FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hamilton úgy lesz világbajnok ha az ellenfelét kilökik. Sikerült a mercinek megint kicsinálni a Red Bullt.
HTS s3rg1nh00
Bottas 22ben is a Mercinél 😄 😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

nearo
büdös mocskos máker Ham, hogy ezt megúszta egyedül... 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo
nemtom, szerintem elrajtolnak slicken, és lassan inkább eláll az eső, mint hogy erősödne

szerk.: vagy nem, Wéber most azt mondja mindenki intereken
Utoljára szerkesztette: nearo, 2021.08.01. 14:57:38

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

sure
A gumistratégiákat mindenesetre lenullázta az időjárás. A nemzetközi helyzet egyre fokozódik 😊

Isten nem bottal, hanem VMware.

Szabi
sc felvezetős rajt, 4.körben mégnagyobb eső, majd másfél órás piros zászló.. <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

nearo
na, elvileg el is kezdett esni a pályán is
mondjuk viccesebb lett volna, ha még szárazon el tudnak rajtolni, és 5-10 percre rá jön az eső, de így is jó lesz remélem 😊

mcmoha
Itt Érden teljesen borult az ég. Ha ez a pálya felé megy a rajtra pont megered az eső. <#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

nearo
hmm, időképen nézegetem a radart, egész ígéretes képet mutat 😊 szerintem lesz eső, ha a rajtnál nem is, de fél 4 környékére megérkezhet

HTS s3rg1nh00
Budapest délnyugati sarkáig ér a 2-es szintű riasztás viharokra<#beka3>

sure
A kisebb tökéletesen megfelel 😊
De ha csak az aszfalt hőmérséklete egy 15-20 fokkal alacsonyabb lesz, mint tegnap meg pénteken, már az is jól bekavarhat.

b-type
sok szempontból az lenne a legjobb 😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Most a legfrissebb alapjan a verseny elott fel-egy oraval lehet nagyobb eso, a startra elall, es utana fel oraval lehet meg egy kisebb eso.
https://jumbo.idokep.hu/

Aztan lehet, semmi nem lesz😄
sure
Az F3-on esett, még most is csak száradóban a pálya, #176523
re #176524 - az első forgatókönyvre SAI időmérője után egyre kevesebb esélyt látok <#rinya>

Hajrá ALO! <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.08.01. 11:30:28

sure
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Természetesen az F1 is csak a sorosbérenc-hálózat része, csodálkozom is, hogy nem jött még elő ez a jolly joker.

Utoljára szerkesztette: sure, 2021.08.01. 11:15:44

Alexease
A hajnali, reggeli es a mostani esozesbol kivancsi leszek mi marad a versenyre. A radar elorejelzes alapjan 16:00 kornyeken esni fog (a kepen levo datumhoz +2 ora).

adam46
Várd csak ki, hogy mit fog kapni Hollandiában!
b-type
Nem tudom, de ezt most elcseszték...és hiába maszatolnak, Norris és Ocon miatt tök mindegy mit csinálnak a Mercedes versenyzői, akkor is limitálták volna Verstappen-t, kivéve ha előznek. De nekik nem kellett mert ők befértek.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type: szarok a stratégák. Ennyi. Mi jobban csinálnánk! 😉

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Hamilton az a típus,m akit ez nem hogy hátráltat, de még tipikus ne cibáld az oroszlán bajszát szitu, mégjobban vérszemet kap 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Akkor meg miért kellett volna sietni Hamiltonnak, ráesni az előtte lévőre ? 😊

AnuluWork
Dehogy mosták. Azonnal pampogni kezdtek a népek, amikor elvették a játékukat, hogy drag queenek és lmbtq szervezetek népszerűsítsék a nemváltást és a többi hülyeséget.

Részemről ennyi.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.07.31. 17:50:18

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

RatBaG
best fans? <#idiota>
https://streamable.com/dbop18

Per Aspera Ad Inferi.

Sippie
jól csinálta a Red Bull, most mindketten kilökhetnek 1-1 mercist, mindössze 10 másodperces büntiért, aztán behúzzák a futamot 1-2. Hajrá hajrá!
b-type
pontosan ezért kellett volna Verstappen-t kiküldeni hamarabb.
Senki sem csinált semmi elítélendőt:, Bottas várt Ocon-ra aki Norris-ra várt, Hamilton várt Bottas-ra, a Red Bull meg utoljára küldte ki a versenyzőit.

F1 az aerodinamikáról szól. Nem jó "piszkos levegőben" menni gyorskörön. Ezért.

lac coo
Hat ha en sietek , es az elottem levo is siet ha en is, akkor miert lassit vissza ? Mindegy az en agyamban ebben semmi logika nincs 😊))

adam46
Fúúúúúú,

Ha Max gyorsít, akkor Hamilton is, ergo nem tudja megelőzni, majd Hamilton visszalassít.
lac coo
Kutya legyek ha ertem..... Akkor miert nem gyorsitott ? 😊 Nem mintha sok mindent befolyasolt volna ez a vonatozas , kozelebe nem voltak most Hamilton tempojahoz, Perez is meguszta ...

Laccoo: amikor közelebb ért, akkor mindig gyorsított.

adam46
Nem tudta volna megelőzni, mert ha gyorsít, akkor Hamilton is. Geciség, semmi más, dehát mit is várunk a Sirtől?
lac coo
De lattam. De nem ertem, tilos elozni vagy mi...? En tuti megeloztem volna, aztan kocsikazz mogottem ahogy akarsz ....😊

Laccoo: nem láttad?

lac coo
Most nekem nincs meg ez a vonatozas az idomeron.... Nem szabad kikerulni ha valaki lassan megy a palyan ?

Az AfroAngol (hehe) srác megint nagyon sportszerű volt... 😄

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

oneal1
legközelebb qualon egyszerűbb ha a mercedes egy falat húz a redbull box elé, hogy ki se tudjanak jönni 😊

!Forza Ferrari!

sure
VER a silverstone-i motort használja. A Sky közvetítésben azt mondták, a kipördülés és a becsapódás között üresbe tette a váltót és leállította a motort, valószínűleg ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy használható maradt.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

adam46
Igazából a Fidesz célja pontosan ez volt, hogy összemossa a pedofilokat és a melegeket, és ez láthatóan nálad is nagyon bevált:
"csak mert itthon elvették a pedofilok kedvenc hobbiját ..."

Miközben senki nem azon háborog, hogy miért hoztak pedofil ellenes törvényt, hanem azért, mert összemosták a melegeket a pedofilokkal. Hidd el, hogy ki nem állhatom ezt a manapság divatos LMBTQ propagandát, hogy nem lehet megnézni egy kurva sorozatot, ami nem arról szólna, hogy ki mennyire meleg és ez mennyire menő/elnyomott. De, attól, mert valaki meleg, még nem egyenlő a pedofíliával. Ha a fidesz pedofilokat akar látni, akkor érdemes csak megnézni a saját táborát, Keletával és az indiai nagykövettel, de ha annyira vallásosok, akkor kezdhetik a papoknál is a tisztogatást...

Nyilván ők is tudják, csak kellett egy gumicsont a Fudán/Pegazus ügy elmismásolásához és ez megint bevállt!
HTS s3rg1nh00
igazából nem is tudom miért csodálkozom,hogy néhányan csak nézik de nem látják az F1-et,ha már egy színes cipő is fújolást vált ki belőlük<#nemtudom>

AnuluWork
Biznisz volt. Bakuban is van F1 és most idéntől (elvileg) Szaúd-Arábiában is lesz.

sure
Mindeközben 35 éve

Nincs diktatúra, ahogy 1986-ban sem volt, sőt, egy hihetetlenül előre mutató lépés volt, hogy egy KGST országban Forma-1-es versenyt rendeznek.
HAM meg VET a 35 évvel ezelőtti progresszivitásnak mutatnak görbe tükröt.

AnuluWork
Persze, persze ....

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.07.31. 11:10:43

adam46
Nem látom gondnak azt, hogy embereknek véleményük van és ezt meg is osztják a többiekkel. Tudom, hogy ez a fidesznek félelmetes, mert ők pont arra mennek, hogy mindent a tűfejűek szájába rágják és egy pillanatig sem hagyják, ha valami pici szabad vélemény születhessen a buksikban.

Utoljára szerkesztette: adam46, 2021.07.31. 10:12:02
AnuluWork
Érik egy Michael vs Ralf szintű családi párharc 😊
Ez annak fényében szép, hogy egy David Schumacher is az indulók között van.

40 év múlva:

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.07.31. 09:54:36

AnuluWork
Akkor most diktatúra van vagy nincs? Döntsétek már el!

Egy biztos, a nagyvállalatok nagyon nyomulnak az ügyben.

Verstappen dicséri az országot, ez a két bohóc meg minősíti, mintha az lenne a dolga.

Miközben Hamilton csapatának egyik szponzora a Hugo Boss, Hamilton saját szponzora a Puma, és egy Mercedes motoros autót vezet mind Hamilton, mind Vettel ...

Jobb lenne, ha a F1re koncentrálnának mindketten. Vagy ha már mindkettő ekkora politikus lett, kérném ugyanezt Bahreinben, Bakuban, Abu Dhabiban és Jeddahban is! Mert ez addig sima kettős mérce, csak mert itthon elvették a pedofilok kedvenc hobbiját ...

Master91
Meglepő de egyetértek veled, de maradjunk F1 topiknál
lac coo
Vannak helyek a foldon, ahol kussolas van, nem lehet velemenyt mondani. Es vannak emberek akiknek ez imponal, lelkuk rajta....😊 En udvozlom, hogy ilyenekek mellett is kiallnak, ugye jo pelda a hazai csicska sztar, sportolo es celeb kozosseg aki allandoan kutyaszart jatszik a fuben es csicskul, lapit !!!!Igaz, Majka , most nincs nagy pofa megint, csak mikor nem jott a tamogatas .....😊)))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.07.31. 07:29:53