FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

http://gaborszantai.co.uk/
I met God. She's black
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ezt a DRS zonás rendszert nagyon nem értem hogy minek , használhassa mindenki ott ahol szeretné ahogy az idõmérõn. Meg a kerszet is.
És igaza van annak aki azon a véleményen vannak, hogy abban az irányba kellene menni a F1-nek, hogy a fejlesztések késõbb a civil autokba is megjelenjenek, igy nem felesleges a fejlesztésre költött összeg.
nem volt olyan régen hogy ne emlékezzünk azokra az évekre, amikor NEM lehetett elõzni, mert olyan turbulencia volt, hogy szélárnyék közelébe sem nagyon lehetett menni... a drasztikus aero butítás, a diffúzor butítás, a slick gumi, a kers és a drs csak azért jött be, hogy segítség az elõzés... és segítik mert jobban lehet elõzni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
de alapvetõen jobbak voltak azok az idõk szerintem... akkor még lehetett elõzni. és azért, idén többet lehet mint tavaly, de akkor is csekély még most is az elõzések száma 😄
I met God. She's black
Ez egy vicc...
Hiába tesz meg mindent az FIA, a csapatok nem a szabály betartásán munkálkodnak és õket legkevésbé az érdekli, hogy olyan autók legyenek amivel könnyen lehet elõzni... a lényeg az az õ szempontjukból, hogy olyan autójuk legyen ami gyorsabb mint a többi csapaté.
azonban tény, hogy 2009tõl kezdve rossz irányba mennek a 'fejlõdések'
I met God. She's black
speciel ha kell a márkanév akkor az maradhat attól független még lehetne egy egységes,motor,karosszéria technológiát biztosítani.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
http://www.twitch.tv/hegii
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Mondjuk új foci stadionok helyett egy új pálya sokkal jobb lett volna, bár nemtom hogy a jelenlegi helyszínt mennyire lehet bõvíteni.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Szóval túl steril lett ez így, egyre inkább pankráció fíling. Az idei változatos év alapján meg pláne olyan érzése van az embernek, hogy ez irányítottan izgalmas, hogy nagyobb legyen a nézettség.
Igazándiból azóta nincs igazi verseny, amióta csak a karosszériával játszanak. Ez együtt járt azzal, hogy a motorgyártók tömegesen kivonultak, mert már semmit nem ad az F1, ami a személyautóikban hasznosítható, nem úgy mint korábban a félautomata váltótól elkezdve egy csomó elektronikai kütyü.
Szóval szerintem ez a baj, hogy mindenki a karosszériával játszik, ahelyett, hogy az fix lenne, és a motorral, váltóval, fékekkel, fékhûtéssel, stb-vel mehetne az okosítás mint régen. És akkor megint lenne verseny is.
persze az idei szezon most jóval szorosabb, de még így is elég rossz az arány a nagyon izgalmas futamok közt.
szerintem az sem túl jó, hogy rengetegszer a boxba dõl el a dolog.
szerintme túl gyorsak a kocsik és túlságosan eltérõ 1-2 csapat minõségbeli különbsége.
Szerintem ha jobban a pályán történõ versenyre és lassabb tempóra hegyeznék ki a dolgot jobb lenne mert úgy nehezebb lenne hatalmas elõnyt kiautózni.
boxkiállásokat szintén el kéne törölni,rövidebb távokra és szorosabb futamokra kellene koncentrálni.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Per Aspera Ad Inferi.
http://www.twitch.tv/hegii
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.