182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ezt így kitalálni freestyleban verseny közben:))))))))))) vagy RedBullnál van Spielberg is Webber meg sima oszkár akkor:D -
G_ArchAngel #136519 Miért ne? A csapat ugyanannyi pontot kapott és az öleb vezeti a listát, nem a finn. -
Ja természetesen én is tudok neked úgy írni hogy nem nyomok rá a válasz gombra de mégis tudod hogy neked írtam:D -
Ez is lehetséges, de szerintem simán cserélnének ha arról lenne szó:) csak ugye nem lenne érthető a második versenyen:) -
G_ArchAngel #136516 Szerintem láttunk egy nagyszerű színjátékot. Webber eljátszotta a sértődött kisfiút, Vettel a badass-t, Marko, Newey, Horner értetlenkedett, mint a jó mellékszereplő. Előadták, hogy náluk a bajnokot senki és semmi nem állíthatja meg, mindezt úgy becsomagolva, hogy Webbert sajnáljuk és ne egy szándékos helycsere miatt nézzük madárnak.
Szépen betettek a szőrös Calippót az ajkaink közé, míg meg állva tapsoltunk a színjátéknak. -
McCartman #136515 Veszem észre, ugyanis nem tudsz rólam leszakadni holott nem is neked volt címezve.
-
Természetesen ennyire:) Most elzarándokolok Indiába mert csak ha meztelenül megfürdöm a Gangeszban 4x akkor fogok csak megtisztulni:) -
Akkor tisztázzuk:)
Tehát a csapatfőnöktől semmiféle utasítást nem fogadunk el?
Minden utasítást figyelmen kivűl hagyunk:))
remélem a munka helyeteken nem így dolgoztok::)))))) ugyanis Vettel egy alkalmazott:D -
McCartman #136512 Ennyire betalált volna a hszem?;)
Ez van. -
Akkor ez neked is szól mester:)) te is így gondolod?:DDDDDD -
Értem:) ez a tanulság? ez most komoly?
"Gerinctelen volt Vettel vagy sem az a tanulság, hogy nyomni kell, nem visszavenni :D"
Ezt gondold már át légy oly kedves:D -
*sok mindenki -
Szerintem a ebben mezőnyben (és a régi időkben is) már sokmindent tett olyat ami hasonlóan gerinctelen volt és akkor most mi van? Gerinctelen volt Vettel vagy sem az a tanulság, hogy nyomni kell, nem visszavenni :D. -
McCartman #136503 Ez az egész javarészt Vettel személyének szól, a többség azért fújja fel. Aki 3 egymást követő évben letarolja az egész F1 mezőnyt, exponenciálisan megsokszorozódik ellendrukkereinek száma.
Akik fanboyoznak valójában ők képviselik az említett szintet, csak ellenkező előjellel.
De ha az eset épp Kimivel/Alonsoval/aktuális kedvencükkel/bárki mással történt volna ugyanezek közül jópáran térdre vágták volna magukat előtte. -
óóó tehát hülyeség hogy a maxra tekerés:) nem tudom honnan szeded a nyilvánvalóan ostoba infóidat de ezt nem más mint a RedBull csapatfőnöke nyilatkozta! Biztos ő is ostoba és nem ért hozzá!!!!
Hogy nem az is baj volt hogy maximumon használta az autót, sajnos nem hullott darabokra alatta... de mivel ez nem egy facebookos hír így biztos nem olvastad:)
Nem érted az utalásokat, az ember le ír valamit és a szöges ellentétjének értelmezed(így elég nehéz beszélgetni) :D ezt arra értem hogy le írom hogy nem kompetens számomra Berger mert túl közel áll Vettelhez erre nézd meg mit írtál és ki az ostoba:D
Minden írásodból süt hogy Vettel fanboy vagy.. bármi áron akár baromságok írásán keresztül is véded:D De lehet hogy neked mást jelent a fanboy.... -
Örülök ha Vettel nyer. Örülök ha Vb-t nyer. Meg érdemeli, jól nyomja.
Örülök ha Massa dobogós.
Örülök ha Rai dobogós, ha Webbr dobogós, ha Button zseni módon dobogós, sok sok mindennek örülök.
Nincs kedvencem, nem szurkolok 1 kifejezett csapatnak és pilótának mióta nincs Sumi....Sumi szurkoló vagyok. -
Hát ezaz. Webber nem tett semmit? nem akart megmérkőzni a pályán? hát így járt. Sem előtte, sem az előzés közben sem utána, közelében sem volt Vettel tempójának és agresszivitásának. Mutogatás, duzzogás persze nagyon ment. Ha nem bírja elviselni azt amit ő is meg akart csinálni, szándékosan a csapat utasítása ellenére, csak kevés volt hozzá és pár éve nem sikerült, akkor ne Vettelben keresse a hibát, hanem magában. -
Még mindig nem értem, mi a baj.
Webbernek tudnia kellett, hogy közeledik Vettel.
Ha a csapat célja az lett volna, hogy győzzön a jobbik, Webber fülére szóltak volna, hogy vigyázz, Vettel nem tartja be a kérést, te is toljad neki, vagy bukó.
Vettel is tudta, Webber is tudta.
És csináltak egy kis előzéses hókamókát, hogy a plebs azt gondolja, izgalmat lát. -
Tulajdon képen igen, ez volt a logikám. A sok Msc drukker átment Vettel drukkerbe. És teljesen logikus is a dolog. Hasonlítanak valamennyire egymásra, és igen jóban voltak... -
Igen, titkon Vettel fotókat puszilgatok 
Milyen logika alapján jutottál erre a következtetésre, ha nincs Sumi akkor lesz Vettel nekem? ( Nem Suminak, nekem ) -
Ha izgatna a dolog utána néznék, de nem, nem izgat, egyrészt mert hülyeségeidet nem fogom tudni meg változtatni úgy látom, nem fogod végig gondolni, de legalább már nem írogatod a maxra tekert autós hülyeségedet, már meg érte....
Majd esetleg aki jobban szeret számok után vadászni meg mondja.
-
Amúgy a neved mellett az Msc sisakja ha jól látom nem? Ha jóltudom ő már nem versenyzik f1-ben, viszont Vettel a kis kedvence. Hát kiért rajonganál most ha nem Vettelért... -
Akkor magyarázd már el hogy mit tartasz sunyiba, mert sehogy nem lehet érteni csodás kifejezéseid miatt :D
Ismerik egymást igen, mentora volt egy darabig.
Nem tudtad?
"„Ahhoz, hogy valaki három-négy világbajnoki címet nyerhessen, nagyon önzőnek kell lenni. Ezekben a srácokban óriási gyilkos ösztön dolgozik. Nem tudják az agyuk utasításait követni, mindig azt csinálják, amit az ösztöneik súgnak nekik. Ez Vettel sikereinek egyik titka, és senki – sem csapattárs, sem csapatfőnök – nem tud változtatni ezen” – nyilatkozta Berger.
Berger volt Vettel első mentora, majd csapatfőnöke a Toro Rossónál a német első győzelmekor, 2008-ban, Monzában"
És én vagyok az ostoba ember? :D -
Mennyivel volt gyorsabb a lágy? légy oly kedves írd már le ide? 3 sec körönként? -
Mint látod össze vissza írogat:d fanboy szavazásokat tart kompetensnek:D
Bergernek van valami köze Vettelhez? Ismerik egymást? Ja igen:D
"Tehát azért sunyi mert utol érte, és DRS- távolságba támadott.
Akkor vissza nézve az összes ilyesmi féle DRS előzést, hogy a támadónak feljebb volt csavarta a verda, utol érte, DRS-t használva nyakára ugrott, az sunyiság a logikádat követve. Értem."
Ez meg már a legjobb:D mert nem hiszem el hogy nem érti mert ennyire ostoba ember nem létezik:D mindent megpróbál megmagyarázni.. olyan sem volt még a világtörténelemben hogy neki nem volt igaza és más véleményét elfogadta volna:)) -
Értem.. lol.. légy szíves idézd már be itt hogy valaki írt olyat hogy nem akar előzést meg versenyt?
HA SAJÁT ERŐBŐL ÉRTE VOLNA ÚTÓL AKKOR MINDENKI A KALAPJÁT LENGETNÉ AKKOR IS HA MEGTILTOTTÁK VOLNA, DE NEM HANEM SUNYI GERINCTELEN MÓDON TETTE EZT!
Hátha megértitek kb. mintha a fociban fairplayből vissza adnék a labdát azt meg berúgnák a kapuba egyből, érvényes gól de gusztustalan féreg aki megteszi:)volt most erre példa.. -
Vicces hogy évek óta azért szídják az F1-et mert unalmas, nincs előzés, beszariak a pilóták, féltik a technikát meg csapatutasítás stb... Most itt van Vettel az aki szart ezekbe bele és versenyzett és most mindenki baszogatja :). Kis köcsög volt, de ez a futam csak miatta volt jó :D
Amúgy meg hajrá Alonso :D -
Akkor most pont elő hoztad azt a pár kivételt.
Logikusan ugye alapból gyorsabb kéne hogy legyen. Sokszor gyorsabb is.
Pirelli persze más mond, de szerintem az a 2 pilóta akinek az utolsó etapon pikk-pakk eltűnt a lágy, ő is mást mondana. -
Itt igen, de te annyit mondtál, hogy a lágy az gyorsabb alapból.
Azért volt sunyi, mert szembe ment a csapatutasítással, a saját csapattársa kárára. És az baszott rá igazából, aki betartotta azt amit a csapat mondott neki. Senkinek nincs azzal baja szerintem, ha Vettel megelőzi Webbert, csak akkor ne így csinálja.
Mert ez így "patkány" dolog.
-
Hamiltonnak még is bejött.
Az ausztrália volt. Más aszfalt, más vezetési stílus, nem nehéz rá jönni.
Itt gyorsabb volt a lágy.
#136482 #136483
Fanboy? Látod a sisakot a nevemnél remélem. Vettel sisakja? Jé, nem!
Hajolgass, nem izgat, csak ne a hátsód mutasd, még a végén azt hiszik melegség árad.
Linkelek:
Motorsportal
Fej fej mellett a szavazás:
144-en gondolják helyesnek Vettel cselekedetét
147-en pedig helytelennek
Szavazás:
https://www.facebook.com/motorsportal/app_393876900711054
Nem keresek vissza cikkeket. Gerhard Berger szerint meg érthető miért csinálta. Úgy fogalmazott, hogy "vadász" ösztön ami miatt ezt tette. Ez a dolga, ezt nem értik meg sokan.
A max.ra tekert autót meg felesd már el tényleg. Nem volt az maxon! Ki mondta?
Nem védem a Fanboyt. A véleményemet védem, amit úgy mint te, ki nyilvánítok. Nem az zavar hogy te is meg mondtad, az zavar hogy hülyeségek.
Tehát azért sunyi mert utol érte, és DRS- távolságba támadott.
Akkor vissza nézve az összes ilyesmi féle DRS előzést, hogy a támadónak feljebb volt csavarta a verda, utol érte, DRS-t használva nyakára ugrott, az sunyiság a logikádat követve. Értem.
-
Első futamot láttad? Nem olyan biztos, hogy a lágyabb gumi alapból gyorsabb. Sutilnak pl nem jött be legutóbb... -
De elfogadom hogy te egy szakértő vagy! meghajlok előtted!
Csak légy oly kedves és linkelj be olyan cikket F1-es szakértőtől vagy újságírótól ahol védik Vettelt:))))))))
Mert max ilyen fanboyokat lehet fórumokról.... talán ez kinyitja a szemed:)
Itt be is fejeztem a beszélgetést erről... -
lol te mégis miről beszélsz? tanulj már meg egy egyszerű szöveget értelmezni...
Mit nem értesz azon hogy azzal szerzett előnyt hogy sunyi módon érte útól!! és már DRS távolságból támadhatott!
Még egyszer letekert autó maximumra húzott autó ez arra volt elég hogy útól érje és DRS-el meg lenyomja...
Veled csak annyi a baj hogy kurva okosnak hiszed magad de szólok hogy nem::))
Nem nem tudta ugyanis a boxba be és a boxból kíjővet húzta agyik az autót pontosan azért hogy ez ne látszódjon:) neked ez sem tűnt fel:)
Igen érdekes a két gumi közötti 2-3 másodperces előnyt emg én nem vettem észre:D
Ökörségeket halomban hordod észre ha elolvasnád utólag miket hordasz össze:)
plusz remekül és tárgyilagosan lehet veled beszélgetni amikor akkora fanboy vagy mint a ház:)
Nem tudom egyszerűbben le írni mi történt, mindenki érti a világon csak a fanboyok nem, de azért próbálkozz nyugodtan:) -
Olyan hülyeségeket beszélsz
Most ha itt jól értem, az a bajod hogy DRS-t használva érte utol, ezáltal tudta támadni Webbert. EZÉRT GUSZTUSTALAN????
Vagy hogy DRS-en kívül ment át rajta?
Hogy került oda 5 secről?
Ha nézted a futamot biztos feltűnt Webber narancssárga gumija, és Vettel gumija. Lehet nem tudod, de ez a 2 keverék jelölése, a narancs a keményebb, a fehér a lágyabb gumi. A lágyabb gumi alapból gyorsabb !
Nem hiszem, hogy Vettel maximumra csavart mindent az autón. Akkor kb. 4-5 kört bírt volna ki a benya. Sok "Mix" állapot van kapásból a motron ( nem akarok hülyeséget mondani 10-13 féle )
Igen, Webber lejjebb csavart. Vettel talán nem, de hülyeség hogy mindent maxra rakott volna.
Mint lentebb is írtam, minden pilótának a boxból lógatják ki hogy mennyire is van az előtte/mögötte lévő pilóta. Webber nagyon is jól tudta hogy jön a kis telhetetlen (aki győzni akart, úgy mint az összes pilóta F1 történetébe, főleg hogy VB címért megy a harc, hát ezért telhetetlen,EZ A DOLGA!!!!!!)
Nem volt szép tőle, nagyon is sajnálom Webbert, de ökörségeket kár össze hordani. -
Kéne, szerintem maradni fog és vissza vonul jövőre... -
Chris Lowe #136479 Teljesen mindegy itt webber esélytelen, 3 éve kellett volna többet nyernie és behúzni a vb-t. Nem sikerült, a másodpilota szerepet nem akarta felvállalni soha, innen mennie kell, mert ezután ez már nemcsak kínos de megalázó is. -
Helmut Marko
"Az utolsó kerékcsere után láttuk, hogy Seb nagyon-nagyon gyors volt a kivezető körén, így innen kezdve világos volt, hogy találkozni fognak egymással. Ez volt a probléma"
Komolyan remélem hogy ebből már ért mindenki, a letekert autó és a maximumra húzott!!
Valszeg nem szóltak Webbernek úgyanis bármilyen hihetetlen ha ő is maxra húzza nem éri útól a kis telhetetlen....
-
Chris Lowe #136477 Webber helyében most azonnal visszavonulnék. Az ő szemszögéből ennek semmi értelme, igaz, hogy szerződése van, de valszeg megoldható, hogy most kilépjen. Jah még felpofoznám a kis taknyost, mert a gerinctelenségnek is van határa. Webberrel letekerik a motorerőt, hogy vettel utolérje. Nem tudom mibe bízik webber ha marad. Ez jobb nem lesz... -
És kiesnek mindketten. :)
Webber tuti máshogy fog hozzáállni a csapathoz és a vébéhez. Pedig most nagyon kellene Vettelnek a help, mert ez biza jóval többesélyesebbnek néz ki idén, pedig már a tavalyi sem volt semmi. -
Na ez az hogy került oda Vettel 5 secről:) ez a lényege a dolognak nem az hogy megelőzte mert nagy eséllyel nem került volna oda anélkül hogy Webber vissza vett volna! És mint leírták már többször, Vettel mindent maximumra csavart az autón! Webber meg utazóra....
Így hatalmas kvalitás kellett ahhoz hogy útól érje:) tényleg tök korrekt a csávó.. ennek az a folytatása hogy Webber ilyet az életben többször nem hisz el:D