182114
  • Szabi #136164
    -.-
  • AnuluWork #136162
    Egyébként Vettel előzésénél az okos enged, hülye szenved volt a szitu. Webber szinte a fékre taposott, csak hogy menjen már el Vettel. Gondolom Webberre is rászóltak, hogy engedd el, ennyire akarja.

Csakhogy,

A. Ha Vettel nem 3xos bajnok lenne, még meg is érteném.
    B. Ha nem két futamon lennénk túl, még meg is értemén.

Egyetlen oka van, hogy kb. elfogadható ez, bár undorító, ha tényleg úgy van ahogy Webber mondta:

C. Alonso nullázott. Mivel Vettel szerint is ő a legnagyobb ellenfél, ezt maxra kellett neki hozni.

Viszont ezt nem így kellene/csapat.

Vagy tisztázni, mint a Mekinél anno, hogy melyik szituban mi az utasítás, vagy hagyni őket versenyezni, mint a Lotusnál, a Saubernél, a FIndiánál, és tk. az összes többinél.

Az is elgondolkoztató, hogy Massa nem bírt felnőni a mezőnyhöz Alonso nullázása ellenére SEM ...
  • pedobear

• G_ArchAngel #136159
    A multheti baki utan Webber eleg szepet rajtolt most, szerintem.
  • Darthmushroom
    ebbe egyet értek veled, nekem pl. szimpatikusabb mint alonso+hamilton kettős... amit ők anno leműveltek egymással meg másokkal is...
  • IXEMGabeo
    kihagytam a nem tud előzni kedvenc szójárását a sok antinak;)

Most megint megmutatta, hogy tud előzni.
  • DasIsFuck
    szponzorokból.
    és tényleg a nézőknek ehhez már vajmi kevés köze van.
    mert a nézők nézik minden csapat utasítástól függetlenül.
    de a csapatok a pénzt a szerzett pontok után kapják+a szponzoroktól.
  • IXEMGabeo
    Az a baj tudod, hogy Vettel bármit csinál az rossz. Alonso és Hamilton vagy inkább Kimi bármit beszól ők az Istenek, ami engem pl rohadtul bosszant. Vettel, ha 1. helyen van az a baj, ha nem előz akkor túl gyáva, ha valamit mond a rádióban akkor sír a szája, ha a győzelemnek örül az a baj, ha lenyomja a csapattársát kétségesen az a baj, ha egyet hibázik máris elkezdik mondani mennyire gyenge mentálisan. (Ja, aki 11 futamot tud nyerni egy szezonban az általában gyenge mentálisan igen), ha nyer akkor csak az autónak köszönhető, ha legyőzik akkor milyen rossz versenyző. Ezt kell hallgatni 2010 vége óta kb...Unalmas.
  • Totti5
    Kérek mindenkit hogy 1 ember miatt most ne kezdjen el senki személyeskedni, mert törlöm úgy is.
  • pedobear
  • DasIsFuck
    külsősként a megfelelő információk hiányába semmi jogod nincs ilyen elitélendő meg lefikázó véleményt formálni Vettelről.
    Vagy talán veled exkluzívan megosztottak benfentes információkat és abból véleményezel?

• AnuluWork #136151
    Előző futamon Kimi is lassabbnak tűnt Alonsohoz képest, de amikor Alonso 4 körülire ért hozzá, azonnal 12 lett belőle.

Itt Webber belassult, mert megmondták neki marad a pozíció. Vettel nem. R'ment, előzni akarta. Két ilyen DRS zónával, mint ez, két egyforma autó közül a másik úgy elmegy melletted, ahogy csak akar, HA!!! hagyod feljönni 1 sec alá. És miért ne hagynád, ha megmondta neked a csapat, hogy marad ez a befutó. Ahogy megmondta a Mercedesnél Brawn is később ...
  • setuh
    Es megis mit gondolsz penz mitol van az egeszbe?
    Tancsak nem a tobb millio nezo miatt??
  • Jacek
    Nálam megint csak bizonyította hogy egy kis keletnémet szarházi:)
  • IXEMGabeo
    Ez a futam most 3 hétig téma lesz. Mercedes és Red Bull cikkek fel vagyok készülve. Szerintem a Force Indiánál is lesznek fejmosások és elbocsátások. Ilyet még nem láttam, hogy egy csapatnál ekkora boxhiba történjen. Tavaly a Mclaren (idén is?) súrolta ezt a szintet.
  • Jacek
    "Nem volt szándékos" lol megérdemelt volna egy arcost a dobogón:)
  • zzeN
    Egy klasszikust idézve erre az egész témára:

• IXEMGabeo
    13 Jules Bianchi Marussia-Cosworth
    +1 kör

55
    14 Charles Pic Caterham-Renault
    +1 kör

55
    15 Giedo van der Garde Caterham-Renault
    +1 kör

55
    16 Max Chilton Marussia-Cosworth
    +2 kör

kiscsapatok küzdelmei. Chiltonka picit visszaesett a végére.
  • G_ArchAngel #136143
    „Elég nagy rizikót vállaltam azzal, hogy megelőztem őt, jobban kellett volna viselkednem. Ez persze nem segít az érzésein most. Elnézést kérek Marktól, és habár az eredmény már megszületett, nem volt szándékos – ez minden, amit mondhatok.”

Véletlenül megdugtam a csajodat, nem volt szándékos:D
  • b-type
    hát sztem übergáz volt a dobogó vzz :DD
    Ez tényleg gáz...
  • Jacek
    Lehet hogy hisz a fairplayben, mert ha igen ez eléggé zavarhatta...:D
  • Totti5
    Azért Webber sem arról híres hogy nagyon hallagat a csapatra.
  • Papa01 #136139
    Ezt nem is vitatom.. :)
  • madmanic
    Nem engedelmeskedett a csapat utasításának, hogy lassítsanak..

Webber visszavett, a kis genyó meg csak azért is rámászott..

NAgyon kihúzta a gyufát a kiscsávó, ilyet még nem láttam, hogy az eredményhirdetés előtt a csapatvezetők közül bárki felrohanjon és lebassza.. Adrianon látszott, hogy majd' szétdurran az idegtől..
  • IXEMGabeo
    ráadásul az utolsó etapra Webber kemény gumit kapott így a védekezés is nehezebb volt Vettel ellen. Kemény keverék nehezebben melegszik fel, mondjuk az eset 2 körrel később történt kb addig gyepálták egymást.

Mindenesetre annyi bizonyos, hogy Vettel sajnos, nem sajnos, de abszolút kedvezményezett és a RB hasonlóképp, mint a Ferrarinál, de kihozzák győztesnek az 1. számú versenyzőt. Most mondjuk ezt elszúrták picit, itt most kőkemény küzdelem volt, de szerintem nem így tervezték. Azért is írtam ezt, hogy Vettel könnyyebben megszegi a csapat utasításokat hisz sok mindent tett a csapatért és tudja jól, hogy házi kedvenc. Webber pedig ugyanezt megcsinálta már a 2011-es angol nagydíjon vagy tavaly Braziliában h nem nagyon fogadta meg a csapat utasításait.
  • Jacek
    lol és? attól még megcsinálta és leszarja..
  • Papa01 #136135
    [origo] F1hírek:

"Vettel hivatalosan bocsánatot kért Webbertől az előzésért..."
  • Jacek
    Igen szólt hogy lassú Webber... csak utána Webber gyorsult és Vetel lemaradt egy picit, ez mindent el is árulja mi történt később.. ez csúnya volt vagy Vettel részéről vagy a RedBull részéről......
  • peetfire
    Lehet sokan voltak kíváncsiak a futam utáni elemzésekre, véleményekre, így behalt a szeró, nem bírta a tömeget.
  • Papa01 #136132
    Értem köszi az infót! :)
  • Totti5
    Vettel szempontjából egyik sem volt jó döntés, mert kapja a negatív hszeket

Ha Webber mögött marad = lassú, elverte egy Ausztrál B pilóta
    Ha megelőzi = Webber durci, Vettel önfejű, hogy képzeli ezt

Vettel győzni megy. Tavaly is volt pár eset amikor simán csak a cél lebegett előtte és ment, kockáztatott. Addig jó amíg ilyen... ez erről szól. Ha ezt kiölik belőle az régen rossz. Nem kell Webbernek vígasztaló győzelem. Ha gyorsabb Vettel akkor előzze meg.
  • Bullitt
    Múltkorit feltolták YT-re, sztem ezt is felfogják. Nekem első két percbe jó volt, aztán valamiért gondolt egyet a Chrome és elkezdte újratölteni az oldalt. Utána már be se jött...
  • Papa01 #136129
    Jaja, én is így jártam. Ezt esetleg nem rögzítik, nem lehet visszanézni?
  • IXEMGabeo
    Azért Vettelnek is volt egy beszólása talán a 3. kiállás előtt, hogy Webber túl lassú. Már ott is megelőzte volna, de várt a csapatnak a reagálására. Rosberg is hasonlóképp feltette a kérdést.

Ez a futam így volt jó, ahogy volt. Végre küzdelem volt és nem érdekel Horner pofája. Mercinél viszont ez kicsit túlzó volt szerintem, mert Hamilton az üzemanyag miatt már éppenhogy be tudott gurulni. Most képzeljék el mi lett volna, ha ott lett volna Grosjean mögöttük vagy éppen Button, ha nem szúrják el a boxban neki. Engedték volna Rosberget. Tottinak annyiból igaza van, hogy Rosberg is szarul taktikázott a DRS zónában.
  • lac coo

Pont ezt akartam mondani, volt ott lehetőség bőven, nem is értem Rosberg hogy az istenbe tudta annyiszor elbaltázni ?!

Aztán hogy utána rájuk szóltak, az egy dolog, biztos nem jókedvéből csinálja a csapat a feszkót, kb mi semmit nem hallunk, tudunk mit miért döntenek ....
  • HTS s3rg1nh00
    miért vagy olyan naiv,hogy azt hiszed a nézőkről szól?a pénz az úr és kész.
  • G_ArchAngel #136125
    Nicobol jo politikus lesz, eleg korrekten nyilatkozott. Megmondta, hogy azt kell csinalni, amit a csapat ker, foleg az elmult 3 ev es Ausztralia utan kell ertekelnie nagyon ezt a 3-4. helyet.
  • Balyy
    Jó volt ez az online műsor! Mire vége lett, pont betöltődött!
  • szabii98
    hierarchia van, aki lassú azt lehagyják.
    Senki nem hiszi, hogy engedték versenyezni őket, mert nagyon mondták a csapatrádióban is, hogy nem kéne megelőznöd meg ilyenek. Vettel önfejű, de jó versenyző, nem szabad elítélni azért, mert az unalmas versenybe hozott egy kicsi izgalmat. Persze aki alapból elvakult, és csak szidni tudja az RB-t, annak hiába papolok (ez az utolsó két mondat már nem neked szól :D)
  • repvez