõl még messze van a Lotus. Ha jól fejlesztenek, akkor talán, ha lemaradnak akkor ennél elõrébb nehéz lesz jutni. 2 Meki, 2 RB, 1 Ferrari, elõttük van, a Mercedes meg mögöttük a Lotussal.

bakkerman
igaza van Wébernek,én is látok egy esetleges futamgyõzelmet Raikkönenben,ha továbbra is ilyen szorosak az erõviszonyok,egy esõs,SC-s futamon lazán tudna nyerni! Én most így 2 futam után azt mondom,fogunk látni idén Lotus gyõzelmet,persze inkább a finn részérõl látok rá esélyt,de Grosjean-ban is van 1-2 dobogó,ha jól haladnak a fejlesztésekkel,és tudják követni a két nagyot!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Lehet hogy ott is de amire en gondolok az itt volt Malaysiaban 2003ban😊

desigo
Nem is láttalak még Alonsoról pozitívan írni <#eljen>
fejlõdsz,fejlõdsz <#nyes>

Érdemes volt kivárni azt a sok ácsorgást.
Kifejezetten izgalmas volt a mai.

RatBaG
m1 15:50-18:00
Telesport (élõ) - OTP Bank Liga
Gyõri ETO FC - MVM Paks
Bajnoki labdarúgó-mérkõzés
Élõ közvetítés Gyõrbõl

közben meg mégis csak f1 ismétlés megy, WTF?!

Per Aspera Ad Inferi.

kifli
Nah, futam után végre gép elõ érek 😄

Leírnám véleményem a futamról 😊

Ferrari szép munka volt a boxba. Alonso is szépen vezetett, habár nem a leggyorsabb volt, de szerintem ez volt a max, amit ki lehetett hozni a kocsiból.

Pereznek minden elismerésem, nagyon jól ment.

Mclaren, szerintem kicsit elbaszta a taktikát.

Merci, hát nagy csalódás. Idõmérõre kurvajó a kocsi, futamra viszont alkalmatlan.

Kimi sem volt feltétlen top formában, de jólment azért õ is. Grojsan (vagy hogy írja a nevét :S), kicsit zöldfülû, de van benne potenciál.
azért ne túlozzunk kijött neki a lépés és 100 évbõl egyszer bejött a Ferrarinak a taktika...Szépen vezetett ma Alonso, de Perez, ha kicsit rutinosabb simán megkajálja

V43 1105
Te kocsis .. Mi lenne ha eltakarodnál már végre a jó édes anyádba innét ? 😊 Senkit nem érdekelnek a kretén, otromba, pedofil, etnikai hülyeségeid ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

gratulálok a gyõztesnek és természetesen óriási taps Sergionak <#taps> Reméljük, hogy majd Ferrari színekben is így fogja püfölni Alonsot a jövõben is.

Grosjeanra haragszom, de csak picit, mert lényegében nincs tempó a Mercinél semmi. És szerencsétlen Rosberg alatt pillanat alatt elfogynak a gumik...Ez így gázos lesz😞

Senna kellemes csalódás volt, a Williamssel Rubens tuti odaérne a 4., 5. helyekre:S nagy kár, hogy nem maradt a mezõnyben.

Button és Vettel szerencsétlenek voltak, ami Karthikeyan számlájára írható. Hamilton és Webber egyelõre megismételték a múlt heti teljesítményüket róluk nem tudok semmit mondani. Ja és a Force Indiások is remekül alkalmazkodtak a körülményekhez, Raikkonenrõl már nem is beszélve.

Végén sajnáltam, hogy Pereznek nem sikerült Alonsot megelõznie, ebben nagy szerepet játszott a rutintalansága, de máris megtette az 1. lépést egy nagyobb csapatba való átigazoláshoz.😊

Mégegy dolog Peter Sauber pilóta választásait sosem szabad leírni, a legnagyobb csiszolatlan gyémántokat õ találja meg ez egyértelmû.😊

szabii98
királyság egyik legjobb pálya 😊

I met God. She's black

Miert nem tudsz olvasni es ertelmezni? Jovore befejezed az altalanos sulit es tovabb kell tanulnod, de ilyen felfogokepesseggel nagyon nehez lesz.

http://gaborszantai.co.uk/

Magyarország új tehecséges versenyzõje jövõre a forma 1 ben!!!

1:15 tõl nézétek!! ferrari

Massa egy régi bedohosodott törülközõ, ami régen a kedvencem volt, csak ahogy az idõ haladt elõre egyre büdösebb lett.
Végül már azt se tudom hol van, és a régi szép emlékek feledésbe merültek, helyüket a bûz szaga vette át.
Firerock
Annyira aranyos vagy hogy beengedsz!
Te mit képzelsz magadról? Itt pattogsz állandóan és azt képzeled magadról hogy felsõbbrendû vagy mindenkinél.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

asz iszem ez után lesz okuk diszkózni mulatozni a feraris alonsonak és a peresznek egyaránt akit már ferarisnak lehet tekinteni massa mellõzése mellett
Kit--Kat
Szerintem te itt ne oszd az észt mert így is épp, hogy csak meg vagy tûrve a topicban.

a kis peresz már láctszik hogy a ferari nevelése a gyerek, mert mikor ment riportozni a szobába már a domincsali már a hátát kicsit megpaskolta és elõreeengedte hogy na itt a bejárat mintha a ferrari kapuján lépett vna be a kis peresz.
De közbe ez még csa ka riportszobai állomás volt.
Kit--Kat
Alonso jót ment, de a nap embere kétségtelenül Perez. Durván lealázta a mezõnyt.
Remélem nem rakják be ketteskének Alonso mögé, maradjon csak a Sauberben.

Áprilisban lesz.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Firerock
Miért nem tudod elfogadni a tényeket apukám?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Kit--Kat
-n

Kit--Kat
Ron Dennis 2005 Suzuka

szabii98
M2 20:30 azthiszem.

Lesz idén Bahrein? A riportoknál a fordító aztmondta..

I met God. She's black

bboyatty
Meg tudom nézni valahol az ismétlést? Vagy már csak letöltés marad?

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Totti5
Gábor Wéber
Na, ez a futam nem volt semmi!

- Alonso ezért ér meg minden pénzt, a Ferrari most került igazán nehéz helyzetbe,
- Perezben az elsõ pillanattól fogva éreztem ezt, hihetetlen, mekkorát ment,
- Hamilton megint bukott egy simának kinézõ gyõzelmet, pedig ezt az autó elõnyt pontokra kellene váltani - azaz hol volt a McLaren fölény a versenytempóban?!
- a Red Bull nem volt lassú, de beszorultak, habár az elsõ kettõvel nem sokat tudtak volna kezdeni,
- Raikkönen nagyon elemében van, élvezi a Lotus lazaságát, nem volt ma szerencséje, de benne van a "gól" a lábában,
- Senna nagyot mentett az orrkúp csere után, kicsit helyre rakta a renoméját ideig-óráig,
- a Mercedes egyszerûen megöli a gumikat, habár Schumacher ma nem volt szerencsés,
- Massa megint nem találta magát az esõben,
- Button elnézte, de Karthikeyan azért....ááá
- Grosjean, hmm...

Irány a reptér, otthonról majd a többi.

Thx for watching!😊

Formula.hu
olvastam.

Kobayashi az egyik legjobb pilóta a mezõnyben, szóval lehet valami szarakodott a gépén.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Nohab
Koba kocsija szerintem nem volt ma 100-as. 46. körben fel is adta a versenyt.
mflex
Visszatolatott rá? Ez hülye!
Biztos, hogy ezt mondta?

What about the forests?

Grojean :
"Schumacher a négyes kanyarban nekem jött és kipördültem... "
Lol!!!

Egyébként jó futam volt, Peter Sauber megérdemelte ezt a második helyet, mert egyrészt újra csapatot csinált a bmw-s szerencsétlenkedés után, másrészt mert megint olyan "fizetõs" pilótát talált aki tud vezetni is! Viszont Kobayashi ma a tudása alatt teljesített.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe