182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #135403 na lássuk:) Az aszfalt továbbra is nedves -
IXEMGabeo #135402 na épp most toltam egy kis Melbourne-t az F1 2012-vel:D 1:24:5 sikerült. -
HD, és élőben, hmmmm nyami:D -
G_ArchAngel #135400 Az osszes livestream oldalon le kell tolteni valamit, hogy nezhessem? Mert nem igazan szeretnek szemetet a gepemre telepiteni :( -
végülsi hétőn zh tanulni kell :D meg idegesiteni a szomszédot a ó kis motor hangokkal :D -
azt iráj most is szakad vizszintesen az esső :D -
Oké oké oké... f1-live cikk, de a lényeg...a lényeg. -
0:45-től -
kb a felénél volt kérdezgetett a csaj vagy nő egy főipsét bent az épületen belül, a kommentátorok meg élőben "szinkronizálták", mintha egy rádióbeszélgetés lenne.
egyébként most hánytól lesz? port.hu nem ir ki semmit. -
Még az rtl-en is volt egy Forma-1-es oldal, ahol Gyulánktól lehetett kérdezgetni, de aztán később azt abbahagyták.
De melyik riporter csajról van szó? -
tavaly is volt már ez a facebookos kérdezősködés?
még az rtlen követtem az f1-et régen, utánna nem igazán, m1-en se néztem még, de végre koliba is van már mindigtv, tudom nézni notin hd-ba, rtl után valami élvezet a minőség. és jó ez az "interaktivitás" is, legalább nem emeit dijas sms-el megy, hanem ingyen. főleg az "unalmas" percekben jó ez mint ami most is volt.
de az is érdekes volt mikor az a riporter csaj kezdett kérdezősködni :O ilyen se volt még régen. elég érdekes hanjga volt a csajnak, mintha valami computer filmből jött volna ki :D
most néztem meg a kettesen az ismétlést, direkt nem olvastam semmi f1-es hirt, erre tök "fölöslegesen" végignéztem a Q1-et 60 perc alatt :D sé igyis megvolt vágva. -
a futam meg safety car mögött lesz, lol -
olyankor mi van ha q2-3 alatt öszetöri a verdát? a versenyre már nem hiszem hogy össze tudják kalapálni. ezért nem biztos hogy bátran nyomni fogják neki a srácok. -
LOL
Akkor nem fogják megtartani a Q2-Q3at és a Q1 sorrend alapján mennek. -
IXEMGabeo #135389 van egy jó hírem mindenki számára:) esik az eső Melbourneben jelenleg is:D:D:D
Röhögnék, ha a futam idejére tolnák az időmérőt... -
jobban jársz ha befektetsz egy usb-s dvb-t vevőbe, amivel tudod nézni m1-et hd-ben, lefedettséget tudsz nézni a mindigtv.hu-n
dx.com-ról kb 2500 ft-ért(postával együtt) lehet rendelni -
Dodo55 #135387 Nem tudtok véletlenül normális M1 streamet ahol F1 közvetítés is van? A sajátjuk ugye online közvetítési jogok híján semmit nem ér, és sajnos a sok tudatlan online TV oldal egyszerűen csak azt embeddeli egy az egyben holott pont az egyetlen értelmes műsort nem lehet így nézni rajta. Bezzeg ami nem elérhető gyárilag online, azt tudják nyomni 0-24 rendes házi streamről...
Van a livesport.cc, ott régen adták rendesen, de mostanában az is használhatatlan, csak hülye focimeccseket adnak egyfolytában, max a futamot még néha de azt is úgy, hogy előtte valami tök mást írnak helyette. -
valaki által hiányolt betétfutam..nos a rajtnál kezdett esni a végére szakadni az eső..de szárítani ők sem tudtak viszont toltak egy jó kis 12 körös versenyt.
-
Az asszem nem átlagos szerelő volt :D -
precise #135384 Igen, kicsit talán izgul, de milyen komoly háttér infói vannak. A legjobban az tetszett mikor valamelyik teljesen átlagos szerelőről elmondta, hogy szabadidejében Vespa motorokat szerel illetve újítgat fel. -
nem tudhatod, még nem volt ilyen helyzet :)
sajna én még nem hallottam őket sokat, a reggeli időmérő végét csíptem csak el, és ha jól alakul az estém, akkor holnap is csak délután fogom megtudni, hogy milyen kommentátorok... de eddig mindenki csak jót mondott róluk, szóval bízom bennük, hogy végre színvonalas közvetítést nézhetek -
IXEMGabeo #135382 úgy egy 3 éve mikor a Silvercartban voltunk pár haverral (ingyen bowling, billiárd és gokart nap volt) akkor az egyik csaj nagyon keményet balesetezett lebontotta a műanyag "gumifalat" kb darabokra.:D Ennyi erővel az is veszélyes volt, mert, ha arra a felületre simán felfuthatott volna a kart aztán röpült volna kifele a pályáról -
Blum #135381 Nekem is nagyon szimpik igy elsore,bar a Szujo Zolin meg erezni egy kicsit,hogy "izgul"..itt-ott belebotlik a dolgokba,de legalabb javitja magat. Sebaj,majd belejon!
-
Chris Lowe #135380 Jaja abszolút egyetértek, sőt megfejelem azzal, hogy 82 óta nézem (akkoriban még csak a Monacóit adták, aztán egyre több futamot) Dávid Sándor ugyan benne volt, sokat tudott csak épp kommentátornak volt unalmas. -
precise #135379 95-96 óta nézek F1-et rendszeresen, bár nyilván az emlékeim kicsit megkoptak, de úgy érzem a mostani kommentátor páros az eddigi legjobb. Értenek hozzá, van humoruk, és nem csinálják a Palik féle totál felesleges drámát. (2 körrel a vége előtt a 10 mp-re lévő versenyző vajon utoléri-e még az előtte haladót színvonal) -
-
Chris Lowe #135377 De baszki ez a megoldás? Akkor inkább soha ne rendezzenek versenyt mert abból még kevesebb baj lesz...
Ugyanmár ne röhögtess!
Egyébként ezekután arra vagyok kíváncsi mi az az eső meg vízmennyiség a pályán aminél elengedik őket. Valaki itt írta lejjebb, hogy a vezetők mehetnének nyugdíjba, mert lassan egy eurocenteres gokartverseny is több veszélyt hordoz mint az f1... -
Nana. Még eshet éjjel 1kor is. :D -
Bobák nem idén ment először? Előtte nem Szújó volt? :D -
Chris Lowe #135374 Ja és szerinted mikor volt biztonságosabb az f1 most vagy 20 éve?
Ez is tény. :-) -
hát ugyan mind1 milyen magas felbontásba látol egy közvetítést, vannak olyan biztonsági tényezők amiket, csak a helyszínen lehet látni.
Ez olyan, mint hogy nem mindig a legnagyobb balesetbe van a legnagyobb veszély vagy sérülés. -
De ugye abból még nem volt baj .... -
Chris Lowe #135371 Bazze érthetetlen vagy? Azt tudom, hogy össze tudom hasonlítani a 90-es vagy akár a 4-5 évvel ezelőtti tv adással!
Szerintem bőven elég kiindulópont különösen úgy, hogy a mait már hd-ben látom. Lehet vitatkozni de azt gondolom az tényként leszögezhetjük, hogy két tv adás azért összehasonlítható. Ergo ez nem vita tárgya! :-)
Túl vannak biztosítva ez a véleményem! (ezzel vitatkozhatsz) :-) -
-
-
-
Aha, szóval te jobban tudod, hogy élőben hogy festenek a vízátfolyások és az eltömődött elvezető csatornák. Klasz. -
szerintem meg kurvaunalmasakvagytok. pont. -
Chris Lowe #135365 Az baromi olcsó kifogás, hogy tv-n keresztül nem jön át, mert azt 100 %ra állíthatom, hogy láttam már jóval nagyobb esőt forma1-ben szintén tv elött ülve. Azzal azért összehasonlítható, nem?
Könyörgöm nézzetek már meg pár régi esős futamot youtube-on és utána gyertek vissza! Ja és azokhoz vegyétek hozzá, hogy túrót foglalkoztak ilyen olyan ütközésvédelemmel, konkrétan koporsóban versenyeztek! Persze fejlődünk okés, hogy védik őket, senki nem akar ujjabb halált, de így bebiztosítani komolyan gáz. Mi lesz a következő? Berepül egy madár a pálya fölé és beküldik a sc-t? Nehogy nekirepüljön valamelyik pilóta sisakjának... Életveszély!!
Azért remélem a YouTube videó összehasonlítható a mai hd-s tévéadással... -
paj01 #135364 Azért az eső kapcsán, nem árt megjegyezni, hogy ez egy szűkebb utcai pálya, plusz van fél tucat ujonc meg a szezonkezdet hatására adrenalintol tulfutott piloták. Első futamokon eső nélkül is káosz szokott lenni. a q1 első fele így is tele volt sárga zászlókkal, tehát aki ügyesen megy az is megszopja mert nem mehet tempót. 3 percenként lehetett volna törmeléket takarítani, szépen letelik az idő aztán mért kört se tudnak menni. q3 ba vki odabaszza a falhoz és annyi, nem is maradna idő mért körökre...
Ne mondjátok már hogy ez jo lett volna... Nem kell most eső még, lássuk az erőviszonyokat ,eső nélkül is van izgalom most.