FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pedobear
Akit DRS-el megelõztek annak szinte esélye se volt visszatámadnia.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

b-type
úgy 1200 ló kellene....na az úgy is kihozná a mechanikai tapadás jelentõségét. 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Jeffjohnson
"még nyitott szárnyal sem volt kellõ szélárnyék"

válasz: anélkül is ugyanannyi szélárnyék lett volna

Szerintem sem volt különösebben izgalmas verseny, megint a poleból nyertek, majd ha oda-vissza elõzés lesz nem pedig a boxban átlépkedés meg 90%ban DRS huszárkodás ,na akkor majd lehet hasonlítani a 80as-90es évek versenyeihez de attól még nagyon-nagyon messze van (tavalyi évhez képest persze jobb).

A DRS semmiképpen sem jó válasz arra problémára amit az aeró elemek miatti "rossz" szélárnyék okoz, több mechanikai tapadás csökkentett szárnyfelületek és egy csapásra jobb lenne az egész nem kellene DRS-el bohóckodni.

Totti5
Õk csak a DRS zónát nézték, a pálya többi részénél a koltyón voltak... amúgy meg DRSben sem mindenki tudott elõzni, még nyitott szárnyal sem volt kellõ szélárnyék, akkor anélkül mi lett volna? aki jobban tudott elõzni az gyorsabb volt is volt a másiknál és az autója jobban volt belõve a DRS zónára. Jobb lett volna ha beragad mögé?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Zomil
Sztem egyedül csak neked volt unalmas...Amugy meg egyáltalán nem csak a drs zonában voltak elözések...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

pedobear
Egyébként szerintem is unalmas volt ez a futam. DRS nélkül elõzés se lett volna szinte.

pedobear
DRS, KERS ezek nélkül nem is lenne nagyon elõzés manapság.

Totti5
Rosberg eseténél már bõven szélárnyékban és sebesség elõnyben voltak a mögötte jövõk, talán a KERSet is nyomták... Hamilton kivágódott a pályán kívülre és bejött neki, Alonso meg befékezett s ezért volt õ ideges, mert neki is mehetett volna.

Senki nem jegyezte meg ezért én most :
di resta ahogy elment a 2 kakaskodó pilóta mellett az simán az év eddigi elõzése!
No meg 6 lett, az is izmos.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Most olvastam és valszeg akkor ez a helyes, hogy akkor lehetett volna büntetni ha már mellette van Alo vagy hami és úgy szorítja le a pályáról.

Én úgy tudom az idei szabály az, hogy 1 autónyi helyet kell hagyni a pályán. Ebben hibázott 2* Rosberg. Alonso viszont hihetetlen mennyit tud nyavalyogni.

Felig aludtam futam alatt (jo volt, de hajnalban repultem vissza Londonba) igy nem emlekszem:
Hamilton a palyan kivul, homokon elozott, igaz? Rosberg pedig sirt utana.
Aztan Alonsonak ugyanez nem sikerult, es akkor a spanyol sirt.

Ezt 20 eve autoversenynek hivtak.

Hill-nek vagy valakinek a harom Sky kommentatorbol volt egy ertelmes megjegyzese: 'talan nem artana minden pilotanak 1-2 evet rallye-zni, hogy megtanuljanak vezetni'<#vigyor>

(Hill es Stewart is nagyon odavolt a Lotus-okert, tenyleg regota nem latott showt hoztak ezzel a megallithatatlannak tuno menetelessel)

http://gaborszantai.co.uk/

ez van, ezek a szabályok...Jobb mint a Bridgestone, amivel volt, hogy egy versenyzõ 40-50 kört ment úgy (kemény keverék Webber Hunring 2010), hogy nem is állt ki kereket cserélni

nem nagyon kedvez a Pirelli a túlzottan agresszív versenyzõknek. Ma pl Button és Perez is szenvedtek a 2 hagyományosan gumikímélõ stílusú ember is...

Egyébként nem csak Schumi panaszkodott a Pirellikre, nekem személy szerint tetszik h ilyen gyorsan kopnak...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Master91
Nekem az se tetszik hogy sok minden függ a gumiktól... :/ Sumi pl. azt nyilatkoztak hogy nem tud a határain autózni, mert elmegy a gumi. Régen Bridgestone-t azért lehetett gyilkolni.
Minstrel
még jó, hogy nincs bünti, semmi leszorítás nem volt ott, kimentek, mert ott sima felület van a pálya szélén, majd fûre nem mentek volna ki szépen

http://topgearhungary.blogspot.com/

Ulvar
Erõs túlzás azért..........még mindig DRS, KERS és egyéb nyalánkságok kellenek az elõzéshez. Jók a futamok, de túlzás és felesleges a 80-as évekhez hasonlítani. (bár megjegyzem, ezek nélkül is sikerült többször ma elõzni egyeseknek, valamint szorosan kilökés nélkül befordulni a kanyarokban szóval le a kalappal).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Kit--Kat
Ez az elmúlt 4 futam te jó ég... Beköszöntött a kánaán, végre átélhetjük azt ami a 80as években volt.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

emlékszem a 2010-es Ausztrál futamot néztem vissza 3x annyira állati jó volt😄 meg ki voltam éhezve a futamokra😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kit--Kat
Ezzel én is így voltam. Évek óta nem néztem meg futamot kétszer. 😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

passatgt
Amikor Rosberg lehúzódott jobbra, még mögötte voltak és onnan mentek ki a pályán túlra, elõzhettek volna balról is...

desigo
Mint Alonso fan írom,hogy nem volt vészes ez a két manõver.
Lehet,hogy látványos volt de bõven elfértem mindkét esetben a másik autó Nico mellett.

Amíg nem vált többször irányt addig szerintem nem kellene büntetni senkit.
Christian88
Már várom a videót, ahol Kimi fagyival dobálja Vettel-t és nem találja el 😄

http://www.twitch.tv/hegii

Master91
lol milyen poén h az egykori nagy elõdök és a mostani Német-Finn páros is nagy haverok és mind a 4-en világbajnokok ebben ez a szép😄

Master91

Németország vs Finnország 2. menet <#taps>
Totti5
Nem igazán látom az összefüggést, hogy ki a nagyobb reklámarc és a pályán nyújtott teljesítményük közt. Amit írsz az a reklámokra igaz is lehet, hiszen Vettel a 2szeres VB és az õ neve hozza a több pénzt, nem pedig Webberé, de ettõl még Webber a pályán bármikor megverheti Vettelt és bármelyik futamnak ugyan annyi eséllyel megy neki mint bárki más vagy a csapattársa.

szégyen te <#shakehead><#duma>

a.carkey
Pedig "A spanyol úgy érzi, meghalhatott volna."<#idiota>

A medve nem játék.

Alonso ne sírjon a szád, mint anno Barrichellonak <#gonosz2><#wilting><#nevetes2>

ÁjjLe BoBBi
a büdös életbe nem néztem még meg kétszer egy futamot, de most megteszem 😊

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

egyszer, de szeretnék látni egy Vettel-Schumi dobogót😄

a.carkey
Most sem voltak jobbak. A két pilóta azonban végre teljes egészében hozta a tehetségét, viszont megint a boxban ment el a Lotus versenye: az idõmérõn és a kerékcserén.

A medve nem játék.

a.carkey
Szomorú ez a hír, de a Ferrari vezetõsége lassan kezd a magyar foci edzõkhöz hasonlítani, akik mindig megmagyarázzák a megmagyarázhatatlant, és másra terelik a szót ...

A medve nem játék.

mind a 4 futam eddig nagyon jó volt. Ha össze kellene hasonlítani a 2011-es tavalyi futamokkal Bahreint leszámítva akkor eddig->

Melbourne 2011 < Melbourne 2012
Sepang 2011 < Sepang 2012
Sanghaj 2011 = Sanghaj 2012
Török nagydíj? 2011 < Bahrein 2012

M2 20:30

ScarY MAN
az mellékes 😄DDDD ... de a 2. és 20 hely között verseny volt 😄 ... plusz ma rai ott volt vettel seggébe

...

plu604
Hello
Nem lehet valahol megnézni a mai futamot online? Vagy letölteni valahonnan?

Pedig Rosbergnek bünti járna, mert nem hagyott elég helyet a pályán.

Totti :
no meg ne felejtsd ki, hogy vettel egy igazi reklámarc, fiatal, német (!), jól eladható. Webber ellenben öregszik ki, ausztrál és volt pár konfliktusa a csapattal is. Tavaly már bevállalta a második számú pilóta cetlit, szvsz ezért kapott szerzõdést erre az évre.
Az sem véletlen, hogy a Vodafone idén már buttonnal reklámoz, hami jóval kevesebb ilyen szerepet kap. Igazi konfliktuskerülõ, fehér bõrü, szimpatikus figura, ilyenre lehet építeni...
Higgyétek el ezek rohadt sokat számítanak!

Raikonnen is határeset, mert a jópofizás nagyon nem a stílusa, ez a mai nyilatkozat sem a csapatdicséretröl szólt, hanem elmondta, hogy eddig szarok voltunk de már látszik a fény az alagút végén típusú volt. Vettel meg grojean vigyorogtak meg ugráltak mint aki tejbetököt kapott, õ meg faarcal leokézta a második helyet. Viszont Raikonnennek akkora a rajongótábora mint 3 pilótának együtt? Valamit eladni vele viszont lehetetlen.

Master91
Utóbbi 2 versenyen a poleból indulva nyerték meg a futamot 😄
ScarY MAN
azért az durva, hogy téged az érdekel, kit miért nem büntettek meg. számomra(es szerintem sokunk neveben beszelek) most minden másodlagos, 2 hetvege alatt, 2 olyan verseny volt, hogy nem is tudom mikor volt utoljára ennyire élvezetes egy futam. nem aludtam el, nem untam bele és nem foglaltam le magam semmivel 😄 nagyon jó futam volt a mai is!

végre most már az idõmérõ nem élvezetesebb a versenynél és hálisten nem számít annyira az idõmérõ eredménye sem! 😄DDD

...

pedobear
Stefano Domenicali: "Õszintén szólva csak másodlagos fontosságú számunkra, hogy mi történt ma a pályán. Nagyon szomorúan vagyunk amiatt, hogy Matteo Vignali, egy sebességváltó osztályon dolgozó fiatalember szívrohamban elhunyt. Csupán 32 éves volt, ami megdöbbentett minket. Együttérzünk a családjával és a barátaival, nehéz így a versenyeredményeket elemezni.

V43 1105
Ne sírjon már a szád megint az Isten áldjon meg .. ha meg valami nem tetszik ne gyere ide többet és F1-et se nézz , köszi ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Firerock
Hivatalos: Nico Rosberg egyik manõvere miatt sem kapott büntetést Bahreinben

Gusztustalan dolgok mennek itt... Nagyon kell az az aláírás...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

ÁjjLe BoBBi
nahát nahát, mik ezek az eredmények...? 😉))
KIIIMIIIII!!!!!!!!!!!
LOOOTUUUUSSSSS!!!!!!!

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Totti5
Ez a kvalitás béli különbség Vettel és Webber közt. Webber jól megy ha jó a vas. Vettel pedig hozza a gyõzelmet, ha jó a vas. Ezért VB Vettel és ezért nem az Webber. Ezért nyert 11 futamot tavaly Vettel és ezért nyert csak 1et nagy nehezen Webber.

Firerock
ez miez? Van valami videó?

Firerock
Rosberget megbüntették már?
Nagyon remélem hogy nem marad el...

szabii98
Gábor Wéber
Jól éreztem ezt a Red Bull feltámadást, de hogy a Lotus mit ment!? Eszméletlen jó az idei szezon, itt tényleg csak találgatni lehet, pályáról pályára.

I met God. She's black