FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Karthikeyan az egyetlen ember a mezõnybe aki nem való oda szvsz. Még azt sem lehet mondani hogy rutintalan, de sokszor úgy megy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Abban igaza van Karthikeyan-nak hogy õ is profi sportoló. Akárki akármit mond, akárhogyan is került be az F1-be anno és most. Ahogy mondja, nyert már õ más formula autóban futamot. A1GPben és Superleague Formulában. Tényleg Vettel szegénységi bizonyítványa hogy leidiótázta Karthikeyant, de ott Narain volt a hibás...kész. Megkapta a büntetését elnézést is kért. Ha ez rendszeressé válik akkor viszont az FIAnak kell lépnie, mint anno tette Ide-vel kapcsolatban.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
olyan jó olvasni végre ilyen csipkelõdéseket😄😄😄
egyébként szvsz Vettel itt elvetette picit a sulykot
Õszintén szólva én csak annyit láttam ebbõl a videoból, hogy az elsõ kanyarban Button hibázott, az utolsóban meg Hami 😊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Szerintem közvetítés terén minõségit ugrott a dolog. Gyulusék nem hogy sokat hibáztak de lemaradtak dolgokról, oda se figyeltek...Mezei meg közbe vág Wébernek ha akció van. Én még nem láttam hibázni annyira durvát...
De legalább 16:9/HD-ben(erõsítsen meg valaki ez úgye csak 720?) nézem😊 engem ez érdekel... neten úgyis elolvasok mindent..
A medve nem játék.
http://topgearhungary.blogspot.com/
A medve nem játék.
A versenyzõk is onboard közben beszélnek a boxal.<#idiota>#idiota>
A medve nem játék.
A medve nem játék.
én meg vagyok vele elégedve. lehet, hogy voltak tévedései, de már az felüdülés, hogy ezeket nem óbégatva, wébert elnyomva ejtette meg. õk legalább most rendes egyenrangú kommentátorok. gyulám mellett hiába volt ott wéber, ha alig hagyta szóhoz jutni.
Per Aspera Ad Inferi.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Ilyen szakujságíró én is akarok lenni, mert ész nem kell hozzá, csak kitalálni hülyeségeket.
Biztos teszteltek új elemeket, minden edzésen, minden idõmérõn és minden futamon. Teljesen reális.
egyébként is lassú szóval összeesküvés elmélet szagú:S