182279
  • Stockbauer33 #177946
  • oneal1
    talán azért mert egyedül neki volt Braziliában kimagasló végsebessége, még a csapattársát nézve is.

Arról nem beszélve, hogy motort fejleszteni elvileg nem lehet....Ezzel szemben a Merci nyiltan beszél a csodamotorról.

Akkor hogy a picsbe van ez?
  • lac coo
    Amugy miert lovagolnak sokan ezen az urauto merci teman ? Iden szerintem sokkal tobbszor volt urauto a RB...4 pole-t tudott csak szerezni Ham...
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.11.25. 07:03:48
  • sure
    Világos, a többi tényleg inkább csak a matek, nem valószínű egyiküknek sem egy nyolcadik vagy tizedik hely. Ha a következőt VER behúzza, az utolsón nyugodtan kilökheti HAM-t
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De azért szívből remélem, hogy nem kilökéssel vagy egyéb nyilvánvalóan sportszerűtlen módon, hanem emelt fővel, rendes csatában döntik el. Főleg Hamiltonról gondolom, hogy nem így akarná a nyolcadikat behúzni, azzal csak azon huhogók táborát erősítené, akik az eddigi hetet is csak az űrautónak meg a Mercinek lejtő pályának tulajdonítják. VER-nek azért jobban drukkolok, de ha valami aljas húzással nyeri meg, ez jövőre garantáltan nem így lesz.
  • nearo
    ja, nem azért mondtam, mert úgy gondoltam volna, hogy te készítetted... csak simán kiszúrtam a hibát, aztán gondoltam akkor már szólok :)
  • repvez
    a lényeg leegyszerüsitve, ha a 2 futamon ha csak egyzser is nyer MAx akkor VB , mig HAMI-nak mind a kettöt be kell huzni. igy most a mercin a nyomás, hogy nem hibázhatnak.
  • mcmoha
  • sure
    Passz, nem én készítettem és nem számoltam utána, én csak gugliztam a fórumtárs részére...
    Utoljára szerkesztette: sure, 2021.11.24. 13:00:54
  • nearo
    első táblázat utolsó oszlopa nem stimmel, mert beleszámolták ott is a leggyorsabb körös pontot Verstappennek :) érdekes, mert a második táblázat utolsó sorában meg már figyeltek erre Hamiltonnál
  • sure
    Itt azok a kombók vannak, mely esetekben viheti el az egyénit Verstappen már a következő futamon.
  • RatBaG #177936
  • desigo
    Van valahol valamilyen táblázat ahol a lehetséges variációk le vannak írva a következő két versenyen,hogy ki milyen esetben lesz világbajnok?
  • HTS s3rg1nh00
    Bottas azzal az alcímmel rakta ki a tegnapi bringázását egy fitness tracker oldalra,hogy "ma nem kaptam defektet"
  • lac coo
    jaja közben megvan ... !
  • lac coo
    Mondjuk a merci is odaáll... ezt miért csinálják már ... :D ez már köcsögség... :)
  • barcalaci84
    az ugye megvan h Max jött hamarabb kerékcserére és a Merci ugyanezt csinálta előtte ...csak ugye ők a beállást próbálták zavarni , hisz előrébb vannak a boxban
  • lac coo
    A vérbunkó Redbull pit embere direkt áll az útba kerékcserekor, és nem húzza el a tömlőket, ahogy értelmesen mindenki csinálja ?

• lac coo
    Jobb kérdés, hogy fent hogy istenbe veszik el ilyen lazán ??? Csak mert jött Verstappen ???
  • repvez
    [/spoiler]
  • ToxiMaxi
    Igen ,de ha már fent észreveszik és azt mondják mehet miért dönt másképp. Az egész eset rámutat, hogy nincs rendben a dolog.
  • ToxiMaxi
    Mint ahogy Alonso is, pedig ott se zászló se semmi nem volt.
  • sure
    money can't buy 'apenis

Utoljára szerkesztette: sure, 2021.11.22. 22:08:45
  • HTS s3rg1nh00
    ja.
    Max will have DRS.
    DRS enabled (harmadik körtől)
    you can let him by (burkoltan megkérték,hogy indexeljen és húzódjon le előle a f@szba)
  • sure
    Oé, negyedére lassítva megvan az eleje:
    "Max will 'ave DRS", de utána még mond valamit az ürge

Edit: aaaaaah, "DRS anebold", vagyis enabled.
    Utoljára szerkesztette: sure, 2021.11.22. 20:22:08
  • sure
    A "you can let him by" előtt mint mond a jóember, egyáltalán, angolul vagy franciául beszél? Csak annyit értek belőle, hogy "Max"...
  • lac coo
    Hát hogy otthon sörözöl és asszony kitalálja magának ,hogy 5 perc múlva gyereket szül ! :)
  • sure
    Én azon agyalok, mi a minden férfi első számú rémálma?
  • sure
    Aztán lehet, hogy jó lesz és beválik ez a Zhu srác, egyetlen dolga van, verni Bottast, hogy megkönnyítse neki a nyugdíjba vonulást, ezt a szívességet GIO nem tette meg Kiminek.
    Adhatnának neki valami vezetési lehetőséget valamelyik FP-n, Kiminek igazán előjöhetne valami kétoldali inkábbacsaláddallennékitisze.
  • lac coo
    :DDD És mi az a kevés ami szebb ? :DDD
  • sure
    Láttam index fórumban :) Gratula, ennél kevés ajándék lehetne szebb!

Utoljára szerkesztette: sure, 2021.11.22. 18:35:48
  • lac coo
    Már 3 van !! azta, grat !! :)
  • b-type
    köszi és köszi. :)
    ajándék már meglett 19.-n született fiam formájában, bár harmadik gyerekként végül nála fordult elő minden férfi második számú rémálma amkor azt mondja a feleség hogy most azonnal csinálj valamit mert jön a baba :)))
  • lac coo
    Jah, BSZ !!!
  • sure
    Pontosan, a pályabíró csak a dolgát végezte becsülettel, látta, hogy egy sérült, lassú autó kolbászol a célegyenesben, neki ezt KELL tennie ilyen esetben...élőben nézve is roppant furcsa volt, hogy megjelent bal felül a pilóták listája fölött a sárga, miközben VER-t mutatják, na mondom ennek a körnek annyi, de láttam nem lassít, mondom barátom neked ez bünti lesz megint, erre pár másodperc múlva a zöld jelzés, majd megint sárga... Ground Effekték raktak össze egy időrendi sorrendet, 32:55-nél, ha nem ott nyílna.

AMúgy boldog szülinapot, ha már így villog a torta a nicked mellett és a valós adatokat adtad meg
  • b-type
    A probléma sztem feljebb keresendő, a pályabíró döntési hatásköre hogy belengeti a sárgát, belengeti a dupla sárgát. A pirosat nem gondolnám, de pl. egy Grosjean esetnél sztem azt is. Egyszerűen azért van így mert mire végremegy az utasítás a rendszeren addig történhet baj, ..pláne lehet rádiózavar mittomén.
    Ennél az esetnél én Vettel véleményezése felé hajlok, hogy ez az eset sárgát ért minimum, de nem akarták tönkre tenni a befutók körét, pláne hogy köztük volt a bajnoki esélyes is. Úgy ítélték meg hogy nem volt akkora a veszély, hiszen a fal mellett araszolt a lassú autó, ezért visszavonták a sárga jelzést és gondolom ez a pályabíró belengette mégis a dupla sárgát,...mert egyébként ez az eset dupla sárgát ért mert , sérült, defektes lassú autó volt a pályán amiből még eshettek ki darabok is akár.
    Hiába nézett ki szinte veszélytelennek, Igazán csak a versenyző tudja hogy mennyire van kontroll alatt.
    Sztem nem lett volna szabad visszavonni a sárgát, már ha első a biztosnág mint azt mindenhol hallani (de nem tapasztalni).
  • HTS s3rg1nh00
    Vettel és Sainz elvette,innentől nincs igazából miről beszélni.
  • ToxiMaxi
    Abban egyetértünk, hogy a pilóta nem mérlegel csak végrehajt. Probléma itt a versenybírákkal van, ennyi pilóta nem szokott büntit kapni egyszerre, pláne nem a top pilóták közül, nem lehet csak rájuk kenni a felelősséget.
  • ToxiMaxi
    Bonyolúltabb annál a dolog, hogy csak őt kellene okolni érte. Mindenesetre nagyon haragudhatsz rá, ha még ennyi idő után is ilyeneket irogatsz rá.
  • b-type
    Ezért a szavakért kért bocsánatot Horner.
    Versenyző helyzetéből nagyon egyszerű, látja a dupla sárgát lengetni akkor annyira le kell lassíani hogy akár meg is tudjon állni, Verstappen Mexikóban pont ezért kapott hátrasorolásost, mert elismerte hogy látta a zászlót, de úgy ítélte meg hogy nem volt veszélyhelyzet.
    Nincs döntési helyzetben, nem bírálhatja el a szituációt, ha belengetik a zászlójelzést akkor asszerint kell menni.
    Egyébként mindkét esetben igaz volt, sem Mexikóban,sem most nem volt olyan veszélyhelyzet amire ne tudott volna reagálni, én legalább is így gondolom, de a veszélyhelyzetre felhívó jelzések, sárga, dupla sárga, piros szal azok valójában utasítások.
    Utoljára szerkesztette: b-type, 2021.11.22. 11:45:37
  • lac coo
    Nem gondolnam, hogy a bironak utasutasokra kellene varnia....