182114
  • DasIsFuck
    mert szerinted azért van nézettség mert épp vodafona van a meki elején?
    lássunk tovább az orrunknál, igen, de pont ezért mondom az emberek nézni fogják minden szartól függetlenül.
    azért mert nagy brand lett az f1, önmagát eladja.
    és innetől kezdve nem a közvetlen nézőkből van bevétel hanem a szponzorokból akik túllicitálják egymást azért, hogy ott legyenek az autó orrán pl.
  • lac coo
    ember miről beszélsz, az előzés végén Webber vette el a gázt mert már gyakorlatilag vérre ment az egész Vettel szerint !!!
    Webber tette a dolgát spórolt a vassal .....
  • Jeffjohnson
    Látványosságot továbbra sem vitatja senki. A körülményeket már annál inkább. Nem tudom miért kell valakit haternek nevezni ha nem ért veled egyet. Nem is beszélve arról, hogy ha minden észérvet lesöpörsz azzal, hogy lexarod mi van, akkor meg a véleményed is kb. ennyit ér.

Más:
    Én személy szerint nem tudok egy pilótát sem ilyen tiszta szívemből utálni mint ahogyan ezt egyesek teszik Alonsoval, Vettellel vagy bárkivel. Sokszor meglepődök azon, hogy mekkora feszültség van itt az emberekben és úgy érzik, hogy ezt más kárára mindenáron ki kell itt élni. Néhányan azért elgondolkodhatnának a stílusukon. Nem értem miért nem lehet egy pilótáról becsmérlő szavak nélkül beszélni... Otthon is ilyenek vagytok a családtagokkal vagy munkatársakkal vagy ezt csak nekünk tartogatjátok?

Nyugodtan vegye magára akinek inge!
  • lac coo
    Ha Rosberg előz az még hagyján, mert bár volt lehetősége rá, de nem oldotta meg a végére azért csak elfogyott Hami alatt az autó, benzin ...

De azért más dolog mikor kiszólnak, hogy ok fiúk, biztos a két első hely, spóroljatok, erre rábólint mindkettő, aztán az egyik véletlenül pont hogy nem ezt teszi, mert így gond nélkül utoléri az elsőt....
    világos, gondolom ....
  • DasIsFuck
    és ez a része ami semmilyen szinten nem tartozik a nézőkre.
    vagy ezért nézik a forma 1-et?
    nem hiszem.
    szóval először mérlegelni kéne az ilyen haterekenk, hogy vmi elfogadható indokból utalják és ne olyanokból amik úgy ahogy vannak nem tartoznak a nézőkre és nem kéne, hogy kifejezetten azzal foglalkozzanak.
    főleg annak tükrébe, hogy ahányan sírnak, hogy milyen szarok a futamok.
    mert ha vki azért sír mert szerinte szar és unalmas a futam akkor meg ne nagyon helyezze már főszerepbe a hátteret ami kirbe-körbe megerőszakolása az ilyen ebmerkék erkölcsi alapelveinek.

vagy akkor tegye ezt, de akkor meg nem tudom mi alapján jelenti ki, hogy neki unalmas a futam(hisz akkor valójában nem is a futamért nézi az f1-et)
    tehát nincs is joga ilyesfajta véleményt formálni róla.
  • Totti5
    A végén pedig Vettel állva hagyata az előzés után. Webber tolató tempóra állította? meg sem próbált utána menni... dúzzogott? vagy egyszerűen Vettel gyorsabb érezte hogy meglehet a győzelem, azért hajtott egész versenyen hogy megelőzze.

Mondom az RBnek nem kellett volna ebbe sehol sem beleszólni, nem kell Webbernek ajándék győzelem.

Rosberget is hagyták csatázni, előzgették egymást oda vissza, de ott nem tudott elmenni Hamilton mellett aztán szóltak nekik... azt se felejtsük el hogy Petronas a pálya és a futam főszponzora ami a Mercié is... Hamilton egész versenyen tartotta Rosberget, a végére a benya a csapat? hibájából elfogyott. Rosbergnek sem lett volna jó, ha simán elengedi Hami és a csapat, mert az is egy ajándék pozíció, hisz erőből nem sikerült neki.
  • setuh
    Es a szponzorok mibol tartjak fent magukat?
    A nezokbol...ha nem lenne nezetseg nem lenne szponzor se,lassunk mar kicsit tovabb az orrunknal.
  • lac coo
    Nem vagyok bennfentes !
    Csak tudom mit neveznek patkány munkának ! :))
  • nearo
    Nekem nem azzal van bajom, hogy Vettel csinálta... ugyanúgy nem tetszett volna, ha Rosberg megelőzi Hamit, miután világosan meg lett mondva neki, hogy ne. Más kérdés, hogy én meg pont elengedtem volna Rosberget, ő látványosan gyorsabb volt Haminál... Hami se örült a végeredménynek. Meg megint más kérdés, hogy Vettel helyében ugyanezt tettem volna, dehát én nem is vagyok F1 pilóta :)
  • G_ArchAngel #136198
    Szerintem elég jól rendet tart, kevés a veszekedés és személyeskedés, mióta Totti5 a házigazda.
  • kifli
    pont leszarta abban a pillanatban a nézőket, szerintem ilyenkor az utolsó utáni dolog ami átfut az eszén...
  • IXEMGabeo
    Ha ez meg igaz, amit Webber állít akkor ez a csapat hibája, amiért nem tudta megfelelően kézben tartani a dolgokat. Nem hiszem el, hogy körökig tartana egy motort feltekerni. Bár attól függ mikor történt ez, mert Webbernek a box kiállás előtt volt 4 mp előnye, ami leapadt.
  • DasIsFuck
    mert bennfentes vagy esetleg?

majd kap egy ilyen látszat pénzbírságot, oszt el van intézve.
  • IXEMGabeo
    Nem fogják, ő az aranytojást hozó tyúkjuk. Kap egy ejnye bejnyét vagy még annyit se...
  • G_ArchAngel #136193
    Nekem az elozes addig tetszett, amig nem volt nyilvanvalo, hogy a csapat kerese ellenere es Mark engedekenysege miatt tortent meg.

Forditott helyzetben az ausztrallal lehet azonnal szerzodest bontanak.

Ez az ami nagyon nem mindegy.
  • IXEMGabeo
    Lentebb írtam már, hogy úgyis mindenért Vettel a hibás bármit csinál. Vetteltől pl olyan szintű mélyrepülést én még nem láttam, mint mondjuk Hamiltontól 2011-ben, hamár itt tartunk...
  • lac coo
    RB seggberakja ma Vettelt, ennyi ....!:)

Lehet ők is titkon Vettel ellendrukkerek ? :))

( Vagy ne adj isten tényleg köcsög volt ...?)
  • Totti5
    Neked jobb lett volna, ha kéz a kézben beautóznak? mi élvetzük, a többit meg ők megbeszélik, az nem rám tartozik...
  • DasIsFuck
    a legtöbb embernek azzal van gondja, hogy Vettel hajtotta végre.

egyébként miért is?
    magasról lexarom, hogy a csapat mit beszélget a pilótákkal(eleve csak egy kevés részletet tudunk meg verseny alatt ezekből szóval senki nincs oylan pozícióba, hogy döntően pálcát törjön ezek alapján vki felett), vagy mi megy a háttérbe.
    látványos volt?
    igen, akkor miről beszélünk?
    és itt még csak nem is webber fanok vannak a középpontba, hanem a vettel haterek.
    innetől kezdve az egész picsogás ekörül kapásból hiteltelenné válik a szemembe, mert utálat vezérelte emberkék úgyis találni fognak mindig vmit ami alapján beleköthetnek.
    Ennyi.

• IXEMGabeo
    DE nem baszta el ergo Vettel is 2010-hez képest jóval érettebb. Lehet szidni rendben nem fogadta el a csapatérdekeit (Rosberg is megtehette volna akár), de a nézők szempontjából jól tette, mert volt küzdelem Webberrel legalább.
  • G_ArchAngel #136187
    Van valakinek linkje a magyar elemzeshez? Koszonom!
  • bakkerman
    de,őt is elitéltem volna,de ő már nem ilyen,Vetteltől 3x-os VB létére elvárható lenne olyan szintű profizmus,és előregondolkodás,hogy a szezon MÁSODIK futamán nem megy bele a saját csapattársával egy ilyen ütközetbe...az egyenesben amikor 2 centire ment el a fal mellett,ha ott elbassza,akkor mindketten kiesnek,és 43 pont úszik el a Red Bullnak. Egy éretlen fasz módjára viselkedett,vagyis viselkedik,háromszoros világbajnokhoz NEM méltóan.
  • kifli
    mert mitörtént?
  • paj01
    mclaren helyebe felraktam volna neki egy szett vizes gumitD: aztan had menjenD
  • paj01
    neki nem is áll jól:) Nem kell erőltetni.
  • Carlos
    Jönnek:
  • IXEMGabeo
    ha Hamilton csinálja ugyanezt egy büdös szót nem szólnál...
  • HTS s3rg1nh00
    "Ha pedig valakit felébresztettem volna a délelőtti szunyókálásából, akkor bocsánat, amiért néha elragadtattam magam... Alkalmanként még felülkerekedik a bennem lakó Palik Laci."
    :DDD
  • kifli
    ok, de itt nem csak Vettelre szoltak rá, hogy mit csináljon, hanem Webberre is. Megmondták neki milyen időt autózzon, és ő ehhez tartotta magát.
  • bakkerman
    bazmeg ez a gyerek nem semmi...a színfalak mögött én Webber helyében "apja helyett apja" lettem volna,és egy olyat lekeverek ennek a nyikhajnak...fu geci
  • Jeffjohnson
    Szerintem a legtöbb embernek nem magával az előzés tényével van gondja hanem a körülményekkel de ha végiggondolod te is belátod, hogy ez így nem volt rendben.

• Jacek
    Na mégis tudsz te válaszolni:)
  • Totti5
    Említettem multkor, hogy aki előáll bannerral és tetszik mindenkinek akkor be lesz rakva.
  • b-type
    sajnos Matrix nincs, pedig jópár ívig karbantartotta a banner-t
  • DasIsFuck
    persze, ha akarod bármikor kirabolahtod a sarki közepet is vagy megerőszakolhatod a szomszéd bulát.
    Csak utánna elnyered a méltó jutalmad is érte.
    Vettelt is lehordhatod bárminek bármilyen okból kifolyólag, csak akkor azt egy hivatalos anti Vettel fórumon tedd.
    Mert oda nyilván csak a hasonlóan gondolkodó elvakult haterek látoganak majd fel.

• Stockbauer33 #136169
  • lac coo
    Ez a duma, hogy nem volt szándékos :))))

Amúgy nekem is úgy tűnt, hogy ahol végül Vettel elment, Webber elvette a gázt, simán mellette tudott volna maradni, csak lehet abból előbb utóbb bukás lett volna :)))
  • paj01
    Azért ne felejtsük el h 7pont a difi 1 és 2 között. Az utobbi években tendencia h ennél kevesebb ponton mulik ki a vb:)
  • IXEMGabeo
    :DDDD Nem semmi nyilatkozat most tuti röhög magában
  • lac coo
    Ha valakit seggbe dug a nagyfőnök, az nem véletlen van ! :)))

Én nem szurkolok senkinek ,de ha szólnak a két pilótának, hogy ok lassítsatok, spóroljatok a vassal, és akkor az egyik sunyi modon kihasználja, hogy ha nem engedelmeskedik akkor fel tud jönni, az azért elég piszkos munka.
    Webber sem azért pipa , gondolhatjátok, mert Vettel gyorsabb volt és lenyomta.
    Nem beszélve hogy majdnem falra kenték egymást mert a szarházi kisgyerek nem tudta elfogadni, hogy második lesz, mintha valami nagy baj történt volna ....