182114
  • IXEMGabeo
    Ez is igaz. Ő szempontjából rosszul jött az, hogy a 2 Red Bull majdnem kinyírta egymást. Ross Brawnék beijedtek.
  • Totti5
    Mondjuk Rosberget engedték Hamiltonnal, mert párszot megelőzte, csak nem jól használta ki a DRSt, utána utasították, hogy vegyen vissza. Ha abban a pár körben jól taktikázik a DRSel, megelőzhette volna gondolom és akkor ő áll a dobogón.
  • Monoton
  • IXEMGabeo
    önhibáján kívül nullázott azt vedd figyelembe...Túlzottan az elején vagyunk még ahhoz, hogy ilyenek előfordulhassanak, dehát nem hiába pártoltam el ettől a gyökér csapattól...
  • setuh
    De ez kit erdekel?Vegre lattunk egy kis igazi versenyt,magasrol teszek ra mi jo a csapatnak.Max akkor erdekelne ha mar az ideny vege fele tartanank es ezen mulna vagy bukna,hogy nyer-e a csapat vagy sem.
    A nezoket kene elsosorban szorakoztatni,mert miattunk van a forma 1,nem azert,hogy a csapatok mindent kicentizzenek es steril versenyeket nyomjanak.
  • IXEMGabeo
    Óriási futam volt egyébként. Végre csapaton belüli küzdelmeket láthattunk. Ross Brawn látta, hogy a Red Bullok öldöklő és túl szoros küzdelmet folytatnak így beijedt, holott Niconak több benzinje volt egy DRS és simán megúszhatták volna a bajt. Nem volt igaza egy dobogót vett el Rosbergtől. Mellesleg nevetséges, hogy Schumi 3 évig szenved 1 dobogó összejött szerencsével ez a Lajos meg a 2. futamon behúz egyet a "csapatnak" köszönhetően. Nem is idegesítem magam rajta, Rosberg remélem nem fogja ezt eltűrni a továbbiakban...

Vettel-Webber csata óriási volt, de azért a RB csak azt szeretné titkon, hogy Vettel legyen az élen még akkor is, ha egyenlő küzdelmet ígérnek. Ha letekertették Webberrel a motort akkor a 2010-es török nagydíj ismétlődött meg. Ott is ugyanez volt a helyzet csak ott összeütköztek. Álszent a Red Bull, de megint jól kijöhetnek belőle hisz a nézők azt hiszik "engedték őket" harcolni a pályán. Holott tulajdonképpen nem. Vettelt a győzelem érdekli ezért 3x vb a nézők szempontjából jól tette, hogy nem fogadta meg a RB utasítását. És tudja nagyon jól, hogy megteheti, hogy ellentmond mivel ő a házikedvenc csapaton belül.

Force India nevetséges volt ma, fatális mit műveltek. Buttonnak megint elszúrta a Mclaren szokás szerint, Alonso pedig hibázott ma hiába véditek. Lotusok sehol nem voltak ma főleg az elején az Interen. Hülkenberg nem tudom az 1. kiállás után, hogy került úgy hátra a 8., 9. hely környékére amikor 6. volt Button mögött. Ennyi a történet.
  • Totti5
    Peppus:D

Vettel erőből ment el Webber mellett, olyan előzéssel amit ritkán látni. Szerintem is gyorsabb volt nála, tette amit tennie kellett. Hogy rádión kinek és mit mondtak nem tudjuk. Webber Ausztrália után is frusztrált volt, most még jobban az mert Vettel legyűrte megint.
  • bodajoci
    azért azt tudni kéne, h mikor Vettel elment, nem hinném, h akkor is le volt úgymond "csavarva" Webber autója...innentől meg nincs miről beszélni sztem
  • Tarajos Sül
    [apró]Vki fogad a forma 1-re valódi lóvéval? :$ :)[/apró]
  • Peppus
    Akkora kamu.. Vettelt biztos lecseszik majd.. Na persze :) Vettelnek kellett az az első hely, Webber meg idáig sem számított. Megoldották. Amúgy is gyorsabb volt Vettel, csak nehezebb lett volna az előzés számára. Webber meg mindig pofázik, és húzza a száját. A Mercinél meg rohadtul kellenek a pontok. Rosberg nullázott az előző futamon, Hamilton meg egész jól áll a csapat szintjéhez képest. Érthető döntések voltak, sajnos undorító is egyben. de majd év végén nagyon fontosak is lehetnek ezek ezek a pontok.
  • paj01
    Hát haez igaz, hogy Vettel athuzta a csapattaktikát akkor azért kijár egy kis bünti. Webber helyébe legközelebb tuti kiraknám a kis köcsögöt:D Mercit meg nem értem, ha haminál elfogyott az almalé miért nem engedték nicot elmenni? Mindenkinek nyugodtabb lett volna a lelke, hami se panaszkodott volna.
  • Tarajos Sül
    Hamilton azért jópofa volt, ahogy beállt a régi csapatához.. :D :D
  • desigo

• Totti5
    Nem véletlen, csapattársak voltak:D

• zzeN
  • desigo
    Teret adott Massának,hogy érvényesüljön
  • szabii98
  • pedobear
    Nekem ma Alonso volt a kedvencem :P
  • szabii98
    lesz még itt buli az RBnél. Nico meg csak megbocsát Haminak, nem az ő hibája
  • AnuluWork #136103
    Ja. Második futamon nem hagyni a pilótákat versenyezni, na az gáz. DE!!!, ki tudja, hogy Hamilton miért volt kímélőn, és ugyanez igaz Webberékre is.
  • Totti5
    Ő tehtett erről a legkevésbé vagyis semmit. Neki volt kínos, hogy Ross megint hülyét csinált a pilótákból. Az az ember anno is eljátszott ilyeneket, semmi nem változott. El kellett volna engedni Nicót és kész.
  • G_ArchAngel #136101
    sajnálom, én a szar SG fórummotor miatt mindent mentek elküldés előtt...

(nekem a Chrome visszaadja, ha visszalépek)
  • G_ArchAngel #136100
    Sky-on most is Hornerrel beszélnek.
  • IXEMGabeo
    baszki leírtam egy regény erre kiütsz:S:S
  • AnuluWork #136098
    Ezt azzal lehetne helyrerakni, hogy leszarni a következő futamot, és semmi infot nem közölni Vettellel, hisz Seb mindenkinél mindent jobban tud.

A McLarennél korábban - Hakkinen-Coluthard ERA - az volt, hogy aki az első kanyarban elősnek fordul be, az a kedvezményezett ...
  • G_ArchAngel #136097
    Christian Horner is mond mondja, hogy leülnek velük, mert Vettel nem tartotta be a csapat stratégiáját.

Azért lássuk be: titkon biztos örülnek a házikedvenc győzelmének
  • pedobear
    Nem figyeltem. Nyilatkozatok hol voltak?
  • G_ArchAngel #136095
    Mindkettőjüknek a seggén kellett volna maradnia, csak Vettel leszarta a főnökei kérését.
    Erre mondta Helmut Marko, hogy el kell velük beszélgetni, mert a csapatért vannak elsősorban, egyenlően kezelik őket, nem úgy, mint a Mercedesnél.

Ergó most az öreg Helmut sem boldog Vettel húzása miatt.
  • zzeN
  • lac coo
    Origon azt olvasom, hogy Vettelnek is szólt a spórolás, de leszarta :))

no, mindegy, ez műár engem nem érdekel, majd lebokszolják...

Az érdekesebb lesz, hogy vajon most is Pirelli hadjáratot folytat-e majd a RedBull ?! :DDDD
  • AnuluWork #136092
    Vettel a F1 Balog Zoltánja.
  • Dodo55
    De, ez az utolsó kiállás után volt. Azért is hülyézte le Horner Vettelt utána.
  • Carlos
    Vagy neki nem szóltak.
  • Carlos
    Jól hallom, hogy Webber-re rászóltak, hogy vegye vissza a motort, hogy "kimélje a vasat és a gumit"? Valahogy ezis "csapatutasításnak" tűnik nekem.
  • G_ArchAngel #136089
    Marko mekkorát beszólt :)))
  • Dodo55
    Webber mondta is most, hogy rájuk szóltak finoman menjenek innentől, kíméljék a gumikat, amit ő betartott, Vettel meg nem bírt megülni a seggén.
  • Tarajos Sül
    Én sem értem, hogy miért nem számít, hisz aki pont akkor jön ki a boxból, abba simán belevágódhatnak.
  • desigo
    Hamilton nagyon szimpatikusan beszélt.
    respect...
  • Bullitt
    Igen, a hirtelen jött sikerek után kell pár év padló, hogy érjenek fejben. Sajnos pont Vettelt ez még nem érte el és ez most is nagyon jól kijött.
  • lac coo
    Pont kimaradt az a rész, csak annyit láttam, hogy Vettel erőből lenyomta Webbert... De akkor mi történt előtte, hogy morcosság van, nekem simán gyorsabbnak tűnt Vettel, szépen leelőzte ,ennyi ....
    volt valami előtte amit nem láttam ?