182114
  • Dietrich
    Volt korszak mikor a ferrari volt aki megvette őket, de volt mikor a meki..mikor kinek volt több pénze.
    az lesz a szép mikor a Marussia lesz aki tolja a lét az FIA-nak
  • HeadHunter86
    Annyira király ez a kis reklám! Na meg az album is :)

• Norbi1990
    Azt nem tudom.
  • Laceee
    Mercedes nem vette őket még meg ?
  • miki30246
    eső lesz a futamon?
  • Norbi1990
    Az FIA-t kéne elővenni, hogy ezt miért engedélyezték, nem a csapatot.
    Őket csak megkérték, és elvállalták, mert nem ütközött semmilyen akadályba.
  • Laceee
    Fair Play ? teszteljen akkor mindenki idei autóval ?
  • Norbi1990
    Nem rég mondta Lauda, hogy őket kérték meg a Pirelliék, hogy teszteljék a gumikat. FIA-t megkérdezték és engedélyt adtak rá.

Ezek után milyen akadálya lenne egy tesztnek?
  • Laceee
    ideivel... (W04)
  • Norbi1990
    És a Merci melyikkel ment?
  • Laceee
    Akkor rossz ember nem lehet :P
  • Laceee
    Az egyetlen probléma, hogy az olaszok a 2010-es autóval teszteltek...
  • Dietrich
    Trullinak is :))
  • Laceee
    Az is érdekes, hogy most derült ki, ha ennyire szabályos volt akkor miért kellett sunyítani ? A Pirelli pont azokkal tesztel, akik a legjobban szidják őket... , okádnom kell...
  • repvez
    Egyébként ez is ilyen bulvár maszlag, mindig arról a csapatról derül ki valami amelyiknek éppen jobban megy mint a többinek.Ha a merci sehol nem lett volna most a monacoi edzéseken, fogadjunk , hogy nem lett volna ilyen hír a gumikról.
  • pedobear
    http://formula.hu/hirek/153/383/79618/raikkonen-nem-hasznalok-facebook-ot-es-a-telefonom-is-eldobnam
  • Dietrich
    Gábor Wéber
    Christian Horner (Adam Cooper blogján): “I can understand Pirelli wanting to test the tyres – they’ve obviously got issues with the tyres. What’s disappointing is that it’s been done in not a transparent manner. A three-day test has taken place running a current car on tyres that are going to be used in the next Grand Prix. Irrelevant what you call it, that’s testing."

Azaz a kanadai specifikációt tesztelték a Mercedesszel, az idei autóval és 3 napon át. Ez így tényleg nem fair, még akkor sem, ha tegyük fel a Mercedes semmilyen adatot nem kapott a Pirellitől a három nap alatt. Elhinném ezt, ha egy másik csapat főnöke lennék? Kizárt.
  • zzeN
    "Állítólag a Ferrari is tesztelt Bahrein után, ugyanúgy, ahogy a Mercedes tette azt. Mivel a Pirellinek nincs megfelelő és korrekt autója a jelenlegi gumikhoz, további tesztek várhatóak más csapatokkal is. Vihar egy pohár vízben?

Forrás: f1-live.hu"

Mondjuk a hitelesség meg az f1live...
  • Laceee
    Mindent és Mindenkit megvesznek...
  • Dietrich
    másik stream de ez is orosz nyelvű
  • Dietrich
    Prost fan voltam...nekem nem annyira :)
  • nearo
    Mit tippeltek a mai versenyre Pirellik szempontjából? Szerintem legtöbben két kiállással vágnak neki, de pár csapatnak háromra lesz szüksége (pl Merci). Egy kiállás szerintem képtelenség, még Lotusnak is.
  • Dietrich
    BAJBAN A MERCEDES? A Monacói Nagydíjon első sorból rajtoló Mercedes kalamajkába keveredhet. A BBC F1 beszámolója szerint a csapat 3 napot tesztelt a Spanyol és a Monacói GP között, miközben szezon közben tilos tesztelni az F1-ben. A Mercedes azzal védekezik, hogy van egy kiskapu a szabályzatban, ami engedi a gumitesztelést. More to follow...
  • mcmoha

Szar volt látni. :(
  • Minstrel
    Itt lesz élőben a Renault 3.5-ös futam ha minden igaz
  • bakkerman
    Trulli,és Hakkinen győzelme maradt meg bennem nagyon,meg Schumacher hírhedt keresztbe fordulása az kvalifikáción
  • Dietrich
    Monaco kapcsán kinek mi jut eszébe? Nekem ezek amiket anno tévén láttam.
    1984 az a híres esős futam Sennával.

1992 azok a bizonyos utolsó körök Senna, Mansell. ha jól emlékszem ezen a versenyen volt az is, hogy Mansellt úgy kellett kisegíteni az autóból az eredményhirdetéshez annyira elkészült az erejével.

2003 Wirdheim korai ünneplése F3000 versenyen.

Ezen kívűl volt még egy "Rene Arnoux barátunk feltartja a mezőnyt 30 körön át" eset is 1989-ben. lengették a kék zászlót folyamatosan de ő kb. leszarta. ;)
  • Chris Lowe
    Szép kék ég, tiszta idő van ma MonteCarloban, ettől függetlenül kicsi az esély sc nélküli versenyre.
  • Chris Lowe
    Persze, de mondjuk nem is volt idén arra példa, hogy élőben bejelentkezzen és mondjon valami friss helyszíni témát. Valszeg nem erőltetik. Börni bohócnak az az érdeke, hogy folyton nyilatkozzon, hidd el még a vatikáni rádiónak is megállna. Kapná el Adrian Newey-t vagy akárcsak a caterham vezető mérnökét.
    Végülis mindegy, ez van ezt szeressük. Azért vélemenyem még lehet róla azt meg le is írhatom, szal ennyi.
  • desigo
  • bakkerman
    ezt a beszólást személyesen nekem szántad mi? :DD
  • IXEMGabeo
    Di Restánál nagyobb rinyagépet nem láttam

Még Rubens is pünkösdi rózsa volt hozzá képest remélem hamar eltakarodik innen ez a skót gyökér:D
  • IXEMGabeo
    fekete Ferrariiiiiii
  • Totti5
    Party tájm!
  • z0ty4
    Kiminek a sisakfestés miatt nem lesz balhéja az öreggel? vagy erről van vmi infó?
  • Dietrich
    már valaki tesztelte GP2-n a merénylőt..WTCC-n tavaly bevált :D

• IXEMGabeo
    reméljük Hamilton
  • bakkerman
  • Szabi #138448
    remélem Webber :DD
  • bakkerman
    rajtnál kitöri össze Vettelt holnap?