182114
  • paj01
    Am Mercinél is látszik ki a bika a csapatnál. Rosberg Pole ból a ragyogó 9. helyre jött be Hami meg a 9.ről az 5.re. Vettel meg jol nyomja, elején odatette magát ahogy kell, Webber meg mindig a vertmezőnyben bénázik...ilyen Massa kaliber, körülmények ide vagy oda. Kimi meg egy állat, zsinórban mennyi pontot szed már, nem lesz ebből vmi rekord lassan?
  • McCartman
    A győzelemre Alonso volt a legesélyesebb.
  • McCartman
    Nekem nem.
  • Chris Lowe
    Na az vicces lett volna ha a lotusosok is versenyeznek. Akkor a mai mekist is belevéve csak massa lenne az utánfutó az élcsapatoknál. :-D
  • Chris Lowe
    Neked nem természetellenes az öröme /bánata? Ma vinnyog mintha legalábbis a huszadik helyről nyerte volna, pedig a legesélyesebb volt a győzelemre. Múltkor közli, hogy bocs csúnya dolog volt szembemenni az utasításnak, erre két napra rá közli, hogy minden rendben volt, legközelebb is ezt csinálja... Na az ilyen emberre 5 forintot nem bíznék.
    Ettől függetlenül ide való, jó pilóta.
  • Kit--Kat
    Állítólag törmelékek kerültek Gro hűtőnyílásába és túlmelegedett a gép, ezért a vártnál hamarabb hívták ki, bár a tempója kezdett visszaesni így is. ÉS igen, Gro ennyivel rosszabban képes a gyors + gumikímélő etapokra. Neki ma végig friss gumijai voltak, ezzel simán Kimi előtt kellett volna végeznie, de legalább a közelében.
  • McCartman
    Most akkor őszintén örüljön vagy fogja vissza magát?
    Műember egy műsportban? Aha, jó. :D

Nem tudom ismered-e a viccet a sapkáról és annak meglétéről.
  • Ulvar
    Alapból korrekt a versenytempó, de DRS nélkül nem tud visszatámadni ezt mindenki tudja. Se védekezni ha olyan pozícióba kerül, szóval DRS nélkül majdhogynem kuka a futam SAJNOS, ez a helyzet manapság ami véleményem szerint gáz.

ÉS nem Alonso se nem a Ferrari. Mint írtam, ha utólag kiderült volna hogy mégis működött volna a DRS ha megpróbálják akkor meg megint le lettek volna hülyézve. És nem azért próbálták meg mert debil barmok gyülekezete, hanem mert ezekkel tisztába voltak, viszont #137551 ezzel a hozzászólással egyetértenék DE, honnan tudod hogy akkor épp olyan pozícióba lett volna hogy tudja is használni? Semmi nem garantálta volna hogy abban a körben ott lesz előtte valaki 1mpre.
  • McCartman
    Soha rosszabb futamot!
  • Chris Lowe
    Valaki magyarázza már meg, hogy lehet, hogy raikonnen médium gumin jóval többet megy mint grojean a hardon. Ráadásul mindezt a futam elején amikor tömve van benyával. Ennyire nem ügyes raikonnen vagy ennyire nem béna grojean... Amikor kihozták rai-t még akkor is 1:41-es köröket ment a plafonig tankolt rönóval. Persze di resta is hasonlóan ügyes volt.
    Zsidózó úriemberrel annyiban egyetértek, hogy vettel vinnyogása vasárnap délután még a szomszéd fűnyíróját is elnyomta, pedig az valami... Baromira le kéne szoktatni erről a stílusról, ez egyszerűen nem normális emberi reakció 3 egymás utáni vb cím után. Persze lehet örülni, de vettel folyton átesik a ló túloldalára. Múltkor szomorkodik a futam után mert a elment webber mellett, bocsánatot kért, majd miután aludt 1-2-őt (vagy méginkább beszélt a sajtósával) közli, hogy legközelebb is így csinálja. Műember egy műsportban...

Azért jó futam volt, a két meki alkotott, plusz hamilton is stabil volt, pedig azt hittem ő fog leginkább szenvedni Bahreini melegben a gumival. Webber év eleje óta menstruál, jobbra balra bénázik, pedig anno ígéretesen indult a karrierje. Alo peches, sutil is, de a force india erőssége többek között a két fasza pilóta. Gutierez f1 mércét eddig nem üti meg, maldonado elfelejtett vezetni vagy sok vasárnapi autóssal edzett télen.
    Raikonnen visszatérése óta hihetetlen stabil mindig pontot - pontokat szerez, nem tud se karambolozni se lecsúszni az ideális ívről. Le a kalappal!
  • a.carkey
    "Ja...ők tehetnek kurvára róla hogy Alonso DRSe meghibásodot"
    Miért, Alonso tehet?

Arról is ők tehetnek, hogy hagyták neki kapcsolgatni, miközben pozícióért ment, és ugyanúgy beakadt. Ez tipikus hiba. Egy Marussiánál belefér, mert max. 22., és nem 21., de a Ferrarinál, amelynek versenytempója alapból korrekt, ez baromság.
  • Ulvar
    Akkor Alonso még pontszerző se lesz mert Massa verdájával is volt gond. Az a jobb hátsó nem Pirelli hiba volt sztem.
  • paj01
    ...vagy szólnak Massának, hogy szálljon ki, kövi kiállásnál felpattan Fernando kocsijára aztán majd ő nyitogatja:D:D Ebbe a munkamegosztási sémába ami náluk van belefér ugy is:D:D
  • paj01
    Kovetkező kiallas előtt lett volna logikus megpróbálni:/ inkább 10kör előzés nélkül mint még1 box.
  • Ulvar
    Ha meg jó lett volna és nem próbálják ki akkor meg azért anyáznánk a csapatot ... Amúgy anno MS mondta hogy nem hibásodhat meg a dolog...irónia az egészben hogy pont nála hibásodott meg először a cucc emlékeim szerint, és nem is tudták megcsinálni, itt legalább sikerült :).
  • Master91
    Malajzia, törött orron maradjunk kint, persze biztos bírja a 320-as tempót az egyenesbe! Meg is ették magukat.

Itt meg? beszart a drs, bejöttek ,vissza csinálták, mit csinál a hülye? nyissuk ki még 1x, mert biztos jó!

• Ulvar
    "Ferrari egy katasztrófa volt, hibákat követnek el és nem tanulnak belőle."

Ja...ők tehetnek kurvára róla hogy Alonso DRSe meghibásodott, ami mint tudjuk nem történhetne meg... :D Massa jobb hátsója meg valszeg más okból kifolyólag volt hibás. Bírom az ilyen kommenteket :D.
  • Ulvar
    1 futam alapján ítélni nagy hiba :). Erről kár vitatkozni, ez show még attól függetlenül hogy ma jó szép csaták voltak. SAJNOS NAGYON SAJNOS nem ez átlagos megszokott dolog :(.
  • Master91
    nekem is meg vannak a box rádiók minden futamról
  • pedobear
    Ki volt az a muff? Még kezet se fogott a sejkkel :P
    De az is csak a kamerának állt be, nem kellett félteni
  • Master91
  • zzeN
    Na miről maradtam le?
  • Totti5
    ÉS te ki vagy, hogy így reagálsz egy olyan hszre, ami nem is neked szólt?

Miért kell ennyire fórumképtelennek lenni?
  • Master91
    Totál igaza van amúgy..
  • zzeN
    Tök jó az ilyen "okostojásokat" olvasni:D

• Totti5
    Erre mi szükség volt? nettó baromság az egész, hazugság még annyira sem érdemes vele foglalkozni, hogy egy betüt elolvasson belőle az ember.
  • Master91
    linket linket linket linket linket linket linket linket linket linket linket linket linket linket linket linket
  • mcmoha
  • zzeN
    Egy csúnya oldalról egy ultimate insider véleménye:

"jóvolt.. csak a végét tulrendezték kicsit... ja és a box rádiók mind megvannak a futamrol.. végén utasitgatják öket mint atom h hol vegyék el h utolérjék egymást xDD azon szakadok mindig.....
    egyrész ha tényleg jo forrásbol tudom akk alonak lesz még ilyen futama.. a drs visszacsuko rendszert kicsit kapcsolgatták azért nem csukodott vissza.. elöre megvolt tervezve... 100% forrásom van..."
  • paj01
    Sztem csak simán ilyen a Lotus kvalni. A gumikimélésnek ára van. Egyenletesen adja le a teljesítményt. 1 körre nem jó, pl Merci meg az elején mindent kiad aztan gatya. Lehet választani h melyik a jó:) Nem véletlen, hogy verseny elején kimi nem tudja tartani a pozicióját... Viszont érdekes, hogy Gronyár 3 kiállásból ért fel. Lehet Kimi veszélyesebb lett volna Vettelre ugyanolyan taktikával megy.
  • Honda F1
    Ferrari egy katasztrófa volt, hibákat követnek el és nem tanulnak belőle.
    Perez csinálta a showt, de szerintem nagyon kapkodósan vezet, csak a szerencsén múlt kb. háromszor hogy nem lett baj, ráadásul ha a két meki beáll szépen vonatozni egymás mögé akkor nem 6. 10. lettek volna hanem esetleg 5. 6.
    Spanyolra remélem javul kicsit a mclaren, de az az érésem hogy jön majd a szokásos "jobb az autó, de még nem értjük teljesen" mclarenes szöveg.

Gutierrez meg megint mit csinált?
  • Kit--Kat
    -h, nagyon hozzászoktam a vezetéknévhez... :D
  • Kit--Kat
    Horváth gyökerei vannak. De van akinek a kudarcokra mindig a zsidózás az első opció ami megjelenik a piciny fejében...
  • Kit--Kat
    Sajnos még most is. A tegnapi felhős idő és alacsonyabb aszfalt miatt vergődtek kvalin.

Egy ilyen érzékeny Lotus kevéske pénzel és egy ennyit bénázó Ferrari ellen, a brutál gyors Red Bullal félek megint sétagalopp lesz Vettelnek a Vb cím.
  • Kit--Kat
    Kétlem, hogy az autóval volt a gond, ez egy remek kifogás volt. Amikor Malájban Kimi előtt volt, dicsérte az autót, hogy végre jó volt. Utálom az olyan pilótákat akik mindig külső körülményekre fogják a gyenge futamaik. Massa 2.0...

Ha spanyolban megint retek lesz, majd megint előjön, a baj van az autóval szólam.
  • badoer
    Kers Drs ez fejlődő sportág mindig volt valami uj dolog pl a turbó ami nem minden kocsiba volt akinek nem telt rá igy járt.Drs Kers minden kocsiba van.
  • Totti5
    Az a poén hogy csak a visszapofázást töröltem, semmi mást:) na de itt be is lehet fejezni.
  • paj01
    De most ez miért baj? Kers mindenkinek van, lehet használni. DRS meg kurva jó mert nem ragad be aki gyorsabb. _Hogy használni lehessen utol is kellé érni! Aztán meg el is kell húzni, hogy nem tudják visszaelőzni. És megint csak mindenkinek ugyanolyan...Plusz színesíti a versenyt lásd Alonso:P Ez a 21. század, kellenek az ilyen ficsőrök:)
  • Darthmushroom
    ez is olyan unalmas mint ez a sírás Vettel miatt... Te is minden versenynél el játszod ezt. Ő a házigazda azt töröl amit akar.. főleg h Te is szépeket szoktál írni
  • pedobear
    A házigazda megint nekiállt indokolatlanul törölgetni.

A Moderátori topicba jelezzétek, ha ti üzeneteiket is indokolatlanul törölte!cc