FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lol akkor ez egy teljesen idióta szabály. Boxból kifele büntetik bármikor ha valaki átmegy rajta, kifelé meg nem? Lecserélném az egész idióta FIA bagázst, a hülye drs meg gumiszabályostúl, de akkor ez mindent verõ buta szabály.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

a.carkey
Massanak kijött a lépés. Egyszer egy évben ez a minimum egy Ferrariban.

A medve nem játék.

szabii98
+1.
De amíg ilyen sok pénz folyik be, tuti marad

I met God. She's black

a.carkey
Engem se húzott fel nagyon eddig a Mezei, de most elkapcsoltam róluk.

Megj. se Benda, se pénteki szabadedzés (most nem Monacoban keresem a péntekit ...), pedig erre volt igéret, hogy ha Európában lesznek, akkor leadják mindhárom szabadedzést is.

Ilyen alapon az RTLnél is maradhatott volna a jog, bár a HD miatt némi pirospont az M1nél, de ez a minimum, mert állambácsi a tulaj.

A medve nem játék.

A lotus baromi gyenge taktikázásban, Raikonnen körönként kapott vetteltöl fél - egy mp között aztán ahogy kopott úgy egyre többet és várják az esõt, ami szokás szerint nem jött. Ha kihozták volna bõven elõrébb végez nem ragad be pic mögé. A lehetõ legrosszabbkor hozták ki.
Schumi folyton szív, most neki kéne egy nyugis futam mint év elején a lotusnak. Massa felpörgött bár én nem bízom benne. Alonso, hami stabil õk eddig idén a legjobbak.

a.carkey
Igen, csak a szabály úgy szól, hogy elviekben megteheted, de ha ezzel másnak "kárt" okozol, akkor bünti.

A medve nem játék.

a.carkey
Grosjeannal semmi gáz nem volt. Mutattak egy kameraállást. Nem õ volt a hunyó ...

A medve nem játék.

nearo
naja, én is azon gondolkoztam, hogy ezért bünti? akkor kb mindenkinek járna...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

a.carkey
Ja, Monacot kivenném a gecibe a naptárból. Ez már nem ennek a F1nek való. Volt egyáltalán igazi elõzés a versenyen? 😊

A medve nem játék.

Totti5
Szokásos monacoi verseny volt. Az elsõ hatos nagyot ment. Massa azért nem bírta végig, bár az elején gyorsabb volt mint Alonso, de aztán elvesztette a fonalat ismét.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

a.carkey
Baszott unalmas verseny volt. Ez volt az elsõ idén, amin majdnem elaludtam.

Egyetlen pozitívum, hogy új gyõztes volt ezen a versenyen is.

A Lotusnak továbbra sincs fogalma a taktikáról. Ráadásul, folyamatosan menõ, gyõzelemre esélyes csapatnak hiszik magukat, holott messze vannak még ettõl.

Schumacher szopása már tényleg aggasztó. Ennyire azért ne legyen már senki szopó ágon. Következõ versenyen vagy õ, vagy Hamilton kéne, hogy nyerjen. 😄

A medve nem játék.

Uncsi vonatozás, ez a Monacói pálya verseny szempontjából ultragyenge. Perez volt a legjobb, õ legalább küzdött, mondjuk õ is csak azért volt férfi, mert a jóval gyengébb autók ellen tudott harcolni. Egyébként egy olyan dologért kapott áthajtásos büntit amiért mindenkit meg kellene büntetni, mivel ott mindenki átvágja a sárga falfestés. Szerencsétlen helyzet volt. Vettelt agyondicsérték miközben szerencséje volt, a rajtnál grojean bénázása miatt, jobbról levágta a kanyart és ezzel nyert pozíciót, persze másfele nem tudott volna menni.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

szabii98
Massa versenyét elkúrták, csak mert Alonso az elsõszámú...
Nagyon szép kivételezés. Megértem hogy Felipe eddig nem mutatott nagy dolgokat, de akkor is...
Sumi meg...nemtudom milyen balszerencsébe futott bele:/ De Kiminek sem megy a szekér. Grojean meg tanuljon meg rajtolni, nem elõször kúrja el.

I met God. She's black

Botond
Akkor fordítva. 😊
Alonso vezet

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Botond
Webber vezeti a vb-t akkor, Alonso második, ha jól számolok.
Botond
Csak az alagút után vizes ahol elõzni lehetne, de így ott sem lehet. Akkor ez ennyi.
desigo
Ocska palya,nem lehet elozni
zzeN
Button meg megpördült 😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Botond
Annyit nem lehet elõzni ezen a pályán.
Botond
Alonso elég tökös csak az elõzéshez.
desigo
haha
Vergne nyerje meg xD
zzeN
Izgalmas lesz a vége remélem.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

desigo
Most lesz izgalmas a vegere...
Azt én is...

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Botond
Aki 3 kör fölötti körhátrányt szed be azt is kiinteném simán.
Botond
Te nem nézed a futamot? Milyen gyõzelmet? Úgy spórol a szuper lággyal ahogy csak lehet.
Ja, és az biztos nem mázli lenne, tuti gondos számítgatás...

zzeN
Nem, Grosjean-nal való ütközése volt szvsz a veszte. Valami nem volt jó az autóval azt mondta Sumi.

desigo
Tul keson jon ez a retek eso...
Master91
Àhhhhh.....ez nem gumi 😞 mocskos francia
Master91
Suminak akkor ennyi?.lehet csak a gumi lett offolva nem? Webber is lelassult nagyon
desigo
Erdekes Vettelnek meg futamgyozelmet hozhatnak a gumik...
desigo
Schuminak ennyi volt mara.
Idomero szep eredmenye utan szomoru.
Asszem ez a verseny szépen igazolja Schumit, meg az elõzõ Görbe Tükröt. Fosok a gumik, és elcseszik a versenyt. Most mindenki direkt lassan megy, nevetséges.
Az állítólag nagy gumimágus Lotus fos, a Williams is fos, eddig mázlijuk volt. Kész, hozzák vissza a Bridgestone-t!

Botond
Sumi kiesik akkor Kimi pontszerzõ. 😊
zzeN
Schumi schsumi... nagyon nincs szerencséje.

Botond
Az év mélypontja ez a futam...
desigo
Nagyon unalmas ez a mai :/
passatgt
nem értem miért nem tudnak 20 percre elõre jósolni idõt, utóbbi pár évben mióta bemodják rádióban mikor lesz esõ, kb egyszer jött be😄

desigo
Alonso meglepoen gyors
jo lenne ha elozne is egyet
Ulvar
Na jó most már Mezeit én is pofán verném egy szívlapáttal. Semmi durva feltartást nem csinál Narain, erre agyba fõbe fikázza. Menjen már vissza a 90-es évekbe, csak oda hogy akkor mik voltak istenem...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

zzeN
Közel volt Kiminek...

Ki is mondta, hogy milyen jól kíméli a gumit a Lotus? Mint a mellékelt ábra mutatja, egyáltalán nem volt igaza 😊

desigo
Kimi nagyon jol vedekezik
Ulvar
Alonso az év versenyzõje számomra még mindig...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Vagy nem 😊

passatgt
alonsot mindjárt megelõzi massa

desigo
esõ most a legjobbkor jönne