FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
végre megvan 6 év után a dobogó😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Amikor Vettelt elõször láttuk be lassulni, Wéber azonnal mondta hogy mivan, Mezei meg valamit mondott azonnal Ricciardo-ról, hogy õ vele van valami....
Sumi Q3 ba ki se megy/kimegy, de keményen, elrajtol keményen, 2.-3. etapba végén felteszi a lágyat, és ami a csövön kifér könnyû autóval.
Kanadába is voltak akik baromi sokat nyertek ezzel, és most is láthattuk ilyet.
Még a végén Q1-be mindenki kemény keverékkel fog menni 😄
Azt nem tudjátok, hogy a SC után Rosberg hogy esett vissza a 11. helyre? Schumi ott elvileg megelõzhette egy akcióban és aztán hirtelen még hátrébb volt. Mi történt vele?
Hála égnek nem kap akkor büntit 😄 fantasztikus!!! 😄
Igen, kurvára sajnálom hogy Csalonzot kellett nézni VÉGIG. Raikkonent nem is láttuk csak fent mikor már törölköztek, Sumit meg csak akkor már ölelgette a csapatot.....remélem valaki majd talál vidit róluk!

Alonso-féle majomparádét kellett nézni , ahelyett , hogy Schumit nézhettem volna.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Meg ez az ünneplés a végén. Nem bírom Alonsot, de nem volt semmi az a szeretet, ami körbevette nem is csoda h elsírta magát.
Meg ez a dobogó valahogy a Kimi, Schumi, Alonso hármas pont a régi érából való😊
Hamilton-Maldonado eset no comment😄😄, Hami jobban járt volna egy büntetéssel és akkor beért volna 5., 6. helyre bár ki tudja, mert az utolsó másfél körben befordítani alig bírta az autóját annyira elkoptak az abroncsok...
Egyik olyan futam volt az évben, ami megéri a visszanézést
1. Valencia
2. Bahrein
3. Kína, Melbourne
Azért nem gyenge, pont azon a 2 pályán volt a 2 legjobb futam ahol évek óta a legunalmasabb versenyek szoktak lenni
I met God. She's black
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Mark Webber a rádióján keresztül értesítette csapatát, hogy Schumacher nyitott DRS-sel hajtott sárga zászló alatt, így a Red Bull most amellett kardoskodik, hogy pilótáját egy hellyel elõrébb hozzák. Schumacher büntetése esetén Mark Webber ugyanis megkaphatná a harmadik helyért járó plusz pontokat.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
alonso
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Bréking nyúz: A valenciai sajtóközpontban arról beszélnek, hogy Raikkönen és Schumacher is büntetést fog kapni, éppen a felügyelõk hallgatják meg õket. Így Alonso mögött Webber lehet a második, Hülkenberg pedig a harmadik.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
wat
http://gaborszantai.co.uk/
Bejött a jóslatod.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Már ki akartam kapcsolni félúton , mondván unalmas vonatozás lesz mint a spanyol pályákon általában.
Hiba lett volna. <#nevetes1>#nevetes1><#taps>#taps>
I met God. She's black
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"