182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
paj01 #137361 Jo hat ilyen szempontbol a pirelli is fail:) Britt királyi légierő. Sponsored by Mussolini:D Sőt, hát a BOSS is fritz:) -
IXEMGabeo #137360 Nem foglalkoztat mivel nincs lefutva, bár nem is foglalkoztat, mert Malajzia után nyilvánvaló mit tervez a Mercedes Rosberggel. Ezek után, ha beleszakad akkor se lesz jobb, holott nincsenek szintkülönbségek a 2 versenyző között. Ezek hárman ->Roberg, Kubica, Hamilton odavissza verték egymást gokartos korukban és a különböző szériákban. -
#137359 GP2, mivel a hétvégén azt is rendeznek ott. -
#137358 a piros miféle járgány ?
szerk: megvan :D -
#137357 A mostanában divatos szárnyak miatt én inkább valamilyen első világháborús német gépre asszociálnék :D
-
#137356 Linkeljetek már hatalmas méretű képeket, mert baromi szépek a kocsik :D -
#137355 Úgy, hogy a Me 109-esekebe Daimler-Mercedes motor volt, tényleg epic fail. :D -
#137354 Bahrain
-
#137353 sztem még mindig inkább a megváltozott felfüggesztés..
szélcsatorna leginkább csak szélcsatorna, oké hogy aero, és oké hogy deformálódik a gumi, de a felfüggesztés többet dolgozik, és kanyarokban elég rossz a szélcsatorna :)
a profil is inkább csak oké, mert egy gumi az maga elég pocsék aero szempontból.
..pláne hogy az alacsony-magas hasmagasság probléma is inkább a felfüggesztéshez köthető szvsz(!)
..
sztem inkább a felfüggesztésből eredő problémák...ahhoz adatok kellenek, ami most kevés van. -
#137352 Ezért a Rosberg dumáért IMEXGabeo eret fog vágni magán .. -
#137351 Tipikus Mclaren... -
Wlanseraf #137350 Megtalálta a hibát a McLaren
Mint minden évben majd Barcelonától talán kiderül milyenek az erőviszonyok:) -
Wlanseraf #137349 Ne misztifikáljuk túl ezt a pilóta fejleszti a gépet dolgot:)) mert röhejes... természetesen nem kell egyből a caterham kezdőire asszociálni... -
#137348 Szerintem McLaren nem azért esett vissza mert Hamilton nincs már ott. -
Wlanseraf #137347 Tehát azért jobb idén a merci mert Hamilton január elsején megnézhette hogy néz ki? -
#137346 Bár tisztelem Dávid Sándor munkásságát, azért valljuk be, eljárt már felette az idő. Ez magával hozza, hogy néha elragadják az emlékei, ilyenkor sületlenségeket beszél (és elmondja, hogy a Senna kanyarban 1973-ban Lauda melléváltott). Sajnos nehéz néha megérteni, mert olyan halkan motyog, hogy alig hallható.
Viszont ebben az egyben én egyetértek vele, szerintem Hamilton jobb, mint Rosberg. Azt sem tartom véletlennek, hogy miután átült a Mercedes ülésébe, jobb lett az autó, és miután elhagyta a McLarent, visszaesett az angol csapat. Véletlen lenne? Ugyan már!
Rosberg jó pilóta, de nem világbajnok típus. Nem egy Alonso, nem egy Schumacher és nem egy Hamilton. Inkább egy Alesi, Berger, Frentzen, Barrichello típus. Tehetséges, jó autóban nyerhet futamokat, de világbajnok sohasem lesz.
Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok Hamilton szurkoló. -
#137345 amúgy ezen a képen Alonsonak olyan feje van mint egy 19-20 éves madridi főiskolásnak,valamilyen művészeti szakon :DD -
McCartman #137344 link -
#137343 ja kicsit hiba van a rendszerbe :D még egy messersmith-en oké is volna :D -
Wlanseraf #137342 -
#137341 Csak nekem tűnik epicnek egy Spitfire Mercedes-Benz felirattal és logóval az oldalán? -
#137340 van hír az esti folytatásról...? :DDDDDDDDDDDDDDD -
#137339 http://www.motorsportal.hu/forma1/david-sandor-hamilton-ennyivel-gyorsabb-es-kemenyebb-mint-a-kis-keke-vagy-a-mar-oreg-schumi-volt-c48813.html
1. komment:
Szóval:
Három futam után, ahol Rosberg kétszer kiesett, egyszer pedig majd’ letúrta a pályáról a csapattársát, képes kijelenteni, hogy Hamilton ennyivel gyorsabb nála? Én is kérek abból, amit szívott, mert jó anyag lehet...
2. komment:
Ez van. Emlékezzünk csak vissza a tavalyi évre.
Schumacher majd minden 2. futamon kiesett és erre Rosberg kijelenti, hogy legyőzte őt.
Most legalább majd megtudja, hogy milyen volt Schuminak akkor és kicsit elgondolkozik. Ráfér. -
McCartman #137338 Gy.k. többek között, igen, ez is része a történelmünknek.
Nyilván a a gyereknek ehhez semmi köze, mint ahogy a magyarsághoz sem ezért nem értem pusztán, hogy miért akarna magyar színekben versenyezni, de biztos van rá racionális ok, csak azt nem kötik az orrunkra.
Amíg ezt nem tudom én nem érezném magam megtisztelve.
De tényleg ne offoljunk, ennyit nem ér az egész mese. -
#137337 ALBUM
-
#137336 A történelemtudásod hiányos, de legalább büszke vagy rá :) -
#137335 Nem baj, majd Tilke összedob valami csili-vili tucatpályát Katarban vagy Jemenben, Interlagos pedig mehet a süllyesztőbe.
Én ezeket az igazi régi versenypályákat kedvelem, mint Interlagos, Spa, Monza, Kanada, Kyalami, nem pedig ezeket a hiper-szuper vadonatúj kreálmányokat.
Az újak közül talán a török pálya, amire azt mondom, hogy jó lett, és izgalmas versenyek vannak rajta. -
IXEMGabeo #137334 Sajnálnám. Kb a legjobb futamok mindig itt vannak és hány vb cím dőlt már el itt -
IXEMGabeo #137333 és még a 2014-es világbajnokságra is készülnek (futball) -
#137332 Tilke pályát az Interlagosi helyett?
Neeeem akaaaarooom :(
Szerintem F1 nem lesz náluk jó darabig, Olimpiára is készülniük kell ( gondolom csak csak építenek/újítanak ezt-azt ) -
IXEMGabeo #137331 Interlagos bajban -
#137330 Jól van, akkor megnyugodtam és tényleg nem volt annyira félreérthető. :)
A németek nem csak rosszat jót is hoztak bőven, egykor Buda és Pest is főleg németekből/osztrákokból állt és mind a mai napig elég nagy számban élnek német leszármazottak Budapesten és az országban. Már csak ezért is vicces, ha osztrákokat és a németeket fikázzák itthon. :)
Akinek meg ez nem tetszik az nézze meg a legnagyobb építészeink nevét és gondolkodjon el rajta, hogy mi is a helyzet.
Na de ez már tényleg off. :D
:DDDD -
#137329 Görbe Tükör -
IXEMGabeo #137328 hülye:DDDDDDD -
G_ArchAngel #137327 Engem a Húsvéti Nyuszi hozott, azért ilyen szép tojás a fejem. -
#137326 Akit a gólya hozott, nem pedig a turulmadár, az biza ezt nem értheti. -
G_ArchAngel #137325 Ez mondjuk egyértelmű volt, de engem mindig szórakoztat a turbómagyarok jajveszékelése:)
Persze az őseink azok végigfosztogatták Eurázsiát, megerőszakolták a nőket, leölték a gyerekeket, felgyújtották a falvakat, majd menekülve, hátrafelé (taktikai hősiesség!) nyílazva kinyírtak pár bádogembert, mert ugye a mi népünk történelme az patyolattiszta :D
Mit tehet egy osztrák kölyök arról, hogy a szomszédainknak már 160 éve is tele volt a zacsijuk velünk és képesek voltak összefogni, hogy helyretegyék ősapáinkat? Semmi.
De mindegy, mert Baumgartnert is lehet fikázni, az ő neve sem Szittyafői Fehérló vagy Jurtaszéli Turul. -
#137324 Nagyon felpörögtél. Én a "vegyük megtiszteltetésnek"-et arra értettem, hogy magyar színekben akar indulni. :D -
IXEMGabeo #137323
Kár lenne most töri órát tartani:) A megfogalmazás fura volt, de ezt kitárgyalhatjuk a történelmi Magyarország topikban, ha van olyan. -
#137322 De most itt nem ez a lényeg, hanem írtál egy orbitális nagy faszságot, egy olyan dologhoz ami mellett simán el kellett volna hogy menjél. De te leírtad.
"Igen, többek közt vérbe folytottak egy szabadságharcot." - "Szerintem vegyük ezt megtiszteltetésnek"....
Bazdmeg...itt kurvára nem arról volt szó hogy ő osztrák származású és magyar színekben indul, leszarom, mert hajrá nyomja gyerünk örülök. Na de ez a mondatod...ez kiverte nálam a biztosítékot...De szerintem minden értelmesen gondolkodó magyar ember fejében, aki olvassa ezen topicot. Legközelebb próbálj máshogy fogalmazni, vagy ha továbbra is így gondolod ahogy leírtad, szó szerint...hát ne haragudj akkor szimplán hülye vagy. Kész. Én nem is értem hogyan lehet ilyet leírni, vagy kitalálni...vicc.
Ez kb. olyan mintha az amerikai indiánok leszármazottjai azt írnák, hogy kiirtottak minket, de vegyük megtiszteltetésnek...mert ezáltal eljött a fejlődés a mi világunkban...
Ha ez az egész írásom amúgy valakit zavarna nyugodtan írjon Cifuéknak, csak legyen kedves vállalja már legalább a nickjét hogy ki az aki szerint helytelen amit írok, köszönöm.
Éééés innentől ON: