182114
  • G_ArchAngel #136576
    Oke, az angolok meg Solt-nak hivtak Zsoltit, megsem okozott problemat.
  • bakkerman
    azért Szujón is a facepalm kerülgetett amikor mindannyiszor SZERDZSÓ pereznek hívta a mexikóit...
  • Carlos
    Hát őszintén szólva ennél még palik is jobb...
    De inkább magyar kommentár nélkül kellene, akkor nem vakarnám az arcom a nevek kiejtésén.
    Nekem ez kábé olyan volt, mint annó amikor az első mikrofont megkapták a kölkök és elkezdtek viccesen szinkronizálni dallas-t meg egyéb ilyesmit.
    Aha, ok... kuka... kategória.
  • Szabi #136573
    Paliknál és a semminél határozottan jobb :D
  • Carlos
    De rettenet ez a magyar kommentár... bassza a fülemet.
  • Szabi #136571
    off:
  • bakkerman
    elbírom képzelni a leendő csapattárs eligazítását az első tárgyaláson:
    "XY listen! Sebastian is faster,stronger,and better than you. You can't overtake him! DID YOU UNDERSTAND?"
  • bakkerman
    Webber szezon végén a távozik a Red Bulltól,német lapértesülések szerint. Mehet a helyére pl.: Ricciardo,akkor a kicsi szebásztiannak nem kéne félnie,hogy a csúnya rossz csapattárs megzavarná őt útban a 27. világbajnoki címe felé.
  • Nightt
    Az rFactor 2-ben van nehany nagyon jo formula auto mod: F2, Formula masters, Formula Renault 3.5, 2012-es Marussia, lehet valogatni.
  • McCartman
    Vagy más stílusban, Richard Burns rally, ha valami akkor az odavág. :D
  • McCartman
    Jobb rfactor modokkal, segítségek nélkül szenvedhetsz bőven.
  • nearo
    NFS Porsche Dakar "cheat"-el. Kiválasztasz egy klasszikus 911-est és garantáltan ellenkormányoznod kell :)
  • Firerock
    Ahogy ezt néztem megkívántam egy ilyen játékot(Én nagyon élvezem a Codies- féle játékot,de abban nincs szükség ennyi ellenkormányzásra),aztán rájöttem hogy nincs ilyen:/
  • Minstrel
    Azta.. volt két kanyar amikor nem kellett ellenkormányozni :) Remélem jövőre már jobb csapatnál lesz.
  • G_ArchAngel #136562
    lol
  • McCartman
    Úgy látom komolyabb itt a probléma mint gondoltam. :D
  • IXEMGabeo
    Egyértelmű, hogy azzal a célzattal bukkant fel, hogy lejárassa Tottit. Láthattuk privátban micsoda stílusban írt neki, ráadásul még nyomoz is utána. Ez a tag nem volt itt még sosem, most hirtelen felbukkan és elkezdi szidni a hg-t többé kevésbé fura. Ide is leírom, hogy érdekes mód nem egyszer volt már ellenvélemény Totti felé, de sosem törölte pl az én hsz-emet...
  • Fura Alak
    Ayrton nem előzhet. Ki mondja el neki?
  • Totti5
    Biztos.
  • Lteebee
    És biztos, hogy a hg törölget?
  • paj01
    azért respekt ezeknek a fiuknak, h egyáltalán teljesítik a versenytávot ezekkel a fostalicskákkal:D Egy élmény mikor egy tempos kanyarban oldalt csuszik az auto:D
  • IXEMGabeo

:D:D:D
  • Ulvar
    Nem csipáztam Zsótikát de amit anno leművelt Monacoban szervó nélkül azzal a Minardival az nem volt kismiska...szóval ahhoz képest ez valóban egy álomverda a kiscsapatok között.

Így ment szervóval :).

• Totti5
    Minardihoz, Jordanhoz képest ez luxusautó:D
  • Totti5

Pole positions 2011 Monaco GP

F1: 1:13.556

GP2: 1:21.876
  • IXEMGabeo
  • Ulvar
    Ohhh te is hajtod ezt a faszságot :D. Az idő eredményeket érdemes megnézni, bőven F1 szint ez. Főleg azt érdemes megnézni hogy a Marussia kivel erősített a technikai részlegen idén, és mik a jövőbeni lépéseik. Nem nehéz kikövetkeztetni hogy egy Ferka motor.
  • nearo
    Te jó ég, azt hittem bejelentették, hogy felbontják Vettel szerződését, vagy valami hasonló horderejű... bár arra meg kevés lett volna az 50-60 komment. Mindegy, azért én jót szórakozok rajtatok :)

Csak azért, hogy folytassam a vitát:
    1. Baromi szép csata volt, kb a seggem összeszorítottam amikor néztem. 2. Tojok rá hogy érte utol, igazából még számítottam is erre, azt hittem a csapat simán megcseréli őket az utolsó boxnál. Ami különbség volt az autók között, az a gumi volt legfeljebb. Vettel friss üzemmeleg lágyakon támadott, míg Webber épp kikecmergett a boxból a friss, de nem túl meleg keményeken. Mondhatni nem sok esélye volt védekezni, mégis szépen állta a sarat egy darabig. Vettel részéről meg a kivezető kör volt zseniális, azért ahhoz is tehetség kell.
    3. Az ismert információk fényében én is elítélem Vettelt, ehhez azért már pofa kell.
    4. Akár még G_ArchAngel-nek is igaza lehet, ki tudja :)
    5. Azért abban is van valami, hogy ez (is) kell a vb címhez... 2010, 2012 nem sokon múlt, ki tuja mi lesz most is év végén.

Jacek: bakker... helyenként egyetértek veled, de olyan bicskanyitogató a stílusod, hogy én a helyedben nem csodálkoznék azon, ha valaki esetleg már csak dacból is ellentmond neked.
  • bakkerman
    két kör alatt annyit szenved az autóval mint Vettel az RB-vel egy verseny alatt :DDD de GP2-ben simán csúcsverda lenne ez a marussia
  • Ulvar
    Az a tapadás bakker, nem túlkormányozott egyáltalán a vas, áhh hol...az már valami ahogy megfogja, de amúgy JUUUULLEEEES BIANCHI!!!
  • Firerock

Egy kis Marussia onboard
  • IXEMGabeo
    jó van már ne veszekedjetek!

• McCartman
    És ez a lényeg, pl. a tavaly interlagosi is milyen szépen indult, na onnan tényleg szép volt visszajönni.:D
  • bakkerman
    lesznek egy-egy felvillanásai Alonsonak meg Raikkonennek,esetleg a spanyol megint elmehet esélyesnek még az utolsó 1-2 futamra is,de Vettelé lesz ez az év is. Persze ettől függetlenül még lehetnek jó,izgalmas futamok!!
  • McCartman
    Ahhoz képest, hogy a tavalyi szezonjuk hogy indult és ennek ellenére mégis behúzták az idei sima lesz.
  • bakkerman
    és a vége a dolognak úgyis az,hogy Vettel négyszeres világbajnok
  • Jacek
    Ezt így kitalálni freestyleban verseny közben:))))))))))) vagy RedBullnál van Spielberg is Webber meg sima oszkár akkor:D
  • G_ArchAngel #136519
    Miért ne? A csapat ugyanannyi pontot kapott és az öleb vezeti a listát, nem a finn.
  • Jacek
    Ja természetesen én is tudok neked úgy írni hogy nem nyomok rá a válasz gombra de mégis tudod hogy neked írtam:D
  • Jacek
    Ez is lehetséges, de szerintem simán cserélnének ha arról lenne szó:) csak ugye nem lenne érthető a második versenyen:)