FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi1990
Vettel csak akkor megy jól ha üldözik és nincs elõtte senki.
Mezõnybe nem tud menni mert egyenesbe mindig lemarad a Red Bull kis végsebessége miatt.

Mindig úgy állatják be neki a váltó áttételeket, hogy szélárnyék nélkül is kiforogjon max fordulatszámig a motor, így ki használja a teljes motor erõt, viszont szélárnyékba nem tud mit csinálni mert letilt a motor.
Webbernek alapvetõen agresszívabb stílusa van, mint Vettelnek a gumikat is jobban koptatja általában...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

A sauber ma nagyon gyenge volt, ez a mai a gumikon múlt a mekis button sem bírt vele, bár perez kakukktojás mert neki sem ment. A két lotus és a két rb- n viszont nagyon mûködött, õk bírták legtovább az etapokat. Mondjuk Webber is lemaradt rendesen...eddig verte vettelt ma meg hozzá sem szagolt.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

én mondtam h az autóban van potenciál...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Eddig elég pálya specifikus gyõzelmek születtek. Ma a Lotus volt a meglepetés, no meg az RB gyõzelme is. Merci meg sehol nem volt... követhetetlen az egész. Aki ott van az élmezõnyben azok a csapatok villantottak a 4 futam alapján... McLaren, Ferrari, Mercedes, Lotus, RB és a Sauber is, de senki nem tudott 2szer nagyon jól menni.

Wéber azért simán elsiklott Hamilton 2. kerék cseréje felett, pedig ki is írták, ahol ugyan úgy 10 mpt dobott el mint az elsõnél... pedig õ jól ment, csak minden kiállásnál hátrább esett.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ünnepélyesen visszaszívom az elõzõ hsz-em!
Azt írtam, hogy ez a lotus kisiskolás a régi renault - hoz képest. Nos ma nagyon összerakták a gépet, jó volt a taktika, bár ha kihozzák 2-3 körrel elöbb rai-t akkor nyerhettek volna. A végén ki kellett nyomni a szemét az autónak, vettel így is futhatott végig a boxutcán. :-)
Rosberg egyértelmûen nem hagyott elég helyet, bünti jarna ezért!
Jó verseny volt, csak így tovább!
A Bahreini herceg meg mehet a picsaba, a 70%os támogatás egy nagy humbug.
Mezeit el kell küldeni totál alkalmatlan a feladathoz!!!
Eskü jobb lenne csak Wéber Gabival.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

b-type
Mekkora futamo volt a Lotus-nak, grat Kimi-nek és Grosjean-nak <#eljen><#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Meg jo hogy nem maradt el ez a futam😊 Szerencsére nem volt semmi gáz...Anonymus meg megint lejáratta magát😊

Kimi valami hasonlot elhetett at a dobogon😄

Alonsonak majdnem olyan volt a hangja a rádióban, mint a Führernek😄😄😄

mondjuk azért ilyenekért régen nem büntettek, mai szemmel nézve ez simán büntetés

Totti5
Kap egy figyelmeztetést, de amit csinált az görénység volt, viszont ahogy Hamilton megelõzte az meg vadállat😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

jaj ott Mezei olyan hülye volt ordibált a semmire amikor Rosbi áthaladt rég a célvonalon😄😄😄 röhögtem egy sort...

nehezen hiszem h ezt Rosberg megússza büntetlenül Hamilton esetnél durván benne volt a dolgokban, de utána jött az Alonso elleni manõver, ami ezt nem segítette szval csoda lenne, ha megúszná 20 sec nélkül.

ScarY MAN
most hogy vettel mondta, tök vicces, hogy múltkor 3 merci dobogó most meg 3 rönyó 😄DDDDDDDDD

...

MERCEDES POWER

Schumacher 1+1 pont !! <#idiota><#idiota>
Master91
Meg hogy egyáltalán tényleg 5.-e <#conf>

Rosbergre azért kíváncsi leszek, hogy megbüntetik-e volt 2 vitatott szituációja...

Szép volt ! <#taps> <#taps> <#eljen> ::

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

jó futam volt, a dobogósok remekül mentek

Mclaren <#levele> amit nem bánok
Ferrarik legalább pontot szereztek

Rosberg <#eljen>
Schumi 22. rõl <#eljen>

Di Resta <#eljen><#eljen>

Webber szokásos

ScarY MAN
<#taps><#idiota><#worship>

...

Master91
Master91
A madaras eset:
Horner odament gratulalni kiminek... Kimitõl csak ennyi hallatszott "elbasztam"😄

zzeN
Szamárfül Kiminek😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Master91
Csóri 😄
Master91
Jóóó futam volt 😄 3 hét szünet, meg fogok õrülni....
Kimi megszivta: itt alkoholmentes a pezsgo😊

http://gaborszantai.co.uk/

nearo
Grozsi micsoda égimeszelõ^^

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

desigo
Nagyon jo futam volt!
Respect a Lotusnak!
Botond
Webber 4. Meg vagyok lepve. 😄
MEdievil
valaki lõje le könyörgöm 😄

F

zzeN
Mezei mi a fasznak ordibál ennyit? Egy normális kommentátort nem tudnak szerezni.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

desigo
fuuu Mezei mekkora FAIL
zzeN
Buttonnak annyi...

desigo
MSC duplázza a vb pontjait 😊
zzeN
Ez nem Gomb versenye...

Button😞

nearo
"Elfüstölnek a bal elsõ gumik..."
Mennyi van abból egy autón? <#banplz>

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Norbi1990
Massa a végén pontot szerez 😄
nearo
Pedig mûködik... elõzõ körben kajak nem láttam.

Botond
Nem lesz lotus siker. Ja, 2-3. hely gáz. Na hang ki a tv-n...
zzeN
Mezei most mit mondott?

Di Restát megfogja elõzni Button, de Rosberg-et már nem, holott Rosberg mögött van Button. Én hallottam vmit félre vagy Mezei hót hülye?

nearo
Rosbinál nem láttam, hogy billent volna a hátsó szárny.

desigo
fogy Vettel elonye...
Mezei még a sajtokhoz is hülye és még õ nézte hülyének wèbert..

MEdievil
Emmental or Emmentaler is a cheese from Switzerland. It is sometimes known as Swiss cheese

F

Skynet85
Ez a Mezei qrva idegesítõ mintha versenyben lenne Wéberrel, a ki tudja ledumálni a másikat vetélkedõben, csak még Wéber szakmai addig mezei hülye...

Norbi1990
Raikkonen ment 12 kört.
Amúgy lehet nem maradt új az idõmérõ után, ugye Kimi spórolt egy szettet lehet azért volt lágyon amikor megelõzte Grosjeant.
desigo
Mezei ma joval visszafogottabb.Nem hoborog...
Mert az 10 kor alatt leesik az autorol.

http://gaborszantai.co.uk/

Norbi1990
És miért nem lágyat raktak fel a Lotusokra?