182114
  • Kit--Kat
    Hány ember választaná most önkéntesen nyugatról akár magyar kötődésű akár nem, hogy ide jön, vagy magyar színekben versenyez? :)

Nem sokan, mellesleg mindennek két oldala van, Habsburgok közül is voltak akik sokat tettek az országért, csak manapság nem divat erre emlékezni.
  • Ulvar
    Mi van? Ezt most komolyan írtad?
  • Carlos
    de nem válaszolt...
  • zzeN
  • Kit--Kat
    "Igen, többek közt vérbe folytottak egy szabadságharcot."

Itt tartunk még? Ajjajj...

Szerintem ezt vegyük inkább megtiszteltetésnek...
  • desigo
  • Ulvar
    Ettől függetlenül hányingerem van ettől a futamtól. Mondhatni véres futam volt a tavalyi...és féltem az ideit is. Rossz az ilyet nézni.
  • IXEMGabeo
    megint a média túloz úgyis lesz futam
  • McCartman
    Schumi és Haye
  • McCartman
    Szerintem pont ide illik és ki is lett tárgyalva.
  • Master91
  • Carlos
    Szerintem ez nem az a hely ahol ezt meg kellene beszélnetek.
    Pls magánban folytassátok!
  • McCartman
    Igen, többek közt vérbe folytottak egy szabadságharcot.

Nem tud magyarul, nem magyar állampolgár, mit akar és miért nem felel meg osztráknak, ezt nem értem.
  • Totti5
    "Bahreinben tüntetők robbantással is nyomatékosították azon követelésüket, hogy ne tartsák meg a hétvégén a forma-1-es nagydíjat, amelyet rezsim propaganda-eseményeként értelmeznek. Bernie Ecclestone szerint ennek ellenére nem szükséges lemondani a versenyt."

Kezdődik... ez pláne szomorú Bostonban történek után.
  • Master91
    Azért a felmenőinek erősen köze van a magyarokhoz.

Engem nem zavarna ha magyar színekbe versenyezne.
  • McCartman
    De miért akarna magyar színekben indulni a labanc mikor köze nincs a magyarsághoz? Ez a rejtély.
  • Ulvar
    "paranoiás" - bocs de ezt muszáj voltam kijavítani. Másrészt igazad van ebben. Még én is azt mondom hogy semmi nem volt, puszta véletlen. Malajzia után Buttonnél volt vizsgálat?

Ami furcsa számomra az üzemanyag mérése...hogy az hogy romolhatott el, már mint a műszer ami kijelzi hogy mennyi van betankolva, hogy nem tudták már reflexből hogy mennyi a fogyasztás...az már egy kicsit megmagyarázhatatlanabb dolog, de természetesen ott is előfordulhatott technikai gubanc, csak az inkább érdekesebb a millió egy kijelző műszer miatt...
  • zzeN
    Kovalainen visszatér, szabadedzéseken fogja nyomni az ehetin és a spanyolon egyelőre.
  • pedobear
    http://a5.hu/auto/kozuti-mercedeseket-fejleszt-michael-schumacher
  • Totti5
    Szégyen, hogy ilyen cikkek születnek és hogy a csapatfőnöknek ezt kell mondani. Minden hibát természetesen kivizsgálnak, hogy tanuljanak belőle és ne fordulhasson elő többször. Ami persze nem zárja ki hogy előfordulhat, mert az ember tudhibázni a berendezés meg el tud romlani.

Akik szerint itt nem szimplán csak a véletlen vagy egy apró random hiba volt, az egyszerűen nem normális... menjen kivizsgáltatni magát, ha ennyire paranojás.
  • pedobear
    http://www.blikk.hu/blikk_sport/vizsgaljak-a-webber-ugyet-2184857
  • Armagedown
    milyen romantikus
  • zzeN

A két "jó barát":

Poor Koba...
  • IXEMGabeo
    Remélem a Habsburg gyerek a jövő bajnoka lesz:) Egyesek, de jó helyre születnek...
  • b-type
    Ennyi erővel már tényleg locsolhatnák is a pályát..
    már a villanyfényes futam is elég gáz...hiszen az is csak azért mert mert.
    De ez azért szégyen..
    oldják meg másként.
    tudom hogy az FIA szerint táncol a Pirelli, na de akkor is van egy pont ahol már nem fogja meg a bokáját az ember.
    Sztem itt most már arról van szó, hogy ez már nem vállalható, másként kell megoldani, más megoldáson kell gondolkozni, ez nem lehet járható út.
  • nearo
    De nem csak ez a két véglet létezik... hogy végigbír 300 km-t egy gumi, vagy hogy 30 után le kell cserélni úgy, hogy az autó is csak 80%-on volt használva. Nem hiszem el, hogy nem lehet annyival tartósabb gumit gyártani, ami mondjuk hasonló kopási jellemzőkkel rendelkezik, mint most, de az autóknak is ki lehet taposni a belét.
  • Szabi #137295
    ha azt kérné az FIA akkor kerékcsere nélkül is végiglehetne menni a versenyen.. viszont valószinű nem lenének ilyen izgalmas versenyek
  • bakkerman
    jó a benör
  • b-type
    ..de kell legyen egy határ, ahogy a Bridgestone-nál is volt.
    56 kör után 2-3 kerékcsere 18 autó?!

LMP Silverstone 197 kör 31 autó:

Szvsz igen is van felelőssége a Pirelli-nek...fel lehet állni pl.
  • nearo
    kajak olyan ez a gumi, mintha radír lenne... jövőre a koh-i-noor meg a tikky lesz a két beszállító
  • Szabi #137291
    azt kérték a Pirellitől hogy kopjon a gumi.. hát most kopik.. :D
  • b-type
    bszki :)) most nem akarom túldramtizálni ezt egy fórumon, de mint felelősségteljes embert, téged nem zavart?
    Még a kommentátoraink is elhallgattak a futam végén amikor mutatták hog poroszkálnak le az ideális ívről 'felgumizni' az abroncsaikat..
    Azért sztem eléggé veri a lécet..
  • G_ArchAngel #137289
    mit csinal a bukoterben Alonso?
    ott van elotte a tiszta palya...
  • b-type
    Sztem ezt kellene betenni 2013-ra:

siralmas..
  • Ulvar
    Na alakul szépen a banner Jár a dicséret!

Talán valahogy még azt kéne megoldani, hogy az adott futam előtti futamról a hivatalos összefoglalót egy videó linkként a bannerba betenni. Már ha megoldható. És azt mindig módosítani.
  • IXEMGabeo
    pofás lett
  • Szabi #137285
    van :D
  • Carlos
  • Totti5
    Amúgy minden futamál van ilyen banner ott? mert akkor meg is van oldva a dolog...
  • Totti5
    Erről van szó.