FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adam46
Azt látom, hogy te a lófaszt nem lehet látni t-cam-ból rekonstruáltad az esetet és validáltad, hogy Hamiltonnak nem maradt helye. Rendben.
b-type
jaja, általában a saját szememnek hiszek, szóval rámerőltetni egész biztos nem lehet, és meggyőzni sem.
Vagy így látom vagy úgy, esetleg ha látok olyan felvételt amit még nem láttam akkor persze az ember felülvizsgálja a döntését.
De nagyjából sztem láttam mindent amit látni érdemes a témában.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

adam46
Látod, most is csak a saját véleményedet szajkózod, hogy nem maradt hely Hamiltonnak, miközben azóta van egy raklap animáció is az egészről, ahol bőven látszik, hogy a 1,5 autó helye is megvolt.

De még fixált kamerát is csináltak.
Szerinted ezek után hogy a pokolba tudná bárki is ráderöltetni a véleményét? 😄
Utoljára szerkesztette: adam46, 2021.08.04. 14:50:03
b-type
absz. nem így látom.
sry nem tudok átlinkelni így egy az egybe itt vannak azok a képek ami alapján azt mondom hogy Max semmi, de semmit nem tett azért hogy ez az ütközés ne történjen meg...és valszeg ezért is fogalmaztak úgy a bírák, hogy kettejük között nagyobbrészt Hamilton felelős, nagyobbrészt.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

barcalaci84
Több hely volt mint később Leclerc mellett... Csak akkor nem volt bamba Hamilton...sikerült is elfordulni...
Ennyi kellett volna az első probanal is...
b-type
Nem, nem osztom a véleményed, megnéztem Max hova fordult, ott nem lett volna két autónak hely, oké hogy akkor amikor ráfordult még volt, de látszik hova fordul, ez mindenképpen ütközés lett volna.

Az ölelgetéssel nekem annyi volt a gondom, hogy a legnagyobb riválisa ütközés miatt esett ki. Az így szerzett győzelemnek a szememben nincs nagy értéke, mert a többi csapat autója még csak egy lapon sem emlegethető a Mercivel. Máskor pollkorrekt meg mindenkinek a bajával foglalkozik, ebben a helyzetben meg átalakul óvodássá.
barcalaci84
Szerintem Alonso is pont ugyanazt csinálta mint Max szokta... Korokon át a 2-es kanyarban is és a Mansell - Ben is Hamiltonnak ugyanúgy el kellett vennie... Tudta h Alonso nem fogja és a szabályok szerint a végletekig megy...
MAX is ezt csinálta, meghagyta a helyet és Hamilton el is ferhetett volna vagy vissza is vehetett volna teljesen...
De Hamilton is ezt csinálja ha van lehetősége rá... Bő egy évtizede ugyanolyan keményen védekezik, tamad
...
b-type
Nem gondolnám, legalábbis a magam nevében. Le írtam azt is hogy Hamilton miben hibázott. De sztem nem is emlékszel rá, mert neked az kevés...neked az kellett volna hogy Hamilton kilökte Verstappen-t és ez micsoda aljasság.
De én ezt nem így látom, leírtam hogy Verstappen csatában nagyon nagy szerepet kap az hogy elveszi a helyet mástól, vagy akár ütközést is bevállal de nem enged...mert majd a másik enged. ..és Silverstone-ban nagyrészt ez történt a részéről.
Hamilton pedig ott próbált előzni ahol ehhez partner kell legyen a másik, holott tudja jól hogy Verstappen az nem Alonso, vagy bárki ésszel csatázó versenyző.
Elvette de már későn, és ezért ő nagyobb részt a hibás. De megnéztem Verstappen belsőjét is, és a srác tudta hogy ott van Hamilton mert látta az első szárnyát, és semmit nem számított, egy pillanatig sem tett az ütközés ellen, holott az mindkét versenyző kötelessége, ráfordult és utána még szűkítette az ívet.
Ezért az hogy elszállt az nem egyedül Hamilton felelőssége és ezért az hogy egy motor kuka, az sem. Legközelebb tessék ésszel menni, és akkor motor is marad meg pont is.
Bottas esetében sok mindent nem lehet mondani, ott Hamilton örülhet hogy őt nem csapta ki a vonat.
-
ja és köszi, igen engem inspirál és ja, hajrá 😊
Utoljára szerkesztette: b-type, 2021.08.04. 13:25:45

adam46
Mondjuk, amikor úgy ölelgeti a kupát, mintha most szabadult volna a Gyűrűk Urából, mint Gollam kistestvére, arra ma sem tudnék mást mondani, miközben a pilóta társa kórházban van 51G-s becsapódás után, amiről vaskosan ő tehet. Viszont ez továbbra is inkább odaszúrásnak látom, mintsem annak, hogy nem fogadom el a véleményed.

Hidd el, ha valami a itt a fórumon lehetetlen az az, hogy te és lac coo bármiben is vétkesnek találjátok Hamiltont, mert annyira foggal, körömmel véditek azt az embert és ha téged még inspirál is, akkor hajrá.
Magnum PI
Talán az lehet megoldás, ha a büntetés részeként a költségek egy részét vagy akár a teljes összegét a másik csapatra lehet terhelni. Vagy legalább annyit mondani hogy ha a másik fél hibájából keletkezett károd akkor az ne legyen a része az éves költségvetésednek.

(vagy majd fizetnek KGFB az FIA-nak és akkor akkor majd ők fedezik a kárt 😄 <#idiota>)
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2021.08.04. 12:47:08

b-type
Talán igen, talán nem...ha tippelnem kellene neked inkább a más nézőpont elfogadása, a másvélemény kezelése a fő gond, legalábbis ezt mondatja velem amit olvasok tőled:

"Számomra az az elképesztő, .... ezek után valakinek még szimpatikus ez az elképesztőn gusztustalan, nárcisztikus, pszichopata személy."
&
"Tessék a kedvencetek: Lewis még véletlenül sem pszichopata Hamilton.

Csókolom!"
------------------

Én meg bírom a palit, régebben csak a versenyzését, de jelenleg már nagyrészt mindent, a pálya mellett dolgait is...mondjuk ebben nagy segítségemre van az unevezett ellentábor riasztóan alacsony színvonalú megnyilvánulása...elsősorban ez gondolkodtatott el, mert azzal az oldallal egészen biztos semmilyen közösséget nem vállalok fel, és ez vitákat váltott ki bennem, ami további tájékozódást generált...holott nem érdekelt annyira a téma, manapság pedig már inspirálódtam is! 😊) hah bezony, fura de igaz. 😊)

Utoljára szerkesztette: b-type, 2021.08.04. 12:02:35

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

adam46
Persze, nekem annyira fontos, hogy te és lac coo véleménye megváltozzon. 😄
b-type
Igen, ezzel a résszel kell majd valamit kezdenie a szabályalkotóknak.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nem tudom innen mit tud majd kezdeni a RB. 2 futam alatt kukáztak 2 motort és már csak 1 új van a hátralévő (12?) futamra, a merci mindkét tabellán átvette a vezetést, szerintem innentől nem sok esélyük lesz, mert ha kifogynak a használható motorokból onnantól csak büntivel tehetnek be újat, nem is tudom, hogy az új költségplafonba ez, hogy fér majd be. A legszebb ebben az egészben az, hogy mindezt megúszta a merci 10 másodperccel és pár rajthelyes büntivel. Lényegtelen, hogy szándékos volt-e vagy sem, de ezzel olyan előnyhöz jutottak, amit a RB aligha tud behozni.
b-type
..és ahogy én írtam ez nem 'belefér' kategória hanem totál oké...vagy akár még inspiráló is.
A hozzáállásod jelenti a szóhasználat különbségét, pl. nekem eszem ágában sem lenne azt mondani hogy 'belefér' mivel én a legtöbb dolgával abszolut egyetértek, és számomra az ellentábor tünik umond 'vaskalaposnak', ez az én hozzáállásom ahogy látod.
Annyi a különbség hogy nekem nem fontos az hogy az ellentábor véleménye megváltozzon, nem hordószónokolok mellette.
Utoljára szerkesztette: b-type, 2021.08.04. 10:40:44

adam46
Mint írtam: "persze értem, hogy vannak emberek, akiknek ez belefér."
PLaci
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

sure
"Ha megfigyeled, tök mindegy most mit kérdeznek töle, a mondat elején még talán van valami változtatás, de aztán a kifejtés már átvált a sablon szövegbe."

Megfigyeltem, és meglátásom szerint mindegyik pilóta nagyjából sablon szöveget nyom.

Isten nem bottal, hanem VMware.

sure
Nos, ha szerinted annak, hogy milliók előtt mit és hogyan kommunikál valaki valamit, nincs köze a profizmushoz, akkor nincs több kérdésem (mondjuk eddig se volt <#idiota>).

Nekem sem tetszik, mikor sír, hogy döglöttek a gumik, aztán meg megfutja a leggyorsabb kört.
Az meg pont nem a legprofibb húzásai között volt, mikor ország-világ előtt vonta kérdőre a csapatot, meg nyilatkozta le azt, hogy neki nincs mit tanulnia. Ez az az eset, amire azt írtam, hogy rosszabbul járnak, ha nem a PR-os által jóváhagyott szöveget mondják. A zinternet népének viszont ilyenkor legalább van min csámcsognia, az is valami.

b-type
Egyszerűen nincs jelentősége, a rádióban alapvetően a versenyző kommunikál a csapattal, amennyiben az együtműködésük sikeres, úgy frankó, ha nem akkor úgy is változtatni fognak. A versenyzők brutál magas koncentrációban vezetnek, ezért hangzik el annyi káromkodás a többiekre, vagy a körülményekre olyan versenyzőktől is akik egyébként tök normális, kedves emberként kommunikálnak.
Ráadásul a csapatok használják is azt hogy a rádiót mindenki hallja, pl. Hamilton esetében pont ugyan olyan panaszkodva mondja hogy vége van a gumiknak akkor amikor még 16 kört fut rajta, és akkor is amikor a következő körben kijön kerkcserére...végső soron az a lényeg hogy sikeresen tudjanak kommunikálni.
Egy 60-70körös verseny után, szétrázva, kiürülő adrenalinnal, némileg dehidratálva nem fog szóvirágokat, izgalmas fordulatokat kreálni, ha a kérdező jól kérdez, akkor lehet valami egyébként meg bla-bla-blabla.

Utoljára szerkesztette: b-type, 2021.08.03. 18:01:13

sure
A félreértések elkerülése végett - nem vagyok Hamilton rajongó, sőt, vannak dolgai, amik nem tetszenek vagy nem értek velük teljesen egyet (úgy a pályán, mind a pályán kívül). Tudom, ezt nehéz megérteni, hogy valaki anélkül is szeretheti és követheti a Forma-1-et, hogy nincsen egy kimondott kedvence vagy nem "rajongója" egyik pilótának vagy csapatnak sem, és emellett nem hülyéz meg libsiz/fideszesez le mindenki mást. Majd igyekszem fejlődni.

b-type
Nem 'belefér', ..el kell fogadni hogy nem a te értékrended az egy értékrend mind felett.
Ezért aztán másnak nem 'befér' hanem totálisan másként látja mint te.

repvez
nekem a profizmus pont azt jelentené, hogy 100x is tud mást mondani,nem ugyan azt a betanult szoveget állandoan.

Ha megfigyeled, tök mindegy most mit kérdeznek töle, a mondat elején még talán van valami változtatás, de aztán a kifejtés már átvált a sablon szövegbe.

Ez nem profizmus nálam, mert ha én is betanulnék egy kinai szöveget és mindig azt mondanám, azt hihetnék, hogy perfectül beszélek kinaiul.
Magnum PI
"ha VER ugyanolyan profi lenne, mint HAM, akkor nem fakadt volna ki nyilvánosan káromkodva"

Szerintem ennek semmi köze nincs a profizmushoz. Ők profi autó versenyzők nem pedig profi szóvivők. Hamiltonnak meg talán pár másik pilótának jobbak ezen képességei és vigyorgó vagy éppen póker arccal tudják mondani a betanult szöveget 100x, mások meg nem.

Nekem pl az nem profi, hogy Hamilton végig nyafogja a futamot, meg kérdőre vonja a csapatot, ha nem jól mennek a dolgok a futam alatt. De persze ő utána is szépen ki tud állni, hogy elmondja milyen nagyszerű munkát végzett csapat meg a gyár.

adam46
Mondjuk Max-ot megtudom érteni, gondolom már lenyilatkozta, hogy mi a véleménye az ütközésről, tovább lépne, de nem hagyják. Nem tudom, nekem az is lényeg, hogy akinek szurkolok, azzal valamilyen szinten azonosulni tudjak személyileg. Tehát, ha a pályán tehetséges, de azon kívül egy orbitális farok, akkor az tőlem nagyon távol áll, persze értem, hogy vannak emberek, akiknek ez belefér.
sure
Lec, Norris, Max, Ricsi, Russell is profik (sőt, Mazepin meg Schumacher junior is), a koruk és az F1 tapasztalatuk (egyelőre) hiánya miatt a nyilatkozásban, a fellépésben, a versenyzésben MÉG nem annyira azok, mint HAM a tizen-X éves F1 rutinjával.
Pl. ha VER ugyanolyan profi lenne, mint HAM, akkor nem fakadt volna ki nyilvánosan káromkodva az ötszázhatvannegyedszer is a "mi lesz, ha Lewis és te megint fej fej mellett lesztek a pályán" kérdésre, hogy aztán mégis megválaszolja ötszázhatvanödödszörre is.

A "Kevés más versenyző van, aki ennyire az" eleve nem zárta ki Alonsót, hogy legalább akkora vérprofi, mint HAM. Ettől függetlenül elhiszem neked, mint a topik házigazdájának, hogy Alonsót nagyobb versenyzőnek tartod, mint Hamiltont <#kocsog><#lama>
Én is nagyobb versenyzőnek tartom Sennát vagy Laudát, hiába volt kevesebb VB címük.

Én a narcisztikusságra reflektáltam - lehet, hogy a személyiságe az, de ki nem szarja le? Nem a haverom, a főnököm, az élettársam, hogy ez számítson bármit is.
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.08.03. 14:13:16

b-type
Nahát 😊 Ez kifejezetten érdekes epizód, sztem köztetek félreértés van de nem akarok nagyon belezavarni 😊)

adam46
Rögtön van pár vérprofi, mint ő, pl Lec, Norris, Max, Ricsi, Russell, csak alattuk nincs seggrakéta. Plusz Alonso és elhiszed, hogy Alonso nagyobb versenyző, mint Hamilton? Én igen, vb számok ide, vagy oda.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2021.08.03. 12:22:51
AnuluWork
Hogy nem érdekel a hülyeséged ... Istenem b+ ...

Igazságtalanság? Silverstoneban kapott 10 secet, miközben kilökte a legfőbb riválisát, majd megnyerte a versenyt. Akkora mákot kapott a sorstól 2007 kavicságy a boxutcában óta, hogy az tényleg igazságtalanság! 😄

Egy éve még lequrta az unokaöccsét, hogy minek öltözik lánynak fiú létére ...

Na, hagyom is a sok igazságtalanságot ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.08.03. 12:08:35

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

b-type
😊)
Az hogy te mit gondolsz Hamilton-ról az még nem alapigazság ugye, te ezt gondolod, más meg mást gondol.
Azt mondod hogy persze lehet hogy valóban rosszul volt, de valójában az egész hozzászólásod már amögé áll fel hogy csak megjátsza hogy tereljen.. valamiről.

Az hogy a futamok után nyilatkozik...hát bakk 99. alkalommal győz, és összesen 173. alkalommal áll a dobogón és kérdezik. Nyilván vannak már sablonosnak tűnő nyilatkozatai..
Utoljára szerkesztette: b-type, 2021.08.03. 07:37:19

b-type
Nagyon nem kell mesélni, ő azt mondja hogy spanolja, és általában jól is megy ilyenkor. Most is jól ment.
pl.:
"Az olasz autóversenyzés élő legendája, Alex Zanardi elhatárolódott honfitársaitól, miután hangosan fújoltak Lewis Hamilton győzelme után. A brit pilóta megérti a viselkedést, de ő nem tenne ilyet.

Hangosan tüntettek Lewis Hamilton ellen az olasz szurkolók, miután a brit pilóta a 3. helyezett lett a monzai időmérőn, majd vasárnap megnyerte a futamot. A Mercedes versenyzője az 1. körben összeakadt a helyiek egyik kedvencével, Sebastian Vettellel, majd megelőzte a német versenyző csapattársát, Kimi Räikkönent.
Räikkönen a verseny után nem szimpatizált a fújoló rajongókkal.

„Szerintem mindenkinek joga van, hogy azt csináljon, amit jónak lát, de nem hiszem, hogy ez nagyon szép lenne. Nem gondolom, hogy ennek meg kellene történnie, de ez nyilván nem az én döntésem. Előfordul, ilyen az élet, de nem szép dolog”

Hamilton reakció:
"Nem botránkoztat meg, ebben nincs semmi sértő. Nem is gondolok erre túl sokat, csak mosolygok tovább. Tudom, hogy vannak olyan emberek is, akik beutazzák a világot, hogy szurkoljanak nekem.”

sure
A Ferrarinál meg megint a versenyzőjük csinálta a stratégiát is, az meg beférne a "Híres utolsó mondatok" gyűjteménybe, mikor Sainz mondja a csapatnak, hogy hé srácok, Hamilton ki fog állni másodszor is, jött a válasz, nyugi Carlos, nem fog minket utolérni. <#zavart2>

maffioso
Egy, a mezőnynél 3 másodperccel gyorsabb autóval? Hagyjuk már.

\"If in doubt, flat out!\"

sure
"megtanulta, hogy terelnie kell valamivel."
Tetszik vagy nem, ez része az ilyen szintű versenysportnak,

"ne mond, hogy semmiről nem tudott, hogy mi történt, mert volt egy piros zászló beszéltek rola láthatta a visszajátszást."
Mit kellett volna mondania erről, amire azt mondanád, hogy őszinte? Hogy nagyon sajnálja? Biztos elhinnéd neki...azt meg már tényleg hadd ne mondja, hogy rohadtul örült neki, hogy a csapattársa mindkét RB-t kigolyózta. Plusz infót magával az esettel kapcsolatban meg tényleg nem tudhatott, hiszen mögötte történt...<#nemtudom>
Ha mond valamit, az a baj, ha nem mond semmit, az a baj.
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.08.02. 22:42:13

repvez
ezt az egész F1re értem, de hamilton ezt is egy fokkal magasabb szinten nyomja.
Nem kell ahhoz neki elmagyartázni, hogy ha valami történik a csapattal akkor ez alatt a 1x év alatt megtanulta, hogy terelnie kell valamivel.

Azt meg ne mond, hogy semmiről nem tudott, hogy mi történt,mert volt egy piros zászló beszéltek rola láthatta a visszajátszást.

Az I mean féle dolgok meg igen nyelvi sajátosság az angol nyelv szegénysége és egyszerüsége, vannak angol kollégáim és azok is nyomják, meg a you know és hasonlokat elmond 3 mondatot ami szinte csak ilyen kötöszavakkal van teli és alig ad hozzá valamit a témához.
sure
Apropó, Rosberg, és ha már nyelvtannáciskodunk (hoppá, királyi többes és saját HSZ-ra reagálok - ez most akkor nárcisztikus? <#finom>)
A hétvégén ő volt Brundle helyett Croftyval a kommentátor a kvali meg a verseny alatt is. Szombaton még a "did a mistake" fordulatot használta, vasárnapra gondolom szóltak neki, hogy versenyzőként ez még okés volt, de egy Sky közvetítésben a mistake az make-kel használandó
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.08.02. 22:26:27

sure
"ÉS a nyilatkozatai, ugyan azok a sablonos semmirevalók, minden alkalommal, szinte semmi az adott futamrol, csak, hogy köszöni a csapatnak a gyárnak és a szurkoloknak a támogatást és mindig az adott helyszin a legjobb."

Ez így kb. mind a 20 pilótára igaz. Ami engem különösen irritál, az az "I mean" folyamatos használata, sokszor mondat kezdetén. Ezt a nem angol anyanyelvűek szerintem az anyanyelvűektől tanulták el, vagy ezt tanítják az F1 nyelvsuliban, nem tudom.

"És hiába nem a silverstoni utközésről akart terelni hanem a csapatot ért bottas féle dolgokrol is akarhatott terelni."

Mik azok a "csapatot ért bottas féle dolgok" - az ütközés, ami mögötte történt, így a töredékét tudhatta róla személyes élményből, mint te a képernyő előtt az ötödik ismétlés meg kameranézet után, vagy Bottas jövő évi lehetőségeiről?

"a valaki nem elvakultan nézi a dolgokat akkor feltunik neki, hogy mennyire megjátszott dolgokat csinálnak"
Garantáltan nem nézem elvakultan (nem kedvencem Hamilton, és elnézést kérek érte, hogy nem is gyűlölöm)
Hát igen, régi szép idők, mikor Vettel meg Rosberg együtt ültek a post-race sajtókonfokon, Vettel basztatta Rosberget, ő meg mosolyogva próbált rá jópofizni, miközben az látszott, hogy legszívesebben egy kanál vízben megfojtaná 😄

"a sajtos kitalálja nekik, hogyan komunikálja le az adott esetet"
Melyiknek nem? (és amikor tényleg nem, általában rosszabbul járnak...). Eddig egy kő alatt éltél, vagy mi ezekben a dolgokban az újdonság, vagy Mercedes/Hamilton-specifikus?
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.08.02. 22:19:41

lac coo
Aha... A REd Bull a gyilkossági kísérlet faszságával roppant őszinte és korrekt !!!

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

sure
Mit számít, ha nárcisztikus? Mit számít az extravagáns öltözködése meg hóbortjai? Amint a versenyoverallt, vagy a "céges pólót" felölti és nem Lewis Hamilton mint magánember, hanem mint Lewis Hamilton Forma-1-es pilóta szerepben van, vérprofi. Kevés más versenyző van, aki ennyire az.

repvez
még szerencse, hogy megértettétek, mit akartam belöle kihozni.
Nem azt mondtam, hogy nem lehetett rosszul miért ne lehetett volna.
Azt mondtam, hogy egy csepp öszinteség nincs már sem hamilton sem a csapat nyilatkozataiban, hogy hinni lehessen nekik.

És hiába nem a silverstoni utközésről akart terelni hanem a csapatot ért bottas féle dolgokrol is akarhatott terelni.

ÉS a nyilatkozatai, ugyan azok a sablonos semmirevalók, minden alkalommal, szinte semmi az adott futamrol, csak, hogy köszöni a csapatnak a gyárnak és a szurkoloknak a támogatást és mindig az adott helyszin a legjobb.

Ezért mondam, hogy akár kamuzhatott is a rosszullétről, ha épp ugy jobb a PR szempontbol, javitani a renomén.

ÉS igen a fujjolás meg simán sarcazmus is lehetett , hogy tetszik neki, a másik kettő akinek meg nem tetszett az meg tudjuk miért nyilatkozta és miért pont itt. igy nem mondták ki , de arra asszociálva mondták, hogy nem testzsik nekik a fujjolás.

És ez nem összeesküvés elmélet csak ha valaki nem elvakultan nézi a dolgokat akkor feltunik neki, hogy mennyire megjátszott dolgokat csinálnak. sehol egy emberi megnyilvánulás , elöbb elvobnulnak , hogy a sajtos kitalálja nekik, hogyan komunikálja le az adott esetet, hogy még véletlenul sem a saját érzéseit gondolatait ossza meg amit az esetről gondol.

Haminek már zsigerből, meg az ön és a csapatfényezés.
sure
Lehetséges,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de szigorúan csak csokisat
ezért kap negyven vagy hány millát, hogy nyilvánosság előtt az ilyeneket is mosolyogva nyelje be.
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.08.02. 21:49:04

adam46
Egy nárcisztikus embernek erőt ad a phujolás. Meséljetek még kérlek.
sure
Én nagyot röhögtem, mikor a kvali után lenyilatkozta, hogy neki a fújjolás csak plusz erőt ad 😊
És az is tetszett, hogy Bottas viszont beszólt nekik. Lehet mondani, hogy Hamilton pincsikutyája, nagyon nyal mert kell neki az az ülés jövőre és a többi - szerintem nem ezért tette, ő is tudja, hogy nem ezen fog múlni. Nem a szívem csücske Bottas, de ez szimpatikus húzás volt tőle.

adam46
Jaja, élvezi a pfujolást. 😄 Aztán leveszi a tökéletesvagyok álarcot a négy fal között és benyom egy vödör fagyit sírva.
sure
Még szerencse, hogy ez csak a te bajod 😛

Mindig minden mögé feltétlenül kell egy összeesküvés-elmélet? Tényleg ennyire elképzelhetetlen, hogy ennyit kivett belőle most ez a verseny? A sajtó már túllépett a silverstone-i ütközésen, a téma terelést Bottas gurítása most biztosította, és rosszullét színlelés nélkül is mindenki tisztában van vele, hogy csak saját magának (esetleg részben a csapatának) köszönheti, hogy sima liba rajt-cél győzelmi sétakocsikázás helyett vért kellett pisálnia egy dobogóért.

b-type
Túldimenzionálod. Egyfelől élvezi a pfújjolást, cserébe integet nekik és elmondja hogy milyen jó látni a szurkolókat 😊))
A szurkolók iylenek, kiröhögik Hakkinen-t amikor kiesik, vagy éppen pfújjolják Hamilton-t, ez is hozzá tartozik, senki ne mondta hogy szeressék amit csinál. Verstappen pályafutása fele olyan hosszú, de ha a kilökésre pfújjolás lenne akkor Monacóban, Silverstone-ban, Melbourne-ben, vagy Hockenheim Ring-n..és egy képzeletbéli finn pályán is mehetett volna.

A rosszulléttel meg nem viccelünk, ha nem tudsz semmit akkor ildomosabb csendben maradni..

lac coo
Utolsó helyeről dobogóra érni egy ilyan gogart pályán ,az igen is emberfelletti dolog !!!

amúgy soha nem kumminkálták a mostani fújjolásokat rasszizmusnak 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.08.02. 20:44:52

repvez
az a baj, hogy Hainak már nem hiszem el azt sem amit kérdez.
Ez a rosszullét is ha volt ha nem, csak egy elterelés volt, hogy ne csak a kilökésrol és a hátáránya ledolgozásárol kérdezzék.

egy ilyen rosszullétet bárki bármikor bemond, ha valamit el akar érni vele, most az volt a cél, hogy a sajtonak legyen más gumicsontja is amin rágodik és megint legyen mit mondani, hogy milyen nagy dolog volt neki a dobogót megszerezni.

A fujolást, meg sajnos, mostanában nem ugy értik amiért kapják,, mert senki nem kérdezi meg a szurkolókat miért fujjoltak, ök meg ugy komunikálják, hogy rasszizmus miatt, pedig egyszerüen csak unszimpátiárol van szó, amit müvelnek mostanában.
és a kettő között orisi kulonbség van.

és kát nekik belevinni a politikát akár Vettelnek is meg másnak is, mindenben lesz ellendrukkel , ezt el kellene viselniük ha egyszer erre vállalkoztak.
lac coo
Énm örökre eltiltanám ,még a rokonságot is, sőt az egész cspatoto ! 😄DDDD

Szerinted ki a f..szt érdekel a mercinél, hogy fújjol pár holland alkoholista ??!! 😄DDDD