FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
2007 Formula-1 világbajnoka a harmadik szabadedzés végén csúnyán elrontotta az utolsó kanyart a „Bajnokok fala” elõtt.
A finn úgy döntött, hogy nem kezdi meg az újabb gyors körét és hirtelen balra húzott, levágva a lassítót, majd behajtott a bokszba.
Az FIA vizsgálja a veszélyes esetet és könnyen lehet, hogy a finn büntetésre számíthat."
Lehetne ismét mindent bele a F1, nem ilyen baromságok lennének, hogy most egy mm-el magasabb a fingszagszint a cockpitban vagy kettõvel ...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
18:40 Forma-1 Kanadai Nagydíj (élõ)
Idõmérõ edzés
Élõ közvetítés Kanadából
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
2.ALO 1:15,313
3.MAS 1:15,410
4.VET 1:15,531
5.DiRE,
6.KOB,
7.MSC,
8.HÜLK,
9.BUT
Lotusok botrány gyengék...
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."