FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mezõnybe nem tud menni mert egyenesbe mindig lemarad a Red Bull kis végsebessége miatt.
Mindig úgy állatják be neki a váltó áttételeket, hogy szélárnyék nélkül is kiforogjon max fordulatszámig a motor, így ki használja a teljes motor erõt, viszont szélárnyékba nem tud mit csinálni mert letilt a motor.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Wéber azért simán elsiklott Hamilton 2. kerék cseréje felett, pedig ki is írták, ahol ugyan úgy 10 mpt dobott el mint az elsõnél... pedig õ jól ment, csak minden kiállásnál hátrább esett.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Azt írtam, hogy ez a lotus kisiskolás a régi renault - hoz képest. Nos ma nagyon összerakták a gépet, jó volt a taktika, bár ha kihozzák 2-3 körrel elöbb rai-t akkor nyerhettek volna. A végén ki kellett nyomni a szemét az autónak, vettel így is futhatott végig a boxutcán. :-)
Rosberg egyértelmûen nem hagyott elég helyet, bünti jarna ezért!
Jó verseny volt, csak így tovább!
A Bahreini herceg meg mehet a picsaba, a 70%os támogatás egy nagy humbug.
Mezeit el kell küldeni totál alkalmatlan a feladathoz!!!
Eskü jobb lenne csak Wéber Gabival.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Kimi valami hasonlot elhetett at a dobogon😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
nehezen hiszem h ezt Rosberg megússza büntetlenül Hamilton esetnél durván benne volt a dolgokban, de utána jött az Alonso elleni manõver, ami ezt nem segítette szval csoda lenne, ha megúszná 20 sec nélkül.
...
Schumacher 1+1 pont !! <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Mclaren <#levele>#levele> amit nem bánok
Ferrarik legalább pontot szereztek
Rosberg <#eljen>#eljen>
Schumi 22. rõl <#eljen>#eljen>
Di Resta <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Webber szokásos
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
http://gaborszantai.co.uk/
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Mennyi van abból egy autón? <#banplz>#banplz>
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Di Restát megfogja elõzni Button, de Rosberg-et már nem, holott Rosberg mögött van Button. Én hallottam vmit félre vagy Mezei hót hülye?
Amúgy lehet nem maradt új az idõmérõ után, ugye Kimi spórolt egy szettet lehet azért volt lágyon amikor megelõzte Grosjeant.
http://gaborszantai.co.uk/