FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A kérdésedre: voltam autópályán nem is egyszer hatalmas záporban. Elsőre nagyon ijesztő tud lenni amikor már nem bírja az ablaktörlő és folyamatos vízfüggöny van a szélvédőn, 60-70-ig is lelassítok ha úgy van. Aztán elkezdem szoktatni hozzá a szememet, hogy miképp tudom kivenni az előttem lévő többi járművet, illetve a távolságukat és a sebességüket valamennyire felmérni, plusz az úttestet és a környezetét (szalagkorlát, stb), majd 1-2 perc után általában már 80-100 körül is merek haladni a belső sávban, főleg ha ködlámpázik mindenki előttem rendesen. Jó, persze az utcai autók többsége azért nem ver fel akkora vizet, illetve a megfelelő követési távolság is segít ebben, ez tény.
Utoljára szerkesztette: Dodo55, 2021.08.29. 19:14:18
Isten nem bottal, hanem VMware.
Talán a 91es Adelaide kivételével olyan durva esősre nem is emlékszem, amikor lefújták a versenyt, de még ott is hagyták őket versenyezni. Mondjuk, ez még az az idő volt, hogy sem a britekre, sem pedig a hülye amerikaikra nem kellett odafigyelni, hogy megfelelő időzónában legyen a verseny. Helyi idő 14:00. Ennyi. Nem is volt annyira extrém futamkörülmény, amikor bármiből probléma lett volna, mondjuk, költségplafon se volt. Viszont elindult 98ban Spa, összetörték magukat, majd kb. ua körülmények között, kaptunk egy versenyt.
Nem azt mondom, hogy minden áron menni kell, viszont most megint remek reklám ez ennek a szarnak. Indianapolis volt a mélypont, de tényleg nem értem, hogy miért kell Spat, ahol mint tudjuk mindig van esély az esőre, olyan időszakra rakni, amikor tuti van?
Értem én, hogy a nagy autógyárak leállnak augusztusban, viszont ebben az esetben is soknak érzem a szabit, főleg, hogy hasonlóra számíthatunk Zandvoortban is, + a szél a tenger miatt.
Russeltől - bocs - de nem ájulok el, Latifi is 9. Oka: Mercedes motor, valamit nagyon eltaláltak az időmérőn, versenyen megették volna, mint eddig mindig. Ez van. Két autóromboló verseny után jött egy verseny nélküli illúziórombolás. Kár érte.
Szvsz, le kellett volna menni a két kört 15 óra után, hogy meglegyen a félpont, és utána lehetett volna várni. Ami történt, az tipikusan az a barom hozzáállás, ami jellemzi a büntetéseket, a szabályokat, a következetlenséget, és az értelmetlenségeket az új tulaj megérkezését követően.
Nem tudom figyeltétek-e, de egyetlen reklám se volt, pedig idő lett volna rá ...
#176859: miért kapnák?akkor lenne jogos,ha valamilyen egyértelmű szervezési hiányosság miatt nem lenne verseny,a szervezőknek semmi befolyása nincs az időjárásra.tipikus vis major helyzet,a koronavírus is pont ilyen.
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2021.08.29. 18:42:40
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Nekem az a szomorú gyanúm egyébként, hogy emögött a "Hamilton jelenség" terjedése állhat a versenyzők között, avagy az a fajta mentalitás, ami a "nem tapad eléggé az autó hátulja a kanyarokban, csináljatok valamit" - "senkinek sem tapad ilyen hideg aszfalton Lewis, de mindjárt intézünk valamit" jellegű rádióbeszélgetésekből oly gyakran kiérezhető. Lehet túlzó kissé ez a példa, meg az is lehet régen nem volt ennyi rádióbeszélgetés hallható, de azért azt szerintem senki sem mondhatja, hogy jó irányba viszik a Forma 1-et ezek az "oldjatok meg mindent, nekem csak a kormányt kelljen tekergetnem" hisztik, ahogy ezek a mai tömeges "nem lehet így normálisan látni" panaszkodások... Mondom, talán már rég volt és szelektál a memóriám, de én úgy emlékszem annak idején szóba sem jöhetett, hogy ilyesmi egy komplett verseny akadályát képezze, hanem egy volt abból a sok kihívásból, amivel a versenyzőknek a győzelemért küzdve magától értetődően meg kellett bírkózniuk.
Szerk:
https://www.youtube.com/watch?v=bA_oYzY8zVk
Mennyivel lehetett többet látni?
Utoljára szerkesztette: Dodo55, 2021.08.29. 18:34:47
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Vagz mennek még két kört, hogy ne kellejen?
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
A sorrend változatlan.
A Ring óta annyi változott, hogy most már senki sem állt fel a rajtrácsra. 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.08.29. 16:43:15
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Hopp, Perez a gridre kiálló körén kitette magát, megünnepelvén a jövő évi ülését...

Utoljára szerkesztette: sure, 2021.08.29. 14:32:46
Isten nem bottal, hanem VMware.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2021.08.28. 17:34:47
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Más.
Azért ennyire szar Ferrari motor már rég volt. Q2ben esőben! nem is tudom mikor esett ki utoljára a Ferka?! Van ezeknek bármiféle feltekerhető motormódjuk.
Kimi b+ ...
Az Alfa a Haas mellett a legokádékabb továbbra is. Még a Williams is ellépett előlük, nem is kicsivel. Hogy honnan jött a powa, azért azt megnézném! Főleg, hogy a Mercis Toto elkezdett a Willamosnál kavarni ...
Norris b+ ...
A vége jó volt. De úgyse ez lesz a vége holnap.
De ha hermafrodita bohocnak oltozik akkor annak oltozott, vagod?
De a brit biradolom lovagi cimet azert rendesen be arazza 😊
Ahogy írtam nem azzal értek egyet amit és ahogy visel, hanem azzal hogy szabadon öltözködik, a mondanivalód vége meg már megint csak a szokásos sz@rdobálás.
Majd ha lesz értelmes téma újra idesassantok.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Mert ha leszarna akkor egy kinyult mackogatyaban kez orostival lejtene be a boxucaba..
Remelem ezt igy kinagyittatod es poszterkent a falra akasztod 😊 😊
Azzal sincs baj hogyha valaki homoerotikus bohocnak oltozik , csak ha jol emlekszem meg nem comming outolt, vagy az jovore jon?
Nekem szemelyesen nincs bajom veluk csak hat vallalja 😊
Végre nem a mentál sérült mihelisz szakért
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Világszerte ismert ember, amúgy is beszélnének róla...tök mindegy mit csinál, ő a regnáló világbajnok a sportág rekordere, és a bajnoki címért harcol. Minden híroldalon több cikket lehoznak arról amit mond. Nem látok logikát abban amit feltételezel, abban viszont igen hogy bármit megcsinál amihez kedve van, zenél, filmez, motogp motort csapat....na és ez látszik az öltözködésében is.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Dehogy szarja, azért veszi fel, hogy megbotránkoztassa az embereket, mindenki róla beszéljen. Ezt hívják nárcisztikus személyiségzavarnak, de tök jó, hogy tudsz azonosulni vele.
na látod pont leírtad a lényegét annak ha valakit nem érdekel mit gondolnak mások. Nemzetköileg ismert figuraként, sokszoros világbajnokként, rekorderként, lovagként..vagy akár egyszerű tesco árúfeltöltőként, tök mindegy, úgy öltözködik ahogy akar.
Másnak bejön lelke rajta, az öltözködést nem lehet külön választani az embertől mert ő azt gondolja ez milyen jó, de amit itt látható arról épelméjü ember nem gondolja hogy jó menő, kényelmes stb. indokolhatatlan a cucc, kivéve hogy a viselője azt hiszi ettől lesz uniqum hogy mcdonald-es bohocnak öltözik. Ettől maximum kreténnek látszik 😄
Nem gondolom hogy bárknek is az öltözködéséről ítélkeznem kellene, akkor teszem meg ha megbotránkoztat, teszem azt 80éves mami/papi bevágott cicanaciban. De az is csak a gyerekeim jelenlétében.
Alapvetően Hamilton öltözködési stílusa totálisan idegen az enyémtől, ellenben nálam külön van véve hogy valaki hogy öltözik és hogy mer öltözködni, azaz mennyire szabad. sokan öltözködnek tök átlagosan, sokan öltözködnek totál ízlésesen, ...egyik sem feltételezi hogy totálisan leszrják hogy ki mit gondol róluk. annak idején én így toltam, ...sosem gondoltam hogy pl. a narancssárga rövidgatya az passzolt a western csizmához...ellenben egy pillanatig nem is érdekelt...és még csak nem is hiszem hogy ez volt a legmeglepőbb ruhakombinációm.
Hamilton láthatóan leszrja hogy mit gondolnak erről.
Nyilván em ez miatt a kedvencem, de klappol. ...ellentétben azokkal akik az öltözködés alapján ítélnek, nem hiszem hogy azok mellett kellene érvelnem akik korlátok közt élik az életüket, és másokat is azon korlátok közé szorítanának azáltal hogy gúnyolódnak az eltérő választásukon.
Vicces hogy szerinted ahogy öltözik valaki az nem ő, akkor személyes kis kedvenced hazudik? Vagy azt hiszi hogyha bohócnak öltözik akkor uniqum? Muahaha
Mert semmi baj ha az unokaöccse szülinapjáról tart haza fel, de én csak azt látom hogy még fater is inkább távolságot tart hogy nem vele vagyok 😄 😄 😄 😄
Meg gondolom Nicole is áll a fényképp láttán hogy hű bazz mit úsztam meg 😄
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2021.08.28. 12:09:59