182114
  • Totti5
    Ezek a rendszerek a verseny része. Mindenki használja, ergó egyenlő esélyt nyújtanak mindenkinek. Azért lettek bevezetve hogy jobb csatákat lássunk. Enélkül lehet hogy sima vonatozás lett volna, és mondjuk a Button Perez csata sem valósult volna meg, mert valahol beragadnak tök feleslegesen. Nem értem miért kell ez ellen még mindig küzdeni...
  • nearo
    Ha nem tetszik ne nézd. Vagy írj egy petíciót FIA-nek és írasd alá 10millió rajongóval. De kezd kurva unalmas lenni a sírás.
  • a.carkey
    Sajnálom, hogy mindezt kersel és drsel kell elviselni. Ugyanez még jobb lenne ezek nélkül.
  • Totti5
    Ez nem az, ez tökös csata volt ma.
  • a.carkey
    Azt olvastam pár napja, hogy hűde nagy show lett a F1. Nos, lófasz ez, nem show.
  • Master91
    Mutogatásra vissza térve

• nearo
    Na ez így most hülyén néz ki :)

Btw jó futam volt, kár hogy Lotusék elszúrták az időmérőt... meg kár, hogy nem állhatnak fel négyen a dobogóra, Di Restát is szívesen láttam volna ott.
    Perez-Button párharcot nagyon bírtam, meg úgy igazából az összeset. Nem figyeltem a gumik állapotát, de talán most nem voltak akkora különbségek, mint múlt héten Kínában.
    Ferrariék meg el lettek átkozva erre a versenyre, ahhoz képest szerencse, hogy Alonso be tudta hozni pontszerzőre.
  • badoer
    Vettelt én se csipem de csak egy háromszoros világbajnok.az oké hogy jo a kocsi de azzal végig is kell menni.Inkább az nem tetszik benne hogy olyan sótlan hiányszik belőle ami Scumacherbe meg volt látszott hogy élvezi minden percét a versenynek.Senna is ilyen volt
  • IXEMGabeo
    meg most azért, mert valakit úgy hívnak Dietrich Mateschitz kissé németes neve van máris azt kell hinni zsidó?:D:D Ez is olyan nevetséges felfogás...ha annyira tuti akkor lesd meg a családfáját
  • paj01
    Basszus ilyen kurva jó kis futamok vannak és fikázzák a gumikat...nem értem:D Nem szeretik az előzéseket csatákat?:D Akik szapulnak biztos homárok:D Kurva jó most a show. Volt akció bőven, meg taktikázás...fincsi volt.
  • DasIsFuck
    tudod nem kötelező forma 1-et nézni.
    ha szerinted előre le van játszva akkor ne nézd.
    és ne rontsd a levegőt mondjuk az ezzel foglalkozó topikba azzal, hogy azt fejtegeted milyen szar és megjátszott.
  • badoer
    Hálisten.Remélhetőleg Lotus jól megszorongassa Vettelt
  • DasIsFuck
    kínjukba már nem tudnak mit írni a szerencsétlenek:D
  • nearo
    igazából házigazdaként szerintem meg van hozzá a joga...
  • IXEMGabeo
    Raikkonen és a Lotus gumikezelése optimális, de ezt már tavaly is mondtam, mondjuk akkoriban jobban befolyásolta a teljesítményüket az időjárás, mint idén. És mostmár Grosjean autója is harcra kész eleddig szenvedett.
  • Totti5
    Mivel az aktuális legjobb a legjobb, nehéz lenne a 10. helyen álló valakit dícsérni:)
  • Firerock
    Te tényleg azt hiszed hogy az Olasz maffia egy szinten áll az egész világot kezében tartó Izraeli tőkével????? Ne nevettess
  • IXEMGabeo
    Ecclestone mindig annak szurkol, aki éppen az aktuális legjobb:)

korábban Schumi, majd Alonso, aztán bejött Hamilton az ő seggét nyalta, majd 2009-ben Buttont dícsérte, utána pedig Vettelt...Így megy ez mindig az aktuális legjobbat dícséri, de neki ez a dolga;)
  • Totti5
    Emberek, volt egy kurva jó futam, erre tényleg üldözési mániákról, gyűlöletről, összeesküvés elméletekről kell posztolni a leintés óta? most fejezzétek be!
  • badoer
    Azért sok van még hátra de Vettel nagy esélyes 4 vb cimre.Szerintem megint az utolsó futamon fog eldőlni és Rakkőnen fogja megszorongatni
  • Firerock
    Ahogy mondod... Ez már évek óta lejön Ecclestone nyilatkozataiból.
  • IXEMGabeo
    ha Alonso lenne a vb akkor pedig az az olasz maffia érdeme lenne...

elég lesz már
  • Master91
    HA csinálnak persze, és senki se garantálja hogy jó lesz nekik.
    Kislány, aki rommá veri Alonsot meg a mezőnyt, és megint VB lesz? :D

Ez kell a népnek, a pénz a nagy úr?

Arra célzol hogy ezek meg vannak rendezve ha jól értem? Hogy előre le van osztva hogy Vettel lesz a vb?
  • IXEMGabeo
    Button és Rosberg gumijai a csaták miatt kophattak el idő előtt...máskülönben Perez amilyen agresszív volt, ma az ő gumijai jobban bírták, mint csapattársáé holott nincs stílusbeli különbség.

Igazából ez a szemétség az egészben, hogyha csatázol a gumijaid idő előtt elkopnak. Hiába voltak ma szép küzdelmek ez a dolog nem normális, és már 100x el lett mondva ezekkel a gumikkal nem lehet a maxon nyomni...
  • Firerock
    Ezt már tavaly tudtuk... Ha nem ő lenne akkor hogy ömlene a pénz a vén marhának Izraelből?
  • contraste
    Hihetetlen dilettans szar Ferrari tönkreteszi Alonsot...
  • pedobear
    Már most előre megmondom, hogy idén is Vettel lesz a vb.
  • Firerock
    Így van! Még sírnak egy picit aztán csinálnak olyan gumit amilyen neki kell és ismét egy csodálatos unalmas évünk lesz aminek a végén megint hallhatujuk hogy a kislány a világon a legjobb, Schumacher a cipőjét sem vihetné stb. A divatdrukker kislányok pedig visítanak az örömtől majd. De hát ez kell a népnek... Az a bizonyos pénz nagy úr...
  • IXEMGabeo
    Sutil nagyon peches az ausztrál hétvége óta csak a baj éri, múltkor belementek hátulról a boxba, előtte a csapat szúrta el, ma Massa okozott neki defektet...és Di Resta meglépett picit tőle:/
  • Master91
    Sokszor fogod még hallani , jobb ha meg szokod :D

Persze, nem érdemelte meg a győzelmet :D
  • IXEMGabeo
    Sutilért kár volt az elején és arra lettem volna kíváncsi hol végez, mert hasonló tempót ment, mint Resta csakhát az elején összeakadtak Massával...
  • Carlos
    Gumi? Biztos?
    A többieknek nem volt gond, csak massa-éknál. Innentől kezdve náluk van elbaszva valami.
    Ahogy raikönnen is mondta: nem sirni kell, hanem spórolni a gumival. Ez van, ezt kell szeretni. :)
  • Darthmushroom
    sajnáltam én is Di Restát, de viszont a Lotus dobogónak örülök. kíváncsi lennék h egy komolyabb csapatba mit, tudna nagyon jó így is a force indiával
  • IXEMGabeo
    azt sem vágom, hogy érték be a végén:D

kiszámíthatatlanok ezek a gumik még a tavalyi évnél is jobban
  • Totti5
    Ez nagyon baba futam volt.

Button a pelusba csinált Pereztől, nem is csoda, nagyon agresszív voltm gyönyörűen csinálta a showt! Végre...

Két lotus hatalmasat ment, köztük mindenkép Grosjean-t kell kiemelni, aki visszatért, és még is úgy fest hogy az autóval volt a gond, amit sikerült megjavítani.

di Resta is fantasztikusat ment erőből, ahogy Hamilton is, ezzel a még mindig nem jó Mercivel.

Ferrari teljes csőd... Webber megint sehol nem volt Vettelhez képest...

Soha rosszabb versenyt. Ennyi szép csatát...
  • IXEMGabeo
    ezt simán megérdemelte már nem azért. Tökéletesen kontrollálta a hétvégét.

Lotusnál is megérdemelt dobogó, habár nem szeretem, de Di Resta is megérdemelte volna
  • Firerock
    Ismét rá kellet jönnöm hogy mennyire gusztustalan ennek a kislánynak a visítását hallgatni vasárnap délután... Ismét egy megérdemelt győzelem mi?...
  • Ulvar
    Kurva peches Ferrari....megint így fogja bukni az évet...hihetetlen...
  • Master91
    Webber utolsó körbe -2 hely. :/
  • IXEMGabeo
    Button és Rosberg eggyel többször jöttek ki...nem értem Hamilton, hogy a francba jött be eléjük.