182114
  • contraste
  • desigo
    Ne takargassák hanem farigcsálják,hogy még versenyképesebb legyen
  • szabii98

• G_ArchAngel #133831
    tevedtem :D
  • IXEMGabeo
    az a baj már tart. És nem veszik észre magukat az emberek. Közösségi oldalak velejárója
  • HTS s3rg1nh00
    amúgy sem kell aggódnia,mindenki tudja hogy MSC a fizetős pilóta hármójuk közül.
  • Firerock
    egyre szánalmasabb vagy,ez nagyon gyenge volt most.
  • V43 1105
  • G_ArchAngel #133826
    agyverzeshez kellene az a szerv, ami ilyenkor serul, igy nagyon nem kell aggodnia - de szerintem egy cserepesnoveny is rajon a spoilerbol, hogy poen...
  • paj01
    ha már alonsos kép.. a háttérben a négrus mögött az a csávó? az most szökött a pszichiátriáról?:D mintha egy fehér köpenyben lenne:D Alonso meg lehet h szponzor cuccokat hord, de ez a fotozom magam éjjel nappal meg twittelek tényleg hülyegyerek magatartás:D Nem sokára a jön "pozolj tükörben a fürdőszobában" korszaka:D
  • V43 1105
    FireRock agyvérzést fog kapni.. ne játssz a tűzzel..!
  • IXEMGabeo
    mi lesz itt
  • Master91
    Kérek egy jegyet :D :D
  • G_ArchAngel #133821
    Két Ferraris világbajnok és egy fizetős pilóta.

• IXEMGabeo
    Tom Jones:DDDDD és tényleg
  • Master91
  • zzeN
    Sumi meg Tom Jones?
  • IXEMGabeo
  • a.carkey
    Rá kell nézni pl. itthon a Voice-ra. Van, ahol LM egész jót hozott ki az hozott anyagból, de úgy általában, mint a Hamiltonos fotó.
  • LeventeV
    Az a baj, hogy buzik öltöztetnek hetero férfiakat.
  • a.carkey
    Ezt kérdezd meg a Lakatos Márk szintű homo stylistoknak! :D

Senkiháziak kezében van a stylistszakma. :)
  • HTS s3rg1nh00
    nem is kifejezetten az öltözködésével volt gond Hamiltonnak,én is felvenném egy vagon pénzért azt a cuccot...de a Gullwing egy bő 50 éves autó,és ilyen cuccban a közelébe menni is bűn.
  • a.carkey
    Alonso a gokartos képen miért is öltözött Fluornak? :D
  • bakkerman
    nézzétek lewis meg alonso facebook oldalát,civil életben mindkettő normálisan,a lenti képeknél diszkrétebben öltözik. Az meg vicc,hogy Hamiltonnak nekiestek,mert egy szponzor fotózáson felvett egy buzi farmert,amiért irdatlan mennyiségű pénzt kapott,és ugyanúgy a fórumozók 99%-a is felvenné pár kép erejéig,még a pénz negyedéért is. Alonsonak az oakley a szponzora,nyílvános eseményeken(mint például a kép ahol készült) ilyen cuccokban kell lennie,és amennyi pénzt ő kap ezért,én telibeszarnám a helyébe,hogy mit gondolnak rólam. 2x VB,sportága egyik legjobbja,egy ikon,felőlem aztán egy madridi szórakozóhelyen csutakra vághatja magát és boxerban rohangászhat a cibeles téren,akkor se tartanám kevesebbnek :)
  • b-type
    magas a labda, de nyilván nem azokra a sikeres 30 éves arcokra gondolok akik a tinikből élnek meg, lehet bohóckodni nekik 4wd-s Fiesta-val, vagy nyomni nekik valami zenét, éreztetni hogy 'velük' vagy,..esetleg kortalankodni ebbe a skatulyába tartozó filmszínészként...
    De egy F1 versenyző, volt világ legjobbja nem rosszul öltözött gimis suttyó (személyes meglátás).
  • b-type
    A fél világ azért nem. ...és egyébként sem, 30éves arcok, pláne sikeresek nem rohangálnak 'hülyegyerek' cuccokba (mint ahogy Alonso sem teszi egyébként),..mittomén

..ez szponzor cucc, amiben médiaszerepelni kell. Amit én személy szerint kifogásolok, hogy számomra ordító bohóckodás, és negatív hatást vált ki a terméküket illetően, mert (szvsz!!) számomra bohócot. csinál egy olyan sportemberből akit nagyra tartok.

• G_ArchAngel #133808
  • Totti5
    Hamilton fotózáson volt, ergó nem jár ilyen cuccokba az utcán ( bár ki tudja:D )... divatbemutatókon meg fotózáson álltalában nem öltönyben vannak a modellek, hanem vanalmi agymenésekben, bár ehhez nem értek, de ezt látom mindig.

Alonso szerelésével semmi gond nincs. Nem lehet ilyen színű pólót viselni ( megyek is kitakarítom a ruhatárat, csak fekete és fehér! :) ? vagy a napszeműveg ( ami biztos kurvadrága, de sokan viselik az F1es mezőnyből... én nem vennék fel ilyet, de ez a trend, amúgy meg lehet hogy ez Alonsonak, vagy Kiminek tetszik... ). Sapka? erre meg aztán végkép nem látok semmi reális indokot hogy miért szar... normálisan áll rajta, megy a poló színéhez, amúgy meg a fél világ ilyenekben járkák és nem csak a 10 évesek ( akik amúgy meg olyanokat hordanak, ami majd szét rohad, és valahogy úgy áll a hülye fejükjön mint aaki odahányta ( még véletlen sem normálisan ).
  • kifli

Kimi is hordja állandóan az okley szemüveget (amit most alonsón lehordtatok...)
  • desigo
    Ja persze.Elédraknák a sokmilliós szerződést már kérdeznéd is,hogy hol kell átöltözni...
  • IXEMGabeo
    ezen a képen mindig szakadok:D:D

btw. Alonso is úgy néz ki, mint egy rossz buzi a lenti képen. Nem értem a mai divatot miért jó ez az embereknek, meg a szponzorokat sem, hogy erőltethetnek ilyen szarokat az emberre:D
  • b-type
    off:
    Az engem is zavar ha hülyét csinálnak magukból (Hamilton). Elvégre a 'hivatásukban' kiemelkedőek, és én ezért nagyra becsülöm őket...viszont a szponzorcég kiegészítői/ruhái..termékei messze elmaradnak ettől.
    Sajnos nem lehet válogatni a szponzorokban, ezért nagyobb teret engedhetnek meg maguknak. Hiszem hogy ötletesebb módon is meg lehet célozni a fiatalabb korosztályt, mint azzal hogy a megvásárlásra szánt cuccokba beöltöztetjük a szponzorált versenyzőt.
    Ez már-már negatív reklám, mint amikor a tévében közhelyeket és/vagy hülyeségeket mondanak, csak hogy 1percben direkt módon megmondják a nézőnek mit kell csinálnia. :(
    on:
  • G_ArchAngel #133802
  • Master91
    Az zavar, hogy akit egy egész világ csodál, NEVETSÉGES cuccokba pakolják őket.

Én ha ilyen pilóta lennék lepisálnám azt a nevetséges nadrágot pl.

Érdekes, hogy csak a celeb jellegű Hamilton meg Alonso ilyen.

Egy Vettelt ,vagy egy RAikkonent nem ilyen jellegű reklámokba láttam eddig ( vagy is amikre emlékszek )

• benőmenő
    Az, hogy a szponzorok tizenéveseknek öltöztetik a pilótákat, mivel nekik akarnak reklámozni és eladni dolgokat, de itt pár embert ez zavar.
  • nearo
    Igazából semmi, de uborkaszezon van, valamiről beszélni kell.
  • nearo
    A különcökre gondoltam, nem az analfabétákra. Akiket jobb esetben csak kitagadtak a faluból, rosszabb esetben mondjuk máglyára vetették.
    Csak manapság már egyre kevésbé lehet az ilyen különcöket kisebbségnek nevezni. Sajnos.
  • b-type
    ööö akkor most ennek a gondolatmenetnek mi is az eredménye? :D
  • benőmenő
    Végül is azért nem tudott a papokon kívül kb. senki írni-olvasni.
  • nearo
    A középkorban szerintem nem volt trendi hülyének lenni :D