FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Ne zavard össze, mert a végén összekeveri melyik pilótáról volt szó! ^^

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

V43 1105
Igen ? TI ? Hm .. mutass már egy olyan hozzászólást mikor ilyet írtam Alrocknzo ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Firerock
Én lennék elvakult szurkoló? Ha Kimi elront valamit vagy csak egyszerûen lassú ti rögtön itt vagytok és megmagyarázzátok és mellette fényesre nyaljátok a valagát.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

V43 1105
<#sniffles>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Firerock
Ki vagy te hogy megtûrsz engem???? Kinek képzeled magadat? Egy 0 vagy apukám. Szánalmas ez a rajongásod is HomiKimi iránt...

Kit--Kat
Ez tõled különösen vicces. <#rolleyes>

De jah szerintem is hagyjuk.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

1 napja ezen rugózol, lépj tovább, vagy menj orvoshoz...
Kit--Kat
😄DDDDDDD
Jól van. ^^ Btw, lapos a föld!

Annyira jó lenne, ha a vádaskodás mellé TÉNYEKET is be tudnál mutatni 😊
De nem tudsz, csak fröcsögsz, és ez bizony tényleg meglehetõsen nevetséges...

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Kit--Kat
Jahh, Mansell, Räikkönen, Damon Hill, Jenson Buttonn, Häkkinen, hogy csak pár nevet említsek, véletlenül nem keverdtek ilyen botrányokba/ vagy csak nem tesznek meg mindent a sportért és a sikerekért. 😊

Hagyjuk, mert ez egyre nevetségesebbé válik. Tudod, van amikor valamit nem lehet védeni és jobb bölcsen hallgatni.

Valld be, hogy titokban tetszenek is ezek és várod a következõt, amiért csak is Domenicali és a Ferrari lesz majd a felelõs. 😊

Aki sikeres akar lenni a sportban, annak mindent meg kell tennie a sikerért. És akik sikeresek, azok össze szoktak állni egy csapatban, hogy még sikeresebbek legyenek. Így volt Alonso a Renaultnál, a McLarennél és a Ferrarinál most. Sikeres csapatok, sikeres versenyzõk, ezek együtt járnak.
És igen, van, aki kicsit többet tesz meg a sikerért, mint ahogy Briatore és Dennis is, és Alonso pedig pont ott volt mindkét helyen, mert mindig a csúcs közelében volt valahol. Ettõl még azt mondani, hogy Alonso tuti benne volt, mindenféle bizonyíték nélkül, ráadásul akkor, amikor ezeknek az ügyeknek az elítélt fõszereplõi folyamatosan egymásra mutogattak, bemártották egymást, ellenben Alonsoról mindegyik azt mondta, hogy nem volt benne.
Aki ezek után tényként veszi, hogy õ benne volt bármelyikben is, az bizony elvakultan gyûlöli õt. Nem azt mondom, hogy 100%, hogy nem volt köze a dolgokhoz, vagy nem tudott valamirõl, de biztos, hogy nem 100% az sem, hogy õ mindenben benne volt. Az ártatlanság vélelme szerintem megilleti õt is.
A sikeres versenyzõkre mindig szeretnek mindenfélét ráhúzni, mint Schumira és rá is, meg csomó másik pilótára, de attól még sok dolog nem lesz tény.

Ez ugyanolyan, mint azt mondani, hogy biztos, hogy minden politikus korrupt.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Kit--Kat
Jajj ne, most majd jön ide okosítani... 😄DD

V43 1105
Aki ezeket az eseményeknek és Alonso személyének a találkozását a puszta véletlennek tartja, az vagy elvakult szurkolója, vagy nagyon naiv.

A la FireRock ? <#hehe>

Kit--Kat
"FIA úgy gondolja"

Hagyjuk már, biztos csak a véletlen mûve, hogy az utóbbi évek összes botrányának a középpontjában Alonso volt, aki persze semmirõl nem tudott. Alons nem csak csalni szokott, hanem, ha meleg a pite gondolkodás nélkül fel is dobja a csapatát, csak, hogy megússzon mindent. Mondom jól szemlélteti ezt a szerencsétlen balekot akit mindig lehúztak a mocsokban újabb és újabb emberek és csapatok, hogy körülötte mindenkit eltiltottak az f1-tõl, csak õt nem. A csillagok rossz állása lehet ennek biztos az oka. 😊
Õ egy elvtelen versenyzõ akiben a sportszerûség csírája sincs benne és bármire képes a sikerért. Aki ezeket az eseményeknek és Alonso személyének a találkozását a puszta véletlennek tartja, az vagy elvakult szurkolója, vagy nagyon naiv.

Ez tény. Briatore nem hülye, csak elvtelen...

Utólag egyébként belegondoltam, hogy micsoda zseni ez a Briatore, hogy ilyesmi megfordulhatott a fejében és be is jött, mert Alonso nyert. Végeredményben, ha Piquet nem köp akkor nem derült volna ki ez az egész.

Mocskos húzás volt ez Flaviótól, de meg kell hagyni zseniális

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Alonso nem tudott a baleset tervérõl
Innentõl kezdve minden más csak alaptalan és rosszindulatú találgatás.

Gondolom Alonso tervezte a McLarent a Ferrari lopott adatai alapján, ugye?

Lehet valakit utálni, de azért nem árt az objektivitás...

Ez a csak õ használta a lopott adatokat azért kicsit már erõltetett.
Nem kizárt hogy tudott ezekrõl a dolgokról, lehet valamennyire benne is volt, de egy valamit ne feledjünk. Õ csak egy alkalmazott. Ezek nem az õ fejébõl pattantak ki. Volt szerencséje az F1 történetének két legnagyobb férgének Dennisnek és Briatorenak is keze alatt megfordulni, elkerülhetetlen hogy ilyen emberek mellett belekeveredj ilyen kétes ügyekbe.
Peter1
pedig jobb lenne, ha elhinnéd, hogy hidraulika hibája volt.

Ide mit lehet írni?

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

Totti5
Ülni még ülhet, csak versenyezni nem fog F1ben, de ezt már 1 éve is tudtuk...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

szabii98

Sajnos már nem ül versenyautóba 😞

I met God. She's black

Kit--Kat
Húzd meg magad, a flame keltéseid miatt már így is csak megtûrt vagy itt. 😉

#125126 - G_ArchAngel

Annyival kiegészíteném, hogy sokszor a pilótafülkében is az.

Onnan, hogy ugy mentette a segget, hogy bemoszerolta Dennist a FIA-nal, teljesen mindegy mit csinalt 2007 utan. A gerinc - magyar politikusokehoz hasonloan - hianyzik a testebol.
Alapvetoen csak o hasznalta a Stepney altal atadott dokumentaciokbol szarmazo beallitasokat, informaciokat, Hamilton soha (igen, Alonso es PDLR is ezt vallotta). Mivel Dennis ellen vallott Mosley oromere, ezt az 'aprosagot' elneztek neki, holott ennel kevesebbert is tiltottak el mas sportagban embereket.

Tovabbra is tartom, hogy Alonso qrva jo versenyzo, de szar alak a pilotafulken kivul.

http://gaborszantai.co.uk/

Firerock
Természetesen,gyorsan ki kell találni valamit,érdekes hogy mindig van valami hiba...Gondolom ezért is Alonso a hibás!

Ezek közül melyik írja, hogy Alonso benne volt? Be kell valljam, nem olvastam el az összeset, csak párat (bár annak idején szerintem megvolt mind), de ilyet nem találtam. Piquet vallomása szerint is Symonds és Briatore csinálta.

Az meg, hogy te, meg pár másik ember nem szeretitek Alonsot, ezért mindenféle bizonyíték híján kijelentitek, hogy tuti õ volt a bûnös, engem valahogy nem gyõz meg.
Ahogy a lejjebb felsorolt "bûnlajstrom" sem tûnik túlságosan korrektnek, mert abból szerintem egyedül a csapattárs boxban feltartása valódi, ami azután történt, hogy Hamilton kibaszott vele pl aznap is, elõtte meg már párszor megvádolta baromságokkal nyilvánosan.

ezekbõl tudsz tájékozódni

Ezeket böngészd át, hogy képbe kerülj, mert szemmel láthatóan teljesen "alulinformált" vagy a történtekkel kapcsolatban..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Sysfox
Ráadásul Mezei egy alkalommal a "Bajnokok fala" helyett "Bajnokok Ligáját" mondott. Nem mindegy! 😄

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Szerintem pedig nem volt benne.
A Renaultnak kellett a gyõzelem, hogy Alonso maradjon náluk. Neki viszont 1 gyõzelem semmi egy olyan szezonban, ahol amúgy tök esélytelen...

desigo
nem ért fel idõben...

nyomoronc F1-live teljesen máshogy írta meg a cikket😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Master91
A csapat hìvta visza?? Ez most ugye vicc...
Alonso is benne volt valamilyen szinten, de mivel õ egy népszerû versenyzõ és nem mellesleg bajnok a szõnyeg alá söpörték a dolgot. Meg Piquetet sem ítélem el. Amikor néhány versenyzõ olyanokat nyilatkozgat, hogy reméli hogy egy versenyzõ összetöri magát, hogy beülhessen helyette, akkor azon meg sem kell lepõdni, ha valaki falba teszi az autóját az állása miatt. Nem ez volt az elsõ eset és nem is az utolsó.
Alexease
Egy regebbi USB-s Asus TV-stick, a sajat, 1 meteres, gagyi drot antennajaval😉
az fasza, Schumira rászólt a csapat, hogy jöjjön be az utolsó gyors köre közben holott éppen gyorsabb lehetett volna Rosbergnél is. Kezdõdik a csapatsorrend kialakítás sunyi módon és persze a végig technikai hibákkal küzdõ Schumachert be fogják állítani védõnek azok után h a csapat hibája miatt tart 2 pontnál fõképp...nevetséges...

RelakS
hát neked meg milyen cumód van, hogy tudsz HD adást számítógépen nézni?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

emiatt még brióst is eltiltották, F1 közelébe nem mehetett egy ideig..

nem rég nézel f1 et te sem...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nohab
Az kéne még.
Ívós játékot lehetne belõle csinálni. A "fal" szóra lehetne lehúzni valamit.
nearo
de legalább pokolian gyors^^

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Kit--Kat
Jajj ne legyél már ennyire naiv, a féktesztelõs, kanyarlevágós, vatmóájhevtudú, csapattársat boxban feltartó, saját csapatot feljelentõs Alonsorol beszélünk. Errõl nyilván fogalma sem volt, mert a fair play híve. 😊

Kit--Kat
Kiminek hidraulika hibája volt, nájsz...

Alexease
A nemitas utani automata feliratozast kicsit osszekevertek (vagy a progi)😛

RatBaG
CAN'T TOUCH THIS!
tuuu dududu...

Per Aspera Ad Inferi.

desigo
szervezõk helyében valami vicceset felírnék a falra...
nearo
bakker ha ezek holnap minden körben minden versenyzõnél kielemzik, hogy milyen közel mentek el a bajnokok fala mellett én hülyét kapok...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

desigo
Koba füvet nyír xD
Szerintem átszámítja, mennyi vodkát vehetne belõle, és nagyon mérges most 😄

desigo
Elkezdõdött
katt