FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91

desigo
hoho Kovalainen aprított rendesen
piros
desigo
Senna tolat a pályán egybõl bevágták az irányítót a nyuggerekkel <#nyes>
Master91
Lol 1 róka 😄
desigo
mindenki tapaszol 😄

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Master91
"Bajnokok fala" 😄
desigo
Finom ez a célegyenes elõtti kanyar.
Nagy tempóval érkeznek a falhoz igen közel.
fúúú
Master91
Á ez jó! Köszi!
Master91
Á ez jó! Köszi!
<#eljen>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

desigo
próbáld Chromemal

még egy link
Master91
Áhh! Már látok reklámokat Skyról 😄 na csak jó lesz
Master91
Ajj nekem nagy feketeség van a videó helyet...
Minstrel
itt a sky-on ki a szakértõ? az akcentusos emberre gondolok

http://topgearhungary.blogspot.com/

SitatiS
kk<#smile>

Let the good times roll.

desigo
kezdõdik a szabadedzés

link
passatgt
ez idén már az 58. változat kb😄

desigo
Ferrari kipuff

desigo
új Merci szárny

de ez még 2009 elõtt, vagy környékén lehetett aztán, amit írtál is az STR csapat szerette volna 1 futam erejéig beültetni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

emlékszem egy Ferraris tesztre amikor beültették és még mutatták is ahogyan csúszkált...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jeffjohnson
Loeb mikor is tesztelt a Ferrariban?

Mert tudtommal anno 2007-ben egy Reanult-os meg egy RB-os teszte (2008) volt. Bourdais helyére akarták 2009be beültetni a Torro Rossóba Abu Dhabiba mivel elégedettek voltak a teszteredményekkel szó sem volt arról, hogy "rallisan kezelte az autót"

Arról is szó volt, hogy 2010 re kap ülést de mivel nem kapott szuperlicenszt mert nem versenyzett eleget kisebb osztályban legalábbis ez volt az indoklás ennek ellenére Abu Dhabiban beleülhetett volna a Torro Rossóba amit azonban nem vállat mivel egy teljesen ismeretlen pályán úgy kellett volna mennie, hogy elõtte nem gyakorolhatott volna ezért nem vállalta.

zzeN
Én emlékszek rosszul, vagy tavaly is este volt a kanadai nagydíj? Mintha délután lett volna.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

b-type
Sztem ezzel nincs baj, azok a srácok akik jelenleg nevelõdnek és már tízéves korukban komolyan csiszolódnak a képességeik azok jobbak is mint a régmúlt idõk versenyzõi.
Egyszerûen a korábban, fogékonyabb korban megszerzett tapasztalataik révén.
A versenyzéshez szükséges pénzt meg a sportban érdekeltek adják komoly elvárásokkal együtt.
Teszem azt Hamilton-k korosztályára jellemzõ, hogy egy évben 3-4-5 sorozatban is kvalifikáltak, és aztán amire érdemes volt és idõ is akadt oda súlyoztak/súlyoznak.
A motorosoknál is megfigyelhetõ uez, amíg bukó van rajta addig zseniálisan mennek és versenyeznek, aztán mikor leveszik akkor kiderül hogy kölykök.
...és ezek a kölkök értelemszerûen nagyon széles skálán szerzik a gyorsaságukat, munkabírásukat, koncentrációjukat, és ami velejárója a versenyzõnek a technikai sportban.
A régiek között is kiemelkedik az akinek természetes gyorsasága van...és mivel a korhatár akkoriban valamivel magasabb volt, így volt azért lehetõségük kicsiszolódni, de ezzel együtt sem szerezhettek akkora tapasztalatot és tudást mint ami jelenleg elérhetõ.
...ami a hátránya ennek az egésznek, az az, szerintem, hogy mivel a teljes fiatalságukat koncentráltan a versenyzéssel töltik, nem jut annyi idõ a karizmára, ...sõt a média megnövekedett szerepe miatt, ez nem is elõnyös.
Nincsenek akkora elhajlások habitusban mint valamikor...és szerintem hamarabb ki is égnek ezek a srácok.
De azért a pályán a versenyzés számít igazán, és abban nagyon jók.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ehhez a részleteket kellene tudni, lehetséges, hogy a stílusának nem feküdt a Forma 1, nem nagyon voltak jók a visszajelzései a megfelelõ beállításokhoz stb...

Loeb-t is az STR-be szerették volna ültetni akár 1 futam erejéig is mégsem tették, mert egy Ferraris teszten lehetett látni mennyire rallisan kezelte az autót😊 Nem fekszik a stílusának

desigo
Toro Rosso :

desigo
Sauber:

ja bocs😊

AnuluWork
Hill Brabhamben kezdett, úgy értettem. 😊

A német fiúkról meg csak annyit, hogy ez a tehetséges-nem tehetséges dolog pont a németeknél a legérdekesebb. 91ben ott volt Steffi pasija, a Bartels gyerek. Kvalifikálni se tudta magát F1-es versenyre. Sehol sem volt. De elõtte gokart bajnok, meg német bajnok, német anyámkínja bajnoka, utána pedig FIA GT bajnok, és még rakat 24 órást is megnyert. Akkor most tehetséges vagy sem. Brundle vagy Senna? Frentzen vagy Schumacher? stb.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Mármint Hill elõször Brabhammel ment, Williamsnél meg tesztpilóta volt, mielõtt rendesen versenyezhetett volna is náluk 93-tól.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Brabham fiai nem lettek annyira sikeresek, de talán azért, mert nem volt hozzá annyi tehetségük. Lehetõséget õk is megkapták legalább is David

AnuluWork
Egy Brabham után "rögtön". 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

õõ jól mondod, sõt Frentzen meg is verte Schumit abban a német szériában ahol együtt versenyeztek.

Jochen Mass is hatással volt a 2 német fiatalra, aki által szintén könnyebb volt a bekerülés hisz õ ismert versenyzõ volt kevés sikerekkel...

Semmit nem értettem félre. Rosberg és Senna névnek marketing értéke van. Anno Hill is sokat köszönhetett édesapja nevének rögtön egy Williamsban találta magát. Nemcsak az anyagiakról van szó, hanem magáról egy névrõl, aki korábban elért sikereket azért úgy a Forma 1-hez vezetõ út mégis könnyebb...és Villeneuvenél is hiába volt ott a tehetség és az amerikai sikerek kellett a neve is ahhoz h bekerüljön...

Annak idején szerintem még nem volt úgy bejáratva ez a dolog, mint mondjuk manapság. Bár egyébként most is van csomó olyan pilóta, aki nem kerül be az F1-be 1-1 ilyen pilótaprogramba való bekerülés ellenére sem, sõt, valszeg a többség nem kerül be. Csak aki benne sincs ezekben, azoknak még kisebb az esélye, valszeg erre célzott Villeneuve.
Heidfeld legalább bekerült anno egy másik csapathoz. Schumival együtt meg asszem Frentzen kezdett, és õt tartották szuper-tehetségnek talán az F1 elõtt, de lehet, hogy valakivel keverem...

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

egyébként hamár támogatottságról van szó akkor van 1 érdekes eset, Heidfeldé, akit gyerekkorától kezdve a Mercedes egyengetett és amikor oda került a sor a Mclaren istálló nem igazolta le és most meg lehet nézni hol tart a karrierje...

(Mondjuk Schumit is felkarolta a Mercedes csak az õ átigazolása a Mclarenhez máig rejtélyes körülmények között nem valósult meg. Ugyanis a Benettonos idõszakában Ron Dennis felkereste mégsem oda igazolt...)

Egyrészt nem belekötöttem, csak segítettem értelmezni amit mondott, mivel te is ezt tetted, de félreértetted, másrészt meg semmi szükség itt káromkodni, ez egy fórum, beszélgetésre egy adott témából, nem pedig veszekedésre.

faszért kötsz bele mindenbe és fölényeskedsz állandóan

Ha nem jött volna le abból amit mondtam, akkor arra gondoltam, hogy mindegyik mögött, és ebbe Webber is beletartozik, meg az is, hogy igazából lényegtelen.
Ami a lényeg belõle, hogy õk csak versenyeznek, és mára kialakult az, hogy a fiatal versenyzõknek egyengetik az útját gyerekkoruktól kezdve, támogatják õket nagyobb cégek, autógyárak, csapatok, stb, míg annak idején még egy versenyzõnek fõleg a karrierje elején tök más dolgokat is meg kellett tenni, hogy versenyezhessenek. Viszont jelenleg aki nem kerül be az elején kapcsolatok vagy szerencse folytán ebbe a "gyárba", annak utána maccsa sincs bekerülni a késõbbiekben, akár tizenvalahány éves korában.

Rosberget én is csak pl. említettem, de ennyi erõvel Webber mellett is ott volt a papa nemcsak Buttonék mögött...

egyébként pedig Buttonék ugyanúgy végignyerték magukat a korábbi szériákon, mint mondjuk õ az USA beli szériákban mielõtt az F1-be jött. Szóval baromság ez a csak protekcióval kerülnek be a mai F1-es pilóták szöveg...kell azért tehetség is...

veszélyérzet részével egyetértek, de nyilván ez annak is köszönhetõ, hogy manapság biztonságosnak számít az F1.

Nem csak Rosbergnek volt apukája, nem rá céloz. Button és Hamilton mellett pl ugyanúgy ott a papa, de Baumgartner Zsoltika mellett is. Míg pl Mansell autót szerelt meg hasonlókat csináltak, hogy legyen pénzük a versenyzésre. De lényegtelen is szerintem, inkább fõleg az a lényeg, hogy a veszélyre hogy tekintenek a versenyzõk, meg az, hogy szerinte is véletlenszerû az egész, és nem ez az F1 lényege.

„20-30 évvel ezelõtt, amikor az F1 még sokkal veszélyesebb volt, és magasabb volt a halál kockázata is, a pilóták egyszerûen nem viselkedtek így egymással” - mondta. - „Megvolt bennük az az extra tisztelet, közösek voltak az érdekeik, és persze sokan nagyon keményen dolgoztak azért, hogy elkezdhessenek versenyezni.”

„Õk nem ültek autóba már 12 éves korukban, nem volt meg számukra az anyagi támogatás, hanem meg kellett izzadniuk érte. Ezzel szemben ma mindenki apuci kicsi fiaként kezdi. Már gyerekként, csecsemõként bekerülnek az F1-be, és azok is maradnak.”

A francia-kanadai szerint a sport mára általában véve is elkényelmesedett, a résztvevõkben szinte teljesen megszûnt a veszélyérzet, pedig készen kellene állniuk arra, hogy egy napon újra szembe kell majd nézniük a halállal.

részben igaza van.

Mondjuk õ is apuci nevével került be az F1-be, de ez másik kérdés😊 Most pl Rosbergékre céloz akkor meg lehet nézni micsoda jó versenyzõ lett belõle

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

Dietrich
Gerstl Péter veszi át Frank Tamás helyét

Gyulay Zsolt, a Hungaroring elnöke a Nemzeti Sportnak azt mondta: Bernie Ecclestone, a Forma-1-es világbajnoki sorozat elsõ embere döntött úgy, hogy Frank Tamás üzlettársa vegye át ezt a feladatot.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

a.carkey
Akkor tényleg komoly esély volt a visszatérésére, ahogy a menedzsere is mondta ...

A medve nem játék.

Master91
mcmoha
Nyugodjék békében!

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"