182114
  • Jeffjohnson
    Én azt kérdeztem ,hogy mi a jó abban, hogy gúnyneveket írsz erre te felsoroltad a gúnyneveket amiket használni szoktál. Már ne haragudj de szerintem ez nem válasz a kérdésre. Vicces, hogy leírod ha kérdőjel van a mondat végén az a kérdés, eddig ez jó is csak a mondatot is kellene elemezni.
  • IXEMGabeo
    Simán kinézem belőlük sajnos...Nyilvánvaló tény 2 futam alapján, hogy Rosberg és Hamilton nincsenek messze egymástól vezetői tudásban. Aki azt mondja Hami jobb és meggyőzőbb az vak.
  • Master91
    Hát, nem lepődnék már meg semmin a Mercedesnél.
  • IXEMGabeo
    "Csak és kizárólag azért írom le a véleményem, mert sokan kérdeztétek, hogy láttam-e és ha igen, akkor mit gondolok róla. Igazából, azok után, ahogy Schumitól megváltak, már nem lep meg semmi ezzel a csapattal kapcsolatban. Akkor még felmerült bennünk a kérdés, hogy hol volt Ross Brawn, amikor ezt a döntést meghozták és így tálalták, mert az minden volt, csak fair nem, Schumi pedig azért döntött úgy, ahogy, mert nem volt más lehetősége. Hol volt akkor Ross? Hát itt. Igazából ő egy nagy csalódás. Ezt az utasítást nem lehet megmagyarázni csapatérdekkel, mert a két srác okosan megoldotta volna, látszott, hogy Rosberg gyorsabb (és mindenki tudja, hogy távol áll tőlem az, hogy Rosberget bármilyen formában is ajnározzam), engedni kellett volna őket, mert ez csak a 2. futam. Tökéletesen mindegy lett volna, hogy milyen sorrendben hozzák a 3. és 4. pozíciót.
    Azonban igazából mégsem mindegy. Miért nem? Mi volt az elmúlt három évben? Leszerződtették Michael Schumachert a fiatal Nico Rosberg mellé, hogy annyit profitálhassanak belőle, amennyit csak tudnak. Sikerült is, hiszen Rosbergnek gyakorlatilag a három év alatt alig kellett technikai gondokkal szembenéznie, a hosszabb kihagyás után visszatérő Schumachert így vagy úgy, de maga mögött tartotta. Azt a pontok tökéletesen igazolják – ugyanis tudjuk, sokak szerint csak az adatok a fontosak, minden más csak mellébeszélés - . Elhozta az első győzelmet, több dobogót is szerzett és, ha valaki nem óhajt a dolgok mögé nézni és nem látta azt, ami Schumacherrel történt a három év alatt, csak annyit látott, hogy mekkora tehetség ez a Rosberg gyerek, mert még a nagy Schumachert is megverte. Vagyis? A Mercedes felfuttatott egy fiatal pilótát, aki ráadásul német, a valaha volt legsikeresebb F1-es pilóta hátán, továbbá a tapasztalatát kihasználva minden adandó alkalommal – saját maguk állításait aláásva- elmondják, hogy Michaelnek köszönhetően kiváló alapokkal rendelkeznek, és így már van esélyük partiban lenni az élmezőnnyel.
    Rosberg elhitte, hogy sikerült önerőből átvágtatni Schumacheren – akinek a három év alatt annyi műszaki hibája volt, mint amennyi egész pályafutása alatt sem – és így a friss igazolás, Hamilton sem okozhat nagyobb gondot neki. Csak, míg az elmúlt három évben az volt a cél, hogy Rosberg elhiggye, hogy a csapat kicsi szemefénye, addig ma rájött, hogy ő is annak a szép szappanoperának a része, amit már három éve rendeznek. Milyen érdekes, hogy míg tavaly Michael autója hibásodott meg folyamatosan, addig az elmúlt hétvége alatt Rosberg kocsija 2x állt meg műszaki hiba miatt. Úgy látszik megörökölte a cipőt, amiben eddig Michael sétált.
    Egyszerűen ma a Mercedes annyit akart, hogy bebizonyítsák, hogy Hamilton leigazolása és Schumacher kipakolása, valamint az átszervezés mennyire sikeres és kiváló döntés volt. Azzal, hogy Hamiltonnal megveretik – amire egyébként biztos, hogy adott esetben önerőből is képes, mivel tehetséges és gyors - Rosberget, hogy előrébb legyen a pontversenyben, csak azt próbálják igazolni, hogy Schumi mennyivel túl volt már fénykorán és még Rosberg is megverte, tehát ha Hamilton veri Rosberget, akkor azzal mindenki érteni fogja az üzenetet, hiszen vitathatatlan lesz, hogy ki mit ért el ezzel csapattal és mennyi idő alatt. Sajnos sokan nem akarnak majd a színfalak mögé nézni, hiszen egyszerűbb lesz azt harsogni, hogy tessék, itt van nektek a nagy Schumacheretek, Rosberggel sem tudott elbánni, mikor Hamilton könnyedén veri.
    És Hamilton? Hamilton a legkevésbé hibás ebben a történetben. Ez nem az ő üzenete, ez a Mercedes pitiáner játéka. Rendkívül szimpatikus módon viselkedett, amikor nem játszotta el a kitörő boldogságot, hogy ezt ő önerőből érte el, kár érte, hogy ezt művelték vele, mert ő sem így akarja játszani ezt a játékot. Jó pilóta, szereti a valódi küzdelmet, amikor tényleg az van elől, aki megérdemli. Nem véletlen, hogy ennek hangot is adott. Sajnáltam is érte, mert hamar rá fog jönni, hogy hova tette be a lábát, még akkor is, ha ezt a Mercedes jobbnak tűnik a tavalyinál. Bár azt sem érdemes figyelmen kívül hagyni, hogy tavaly a Mercedes év elején képes volt, ugyanerre a teljesítményre, aztán kezdetét vette a hanyatlás a pénztelenség és az ebből fakadó fejlesztések hiánya miatt. Azonban, aki itt ma leszerepelt, az Ross Brawn és a Mercedes. Nem a két pilóta. Ők ma csak utasok voltak a saját kocsijukban, mert a versenyt az asztalnál döntötték el. Na ilyenkor örülök annak, hogy nem kell már ezt Schumival elszenvedni.
    Ahogy annak idején az is felesleges volt, mikor Schumit és Barbit megcseréltették, most ez is. Bár ott legalább már a vb-ről szólt a dolog – de akkor is felesleges húzás volt, mert hatalmas előnyük volt - . Akkor Schumin verték el a dolgot, most kíváncsi leszek ki lesz a közharag tárgya.
    Azért vicces volt, mikor Hamilton beparkolt a mekihez, mondjuk ezek után lehet én is visszavágyódnék, még akkor is,h ha a meki most a mesében sincs…
    Tovább Webber fejét elnézve én azon a megbeszélésen minden szúró és vágó eszközt eltüntetnék az RB helyében, valamint az asztalokat és a székeket rögzíteném, mert félő volt,h az a bugykos vettel fején landol… :D
    Reméljük nem lesz több hasonló üzenet: „Fernando is faster than you. Can you confirm you understand that message?”

Összeesküvés elmélet? Lehet. Azért alapja talán van..."

Egy ismerősöm írta ezeket a sorokat. Kíváncsi vagyok a véleményekre.
  • Master91
  • Chris Lowe
    No akkor ma megint megvolt a cirkusz a forma 1 ben, csak a versenyzés hiányzott...
    Elvileg ők a legjobb pilóták, és brawn nem engedi, hogy megelőzze rosberg hamit nehogy összeütközzenek... Most akkor hogy is van ez? Nem bízik bennük? Horner meg elég rossz főnök.
    Ma bebizonyosodott, hogy 1 csapatban 1 autónak és 1 pilótának kéne lennie akkor nem lenne ilyen gond.
  • zzeN
    Beállítod hogy -99 és kész.
  • madmanic
    OFF:

ezt a pozitív-negatív baromságot nem lehet kikapcsolni?

orrba szájba értékelitek egymást, lassan minden hszt nyitogatnom kell..

ON
  • madmanic
    szerintem meg sem mukkantak a rádión, nehogy kizökkenjen a csávó és összeakadjanak..

Utána jött a "butaság" volt...
  • Master91
    Pont a kérdésedre válaszoltam oO

? írásjel a végén 1 mondatnak ---- > kérdés
  • IXEMGabeo
    Ennyi, mindennemű vita és szapulás felesleges ezzel kapcsolatban. Nem hallottunk mindent rádión
  • Jeffjohnson
    Csak a kérdésre nem válaszoltál de semmi baj... :) ezen nem veszünk össze mert aztán jönnek megint a kinek mihez van joga itt a fórumon című hszek, úgyhogy inkább felejtsd el amit írtam.
  • Totti5
    Jó lenne meghallagatni / elolvasni az egész rádiózást a box kiállás előttről és utána a végig. Ki mit mondott... Horner csak ordibált amikor elkezdte közelíteni, támadni, és erre sem figyelt, erre sem hallgatott? Rosberg vigyázba verte magát amikor Ross odamormolta a szitut... jó lenne jobban belelátni hogy mi történt.
  • Master91
    Alfonzozni szoktam, Rózsizni hébe-hóba, vagy Hami-t írok.

Semmi gúnyolódás nincs.

Tejfelkét nem szeretem, meg a Sumákot.
    Több van még?

Ja igen, Csalonzo!
  • passatgt
    alonsora kíváncsi lettem volna azért, de szerintem nem tudta volna tartani első négyet
  • Kit--Kat
    Ez baj így is úgy is, de ez még rá tesz egy lapáttal, mert még sziruposabban gusztustalanabb. Ezzel a nézőket tekinti hülyének. Most akkor legyen nagyfiú és vállalja, hogy patkány volt.
  • Jacek
    Sokan nem értik mi volt a sunyi dolog, 5 seccel vezetett W. és mivel volt előnye nyugodtan ment mert megkapták a szitut, és akkor V. a box-ból kifele űridőt ment és kb.nulla lett a különbség... de érdekes:D
    Ez nálam nem azt jelzi hogy jaj én nem is akartam:) na ez a sunyi...
  • Jeffjohnson
    Egyébként én nem kedvelem Vettelt mégsem sunyiztam le vagy illettem bármilyen becsmérelő szavakkal... Igazából egyetlen pilótát sem szoktam úgy szidni mint ahogyan te és a hozzád hasonlók szokták. Azt azért elárulhatnád mi a jó abban ha egy pilótának a neve helyett egy gúnynevet írsz be? Ezt sohasem értettem.
  • madmanic
    A csapat megtehetné, hogy a következő futamon a tesztpilótát ülteti az autóba.. ÉS??
  • Totti5
    Öszintén, ha nem kért volna és ott ugrál a dobogón, akkor nem az lenne a baj, hogy nem kért?:)
  • Jeffjohnson
    Látod pont erről beszéltem :).
  • Jeffjohnson
    "Érdekes, hogy Alonso hülyeségéről 1 kommentet nem olvastam."

Nem is kell hiszen te meg IXEM gondoskodtok róla, ha amúgy egy futam nem is róla szól, akkor ti mindenképpen említést tegyetek róla. Nálatok nagyobb Alonso fan szerintem nincs is.

/sarcasm off
  • Master91
    Azért érdekes hogy az összes anti Vettel meg sunyizzak, erről ennyit.

Igen, verseny, meg előzte, és?

Nyert, ez a dolga, és?

Lecsavarta Webber a motort, Vettel szemen köpte a csapat utasítást, nem az első pilóta aki leszarta a csapat utasítást, és nem az utolsó, és?
  • Kit--Kat
    Ezért Vettel pofátlanul pimasz néha. Legalább ne kérne utána bocsánatot...
  • Jeffjohnson
    Igen ez szerintem is így van. Azért az érdekes, hogy az összes Vettel fan mekkora erőkkel védi kedvencét a tényekről tudomást se véve "mert ez egy verseny bla bla..." felkiáltással holott kedvencük mást se csinál verseny vége óta csak magyarázkodik.

Ha még ő is elismeri, hogy ezzel nem volt minden rendben akkor nektek miért nem megy?
  • Totti5
    Webber is erőlködött már Vettel mögött amikor utasították... mind a ketten elkövették ugyan azt a látványos táncot. Ezt csapaton belül kell rendezniük. Ezek szerint Hornertől nem "félnek", ő mondhat bármit, nem csinálják meg.
  • kifli
    "Mi van, ha nem csapat társak, hanem riválisak? Akkor is sunyi???"

Akkor nem, Webbert annak tudatában utasították arra, hogy visszavehet, kezdjen spórolni, hogy tudták, hogy a mögötte lévő is ugyanezt teszi. Legalábbis ezt kellett volna tennie.

Nem véletlen megy a mentegetőzés Vettel vagy Horner részéről.
  • IXEMGabeo
    :DDDDDDDDD Button-Hamilton 2 hülye másik boxban óriási
  • IXEMGabeo
    de én írtam az egyik kommentben, hogy ezt csakis magának köszönheti (mármint Alonso)
  • Totti5
    Ment is. Rosberg nem tudta megelőzni, mert Hamilton visszelőzte. Sakk matt volt... a csapat döntött, vagyis Ross... neki meg ebben már nagy rutinja van.
  • G_ArchAngel #136280
    Horner: Ennek nem lett volna szabad megtörténnie
  • desigo
    Nem is azzal van a baj,hogy van csapatutasítás hanem azzal,hogy már a második futamon ez ennyire érvényesül.
    Év eleje van még mehetett volna fight a Mercinél.
  • lac coo
    Így van, alapvetően ez patkány dolog..
    Ez az első dolog ami eszembe jutott.
    Utána lehet beszélni a többiről ...
    De még azoknak se adok igazat akik, azt mondják, hogy ez verseny, mert ez pont hogy nem az volt, egyszerű sunyi munka volt, nem tudta volna befogni Webbert ....Az külön érdekes lett volna, ha Webber nem enged a belső ívből mikor beerőszakolta magát Vettel és összeakadnak, vagy Vettel leskényszerül a pályáról .....
  • GPx8
    Nekem az se tetszik, hogy a csapatok utasítgatják a fel-tekergetésre a pilótát, ha nincs pl. életveszély...
  • Jacek
    Mint mondtam nekem lényegtelen hogy Webber/Vettel, itt azzal van problémám amit leírtam, de arra nem reagáltál:)
    Te olyan futamot akarsz nézni ahol a csapat átveri az egyik pilótáját, vagy ha nem a csapat akkor az egyik pilóta a másikat a tudtán kívűl?
    Egyszerűen leírva ha legközelebb ilyen előfordul Webber lejjebb tekeri a motorját? Kivel is baszott ki Vettel?
  • bakkerman
    élcsapatoknál nagyon régóta van kimondott első meg kettes számú versenyző,nincs is ezzel semmi baj,csak akkor ne hülyitsék a népet ilyen helmut marko féle némák...
  • Master91
    Miért, van csapat utasítás és csapattár ellehetetlenítés? :S

Indikold már meg!

Hallottál olyat, hogy Vettel is faster than you, do you copy?

Vagy olyat hogy "NE előzd meg Hamiltont?"

Haboságból nem kérünk, már elég lesz ez a hülyeség.
  • szabii98
    a ferrarinál is ez van
  • Kit--Kat
    Ennyi az első 4-et szépen összefoglaltad, több nem is kell.
  • bakkerman
    mert a red bullnál amióta Vettel ottvan sose volt egyes meg kettes számú versenyző? :ASDF:ASDSGSDG:ASASDSDGSGD ha valahol van csapatutasitás,és "csapattárs ellehetetlenítés" akkor az pont a red bull,de azért jópofa ez a helmut marko :)