FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na várjál, de Hamilton mikor visszatért a pályára azután ment el Rosberg mellett végérvényesen. Az fel sem merült, hogy õ ott hibás lett volna...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Hamilton szurkolok mar hegyezik a troll ceruzat, amivel megmagyarazzak, hogy Alonso-nak akartak kedvezni hazai palyan:)

http://gaborszantai.co.uk/

Tevedsz.
Nem lehet elozni palyan kivul, ami hatarat a felfestett feher vonal jelenti. Ez most Rosberg agressziojatol fuggetlen.
Anno sokan lovagoltak Raikkonen Spa-i eseten, de ott az eligaztitason engedelyt adtak ra, hogy a rajt utan el lehet hagyni a palyat, kesobb mar nem. Csak abban az egy korben, abban az egy kanyarban.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

arsnl
volt?

@SkySportsNews
McLaren's Lewis Hamilton excluded from qualifying for the Spanish GP and will start tomorrow's race at the back of the grid.

Carlos
<#sir>

Þór vígi þessi rúnar

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
egyébként mától, péntekig mindennap 6 órás kvalit nyomnak. Holnap a leggyorsabb már 5000 dollárt kap.
Alesi 20-21 óra között fogja a 3. Fázist teljesíteni. ha meglesz akkor készülhet az Indy500-ra.

nearo
Amiket idõmérõ közben/után írtál, azokból arra következtettem, hogy a történtek egy kicsit kibillentettek a nyugalmadból :)
Na mindegy, nem vitatkozok, megint itt vagyok tanulás helyett... :/

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Dietrich
vasárnap=szombaton

desigo
Hamiltonnak kicsit erõs ez a 10 hely hátrébb.
Nem sajnálom de ez most cumi...
Dietrich
régen ugye 2x1 óra kvali volt pénteken 1 és szombaton is 1 órás.
pénteki szárazidõben volt lefutották, de ha vasárnap esett ki sem mentek a pályára. Az jobb volt?

Egyébként tényleg nem tiltják a szabályok, hogy bentmarad a boxban, nade én és még pár millióan idõmérõt akarunk nézni és nem ventilátoros itókás ücsörgést a versenyautóban.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Nem húztam fel magam, egyszerûen leirtam a véleményem. Nincs régi f1, ez van ezt kell szeretni, nem tudok mást nézni.

Dietrich
Tavaly az IndyLightsban indult pont Indianapolisban elõször és rögtön Pole-ból. Sam Smidt csapatában.23 éves amerikai.
elötte USAC, Ascar, Nascar szériákban indult.

okos ötlet, de gondolom az plusz költségeket emésztene fel...már lassan azt mondom, hogy esõs gumit is felesleges csinálniuk, mert nem engedik õket versenyezni esõben tehát nyugodtan betehetnének egy Qualifying keveréket:D:D:D

ott Rosberg lehetett volna hibás maximum, de nem volt semmi irányváltoztatás régen ilyeneket amúgy sem büntettek, hálistennek Bahreinben nem avatkoztak közbe versenybírák

nem láttam az idõmérõt, de ma este meglesem 21-tõl az M2-ön. Láttam az eredménysort Maldonado nem tudom h lett 2.:D, Button is Webber is szívott kíváncsi vagyok rá...

nearo
"valaki ki sem jön" - nem tiltják a szabályok
"valaki megáll a pálya szélén" - ha igaz, amit pár hsz-el ez elõtt írtak, akkor meg is kapja érte a magáét
"valaki kimegy gumit melegíteni" - ezt sem tiltják a szabályok

Úgy érzem, hogy te valami olyasmit szeretnél, ami nincs. Vagy fogadd el azt, ami van, vagy ne nézd. Változtatni úgysem tudsz rajta, csak feleslegesen felhúzod magad.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Master91
Ezért lenne jó az idõmérõ gumik..... :/ valahogy tuti meg lehetne oldani.
Master91
Semmi ok nem lett volna meg büntetni Rosberget. És igen, pályán kívül elõzte meg, mind a 4 kereke kint volt a pályán !
Mi a problémám?
Kábé 3szor írtam le.
Megy a taktikázás, valaki ki sem jön, valaki megáll a pálya szélén, valaki kimegy gumit melegíteni stb.
Mennyire jó lenne egy olyan idõmérõ amikor kimennek és eldöntik erõbõl, hogy ki a gyorsabb.
Ha szerinted pont a gyors köre után technikai okok miatt leáll és nem taktikai okok miatt akkor te még hiszel a mesékben is. Jó neked!

Zomil
"de multkor mar elneztek, hogy palyan kivul elozte Rosberget"
Azt inkább Rosbergnek nézték el :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zsír köszi.

Errõl a Bryan Clausonról tudnál némi valami felvilágosítást adni, mert gyorsnak tûnik, de életemben nem hallottam még róla.
Mar Weber Gabi is kirta facebookra.
Egyreszt sajnalom, mert valami jo mar tortenhetne Hamiltonnal is, de multkor mar elneztek, hogy palyan kivul elozte Rosberget, ez most mar sok lenne.

Dietrich
viszont azt lehetett hallani hogy elhunyt Caroll Shelby :(

zzeN
Formula.hu FB-rõl.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Honnan idéztél?

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Dietrich
Ez már adásban elhangzott ha emiatt állt meg akkor bakfitty..

zzeN
Lol?

"Lehet, hogy korai volt az öröm: Hamilton tartályában csak 2 liter üzemanyag marat, elvileg 3,3-nak kellett volna. (1,3 az FIA-nak, 2 a visszatéréshez.) Ha mindez igaz, 10 ratjhelyes büztetést kap a versenyzõ... (És Maldonadóé a pole?)"

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Dietrich
Néha nálam sincs.
Ez a helyi rádiós ürge... tavaly egy hét alatt 875 × mondta el, hogy az IMS 2,5 mérföldes ovál... unja magát, mint a franc. :)))
Én úgy hívom az amcsi Lapaj :p

Master91
Nállatok van hang?? Nekem néha bele böfög valami hangra bajszos nagy darab amerikai, de az 5 percenként van kb.
Dietrich
Aki Birkára kiváncsi meg a többiekre itt tudja most nézni.

basszus nemigaz csak szar felbontásban tudom nézni..

a színeket sem látom rendesen.. <#falbav>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Totti5
Mit ért volna el Sumákker ha kimegy egy körre? Rosberg is lassú volt, max bemegy elé, de azzal nincs elõrébb. Nem volt gyors a Merci. Ennyi.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

jump start.. így érthetõ

idióta gumiszabály.. mi is ezen dühöngtünk itthon..

desigo
Az év végén biztosan...
mekkorát rajtolt az a lotus talán.. te jó ég..

szabii98
köszi!

I met God. She's black

szabii98
KPT versenye most lesz nem?
Stream ??:)

I met God. She's black

Totti5
Nem értem mi a problémád. 7 tizeddel ment jobb kört... akár vaciláltak, akár félrenézték, akár más probléma volt ez 7 tized, ami olyan rohadt sok, hogy ha + 1 kör benyával ment volna Hami akkor is simán elsõ, csak nem 7 tizeddel, hanem 5-6al.

Te mindent elhiszel amit mondanak? :-D
Valszeg hami fut egy leggyorsabb kört, majd rá 3 kanyarral technikai probléma...
Hazudoznak össze vissza!!
Én amit láttam :
Maldonado megy egy brutál 1:22 elejét, majd a mekibe kicentizik az üzemanyagot, hogy nehogy má' pont egy williams beelõzzön, aztán technikai probléma, hogy maradjon benyó az ellemzésre, a többit meg elsikáljuk hiszen van emberünk a tanácsban, ellentétben a williams -el.

Nagyon jó idõmérõ volt :)
Massát lecserélik vajon?

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Totti5
Milyen csalás? ha 10en állnak meg akkor 10en állnak meg... volt erre már számtalan példa. De simán lehet technikai probléma, egy túlmelegedés gyanú pl.

Technikai probléma... Na most menjenek a francba! Ezt ki hiszi el? Aztán majd a háttérben a Vodafone emberei meggyõzik a bírákat, hogy ezzel most ne foglalkozzanak.
Évek óta megy a csalás az f1 - ben, ez is odavaló!

Arra van szabály, hogy annyi üzemanyagnak maradnia kell a tankban, hogy mintát tudjanak belõle venni.