182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#137201 ott ment el neki a futam, hogy az 1 körrel későbbi kijövetel miatt nagyon sokan beelőzték, akkor már nem volt gumija, onnan meg már nem tudod visszajönni -
#137200 -
Tardis #137199 Én is úgy gondolom hogy nagy trauma és stressz lehetett. Főleg hogy minden Magyar nagydíj előtt emlékeztetik szerencsétlent :D. Biztos vagyok benne hogy ahol régebben teli gázzal kiengedte a kocsit a szélére, ott most visszalassít. Az élmezőny nagy része agresszív játékos, keményen előznek, a széleken autóznak. Ez az előnye Massa-nak nincs vagy nem volt meg a baleset után. "Lassan jársz tovább élsz" csak éppen sosem leszel első -
#137198 Persze, biztos meg teheti a redbull hogy mindig eldobja a 2. autót, nyilván a szponzoroknak és a befektetőknek is tetszik az ötlet, hogy a futam 50%-tól ne mutassa a tv- a 2. autót....
Hülyeség! -
McCartman #137197 Eddig Schumacher volt a mostohagyerek a mercinél, most Rosberg lett az. -
G_ArchAngel #137196 Megkapta Schumacher csapatat :( -
#137195 Akkor ez elmondható lenne szerencsétlen Rosbergről is..
eddig 2 futam kuka a Merci miatt. Az előző futamon meg mi is volt ugye.. :) Sajnálom szegényt, pedig Hamilton drukker vagyok. -
paj01 #137194 Massa a ferrarival együtt fejlődik szépen. Ma szarul jött ki neki, hogy pont alonso mögött volt és a szarabb boxtaktikát kapta. De hát ez már csak így szokott lenni. -
paj01 #137193 Azért most már komolyan megfordul az ember fejében a szabotázs gondolata Webber kapcsán. Főleg a sok kers hiba érdekes ami vettelnél soha nincs. -
#137192 Neked nem okozna lelki stresszt az, hogy mondjuk egy alvó kamionos belédszáll szemből a sávodban, és egy hajszállal élnéd csak túl, meg több hónapos kórházi kezelésre szorulnál? Nem fosnál be utána valahányszor egy kamion jönne szembe, és nem azt lesnéd hogy vajon mikor sodródik át megint a sávodba? -
McCartman #137191 'No fuel, no wheel, no points for Webber in China'
jól nyomja a red bull. :D -
#137190 Szerintem nem volt az akkor a lelki stressz neki. Nem hibázott, véletlen baleset volt. Fizikailag meg rég rendben van. Szerintem csak jobb a Ferrári és jobban fekszik neki is. -
#137189 Kimi jól szokott rajtolni, Ausztráliában sem véletlenül fordult 5.-nek. Most is a csapat kúrt el valamit a kuplungbeállításánál, amiért bocsánatot is kért Slade a mérnöke. -
paj01 #137188 És ha azt mondja nem, akkor jöhet a büntetés. "Rossz kislány voltál"?:D:D -
Tardis #137187 Ti is úgy vettétek észre hogy Massa Magyar balesete óta végre kezdi kicsit összeszedni magát? -
Permissive #137186 nem tom, nekem akkor is gyereknek tűnik, pláne az "erős" fizikuma is amellett szól, hogy ha nem tudnám ki az és hány éves, simán megkérdezném hogy a leckéd kész van-e kislányom!:)))))) -
paj01 #137185 Ezek az eltérő takikát meg a kis gyíkok godoskodnak az izgalmakról:) Multkor Hülkenberg keménykedett (ma sztem ezért vett vissza a boxnál) most meg Perez lámáskodott. -
#137184 Loál
"Apparently Kimi nose what he's doing!" :D -
paj01 #137183 http://fabwags.com/fernando-alonsos-girlfriend-is-xenia-tchoumitcheva/
Csumics Éva?:D
Én nem zavarnám el:D:P -
#137182 OFF:
Wááá. Egy csúnyafogú puncin vitatkoztok, mikor pont most megy az M1en egy természetfilm, Budapesti vadon címmel, Badár Sándor narrátorkodásával. Zseniális. -
paj01 #137181 Vki szereti az ilyen törékeny kiscsajokat:) Nem arra kell, hogy a kertet ássa:D:D -
Permissive #137180 wazze, ez neked egy 2 literes kólát nem bír haza vinni a tescoból:)))
-
McCartman #137179 Többi képen is nyeretlen tizenéves kinézete van.
Hát akinek ez jön be annak hajrá. :D -
Permissive #137178 de szerinted az a kis csaj egészségesen néz ki? mert ha igen akkor te is pedo vagy:)
monica bellucci, na az nőies még 40 felett is jócskán irigyelik az alakját. -
paj01 #137177 Nincs azzal baj:P Forlandonak jo az izlése:D Meg lehet hogy régi ez a kép. -
G_ArchAngel #137176 amig a vekony embereknek kevesebb egeszsegi problemajuk van, mint akiken feleslegesen sok zsir van, addig el kellene gondolkodni azon, hogy minek zabalunk sokat...
az idos emberek kozott kik elnek tovabb es kik szorulnak elobb orvosi kezelesre: a vekonyak vagy akiken akarmennyi felesleg is van?
(mond ugy, hogy en tulsulyos vagyok es 40 fele kozeledve erzem, hogy ez hamarosan gondot fog okozni) -
McCartman #137175 Egyre gondoltunk. :D -
McCartman #137174 Alultáplált tinédzser forma a csaj, valóban. -
Permissive #137173 akkor legalább adjon enni szegény kis csajnak, mert elég girhes a csórikám:) -
paj01 #137172 DRS-el vmi gáz volt, sztem mindenki használta aki arra járt. A rendszernek lekellett volna tiltani elvileg. Egyébként nem is volt indokolt a tiltása mivel Webo már a visszafordítón tul volt. -
#137171 szerintem 1 körrel előbb ha behozzák, simán megvan a P3 -
G_ArchAngel #137170 26 eves lesz a csaj augusztusban, tehat: nem -
paj01 #137169 csak türelmetlen:D -
G_ArchAngel #137168 Kivancsi leszek a buntetesekre. Kimi es Vettel is a vizsgaltak kozott van. -
Permissive #137167 kérdés: alosno pedofil?:) -
paj01 #137166 nah meg ha totál elfogy mégis. akkor ugyanugy 4.:) Szal ezt elkurtak. -
#137165 Tényleg gyönyörű. -
paj01 #137164 ááá 6 kört megtankolt autokkal is kibirtak.... -
McCartman #137163 Red Bullnál már-már Mercedes szintű balfaszkodás folyik mostanában. -
#137162 Alonso-nak jó kis nője van :D