182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#136880 És az indycaros bepróbálkozásukat is ismered?
Sajnos a Ferrarira jellemzős a ripacs délolaszos sírás rívás könyörgés-fenyegetőzés és a drámai színjáték. -
#136879 A folytatás is érdekes, ahogy Alonsonak csinálták meg a helyet. :D -
IXEMGabeo #136878 ezért volt szar ez az időmérős rendszer...ezt rossz volt nézni...plusz, ha valaki hibázott oda volt a köre és lehetősége se volt javítani.
Mostani nem rossz, de ez katasztrófa volt. -
#136877 amúgy.. :)
-
#136876 hová akartok kilyukadni ? :) -
G_ArchAngel #136875 Mielott kenyelmetlen helyzetbe hoznad magadat, inkabb olvasd ezt el. -
IXEMGabeo #136874 Hogy is volt Stepney és Coughlan megegyeztek mindketten sárosak voltak meg is kapták a magukét. Azóta Couglan a Williams technikai igazgatója? -
#136873 Úúúbazzeg, neeee..! :DDDD ez mekkora baromság már, inkább hallgattál volna ! :DD
Igen, valóban ott is a Ferrari volt a genya, mert erőszakkal rátukmálta a kocsit a McLarenre ! :)) -
G_ArchAngel #136872 "Akkor is sírás volt, amikor a McLaren ellopta a terveket és másolta a kocsit?"
Stepney, Ferrari alkalmazott lopta el.
A McLaren csak leSamsungolta. -
#136871 A Ferrarit is jelentették fel csalás miatt.
Akkor sírt, aki feljelentette őket?
Akkor is sírás volt, amikor a McLaren ellopta a terveket és másolta a kocsit?
Milyen kifordult logika már negatív jelzőt aggatni valakire, amikor abban a pillanatban éppen ő a tisztességes?
Mire valók a szabályok, ha az a köcsög, aki nem szegi meg őket?
(nem tudom, kinek válasz, ismerjen magára:) ) -
#136870 A Forma1 nem egyenlő a Ferrari nélküli Forma1-el ...
De mindegy, nem rabolom senki idejét, aki szerint nem egy szinte ledönthetetlen ikon a Ferrari az most jött le a falvédőről, egyszerűen erről tényleg nincs mit miről beszélni :)
Mondjuk ismerem a közönséget, köcsögbunkó Ferrari már megint feldobt a csaláson mesterkedő RBR-t , Mekkora genyák, minek is vannak F1-ben ! :DDD -
IXEMGabeo #136869 Forma 1 nem egyenlő Ferrari 1-el... -
#136868 Pontosan tudom, hogy feldobták ,hogy saját sorozatot csinálnak ....azt is tudom min rágtak be akkoriban .
Ez is engem igazol: egy Ferrari fenyegetőzhet ezzel, a többit kiröhögnék :)))
De mindegy ezen nem vitázom a Ferrari akkor is ikon volt mikor a többi sehol nem volt és akkor is az lesz mikor a többi már sehol nem lesz :)))
ezért érnek többet a többinél, tetszik nem tetszik ! :DDDD -
G_ArchAngel #136867 Itt van, kicsit hosszu, de tanulsagos olvasmany -
G_ArchAngel #136866 Tegnapi cikk, szabalykonyvbol ideznek -
IXEMGabeo #136865 Elfelejtettem mondani, hogy már azzal is fenyegetőztek, hogy új szériát indítanak ezenkívül a három versenyző 1 csapatban elképzelést is kitalálták, minden eszközt bevetnek, hogy a javukra váljanak a szabályok ezt be kell látni...Szerencsére ilyeneknek még a dilettáns FIA sem dőlt be. Én is tudnám úgy alakítani a szabályokat, hogy mindig én nyerjek a ki nevet a végénben. 2x dobok minden körben na ki fog nyerni? -
#136864 Ezt komolyan bárki elihszi, hogy a Ferrari rázza a fejét, és megváltozik bármilyen szabály ?? LOL.
Pont úgy is állnak a Ferarrinál ,szemlátomást maguknak formálnak mindent ...
Hagyjuk ezt, hogy töb pénzt kap, azt elhiszem sőt egyet is értek vele, de hogy a szabályokat variálná...ugyan már ...
Ez még egy klasszikus baromság összeesküvés elméletnek is gyenge ...
Eleve ezek a cikkek ,amik így kezdődnek, hogy "kiszivárgott..." LOL.Nálunk meg UFOK szálltak le tegnap ... -
IXEMGabeo #136863 G_Archangel -
IXEMGabeo #136862 akkor kérd meg a druszámat linkelje be neked azt a cikket, amit Montezemolo csinált Schumival és Todtékkal a háttérben annak érdekében, hogy mindenáron kipaterolja és Raikkonent hozassa a helyére... -
#136861 Arra próbáltam rávilágítani, hogy a tűzpiros sportautóra szerintem inkább csak nézel ki a fejedből kérdőn, mint hogy tűzoltó... de igazából lényegtelen :) -
G_ArchAngel #136860 Videki vagyok. En Lamborghini traktorrol elobb hallottam, mint Ferrari sportautorol. -
#136859 20 éve nézek F1-et, tudom milyen a Ferrari .... -
G_ArchAngel #136858 The big news is on page 179 of the prospectus which covers the terms of the teams' contracts to race in F1. It states that "in respect of Ferrari only, Ferrari may terminate if the regulatory safeguards agreed between the FIA and Ferrari do not allow Ferrari to veto any change to the regulations already announced or introduced (subject to certain exceptions)."
It doesn't get much more blunt than that: if Ferrari doesn't like the regulations then it can change them and it is the only team in F1 that has this power. But there's more - the prospectus, and reports by financial analysts, also reveal that Ferrari gets more prize money than any other team. -
#136857 Reklám, nézettségi forgalomnak mi köze van a szabályokhoz ? :DDD
F1 simán több a Ferrarival, ez nem kérdés, emiatt kérnek-kapnak-jár nekik több pénz ami bejön a kasszába ....Nézők milliói hagynák az egészet a francba ha elmennének ....
-
#136856 Fiam ezt mondaná, mentségére szolgáljon, hogy 2,5 éves. Én a Ferrarit, szóval vélhetően a föld lakossága is fele-fele arányban így nyilatkozna, hiszen van egy reprezentatív mintánk... -
IXEMGabeo #136855 Ferrari nem sír?:D Montezemolo nem sír? Akkor nem ismered az olasz temperamentumot...Domenicali valóban lenyugodott, de alapvetően állandóan ők jelentették fel a Red Bullt vagy akármelyik csapatot, ha szabálytalannak vélték...Mclarennel karöltve... -
#136854 sportautó...? :) -
#136853 Kiszivárgott a szerződés a tőzsdei kibocsátás miatt, hogy de igen. És a korábbiakra reagálva, a Ferrari a legnagyobb név a sorozatban (ezt is vitatom), az úgy igaz hogy az F1 több a Ferrari miatt, vagy fordítva? Mert nem mindegy. -
#136852 Senki nem kap semmiféle szabály kedvezményt ez tuti.
Én azt szeretem bennük ,ahogy viselkednek, vannak fekete napjaik, kinek nincsenek, de alapjában náluk alapszabály az elegancia, nem ugatnak, nem sírnak, teszik a dolgukat , még amikor rosszul megy akkor is . -
G_ArchAngel #136851 tűzoltó...? -
#136850 Mit cáfolják? Bemondasz egy kamu számot arra az a cáfolat, hogy bemondok én is egyet. Szerintem max 200 ember van a földön aki Kimi drukker, az 1 Mrd nézőből elég kevés. Na, nesze neked cáfolat. Pont olyan megalapozott, mint az állításod, mert itt van a topikban kommentként, és van benne szám. -
G_ArchAngel #136849 Stepney-t kihagytam, a legnagyobb arc volt a csapatban.
Mindent neki koszonhet...
...a McLaren :D -
#136848 Nem hiszem, nem érdekli az autósport! :)
Pont ezért hoztam fel példának... Ember nem él a földön, akitől ha megkérdezik: tűzpiros sportautó, ne vágná rá ,hogy Ferrari ! :DDD -
IXEMGabeo #136847 Minden rekordot a Ferrari tart jelenleg. Egyetlen csapat, mely a Formula 1 megszületése óta talpon van (legalább is 1951 óta) akkor szerezték 1. győzelmüket Froilan Gonzalez lévén...
Ennek ellenére nem illetik meg őket semmilyen különleges bánásmód, a szabály rájuk is vonatkozik, ha igen akkor abban csúnya kenőpénzek lehetnek...
Szerettem is a Ferrarit azt az egységes csapatot, melyet Todt, Brawn, Costa, Byrne, Dyer ->Rubens, Schumi és Felipe nevével fémjelzett csapatot... -
G_ArchAngel #136846 Cafold meg ha nem igaz. Nekem az ismeroseim kozott pl 5% alatt volt mindig is a Schumaher rajongok szama. Mondjuk ez 200 F1 nezot jelent. A folyamatos csalasai utan csak es kizarolag vesztett a rajongoibol. Miutan visszatert, mashol nem is talalkoztam emberrel, akit erdekelt, mint itt 2-3 embert, akit meg erdekelt a mozgo akadaly vesszofutasa:)) -
IXEMGabeo #136845 anyósod tuti emlékszik még a régi Lotusra azt biztos tudná:) -
#136844 Milyen 47%? Honnan szeded az ilyen kamu adatokat? :D -
IXEMGabeo #136843 max 2005-ös évben előtte nem hinném...2006-ban viszont nagyon hasonló volt a tábora Kiminek és Schuminak utánuk jött Alonso nem sokkal. -
G_ArchAngel #136842 47% volt Kimi rekordja, ha jol emlekszem 2005-ben.
Schumachere lehet 48% volt, de ugye nem gondolod, hogy Alonsonak es a tobbieknek 5% volt?
MS leszallo agban volt akkor mar, minden a finnrol es a spanyolrol szolt. -
#136841 Nem foglalkozok ezekkel a pénzügyi dolgokkal, főleg mert nem értek hozzá ( mint ahogy itt senki más sem ...), és főleg mert egy dologban biztos vagyok, csapatok jönnek mennek, de a Ferrari az Ferrari marad mindig.
Csak egy példa: ha a 70 éves anyósomtól megkérdezem mi az a Red Bull Racing, vagy Lotus Renault vagy bárki, lövése nem lesz! De ha megkérdezem a Ferraritól ,abban biztos vagyok még ő is tudja !! Ezért fontos az F1-nek a Ferrari ezért ér többet bármelyiknél .
De gondolom nem kell Ferrari szurkolónak lenni, hogy ezt bárki belássa ....