FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

immovable
Buttont viszont hívhatjuk az új Massanak.<#eplus2>
Elõször azt hittem , hogy csak szutykos.<#csodalk>
Zomil
Erröl jut eszembe mi volt ez az uj minta a red-bullokon?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

<#idiota> végülis barátok

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ha nincs a törött elsõ szárny Gro le tudta volna hozni egy cserével is , azért ne magyarázzuk már bele , hogy így járt a legjobban. 😄
Poénkodott róla Horner még futam elõtt , hogy rajta van õ is , de nem hittem volna. 😄
szabii98
<#nevetes1>
nemtudom😄

I met God. She's black

Ez a motorburkolat?
Vagy lehet, hogy az elejen van es akkor Webber elott ert a celba Alonso?😄

http://gaborszantai.co.uk/

szabii98

Alo is rajta volt az RB-n 😄😄😄

I met God. She's black

HTS s3rg1nh00
végre már,jól indul a hétfõ reggel

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

<#taps>

Visca El Barça!

Carlos
Ez murva jó volt. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Azt is erdemes figyelembe venni, hogy Grosjean ment neki DiResta autojanak, ezzel a skot versenyet rovidre is zarta. Lehet, ha nem serul meg, akkor ugyanugy buntetest kap, mint Maldonado.

szabii98

sry ha már volt! 😄

I met God. She's black

Ja és nem bukott fél percet csak annyit amíg a kocc után beért a boxba, asszem 6mp volt az a köre az elsõkhöz képest, ugyanannyi kerékcseréje volt mint a többieknek (átlag soft, hard, hard), az orrkúp csere meg kb. 3 mp. Ezeket hozta be légüres térben.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Pedig jól írja a live timing alapján ezt lehet leszûrni, gro a kényszerü csere után futotta a jó köröket, míg rai beragadt. -- annyi a lotus vezetõk védelmére, hogy nem látták mennyire lenne a soft gumi versenyképes mivel rai beragadt a vonatba -- plusz ami még kijön a live timing bõl, hogy igazán a+10 körös hard gumi feküdt a lotusnak gro és rai is akkor futott legjobb köröket. Gro leelõzte a 3 kiscsapatot majd jöttek a kerékcserék a közepes ++nagycsapatoknál így eléjük került. Egyébként az is látszik a live timing bõl, hogy a legvégén gro már nem bírta tartani a ritmust ergo 7-8 körrel a vége elõtt használódott el ami nem csoda a kényszerü idõ elõtti csere miatt.
Nem szabad a kommentárt hallgatni szanaszét dicsérték grojeant - mondjuk jó is volt - de ezekbe nem gondoltak bele mezei 'egyébiránt' dánieltõl nem is várom, szegény olyan kevés mint okostelóban az aksi, de ott van wéber szakinak akinek látnia kellene...
Szóval rai a végén egyértelmû volt, hogy egymás után futja a leggyorsabb köröket, az, hogy massát nem kapta el az viszont valahol csapathiba, ha 3 körrel elöbb cserél gumit az elején akkor meglett volna a negyedik hely, de mivel egész hétvégén esett nem voltak adatok ezért nem nagy hiba. Összegezve mindkettõ maxon ment, hozta a köröket, de tény az már látszik, hogy gro is lazán tudja azt a szintet mint rai csak épp míg rai stabilan hozza a pontokat groval mindig történik valami. Viszont egy körön meg grojean a jobb ez idén látszik.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Esélyed sincs , hogy megértsd úgy tûnik:
Ha ennyire jó taktika lenne otthagyni fél percet a boxban miért nem állt ki a mezõny rögtön a felvezetõ kör után?
Érzed , hogy mennyire abszurd sületlenség ilyenekkel jönni?

Kimit direkt szivatta a csapat amiért nem hozták ki cserére a harmadik körben ugye? <#idiota>
Kit--Kat
Talán megérted:
Grosjean a gyors keménykeverékre váltással elõnybe került a lágy gumikon futókkal szemben, mert egyértelmûen a kemények voltak a jobbak, nem is kicsivel. Onnantól kezdve légüres térben ment, 3 kis csapaton kellett csak átverekednie magát amíg felért Raikkonen mögé a kerékcserék után (ugye Kimit a Schumi vonat körönként másodpercekkel lassította, míg Gro a friss keményeken az üres térben szárnyalt). A futam felétõl gro közvetlenül Kimi mögött volt az elején 3 másdopercre, ami volt késõbb 10 is, a végén a hibájával lett 6,8.

Azonos gumikon légüres térben valahogy nem jött át az-az õrült nagy gro tempókülönbség, valahogy csak nõtt a különbség közöttük és nem a futam végén, hanem a közepétõl kezdve.

Gro jó volt, de az ütközésébõl a lehetõ legjobban jött ki és a mezõny sem volt ma szoros, a Red Bull-Ferrari-Lotus csapatokon kívül a többiek ma nem játszottak. Ill. kíváncsi lettem volna Perezre.

Egyszer jó lenne normális taktika Kiminek, Vettellel együtt kellett volna kihozni, pláne úgy, hogy Gro miatt volt összehasonlítási alapjuk hogyan mûködik keményen a kocsi.

Normális box kiállást nem is merek remélni, megint megkapták a Ferraritól a 2 másodpercet így Massa box után 2,5-rõl 5-re növelte az elõnyét, bravó.

Jó volt látni Webbot gyõzni, Hamit nagyon sajnáltam, mert ez a McLaren ma botrány gyenge volt.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

<#eljen>

Most Maldonado van mûsoron, akit agyon kell szidni, tavaly Hamilton volt. Mondjuk a vicc az egészben az, hogy ez tényleg versenybaleset volt, viszont most eléggé rászálltak, mert 2-3 futam óta baleset résztvevõje volt és fõképp õ volt a hibás. Újabb öntörvényû pilóta, akit nem lehet megnevelni. Egy az egyben Montoyára hajaz, mindenesetre csak összeszedi magát elõbb utóbb.

Perezt sokan úgy hívják, hogy az új Button. Idén nagyon megy neki a szekér, de azért még zöldfülü a kis mexikói. Mégiscsak a 2. szezonja viszont nagy tehetség úgy gondolom

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Zomil
Azért Perez elég szépen oda tudja magát rakni, most is sztem szépet ment volna. Maldonaldo meg nem lenne rossz, ha nem játszana kamikaze-t minden versenyen...Koba-val meg nem tudom mivan...simán van olyan jo pilota, mint Perez, de valahogy idén egyrész balszerencsésebb is, mint Perez másrészt meg valahogy nem jönnek össze a dolgok. Azért szurkolok hátha jövöre tovább sikerül fejlödni a csapatnak és jobban bele tudnak majd szolni a dolgokba, mert szerintem lenne lehetöség mind a 2 versenyzöben.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Váltsunk témát. Azt röhögöm fél órája, hogy idén Webber nyert 2 futamot és ennyi volt az összdobogója <#taps> Így is a vb-ben 2. helyen áll, mert 8x szerzett pontot ebbõl van vagy 4-5 4. helye😄😄😄

Ennyit számít idén a stabilitás.

Azt a csapat szúrta el...Nem mázli kérdése volt.

De Kimi ment vele vagy 14 kört , azért nem mindegy ~10zel több vagy kevesebb kör van abban a kemény keverékben.
Nem beszélve az orrkúp csere miatt elvesztegetett idõrõl.
Utolsó sorok. Még a kormány szervóval is baj volt, ami kisebb vitát eredményezett csapaton belül. (Monacoban azért se ment neki), Ezeket is figyelembe vesszük még így is pontegyenlõség volt 2 futammal ezelõtt a 2 versenyzõ közt. Kimi kevesebbet hibázik ez tény, de Grosjean a balszerencsésebb kettejük közt 2 futam óta. Elõtte pedig önhibájából esett ki. És legalább is én, nem szidtam még Kimit a visszatérése óta. Csak írtam, hogy meglátásom szerint a generátor hiba óta Grosjean a balszerencsésebb picit

Grosjean pont olyan, mint Maldonado: gyors es pont. Ritkan, de kiesik a koncentraciobol, az ev elejetol mar fejlodott, de akkor is csoda volt, ha meglatta a kockas zaszlot.
Ha jo lesz a Renault jovore, akkor nagyobb eselye lesz VB-t nyerni, mint a finnek, de egyelore meg nagyon zoldfulu.

A Raikkonen fele mazlikra azert kivancsi lennek, pl. Kina?

Elfelejted, hogy Raikkonennek több szempontból mázlija van a visszatérése óta, hadd ne írjam le újra...Viszont azt nem lehet kijelenteni, hogy egyértelmûen jobb Grosjeannál. Én nem is utálom a finnt, csak nem volt a kedvencem sose, ennek ellenére lehet látni futamok óta, hogy a francia gyorsul egyre jobban...

A Lotus-ok siman birtak volna vegig a tavot ket-ket kemeny szettel. A puha volt szivas, mert kotelezo volt. Kiminek is gyorsan lekaptak az autorol.

sal
Hogyne jelentett volna plusz kiállást , emiatt került rögtön félperces hátrányba ha neked esetleg nem tünt volna fel.
Tulajdonképpen egy kiállás hozta le a futamot.
Annyira jo, hogy Raikkonen ugyanazt kapja most a hater-ektol, mint anno MS, csak annyi a kulonbseg, hogy a finn a csapattarsa elott van a pontversenyben es gyakran latogatja a dobogot is.
Ettol fuggetlenul ertem en, hogy azert is szar, mert van rajta sapka es azert is, ha nincs. Az, hogy letoljak, elkurjak a rajtjait, nem jo a KERS azt nem kell figyelembe venni, inkabb gyujtogessuk a kifogasokat, hogy miert nem Grosjean vezeti a VB-t.

b-type
Leírom, ha gondolod 😊
26:26 volt a leggyorsabb köröket tekintve
és Romain mindkét etapban jóval több kört is tett meg, az elsõben 7, a másodikban 8 körrel többet).
Ennek volot köszönhetõ, hogy Kimi-nek volt gyorsabb köre, mindketten az 50. körben futották, és Grosjean-nak 2 tizeddel lassabb volt (1:34.661 vs. 1:34.884), viszont 8 körrel több volt a gumijában.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Egymas utan futotta Kimi, Groesjean, Massa a leggyorsabb koroket a vegen, utana mar csak a finn, a masik ketto visszalassult.

Pl. annyiban, hogy maris szaraz palyara valo beallitassal kapta az elso szarnyat, mig a tobbieknek maradt a szombati. Raadasul a mezony nem razodott szet, igy szepen elorebb ugrott, mikor a tobbiek is kimentek az elso kiallasra.
Ha neked esetleg nem tunt fel, ez az eset nem jelentett plusz kiallast a francianak.

Mindketten beragadtak azért, Grosjeant még 1-2 körig Schumi is feltartotta ugyanúgy, mint Rai-t. Elején rögtön behajtott a francia a bokszba az incidens miatt aztán a végére begyorsult és azért csak odaért Raikkonen mögé...Valószínû az a leggyorsabb kör Kimitõl nagyon a végén jöhetett és nem láthattam, de teljesen mind1. Egymás mögött végeztek...

kikerült a forgalomból?! <#idiota>
ja , csak az egész mezõnyön kellett átmennie a végérõl.. omg.
lol
mióta tesz jót valaki versenyének , hogy kényszerû cserére kényszerül és +20 mpet kap szárnycsere miatt? <#nevetes1>
Mondjuk az erõviszonyok kicsit így kirajzolódtak még akkor is, ha nem nagyon volt adatuk a mérnököknek. Erre jó volt a futam...

Ha így marad minden akkor Red Bull-Ferrari csata lesz a vb címért, plusz mínusz pálya és hõmérséklet függõ, hogy a Lotus ill. a Merci-Mclaren-Merci párosok beleköpnek a levesükbe.

Talán 1-1 dobogót még elcsíphetnek a Sauberesek és a Williamses Maldonado, de õk egyértelmûen gyengébb technikával rendelkeznek és ez most látszik, hogy kirajzolódott...

Nem, nem volt gyorsabb. Valaki leirta a pontos szamokat motorsportal-on, de te is megszamolhatod a Live Timing archive-ban, Kimi tobb korben volt gyorsabb es a leggyorsabb kor is az ove volt.

Aminek koszonhetoen jobban jott ki a taktika szamara, mivel kikerult a forgalombol.

Master91
Nekem az volt a bajom, hogy esõre vártam és kurva izgalmas futamra gondoltam 😄
Ehelyett a nap is sütött szinte a rajtnál fail 😄
Nekem bejött annak ellenére, hogy nem voltak ide-oda elõzgetések. (Bár Silverstone-hoz képest sok volt alapjáraton), azért voltak szép akciók és az 1. hely is izomból dõlt el végülis, bár a DRS-el nem volt nehéz dolga Webbernek...Nem is azt mondtam, hogy minden idõk legjobb futama volt, de nekem tetszett. Viszont ahhoz már hozzászoktam, hogy az SG teamnek ilyesmi már unalmas😄

Raikkonál egész futamon gyorsabb volt. Sõt továbbmegyek, ha nincs ez a sok saját hibájából származó, meg a generátoros hiba akkor simán Raikkonen elõtt lenne a pontversenyben, de ezt tudom, hogy te megvétózod ezt a hsz-t. Pedig így lenne, de oké nincsen ha...

Valencia óta az. Ezen a futamon pedig a rajt után belekeveredett egy incidensbe saját hibáján kívül...

Ulvar
ebbe a futamba semmi nem volt fasza...bealudtam 1 órát visszatekertem utólag mediaboxnak köszönhetõen, 15 perc alatt végig néztem az 1 óra kimaradást.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

a SHI meg felesleges bele.. értem.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Grosjean amugy mikor volt balszerencses? Amikor tolta levezetokoron, mint egy idiota es sajat hibajabol megcsuszott?
Vagy amikor a szerencsetlensegnek tuno szarny- es kerekcsere miatt legures terben tudott vagtazni es ezzel feljonni? Enelkul inkabb 7-8 lett volna...

Master91
(Sumiék esõre készültek fel, ha szárazra készülnek lehet jobbak)
fasza futam volt, de összességében idén csak jó futamok voltak, nagy grat Webbonak, Vettel fel kötheti a gatyát, tudtam h van még lehetõség az ausztrálban.

Mclarenek csalódás, de én azt nem bánom, Ferrari baromi erõs, a Sauber szerencsétlen, Lotus hol gyors, hol nem (Grosjean balszerencsés), Maldonado továbbra is hülye, sajnos Schumiék csak a hûvõs és esõs idõben versenyképesek...úgyhogy így valószínûsítem, hogy a Red Bull csapat lesz a világbajnok még talán õk a legstabilabbak Alonso mellett...

<#taps>

Visca El Barça!