182279
  • HTS s3rg1nh00
    "akkor túl nagy szerepe lenne az abroncsoknak, míg most a siker csakis a csapatokon múlik."
    igen,és az abroncsoknak egyáltalán nincs szerepe.
  • desigo
    Nagyon fog hiányozni.
    not
  • McCartman
    Trükkös kocsi az a Lada, nem is csodálkoztam azon, hogy Sebestyén nem találta rükvercet. :D
  • Lteebee
    Ja, a barátainak elmondta és ezt leközölte egy lap.
  • IXEMGabeo
    Még azért várnunk kell a hivatalos bejelentésére...
  • Totti5
    Noha Mark Webber ragaszkodik azon álláspontjához, miszerint a nyári szünet előtt nem fog dönteni arról, mihez kezd majd magával a következő szezonban, a brit Dailystar szerint az ausztrál már biztos abban, hogy az idei év végén befejezi pályafutását a Forma-1-ben.
  • IXEMGabeo
    és ezt hol írják?
  • pedobear
    A Red Bull Racing pilótája, Mark Webber úgy döntött befejezi Formula-1-es pályafutását és a 2013-as szezon végén visszavonul.
  • Ulvar
    Boxutcás FB poszt

Aham...ühüm, aham...ühüm...ja...

A Pirelli sportigazgatója, Paul Hembery elmondta, szívesen részt venne egy gumiháborúban, azonban a sport érdekében mégsem kér belőle, hiszen akkor túl nagy szerepe lenne az abroncsoknak, míg most a siker csakis a csapatokon múlik.
  • IXEMGabeo
    ez mekkora:D
  • Ulvar
    Az a fasza, jól van :D.
  • zzeN
    Össze-vissza nevezték, volt James is:D
  • Ulvar
    0.50-nél komolyan azt értettem hogy Jason Button?
  • Blum
    Jenson a vegen frankon leparkolt kezifekkel. :D

Nagyon nagy arc ez az ember,evek ota az egyik legszimpatikusabb versenyzo szamomra.
  • RatBaG #137754
  • RatBaG #137753
  • nearo
    pure motorsport :)
  • zzeN
  • a.carkey
    [URL=http://sportgeza.hu/forma1/2013/05/04/flavint/]Legalább őszinte, és még kb. igaza is lehet. "A pilótáknak két lábuk volt, neki egy, kirúgtam"[/URL]

(Ha valaki látja, az pls szóljon ennek a gyengeelméjű Joó Gábornak, hogy minimum címben kiírjuk a tíz alatti számokat, ha a szövegkörnyezet ezt simán megengedi!)
  • Kit--Kat
    Tehát?
  • Balyy
    Ubi meg a hetedik!
  • Szabi #137747
    Norbi és Tomi is a második helyről indul holnap
    (Tomi csapattársa az utolsó helyről indul)
  • contraste
    Baumgartner is kapott a magyar államtól 100 misit nem?
  • pedobear
    http://formula.hu/hirek/153/383/79036/piquet-vezeti-a-bmw-brabham-bt52-est-goodwoodban
  • a.carkey
    Az egyik Miskolcnyi távolságban van légvonalban Bukaresttől, a másik meg 40 kmre Budapesttől autópályán.
  • Kit--Kat
    Nem tud érdekelni, hogy NB1-es lesz. Tiszta Csaucseszku 2.0 az egész, ő épített a szülőfalujába 2-3x nagyobb befogadóképességű stadiont, mint a falu népessége.

Több cikk is foglalkozott, hogy az ifi klubok támogatásának a 80%-át a Puskás kapta. A maradék 20%-on meg osztozhattak a többiek, de ez már off.
  • a.carkey
    A Puskás amúgy NB1es lesz. Alapítványi pénz mellé kap állami támogatást.

Emlékszel, hogy amikor zsótinak akartak állami támogatást adni, hogy nekiestek a szerencsétlennek?

Az autósportban amúgy is ritka az állami támogatás, a F1ben pedig tudtommal csak Maldonadonak van, neki sem közvetlenül, hanem egy állami olajvállalat által.
  • Kit--Kat
    Ja így már tök jó, hogy más hobbiját finanszírozzuk, megnyugodtam. :)
  • a.carkey
    Látod! Legalább nem löszalagút, 40 centis kilátó, kutyafittness vagy viadukt a síkságon százmilliárdokért. ;)
  • a.carkey
    Az OTP meg mindegyiket.
  • morfeusss
    Sziasztok!

Az ultimate-sport.hu oldal szerkesztőfelvételt hírdet.

Amennyiben napi szinten tudsz írni az F1 világának legfrisebb történéseiről akkor nincs más dolgod, minthogy jelentkezz szerkesztőnek.

Oldalunk non-profit alapon működik, tehát fizetést sem tudunk adni a jelentkezőknek, de az a célunk, hogy 1-2 éven belül saját szerkesztőségben dolgozhassunk.

Amennyiben szeretnél egy jó csapat tagja lenni, akkor nincs más dolgod, minthogy jelentkezz az [email protected] e-mail címre, ahová egy rövid bemutatkozáson kívül skype vagy facebook elérhetőséget kérünk.

Remélem felkeltettem az érdeklődéseteket! :) Köszönöm, hogy elolvastátok a felhívást, és várjuk a jelentkezéseteket!

Üdv: Andris
  • zzeN
  • szabii98
    csöppnyi 4 milliárdból :D
  • IXEMGabeo
    pénzéhes cégek...
  • Kit--Kat
    Nyugalom Felcsúton épül a falulakosságának a 2x befogadni képes stadion.

A többi nem fontos. ;)
  • Totti5
    Az elmennek a jó francba... MOL és a Posta rahedli pénzel tömi az egyik pártot, Gábornak és Zengőnek csak morzsák kellenének és még ennyit sem kapnak.
  • Ulvar
    És akkor mit mondjon Kiss Pál Tomi? Egyetlen OW versenyzőnk aki JELENLEG elérhetne olyan célokat mint egy Formula-1es ülés, HA LENNE PÉNZ. Jelenleg nem hogy F1, de még alsóbb kategóriákra sincs pénze...Most hétvégén AutoGP, de neki nem itt kéne lennie hanem WSR 3.5 mezőnyében vagy GP2 mezőnyben.
  • Master91
    + stadionokat is újítsunk, hogy a drukkerek szét verjék az egészet...
  • Wlanseraf
  • G_ArchAngel #137729
    Sziasztok!

Ugyan az elmúlt 10 napban minden követ megmozgattam, de ennyi idő alatt nem állt össze a Chevy-re való keret, így a hazai futamot én is csak nézőként fogom nézni.

Köszönöm a bíztatást és a rengeteg felajánlást mindenkinek! Drukkoljatok Norbinak és a csapatnak, és minél előbb megoldódnak a kezdeti problémák, annál előbb lesz esélyem nekem is autóba ülni.

WG

De a Videoton meg a többi gyeprugdosó kapjon állami milliókat...