FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
ezt a 2 marhát:D:D
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A medve nem játék.
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Alonso-nak ez kemény lecke volt, igazán én sem értem mi szükség volt rá..a Ferrari nem Sauber vagy Lotus. Kicsit szükségtelennek éreztem.
Hamilton futamgyõzelme elviselhetõ lett volna a pontverseny szempontjából..de a Ferrari és a McLaren munkáját nézve a gumicseréknél, talán még ott sem kellett volna feltartani a kezet..
De kint hagyták és ezzel szembesült,,,szánalmas volt nézni sajnos ahogy kûzd, de már verve volt. :(
Button is.... kicsit érthetetlen, kivéve ha a McLaren már nem a gumiértés stádiumában van, hanem már megpróbálja manipulálni azt...mert akkor eltûnt Button 'finom keze'
MS viszont...áhh
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Kimi egyszerûen a kivezetõkön lassú volt a szuperlágyakon, ami nem lett volna baj, mert a többiek se voltak sokkal gyorsabbak, de kb. mindenki bejött elé boxból kijövet, ami viszont gáz. Ez van. Grosjeant látva nem rossz a Lotus, de az idõmérõkön - hidraulika ide v. oda - Kimitõl több kell.
Egyébként, amikor látom, hogy a Sabuberek hol vannak hozzá képest, mindig -1 helyet elveszek tõle, így nem nagy csalódás a végeredmény. :)
Hamilton jó volt. Szerintem, marad a McLaren-Red Bull fölény a szezon további részében is.
Grosjeannak pedig benézhet egy gyõzelem a következõn.
A medve nem játék.
Kimi a 40, Perez a 41. körben.
Perez jóval gyorsabb volt mint Kimi...amíg Kimi elõtte ment addig 21-17 arányban Kimi volt gyorsabb értelemszerûen, ahogy kiszabadult Kimi mögül akkor ez az arány 21:8- ra módosult Perez javára.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ha így gondolod, akkor jó szórakozást!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Lehetséges, csak tudod az a baj, hogy engem ez nem érdekel. Megint idejöttél provokálni, aztán ha elküldenek a búsba, akkor meg csodálkozol, hogy miért. Jó ez neked?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
A boxban Rosberget és Webbert is bukta akik elé Perez visszajött annak köszönhetõen, hogy tovább maradt kint még 4 kört.
Szuper lágyon lehet lassabb lett volna, Pereznél, de akkor sem bukik 2 helyet a többiekkel szemben, ha nem hívják ki akkor amíg éppen gyorsul.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Kimi gyorsult és kihozták a 40. körben, míg Grosjean több mint 10 körrel ment ugyanazon a gumin, a taktika is a helyzet magaslatán állt megint.
40. körig amíg kihozták jó volt a futama, Perezzel együtt kellett volna kihozni, a Sauber nagyon jól csinálta.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Úgy h Grozsi nullázott 3 futamon saját hibájából:D
Buttonnál remélem nem az van, hogy a Mclaren most kissé Hamiltonnak kedvez, vagy valami fejlesztés nem fekszik neki mindenesetre fura, mert nincs ekkora különbség köztük...Jobban koptatja a gumikat jelenleg, mint bárki és ez a fura:S
Alonso: 86
Vettel: 85
Webber: 79
Rosberg: 67
Räikkönen: 55
Grosjean: 53
Button: 45
Perez: 37
Maldonado: 29
Viszont az, amit múltkor mondtam, hogy a Lotus melegben jobban kezeli a gumikat mégis bejönni látszik hiába említették sokan Kimi visszaesését Sanghajban. Kimi elõtt ugyanúgy ott volt az esély, de az utolsó etapja lassabb volt, mint Grosjeané valamiért
Kis szerencse is kell hozzá.
Jól megy itt sajnos
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Grosjeanon csodálkoztam hogy került a 2. helyre. Biztos a meleg idõ kedvezett neki, ahogy Wéber is mondta...
de a lotust eltaláltam^^