182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#136430 Az ausztrálon pont arról beszéltek, hogy mit lengetik a kék zászlót, mikor nem lekörözött, hisz pozícióért mennek, és mekkora marhák már a pályabírók. Bocs, de erről beszéltek, kb. ez volt a lényege.
Amúgy rákattintasz amire válaszoltam, és máris látod, hogy mire reagáltam. -
#136429 Webber visszavett mielőtt Vettel elment mellette. Nem véletlenül nem történt semmi. -
#136428 Valamelyik futamon pont ezt ecsetelték Szujóék, hogy a kék zászló nem csak a lekörözötteknek szól... sőt, Wébernek pont tisztában kell lennie ezzel, mivel versenyez, már ha WTCC-ben nem különböznek a zászlójelzések az F1-esektől. Meg amúgy se értem, hogy ez most hogy jött ide. -
#136427 Te műfarkakat veszel neten ? -
#136426 Lassan előzni ha meg van beszélve?
Webber tökéletesen úgy viselkedett mintha meg beszélték vele az előzést, így van!
Nevetséges a kockázatos előzés, mert a legjobb pilótákról van szó?
Ezt buzi ügyesen csinálták mind a ketten, jó bunyó volt!
De a világ legeslegesleges legjobb pilótája is tud hibázni képzeld!
Webber véletlenül jobban tolja a falra, bummm vége.
Vettel jobban szorítja ki, bumm hiba.
Hülyeségek. -
#136425 Webber a visszavonuláson gondolkodik. -
Chris Lowe #136424 2 dolog...
Szújó jól látja, pontosan erről van szó. Maximum annyit javítanék, hogy azért kellett Hamiltont behozni harmadiknak, mert neki van "arca" ergo jóval többen ismerik mint rosberget, szóval jobban eladható vele a reklám. Ennyi.
Hornerről meg a nyilatkozata után egyértelműen lejön, hogy gyenge vezető. Semmi szankció, közölte, hogy megbeszélték a történteket oszt jóvan '
Készülnek a következő futamra. Nem mellesleg azért a red bullnak szintén ez volt a jó sorrend, vettel piacképessebb és esélyesebb is a végső győzelemre mint csapattársa. Hülye kifogás hornertöl, hogy óvták a gumit, mert lassan is lehet előzni ha meg van beszélve, az meg, hogy kockázatos szintén nevetséges, mert a legjobb pilótákról beszélünk.
Leszögezhetjük, hogy mindenki hazudozik, brawn, horner stb.
Abban sem vagyok biztos, hogy vettel - horner ezt nem beszélte meg előre... -
#136423 ennyi! -
#136422 A Lotus szart az egészre és Grosjean-Raikkonen sorrendben behozta a két autóját ... :D -
#136421 Figyu, ok, de a kék zászló kapcsán folyamatosan fogalomzavarban vannak. Az ugyanis a Palikon szocializálódottaknak jelenti azt, hogy a kék zászló csak a lekörözötteknek szól. Nem. A kék zászlót gyorsabb autó kapcsán IS lengetni szokták, ill. ha a boxutca előtt leng, akkor a kihajtásra kell fokozottan figyelni. Wéberéknek ez csak a lekörözést jelenti. -
#136420 Azértmegint odabaszott valamit az asztalhoz... :) -
#136419 Jah :) -
#136418 És később elmentem megtanulni angolul... -
#136417 -
G_ArchAngel #136416 -
IXEMGabeo #136415 LOOOL -
#136414 -
#136413 Leintés utáni közlekedési kultúrás videó volt már?
-
IXEMGabeo #136412 46. körben vesztette el a pozícióját Webber -
IXEMGabeo #136411 Webber a 44. körben jött vissza a pályára megtartotta a pozícióját addigra pedig bőven vissza tudta tekerni a motor teljesítményt...Nem tudta megtartani a pozícióját a 2 DRS zóna és a keményebb keverék miatt. Utána pedig már nem is hajtotta magát mivel sík ideg lett annak okán, hogy Vettel nem tartotta be a csapatutasítást. Igazából én a 2 Red Bullos boxkiállása közti beszélgetésre lennék kíváncsi, hogy akkor mit mondtak a 2 versenyző fülére...Zzen linkelte már a csapatrádiót, de ott pont a lényeget felejtették ki. -
#136410 fordítsuk már akkor emberi nyelvre, 0,12 másodperc... :D
egyébként meg Szujó egyből mondta,hogy tolatni nem lehet önerőből a boxutcában...Mezei csak nézett volna szerintem,hogy most mi lesz... -
#136409 Fura az F1-ben, hogy csapatok versenyeznek, de mégis az egyéni győzelmekről szól és az egyéni vb címről. Pont az ellentettje az összes csapatsportnak.
Olyan ez mintha a fociban az lenne a lényeg melyik játékos rúgja a legtöbb gólt és az, hogy a csapat nyer-e nem számít. Lehet 5-4-re kikapnak, de nagy a boldogság mert a gólkirály a vesztes csapatnál van.
Szar az egész rendszer, de nem nagyon van jobb :S. 1 autó 1 csapat lenne a tuti de az meg nem éri meg senkinek. -
#136408 Hehe... azért az 1,2 tized másodperc már nem hangzik olyan földöntúlinak :)) -
#136407 Picit off, de speciel BMW-nek nem hogy jót tesz ha versenyez, de legtöbb helyen kifejezetten kárára van, olyan szinten blamálják magukat ...:) -
#136406 Button box kiállás:
Mintegy 120 ezredmásodpercre zöld jelzést kapott, szóval villámgyorsan reagált – elvégre ezért fizetjük. Szóval elindult a bokszból” – mondta Martin Whitmarsh csapatfőnök. „Ezeket a jelzőfényeket számos körülmény vezérli a bokszban, különféle mikrokapcsolók és gombok, melyek körbeveszik az autót. Meg lett nyomva az egyik gomb, aztán mintegy 120 ezredmásodpercig fel volt engedve.” -
IXEMGabeo #136405 Igen említetted. Toyota, Honda, BMW -
A Blackberry-nek ez reklám, szerintük ettől mindenki visítva dobja majd el a galaxit, xperiát! ...vicc -
#136403 Mint mondottam a gyárak ilyenek. Márka eladása, új piacok szerzése a fő szempont. Ha nyernek akkor is lelépnek mert elérték a kitűzött tervet és nincs értelme tovább pénzt beleölni, ha nem sikerült akkor meg azért. Jönnek-mennek. Egy tollvonás a vezetéstől, akiknek közük nincs a motorsport részleghez, de a számok alapján a föld színéről is kitörölnek egy csapatot, mert már nem éri meg. -
IXEMGabeo #136402 "Más kérdés, hogy Ross Brawn-nak nem lett volna-e mindegy, hogy a brit vagy a német Mercedes-pilóta van ott a pódiumon. Nem tökmindegy, hogy Hamilton vagy Rosberg hasán olvassa el világszerte néhány százmillió néző a Blackberry feliratot? Szomorú, de nem. A részvényesek, a szponzorok, a csapattagok azt akarják látni, hogy megéri Hamiltonnak kifizetni azt az évi 20 millió dollárt. És ezt Ross Brawn pontosan tudta ott a sepangi pitwall-on. "
Ez a mai szomorú valóság sajnos és a Merci ezért egy PR csapat... -
#136401 bezzeg egy webber-vettel-rosberg dobogónál mindenki boldog lett volna vettelen kívül :D -
#136400 Azért ez sokat elmond:
- Webber nem boldog, mert megelőzték,
- Vettel nem boldog, mert nem akarták, hogy küzdjön a győzelemért,
- Hamilton nem boldog, mert tudja, hogy Rosberg megverte volna,
- Rosberg nem boldog, mert tudja, hogy megverte volna Hamiltont,
- Horner, Newey és Brown sem boldog,
- a szurkolók sem boldogok,
- senki sem boldog!
...ja de a szponzorok, ez ám a jó reklám marketing!
-
#136399 Szujó:
"Amíg egy csapatnak egynél több autója van, amíg a pénzdíjakat a konstruktőri pontverseny végeredménye alapján osztják, addig lesz csapatutasítás a Forma-1-ben. Legalizálták, mert a virágnyelven leadott üzenetek még sértőbbek voltak a nézők számára (konkrétan hülyére vettek mindenkit). Túl sok pénzről szól már ez a történet ahhoz, hogy gazdasági és egyéb szempontok ne játsszanak. Visszasírni a "régi szép időket", naiv nosztalgia csupán. A Red Bull megbeszélt valamit, amihez Vettel nem tartotta magát. Horner hülyeségnek titulálta a Webber elleni meccsét, maga Vettel pedig bocsánatot kért csapattársától. ("Bocs, véletlenül megelőztelek, igazából nem tudom miért..." - mentegetőzött Vettel. Kicsit olyan, mint azt mondani, "Bocsánat, véletlenül elkaptam a barátnődet/feleségedet". Erre azért a legritkább esetben az a válasz, hogy "Semmi gond pajtás, iszunk valamit?") Persze nem is olyan régen (2011, Silverstone) még maga Webber ismerte el amúgy szimpatikus lazasággal, hogy legalább 4-szer vagy 5-ször engedte el a füle mellett a csapatfőnök utasítását. Rosberg jó katonaként betartotta (helyesen, mert ezt kérték tőle), Hamilton pedig érezte és mondta is, hogy nem neki kellene ott állnia a dobogón. Más kérdés, hogy Ross Brawn-nak nem lett volna-e mindegy, hogy a brit vagy a német Mercedes-pilóta van ott a pódiumon. Nem tökmindegy, hogy Hamilton vagy Rosberg hasán olvassa el világszerte néhány százmillió néző a Blackberry feliratot? Szomorú, de nem. A részvényesek, a szponzorok, a csapattagok azt akarják látni, hogy megéri Hamiltonnak kifizetni azt az évi 20 millió dollárt. És ezt Ross Brawn pontosan tudta ott a sepangi pitwall-on. A csapatutasítás kicsit olyan a Forma-1-ben, mint a dopping a kerékpársportban. Mindenki használja, ráadásul ezzel mindenki tisztában is van. Csak az F1-ben legalizálták. Nem tudom nem ez a megoldás-e a tisztességesebb a szurkolókkal szemben..." -
IXEMGabeo #136398
Classic:)
Visszanézve még mindig óriási ez a mai maláj futam:) -
#136397 Csak a lényeg nincs benne... -
IXEMGabeo #136396
Egy kis emlékeztető:D Flame on -
#136395 Red Bull csapatrádiója -
McCartman #136394 LGYK
ezt se láttam még így leírva.:D -
IXEMGabeo #136393 Nem tudta volna kivitelezni. Sergio Perez miatt, aki 2 körrel a vége előtt ment be a boxba jóval gyorsabb volt, mint a többiek. Övé is lett a végén a LGYK -
#136392 egyébként mekkora fricska lett volna Rosbergtől,ha lemarad 5 másodpercre Hamiltontól,aztán az utolsó körben megy egy leggyorsabb kört :D -
IXEMGabeo #136391 jó az ÖF zenéje:)