FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vettel és Webber megfürödtek a Szt Lõrinc folyóban.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

pancsi.
ez most miez..?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

http://www.youtube.com/v/eTdAhvKVQho&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ezt a 2 marhát:D:D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

az lesz, amit én is mondtam, hogy a gumik miatt szenved. Mclaren belefogott valamibe, ami nyilván Hamiltonnak fekszik, Buttonnak nagyon nem mivel teljesen más a stílusuk...Egyszerûen vicces az, hogy Perez a Sauberben ugyanazt a stílust képviseli, mint Button erre Jenson az, aki jóval hamarabb elkoptatja a gumikat, mint bárki más.<#shakehead> Így sajnos idõmérõn (csoda h bekerült a 10-be) és futamon is használhatatlan, amit csinál. Ilyen nincs h kb önerõbõl olyan helyen végez ahol Kovalainenék szoktak lenni:S

a.carkey
Várd ki a végét. Szerintem Button is rendbe jön és hozza majd a pontokat. Most tényleg rájár a rúd. Nem tudom, hogy Sliccingerrel való töltöttkáposzta tett-e jót Hamiltonnak, vagy rájött, hogy a kis pont is pont, a végén pedig 1990 óta csak az számít. De mindegy. Jók a McLarenek.

A medve nem játék.

tmp
+ azon röhögök, ahogy hamiltont temették év elején, hogy button elveri rendre :D ugy néz ki ez pont forditva van...

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

tmp
azon gondolkoztam a futam végén, hogyha alonsoék együtt jönnek hamiltonnal, akkor ugyanúgy küzdhettek volna az elsõ helyért... de igy...

b-type
valami gubanc van/volt, mert a legfontosabb helyen (végseb szempontjából) sehol nincs, nem hiába nem is tudott élni a DRS lehetõségével

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
ja, és Webber végsebessége...átlag és szektorok:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Talán egyre kevésbé...ahogy belövik a gumikat úgy rendezõdik az egész.
Alonso-nak ez kemény lecke volt, igazán én sem értem mi szükség volt rá..a Ferrari nem Sauber vagy Lotus. Kicsit szükségtelennek éreztem.
Hamilton futamgyõzelme elviselhetõ lett volna a pontverseny szempontjából..de a Ferrari és a McLaren munkáját nézve a gumicseréknél, talán még ott sem kellett volna feltartani a kezet..
De kint hagyták és ezzel szembesült,,,szánalmas volt nézni sajnos ahogy kûzd, de már verve volt. :(
Button is.... kicsit érthetetlen, kivéve ha a McLaren már nem a gumiértés stádiumában van, hanem már megpróbálja manipulálni azt...mert akkor eltûnt Button 'finom keze'
MS viszont...áhh

tmp
most komolyan errõl fog szólni az idény? hogy ki bírja tovább a gumikkal?? Nem vagyok egy ALO meg Vettel fan sem, de a dobogót megérdemelték volna. Így most azt állt a dobogón aki a legtovább bírta. Hát ez szánalmas.

a.carkey
Az elõzõ hsz érdemi része ok, a többit félreértettem, mert azt hittem az is KK hsze volt.

A medve nem játék.

a.carkey
Bocs, de Firerock ÉVEK ÓTA idejön okádni ha Raikkonen nem úgy ment, és lehet szopatni. Kitkatet gyanúsítani provokációval, mikor Firerock alapból egy troll, nos, iszonyat baromság, még akkor is, ha Kitkat is megéri a pénzét amikor Kimirõl van szó.

A medve nem játék.

Dietrich
most is azt mondom mint év elején..felesleges izgulni RB nyeri a csapat bajnokit Vettel meg 3x lesz..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

a.carkey
Nem tudom mit vitatkoztok ennyit. :)

Kimi egyszerûen a kivezetõkön lassú volt a szuperlágyakon, ami nem lett volna baj, mert a többiek se voltak sokkal gyorsabbak, de kb. mindenki bejött elé boxból kijövet, ami viszont gáz. Ez van. Grosjeant látva nem rossz a Lotus, de az idõmérõkön - hidraulika ide v. oda - Kimitõl több kell.

Egyébként, amikor látom, hogy a Sabuberek hol vannak hozzá képest, mindig -1 helyet elveszek tõle, így nem nagy csalódás a végeredmény. :)

Hamilton jó volt. Szerintem, marad a McLaren-Red Bull fölény a szezon további részében is.

Grosjeannak pedig benézhet egy gyõzelem a következõn.

A medve nem játék.

b-type
Ezt most nem igazán vágom, Kimi Perez-l együtt jött ki..
Kimi a 40, Perez a 41. körben.
Perez jóval gyorsabb volt mint Kimi...amíg Kimi elõtte ment addig 21-17 arányban Kimi volt gyorsabb értelemszerûen, ahogy kiszabadult Kimi mögül akkor ez az arány 21:8- ra módosult Perez javára.

Szóljatok egymásnak csak ne itt hanem priviben, mert egyértelmûen személyeskedés lesz belõle az meg roppantmód nem érdekel rajtatok kívül senkit. Itt írd le a véleményed, oszt jóvan'!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

bardocz
Van sg-s kiegészítõ firefoxhoz, operához, meg chromehoz is, abban tiltólistára lehet rakni az ilyeneket, és akkor nem látszanak az üzenetei, max ha valaki válaszol rá, és megnyitod. Praktikus.
Firerock
Csak a válaszát szeretném,nem fogok visszaszólni neki...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

nearo
Tudod okos enged szamár szenved...
Ha így gondolod, akkor jó szórakozást!

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Firerock
Ha õ provokálhat engem had szóljak már oda neki énis...

nearo
Amúgy köridõket kéne látni... Kimiét, hogy a kiállás elõtt miket ment, meg Perezét azután, hogy tiszta lett elõtte a pálya.

Lehetséges, csak tudod az a baj, hogy engem ez nem érdekel. Megint idejöttél provokálni, aztán ha elküldenek a búsba, akkor meg csodálkozol, hogy miért. Jó ez neked?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Firerock
Figyeld meg hogy lesz rá magyarázat...

nearo
De most tényleg, õszintén, mit néztél te, csekettõt? Vagy szívtál valamit, azért nem láttad mi történt a futamon? Az összes többi versenyzõ egy kör elõnnyel indult, ha nem tûnt volna fel.

nearo
Te vak vagy bazdmeg, komolyan nem vetted észre, hogy a teljes versenytávot szárnyak nélkül tette meg ráadásul a csupasz felniken gurulva?!?

Firerock
Jól látom hogy már éjfél van és te még nem magyaráztad meg az Istened ismételt gyászos teljesítményét? Most mi volt a baj?Direkt nem raktak kormányt az autóba?Esetleg 3 kerékkel ment végig?

Kit--Kat
Pereztõl a boxbahívása elõtti körökben húzott el, a DRS zónás 0,4-rõl a végén már 1,2-nél is messzebb volt.

A boxban Rosberget és Webbert is bukta akik elé Perez visszajött annak köszönhetõen, hogy tovább maradt kint még 4 kört.

Szuper lágyon lehet lassabb lett volna, Pereznél, de akkor sem bukik 2 helyet a többiekkel szemben, ha nem hívják ki akkor amíg éppen gyorsul.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

nearo
Azért amikor Grozsinak feltették a sárgát már kevesebb benya volt a kocsijában, ergó kevésbé koptatta... és Rai szerintem akkor is lassabb lett volna, ha Perezzel együtt jön ki. Nem az utolsó pár körben kapta tõle azt a 10 másodpercet, hanem folyamatosan. Ha elõtte marad inkább csak feltartotta volna õt, és Perez nem jött volna be harmadik helyre.

Kit--Kat
Ja és a Hamilton gyõzelem már régóta kijárt, örülök neki.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Igen, ha neki van technikai hibája az idõmérõn és elé is mindenkit behoz a kiváló Lotus box, akkor õ csodát tett volna az tuti.

Kimi gyorsult és kihozták a 40. körben, míg Grosjean több mint 10 körrel ment ugyanazon a gumin, a taktika is a helyzet magaslatán állt megint.

40. körig amíg kihozták jó volt a futama, Perezzel együtt kellett volna kihozni, a Sauber nagyon jól csinálta.

Jah egyébként ezt a futamot már nemcsak HD-ben adja az m1 hanem dolby digital 5.1-ben, akinek van lehetõsége az használja ki! Mondjuk most elbaszták a kommentátorok hangját mert nem a centerbõl szólt hanem a jobb /bal elsõbõl, de remélhetõleg tanulnak a hibából mint az eb-nél. (ott is elsõ nap így ment de ott már a center a kommentár.

Jó futam volt, a sauber és a lotus kitaktikázta a pirosakat és az energiaitalost. Haminak már lógott a gyõzelem, most megvan. Raikonnen Monacóban unta meg a felhajtást, itt már csak autókázott. Button érthetetlen, Massa szokásos. Perez alá meg rakott a sauber egy abszolút neki passzoló autót, Kobayashit jobb pilótának tartok de ez a sauber nem az õ igényeinek lett megheggesztve.

Tyler1
Hamilton megérdemelte végre, de a hikomat boxcsapatot nem ártana lecserélni a McLarennél, nevetséges amit mûvelnek.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Totti5
Elsõ 3 ban igazából semmi meglepõ nincs... 3 legjobb csapat 3 "elsõ" számú pilótája. ( Button nagyon elvesztette a fonalat... )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Raikkonen-Grosjean 55-53

Úgy h Grozsi nullázott 3 futamon saját hibájából:D

Buttonnál remélem nem az van, hogy a Mclaren most kissé Hamiltonnak kedvez, vagy valami fejlesztés nem fekszik neki mindenesetre fura, mert nincs ekkora különbség köztük...Jobban koptatja a gumikat jelenleg, mint bárki és ez a fura:S

desigo
Perez : "közel vagyok mexikóhoz"
jah csak 4000 km xD
bár EUból jóval messzebb van
desigo
Hamilton: 88
Alonso: 86
Vettel: 85
Webber: 79
Rosberg: 67
Räikkönen: 55
Grosjean: 53
Button: 45
Perez: 37
Maldonado: 29
desigo
+1
mit kell itt szerepelnie folyton...
Scherzinger, de kurvára idegesítesz

Perez végig forgalomban volt mégis megcsinálta:O

Viszont az, amit múltkor mondtam, hogy a Lotus melegben jobban kezeli a gumikat mégis bejönni látszik hiába említették sokan Kimi visszaesését Sanghajban. Kimi elõtt ugyanúgy ott volt az esély, de az utolsó etapja lassabb volt, mint Grosjeané valamiért

Botond
Grozsi gyerek még világbajnok lesz egyszer.
desigo
Hiába akarsz te jól bánni a gumikkal ha forgalomban vagy esetleg tolnak le.
Kis szerencse is kell hozzá.
nearo
azért ez szép volt... haminak végre összejött, grozsi végigment azon a taktikán, amin alo és vettel nem, perez meg elképesztõ... még a lotusnál is jobban bánt a gumikkal

Hamilton 3x nyer itt, úgy, mint Button Melbourneben.

Jól megy itt sajnos

Carlos
Perez YAY!

Þór vígi þessi rúnar

desigo
Megérdemelte már Hami ezt a gyõzelmet...
helyreállt a rend :D

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Raikkonen is ugyanolyan taktikán volt, mint Perez mégis 8. lett...

Grosjeanon csodálkoztam hogy került a 2. helyre. Biztos a meleg idõ kedvezett neki, ahogy Wéber is mondta...

nearo
majdnem :D
de a lotust eltaláltam^^