182114
  • Totti5
    Nekem az 1 körös időmérő tetszett a legjobban, mert mindenkit láttam a pályán és 1 köre volt mindenkinek hogy hozza a tutit. 1 órás kvali abból állna most hogy fél órát bent ülnek, és várnak a másikra.
  • pedobear
    A mai f1-ban a nézők úgy érzem le vannak szarva, pedig keményen fizetünk az idióta reklámok nézegetésével
  • Jacek
    Komolyan érvelsz:D
  • Totti5
    Akkor ne nézd.
  • pedobear
    Ha nem érted akkor az a te bajod...

13-as számú turbinalapát sincs a repülőn a sugárhajtóműn vagy mi a tököm?

Baromság az egész
  • Ulvar
    Nem nem nem nem...tapasztalja ki hogy mi a maximum és ne egyből maxon menjen.

De álljunk meg itt egy pillanatra. Ez az idő szűkössége miatt lehet átíródott. Gondoljunk bele régen az időmérőedzés úgy zajlott hogy volt mindenkinek egy órája hogy körözzön a pályán. Addig szépen beállították az autót tesztelték mennyire vizes, mi lehet a max!

Ezen is ellehet kicsit agyalni.

Arról nem is beszélve, sajnos a Formula-1 állításával állandóan szembe megy. Főleg a nézőközpontú kijelentésekkel, ami mint látjuk nem igaz.
  • pedobear
    itt már minden fejlesztés be van tiltva

még setupot se lehet állítani

minden újítást megakadályoznak

ez már nem F1
  • contraste
    Ezt most nem értem:) Arra gondoltam, hogy fb-n is kérdezte vki azt amit én, hogy miért nincs 13-as szám, és Szujó válaszolt is.
  • a.carkey
    Azért ez a fél mezőny rész sántít.
  • zzeN
    Holnap folytatás.
  • a.carkey
    Instant változtattak 1994is pár szabály, miután ketten meghaltak Imolában. De a pontozás sem a régi már, stb. stb, miután rájöttek, hogy vagy nem kóser a végeredmény szempontjából a dolog, vagy túl korán nyer valaki vébét, stb, stb.

Egyébként ez egy éven belül szerintem legalább a 4. futam, ahol ugyanez van, viszont az első, ahol nem volt mit tenni, és besötétedett.
  • Carlos
    Lemaradtam...
    M1-en miért nincs forma 1? Q1 végigment, utána szünet. De most mivan?
  • pedobear

mindig valami élménytől fosztanak meg minket
  • Totti5
    Mindenki a határon megy, nincs solyan hogy visszavesz. Ezért ment a falba a fél mezőny a Q1be.
  • Totti5
    Remek ötleteid vannak. Szóval instant változtassanak komplett szabályrendszert, mert te a TV előtt megálmodtad a tutit. Ez nem így működik, csak szólok.
  • Ulvar
    De ez milyen felfogás?

Facebookra is kiírtam ezt: Balesetveszély ide, eső oda, nem 300as tempóhoz kell mérni a kilométer órát esőben. Lehet ezekkel 200al is menni, nem kell ultra brutál kigyorsítás, lehet óvatosan is. Nem kell egymás seggében menni, tessék egy jó kört elsőre összehozni. Tessék a körülményekhez képest vezetni, és úgy beállítani az autókat. Ez szerintem régen egy alap dolog volt. Arról nem is beszélve, hogy a szabályokat igen debilül hozták meg ilyen szempontból. Mennyivel egyszerűbb lenne ha a parc fermé szabály ilyen esetekben felülíródna, és szabadon lehetne állítani az autón. Mennyivel változatosabb lenne...ki mit talál hogy a beállítások terén. Talán a kisebb csapatok is előrébb tudnának jönni és meglepetést okozni MINT RÉGEN. De hát ez a "királykategória" a "legjobb pilótákkal a földön". Csak sajnos nem mutathatják meg.
  • Darthmushroom
    hát simán lett volna most is olyan rész h elindithaták volna őket legfeljebb 20ból 10percet köröznek, meg pilótán múlik mennyit mert kockáztatni, ugyanúgy mint régen.
  • Totti5
    Feltételezem hogy láttad hogy láttad az időmérőt. Akkor gondolom nem maradtál le a Q1ről sem ahol kimentek már elálló esőben, sőt még száradt is a pálya. Hányan csúsztak ki? hányan törték össze az autót? percenként 2 pilóta. Q2re pedig elkezdett szakadni és ha láttad, akkor a szél viharos erejű lett. Tök felesleges őket kiengedni hogy aki gyors kört akar menni az orosz rulett szerűen vágjon neki, amikor vízátfolyások voltak és állt a víz a pályán.
  • a.carkey
    Nos, kékerest Charlie seggébe!

Ha már akkora idióták, hogy az európai időhöz igazítják a futamokat, és sokadszorra szopnak vele, el kellene gondolkodni, hogy nem kellene-e ismét visszatérni a minden országban 14 órakor kezdődik időponthoz?

De az is eszetlenség, hogy képtelenek 7től 9ig lenyomni legalább két qurva szakaszt ...

Egyébként meg, ha erős esőben kezdődik az időmérő, akkor nem q1, q2, q3 van, hanem nyomjátok ahogy a csövön kifér, és akié a leintésig (ez lehet 1 óra, lehet 30 perc, ha nem hagyná abba) a legjobb idő, az nyer, és utána a sorrend. Ha valaki kiesik, sanyi. Annyiszor jössz viszont ki, ahányszor akarsz, de 15 körnél többet nem tehetsz meg.

Anno elvileg azért találták ki ezt a fajta időmérést, hogy jó legyen nézőknek, mert sokszor alig láttak autót, aki kijött volna. És ez most jobb? Sokadik szopás ebben a témában, de majd visszajutunk itt is az eredetihez, bár ahhoz sok esőnek kellene lecsepegnie a szabályalkotók fején, hogy észbe kapjanak ...
  • desigo
    De ez még csak egy időmérő,ugyan miért kellene halomra törni az autókat?
    Aki ezt szeretné látni az nézzen roncsderbit.
  • Darthmushroom
    am vicc már ez amik vannak, oké ha nagyon esik akkor ne menjenek, de régen mekkora versenyek voltak mikor engedték őket versenyezni úgyis mindenki annyira nyomja amennyire akarja. és olyan versenyek voltak h 6-8 kocsi fejezte be a versenyeket...
  • Jacek
    Jaj ugyan menj már.... lehet menni sakkozni vagy hasonló sportot űzni.. ja hogy ott nem keres dollár 10 milliókat.. lol egy vicc hímestojás verseny:P
    Meg kéne nézni régi versenyeket.....
  • desigo
    Tetszik az M1 szerződése,hogy nem szakíthatják meg az élő közvetítést
  • Bullitt
    Nem irigylem Szujóékat... be kell menniük 1-kor közvetíteni, aztán még reggel is keljenek fel. :D
  • desigo
    Miről beszélsz?
    Talán nem tört össze elég autó 10 perc alatt?
    Talán van ott elég szakember aki megítéli,hogy alkalmatlan versenyzésre a pálya.Vagy az első ember sérüléséig kellene hagyni,hogy menjenek?
  • madmanic
    vicc...
  • nearo
    És tényleg... király -.-
  • desigo
    Előbb is kitalálhatták volna.
  • pedobear
    EZ EGY VICC

miért nem vakumba rendezik a versenyt....
  • zzeN
    Elhalasztva, fasza! Magyar idő szerint hajnali 1-kor lesz.
  • nearo
    Eh... felkelek, nézem órát: fél9. Jóvan mondom baszhatom ezt az időmérőt, nembaj majd délután. Erre benyomom tv-t és forma1. Fasza... bár lehet így is baszhatom^^
  • zzeN
  • repvez
    Hol vannak a képek amik az esős F1-est viccelik? :)
  • zzeN
    Lenne elég lámpa/reflektor?
  • IXEMGabeo
    Ha nem kezdik el akkor hamarosan be fog sötétedni...
  • IXEMGabeo
    Maldonado: Williams vezethetetlen

Ez azért nagy érvágás. Talán mégsem kellett volna betiltani az FIA-nak az egyik újítást, amit idénre ők hoztak.
  • pedobear
    Ez egy baromság. Ilyen olyan számok nincsenek egyik ezért másik azért akkor mi a franc értelme van

Ki az az egyszerű ember aki tudja, hogy a 12 után a 14 következik
    mekkora baromság ez
  • IXEMGabeo
    újoncok közül Bottasnak sikerült a Q2:D azért szegények pont ilyen körülmények közt kell bizonyítaniuk ez se semmi.
  • desigo
    Vettel extends Red Bull deal through 2016
  • contraste
    Olvassák az SG-t. (13-as szám miért nincs) :))