182114
  • IXEMGabeo
    ez hatalmas volt szarrá nevettem magam:D
  • Ulvar
    valahogy Perez nem tudja azt nyújtani mint a Saubernél. Szerintem nagy a nyomás rajta, meg szar az autó, vagyis nem olyan jó, mint amit várt.
  • Chris Lowe
    Azért raikonnen megint alkotott. Nézzétek meg a finn szemszögéből a perez esetet... A keze mint a villám ide oda, csak neki köszönhető, hogy nem lett keréktörés és a többi.
  • paj01
    nem azért raktam...:D De nekem rögtön beugrott:D
  • Darthmushroom
    de imádtam kinézetre a Kimi Mclarean-jét rohadt szép volt... de h az egyik legfossabb kocsijuk volt az elmúlt évtizedbe az szinte biztos
  • nearo
    hallod... rémlik, hogy valamikor régebben láttam már ezt, de esküszöm nem innen jött most az ötlet :DDDD
  • paj01

ugye h ugye?:D
  • HTS s3rg1nh00
    eltört a hátsó stabilizátor Rosbergnél.
    már a felvezető körnél is érezte hogy borzasztóan alulkormányzott az autó,de aztán nem tudtak vele mit kezdeni.
  • nearo
    Az egyik autóval nyerni kell, és akkor sokat fogják mutogatni, a másikkal meg le kell parkolni a pálya szélére, és akkor azt is csomót mutogatják majd, mert a másik kocsi közben behúzza a győzelmet.
  • nearo
    az egy helyben álló autó a legjobb reklám felület... mégis hogyan olvasod le egy 300-al száguldó autóról az összes kis piszlicsáré feliratot? :)
  • IXEMGabeo
    Vicc, hogy nem tudni Rosberg miért esett ki. :D Webberrel meg ennyi szerencsétlenség 1 hétvége alatt :D (mondjuk Verne ütközés az ő sara volt), na, de akkor is:D vicckategória és pont a maláj futam után.

Most felhozhatja bárki példának, hogy akkor a Mclarennek nem volt érdeke tavaly, hogy mindkét versenyzőjüket box utcai bakik sorozata érje. Nem tudom ott is miféle üzletpolitikai érdekek vannak, mindenesetre évről évre rosszabb az a csapat...
  • IXEMGabeo
    tökmind1, ha 1 autó is hozza az elvárt "szintet" akkor is jó a szponzoroknak...

konstruktőri pénzeken is sok múlik. Nem azt mondom, hogy 19-ből 19 futamon szabotálják a második számú versenyzőt, hanem éppen annyi futamon, ami elég ahhoz, hogy a pontversenyben ne veszélyeztesse a társát és adott esetben később rávehető legyen a hátvéd szerepre. Ki van ez találva kérem igaz bujtatottan a legtöbb csapatnál.
  • bakkerman
    azért az durva,és hihetetlen lenne hogyha tényleg mechanikailag szabotálnák őket...kellenek a pontok a konstruktőri VB-hez,ahol 1-1 pozició nem kevés pénzzel jár,na meg a szponzoroknak se az az érdekük,hogy úgy mutassák pl.: Rosberg autóját,hogy a pálya szélén áll. Csapaton belül ilyen-olyan pici dolgokkal előnybe lehet rakni az egyik pilótát,de akkoris a második számú pilótának is az a dolga,hogy a lehető legtöbb pontot gyűjtse a csapatnak. Ezt tudja Horner meg Brawn is,szóval hülyeség,hogy szabotálják őket. Az már más kérdés,hogy Vettel meg Hamilton autójára jobban odafigyelnek,meg jobb cuccokat kapnak meg esetleg...
  • Carlos
  • IXEMGabeo
    konspiráció:

Maláj futam után kik estek ki a versenyből? Kiknek volt egész hétvégén az autóval gondjuk?

Webber és Rosberg. Innentől kezdve mindenki azt képzel bele a dolgokba, amit akar. Véletlenek nincsenek mindig is ezt mondtam.
  • G_ArchAngel #137226
    Én sem értem. Az internet és a használói ilyenek. Mindig az terjed el, ami szarság és nem vicces.
  • bakkerman
    és Ross Brawn mondta Niconak,hogy egyenlőek lesznek a feltételek :ASF:SASDGGSDHSDFDHF elhitte Nico :DDDDD
  • IXEMGabeo
    ezek a Grumpys szarságok nem viccesek nem értem miért kajálják őket
  • G_ArchAngel #137223
  • Kit--Kat
    Régen sem volt nagy előző mester.
  • McCartman

Heh. Mondjuk annyira nem szar már a Mclaren, Perez még annál inkább. :D
  • IXEMGabeo
    ja Peter Sauber úrral a taktikai tudás kiveszett a csapatból egyelőre. Múltkor sem értettem Hülk, hogy esett vissza Button mögül..
  • IXEMGabeo
    Merci idén 2. erő ahogy látom csak még a gumikat nem ők kezelik a legjobban. Vissza fognak ők esni és a Mclaren szépen átugorja őket nem kell félni. Egyébként pedig Rosberg és Hami között még mindig nincs akkora különbség továbbra is tartom. 3. szabadedzésen alig alig tesztelt a német ráadásul ki is esett később úgyhogy nem indul jól a szezon számára. Lotus hasonlóan stabil, mint a Ferrari. Grosjean idén nem találja magát lentebb írtam mik lehetnek az okai, Massának pedig szépen elcseszték a taktikát. Merci nagyon jól megoldotta h egymás után hozták ki a versenyzőit Massát meg még kint tartatták 1 körig...Ez már nem újdonság amúgy sem.
  • IXEMGabeo
    Szerintem csak szimplán az autó fejlesztései nem fekszenek neki. Kimi pontos tájékotatásait követik és Grosjean stílusa nagyban eltér Kimiétől. Tavaly voltak igazán egyenlő feltételek, de a francia úgy tűnik elszúrta az esélyét és akkor még gyorsabb is volt jópárszor.
  • nearo
    Történt valami izgalmas a verseny második felében, vagy felesleges este megnéznem az ismétlést? Nagyjából ott aludtam be, hogy Raikkonen megelőzte Hamiltont a boxban, aztán Szujó felébresztett a végén :)
  • paj01
    igen:) általában a legjobb technika szokott nyerni:P Mercitől Lotustol igen is szép eredmény ez. Nézd meg a csapattársakat hol vannak. Ferrari meg RB most erős, papíron nekik kéne dobogozni, csak hát elbaszták. Buttonnak tényleg jár a plusz pont, hogy megverte massát.
  • G_ArchAngel #137215
    Nem tudom ki nezte a Sky kozvetiteset, de Grosjean-t elegsokszor ertetlenkedve szemleltek a kommentatorok.
    Sokat panaszkodik, lassu, nem bevallalos. Ennyire vigyazna? Kiegett a tavalyi tuz a gallbol :/
  • Norbi1990
    Sauberék jól elcseszték.
    Nem az utolsó etapra rakták fel a lágy gumit, amikor több kört kibírt volna a kevesebb üzemanyaggal, hanem az utolsó előttibe cserélték be.

Ja meg Hülk megtanulhatná, hogy verseny van a boxutcába is :D
  • IXEMGabeo
    Nekem nem tetszett a 3 dobogós mondjuk jól mentek, de jelenleg ez a 3 legjobb technika van plusz a Red Bull, de ők idén úgy néz ki a gumikkal szenvednek.:) a futam nem volt rossz annyira. Taktikázás a gumikkal se vészes, de azért a tankolásos számolgatások jobban bejöttek anno.

Rosberg ugyanazt fogja idén átélni, mint Schumi ráadásul érthetetlen miért volt ekkora különbség közte és Hami közt. Remélem javítani fog legközelebb.

Button nagyon okos versenyző ezt ma is bizonyította. Sokáig azt gondoltam h dobogóra fog kerülni csak aztán valamiért a 2. etapja lassabb volt a többiekénél. Valószínűleg elég nagy sebesség különbség van közte és úgy tűnik a Mclaren előtt 4 csapat áll jelenleg. Pereznek még fejlődnie kell, Ricciardo nagyot ment és Hülk is.
  • a.carkey
    Hatalmas, ahogy próbálják kihúzni, és jön a mezőny, D+K pedig meg se mukkan, nemhogy ordít, mint a Palik anno. :)
  • a.carkey
    Ezt minimum kivégzik. ;)
  • Tardis
    Nagyon jó köszönjük, én már láttam korábban. A pálya mákettje is :D nagyon komoly. Régen ügye a kocsik mentek körbe most meg már leanimálják őket :)
  • a.carkey
    Lapaj ;) és az első magyar nagydíj ...
  • paj01
    Igen logikátlan de hát az is ami webberrel történik. Mellesleg a Kers letiltása nem olyan nagy hátrány, RB vel attól még jó kis pontokat lehet szerezni. Mellesleg 3 éve csapat és egyéni vb a RB, a befektetőket ez érdekli. Így lehet többet cikkeznek webberről mintha behoznáa 8. helyen a vasat:D Nem kell webbert mutogatni arra ott van vettel.
    Persze mindez spekuláció!! Csak azért zavaró már ez.
  • paj01
    DRS disabled
  • passatgt
  • McCartman
    Ezt olvastam én is, de nem láttam még sehol megerősítve.
  • Master91
    Webber -3 hely Bahreinben
  • McCartman
    Gutierrez kapott egy 5 helyes rajtbüntetést Bahreinben.
  • bakkerman
    3 futam után az a helyzet megtippelhetetlen a VB cím...egyik futamon ez az autó "gumizik" jól,másikon az,komoly év lesz ez is!