FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Bottas kicsit túlontúl megbizott norrisban, annyira nem szabadott volna aseggére menni, mert ez meg olyan féktávot vett mint egy szuzukis mazsola a körúton ... 😊
Mercedesnek még mindig gyilkos a tempója. Alonso király, végre, imádom. A pálya szerintem továbbra is egy rakas szar ... 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.08.01. 18:41:57
Isten nem bottal, hanem VMware.

Utoljára szerkesztette: sure, 2021.08.01. 18:34:52
Ezek után 5 rajhelyes Bottas bünti, nos, nagyon meg akarják nyeretni valakivel a vébét. Tényleg remélem, hogy minimum akkora siker lesz ebből is, mint a remek angol eb szereplésből a döntőben!
Alonso hozta amit egy jó versenyzőnek ezen a pályán kell. A Williamsek besurrantak pontszerzőre. Kimi negyedik felesleges 11. helye idén. Vettel remekül festett a szivárványos rongyban az arcán. Elképesztő, hogy Hamilton egyedül állt fel a rajtrácsra!
Gratula Oconnak! Nem csoda, hogy nem engedte el Vettelt.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2021.08.01. 18:16:03
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Per Aspera Ad Inferi.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2021.08.01. 17:11:38
Per Aspera Ad Inferi.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
http://goo.gl/gd6Zi5
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Utoljára szerkesztette: Szabi, 2021.08.01. 15:41:18
"Nulla tenaci invia est via"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Merci vs Redbull kidobós verseny 2-0
A nagy bajnok átveszi a vezetést
!Forza Ferrari!
Ha Kvijat anno torpedó volt, Bottast innentől a precíziós interkontinentális ballisztikus rakéta elnevezés illeti.
Szegény Giovinazzi, bevállalta volna a slicken indulást, erre elrontják a versenyét piros zászlóval <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.08.01. 15:13:30

<#worship>#worship>