FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol 3. szektor Maldonadoé

Kimi csak az 1. szektorban volt gyorsabb Gronál kb 80 ezreddel aztán a középsõben egalizáltak majd végül Grosjean adott több, mint 1 tizedet Raikonak. Szép volt, de nem tudjuk meg hibázott-e ott Kimi.

viszont a 2 Lotus a leggyorsabb az egyenesben 323-at mentek szóval õket nehéz lesz elkapni még DRS-el is. Sztem a futam esélyesei õk ill. Alonso

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Alonso jót ment az uccsó szektorban, Raikönnen meg elszúrta. Amúgy a második szektoros ideje olyan jó lett, hogy talán pont annak a végén szúrta el a féktávot, ami miatt az jobbnak tûnt, az S3 meg rossz lett...

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jó veled társalogni. :-)
Nem azt írtam, hogy mennyire szar az idei év, azt sem írtam, hogy szar volt a q2, de még azt sem, hogy a tavalyi rb dominancia mennyire király volt.
Ellenben azt írtam, hogy taktikázás megy meg hülyék a szabályok, q3-ban jó ideje basznak kijönni a gyengébb gépek.
És igen én visszasírom a régi 2 napos idõmérõt, mert ugyan tényleg volt 1-2 esõs nap és akkor tényleg uncsi volt, na de most minden futam utolsó harmadában ez megy. Schumi, és a sauber/toro/force is ezt játsza a buzi gumiszabály miatt.
Ja és jelzem Tottinak, hogy amúgy tényleg jó ez az év, izgalmas, mostmár a williams - re is figyeljetek, de mondjuk nem is állítottam az ellenkezõjét.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

gyanús, mert Grosjean is megelõzte. Nem tudom Grosjean mit ment az 1. és a 2. szektorban...Szerintem Raikko gyorsabb volt nála ott. Nincs valami ehhez hasonló táblázat ki mit futott a különbözõ szektorokban?

nearo
Neeeeem, az egy dolog, hogy Mezei azt mondta, de Hami elsõ idejéhez képest nem ment olyan hû de nagyot Alo az utolsó szektorban. Szerintem is inkább Rai szúrta el valahol.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Grosjean is beelõzte a végén Rai-t úgy tûnt nagy kört fut, de a Ferrari valóban jó volt a 3. szektorban

Alonso volt nagyon jó a 3. szektorban...

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

ez a Maldonado tisztára Montoya klón. Habitusban és stílusban is😊

Raikkonen megverhette volna Alonsot nem tudom hol szúrta el a körét a középsõ szektorban még 1 tizeddel volt jobb

Mezei leHülkenbergezte Maldonadot véletlen😄 belezavarodott a 2010-es Brazil nagydíjba

kurva nagy volt a Q2😄😄

milyen lol Perez autóján a Chelsea logó😄

A szabályszegést büntetik, nem azt nézik, hogy amúgy mennyit nyert ezzel.

Totti5
Mezei inkompatibilis az F1hez. Aszondja mekkora óriási hiba Hamiltontól és ennek a körnek annyi, miközben látható hogy a kerékvetõt 19 másodpercnél éri el és hogy ez egy kurva jó idõ lesz... nézi, csak nem érti:I na ez zavar már, no meg hogy állandóan pofázik a belsõ kamerák alatt.

A kevesebb több lenne... talán majd valaki szól neki egyszer.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

azt nem figyeltem csak fél füllel hallottam, hogy f1lájv na mondom...

passatgt
szóval utolsó helyrõl?

hát ezt beszopta

passatgt
.com-ot

pff Mezei megemlítette az F1lájvot, mint hírportált megáll az eszem😄😄😄

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Totti5
Pedig vicc. Q1, Q2 idejei minden szabálynak 100%ig megfeleltek... csapat hibázott, erre Hamilton ennyire súlyosan büntetik. Ezen a 2 literen semmi nem múlott mert az 1 max 2 tized. Még + 4 literrel is megfutotta volna a pólt simán. Hamilton versenyrõl versenyre szop a szerelõk hibája miatt, ha pedig nem akkor az FIA túloz. Így nehéz jól teljesíteni.

Egyrészt a jelenlegi pontrendszer elõtt a legjobb 8-at pontozták 2003 óta, másrészt pedig a Moto GP-ben 25 pontot kap az elsõ, de csak ennyi a közös, ugyanis ott a legjobb 15 versenyzõ kap pontot.
Amúgy pedig igazából a pontszám nem számít, az arányok számítanak egymáshoz képest...

Dietrich
Úgy lehet átvenni, hogy valahol, valakik már sok éve ezt használják 😊
A F1 sajátja volt a TOP 6 pontozása.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

tudom, köszönöm

Peter1
nem fellebbeznek. elfogadták a büntetést.

Ide mit lehet írni?

Pont most változtattak szegények a box utcai munkán erre megint egy szerelõ sara az egész tulajdonképpen...Witmarsh bácsi próbál védekezni, de, ha nem is fellebbez akkor tulajdonképpen elismeri a vétséget belül...Majd lesz egy kis elõzgetés hátulról

Engem nem izgat, kitõl "vették át", a lényeg, hogy mûködik.
Pontrendszert meg nem tudom, hogy lehet átvenni. Azért, mert itt is 25-öt kap a gyõztes? 😊

ez a pontrendszer remélhetõleg marad vagy még 61 évig😊 optimális és végre jár egy plusz a gyõzteseknek

Dietrich
a jelen kvali rendzsert is az amcsiktól vették át kicsi változtatással.
a pontrendszert meg a motogp-tõl.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

<#eljen>

Peter1
..."Mark Gallagher, a Cosworth tavaly lemondott igazgatója a Twitteren azt írta, a helyzet szerinte teljesen egyértelmû: "Az autóknak önerõbõl kell visszatérniük úgy, hogy legalább 1 liter benzin marad a tankjukban. Ha egy körhöz 2,5-2,7 literre van szükség, Hamilton tankjában a levezetõ körhöz és a mintához 3,5-3,7 liter benzinnek kellett volna lennie. Ennyit errõl."

F1 hirek

Ide mit lehet írni?

mostani se rossz nem is mondtam ilyet, csak a Q3-ra kellene egy aprócska módosítás...

1 körös kvali az a leghülyébb ötlet volt, annál nagyobb baromság az volt amikor 2005-ben nem lehetett gumit cserélni...szerencsére észbe kapott az FIA Ralf balesete és a bojkott után...Állatság volt

Dietrich
az a 1 körös kvali egy buziság volt..átvették az oválos idõmérõt ahol 4 kört mennek középsõ kettõ átlagát! veszik alapul. és ott azért mennek egyesével, hogy önerõbõl érjék el ne szélárnyékozva pl.
hogy ez ne legyen teljesen ugyanaz 1 kört vett át az FIA...ha nincs Indianapolisi futam szerintem 1 körös bohóckodás sem lett volna.

Peter1
Kanada után változtattak a szabályokon, pont ez miatt.

Ide mit lehet írni?

Ulvar
És hogyhogy anno Kanadában (2010), ugyanez volt a helyzet, de mégiscsak pénzbüntetést kapott a csapat a pilóta pedig semmit. Ezt mivel magyarázzátok? <#zavart1>

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

És hogyhogy anno Kanadában (2010), ugyanez volt a helyzet, de mégiscsak pénzbüntetést kapott a csapat a pilóta pedig semmit. Ezt mivel magyarázzátok?

Nekem nem volt bajom az 1 körös kvalifikációval, de amúgy a mostani szerintem talán a legjobb, mert végig van értelme nézni, és a mezõny végére is figyelünk kicsit.
A 2003 elõtti rendszer elsõ felében soha nem történt semmi...

pfff...az 1 körös kvali? te is tudod mi a "jó" látom...

nekem meg a 2003 elõtti idõmérõs rendszer tetszett a legjobban akkor minden meg volt engedve. Ne mond már, hogy téged izgatott az 1 körös kvali...

Mondom körülbelül egy hangyányival, de a 2007-2009-es idõmérõs szabályok is jobbak voltak ennél volt bõven történés

mcmoha
Az nincs eloirva hogy az 1 literen kivul mennyi maradjon. 1.3 liter benzin volt a tankban, ha 3 decivel beert volna nincs semmi baj. Ha a megallas utan 2-3 liter maradt volna akkor bevettek volna a muszaki hiba dumat.😊
Sajnalom Hamiltont, en a csapatot teszem felelosse, ok kurtak el.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Így van.
"Except in cases of force majeure (accepted as such by the stewards of the meeting), if a sample of fuel is required after a practice session the car concerned must have first been driven back to the pits under its own power."

Mindketto:
Be kell ernie a boxba es ugy kell maradnia elegendo benzinnek a mintavetelhez.
Ezert buntettek meg, mert mindtat venni maradt elegendo, de hianyzott az a 2 liter, ami kellett volna, hogy beerjen.

http://gaborszantai.co.uk/

mcmoha
A szabaly csak idomerore vonatkozik. Ket dolgot kell teljesiteni: a kocsinak onerobol kell visszamennie a pit-be es ezutan meg minimum 1 liter benzinnek maradnia kell.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Nem mindegy, hogy a versenyen nem tud-e levezetõ kört menni, vagy az idõmérõn...

Dietrich
nem az a gond, hogy megállt hanem az hogy nem maradt elegendõ benzin a tartályban a szabályzat szerint.

Nem a levezetõ körön múlik, hanem hogy marad-e elég üzemanyag a mintavételhez, mert a benzingõzt nem tudják bevizsgálni.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Totti5
Amikor anno 30 percig semmi nem történt az jó volt? Mondjuk nekem az 1 körös kvali tetszett a legjobban... mindenkit láttam.

Q1-Q2 mindig végig mozgalmas. Q3ba 1-2 pilóta néha úgy dönt hogy feleslegesen nem erõlködik.

Totti5
Most hogy Hamiltont seggberakta az FIA 50. alkalommal is, felmerül a kérdés bennem hogy pl múltkor amikor többen nem tudtak levezetõ kört tenni, az teljesen szabályos volt? kettõs mérce gyanús vagy szar a szabály és sürgõsen módosítani kell.

Gondolom Vettel is üzemanyaghiány miatt ment be, nem? Hamiltonéknak nem volt ennyi esze... Elég nehéz lehet ez feldolgoznia.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

az idõmérõt némileg beárnyékolja a Q3-as spórolás a gumikkal. Chris arra gondol, hogy ez nem szórakozás a nézõnek, hogy a versenyzõ ki se jön, vagy mondjuk 1 mért kört megy, mert a gumikkal spórol. Igazság szerint elég lenne visszamenni a 2007-2009-ig tartó idõmérõs szabályokhoz, vagy csináljanak egy Qualifying keveréket máris izgalmasabb lesz az idõmérõ😊 Én osztom a véleményét e tekintetben, de ez így mûködik 2010 óta sajnos, nem sajnos...

Egyébként mindent összegezve kurva jó szezon sztem, de mondjuk számomra nagyon kevés szezon volt unalmas

Totti5
Q2 olyan parádés volt, amit már nagyon rég nem láttam... hamar elfelejtetted pedig ma történt. Azt hogy a Williams, Lotus és 1-2 közép hátsó csapat is bekavarhat a jó szabályoknak köszönhetõ. Azt hogy 12 pilóta 1 mpn belül van az is, mert szoros a mezõny és látható hogy egy élcsapat pilótája úgy kieshet a 10bõl mint annak a rendje, mert 1-2 tized több pozíciót is jelent, így nem tehetik meg hogy bent ülnek és várnak a csodára... persze ez hülyeség mert megtehetik, aztán csodálkozhatnak hogy kiestek.

Q3 már a versenytaktika része. Mint írtam, annak semmi értelme hogy pl Sumi kijön egy lágyon fut egy 9-10. idõt... persze lehet egyeseket ez hatalmas megnyugvással töltött volna el, de miért is? magyarázzátok meg...

Nehezen tudom elhinni hogy ez is szar és ez is rossz és ez sem izgalmas...

Tavaly az volt a baj hogy 1 csapat dominált, most az a baj hogy nincsenek elõre leosztva a lapok... sose jó semmi, és mindig a negatív dolgokat kell nézni... ez a jó hozzáállás?