182114
  • szabii98
    Perezt nagyon szapulják, pedig csak tökös volt. Szép volt azért. Én nem mondok semmit, mert a két kedvenc pilótámról van szó, szóval amúgy sem tudnék. Szerintem simán versenybaleset volt, jó Rai húzta rá és Perez ment be. Én nem büntetnék semmit.
  • Peppus
    Igen, 3 éve szenvednek a gumikkal és pont ez a csúnya, gonosz illegális teszt oldotta meg a Merci minden problémáját..
  • nearo
    Persze nem Rai érdemeit akarom elvenni, egyik kedvenc pilótám... de nekem az lett volna a furcsa, ha nem csinálja meg. Amikor láttam, hogy 10. helytől egyben vannak, és már ott van a nyakukon a Lotus, már éreztem, hogy ez meglesz. Monaco ide vagy oda, 5-6 másodperces tempókülönbségnél körönként legalább egy előzés bőven benne van... ha máshol nem, akkor alagút végén.
  • passatgt
    *legális
  • DasIsFuck
    attól még szép:)
  • Armagedown
    Meghozta az illegális teszt az eredményét
  • nearo
    És még így sem időmérő tempót ment, különben elfogytak volna az alatt a néhány kör alatt is.
  • Masakari
    Hát pedig van,mert ez Monaco. Nem csak a kommentátorok lepődtek meg de nekem is jött ki a szemem mikor megláttam hogy beért a pontszerző helyekre.
  • Chris Lowe
    Monacóban vagyunk ezért érdekes.
  • IXEMGabeo
    persze hisz lágyon volt a defekt előtt...mivel az üzemanyag már mindenki autójából fogyott a kopás mérték is csökkent, és raádásul Monaco is ezért is durva, hogy ennyi autón átment.

Kubica csinálta ezt Szingapúrban még a 10-es évben
  • DasIsFuck
    Sutil király volt, azért neki az idei szezonba elég sokszor nem jött jól ki a lépés...sok balesetbe és technikai gondba ütközött idén, ez kijárt már neki...
  • nearo
    Nincs ebben semmi érdekes, Kimin friss gumik voltak, míg a többieken 30 körösek.
  • Norbi1990
    Gondolom zsír új gumikat kapott, míg a többiek már 20 körös gumikon futottak.
  • DasIsFuck
    no ez egy remek példája volt, hogy mi történik ha sok az újonc/tapasztalatlan pilóta a mezőnybe egy monacoi nagydíjon...
  • IXEMGabeo
    Az érdekes, hogy ott 2 kör alatt megelőzte Bottasékat, de hogy még Hülk se tudta tartani érdekes. Mutatni kellett volna:S
  • Chris Lowe
    Azért a lotusból megnézném az utolsó 5 kört komoly lehetett. Egyébként az operatőrök nem voltak a helyzet magaslatán, szinte mindenről lemaradtak, rai előzéseiből egyet sem láttunk.
  • Falkon
    Bocsi, javítok! :) Kimi a legjobb! ;)
  • IXEMGabeo
    akkor meg ő szolgáltatott eksönt, de ahogy Perez is semmire nem ment vele:D
  • pedobear
    A f1-es fizetéshez ez csak "szériatartozék"
  • Masakari
    közben másol járt az agyam szóval elírtam:D de a lényeget szerintem lehet érteni :D
  • nearo
    De, ez a Forma1 topic ;)
  • Masakari
    Tudom ez nem forma1 topic de valaki nem tud streamet az Indy 500-hoz??

(btw Perezre most mérges vagyok,szépen kiütötte Raikönnent-.- viszont,hogy hogy az istenbe jött fel a 10.helyre azt nem értem :D:D)
  • Chris Lowe
    Na azért ez erős, leelőzte a leelőzhető pilótákat.
  • nearo
    A nap hőse szerintem Sutil. Perez lehetett volna a másik, dehát így nocomment kategória.
    Rosberg megcsinálta a kötelezőt, RB-k bevonatoztak mögötte, és kihasználták, hogy Haminak nem jött jól a SC. Alonso nemtom hogy elaludt e, vagy csak a kocsinak nem feküdt a pálya, mindenesetre ez nem az ő napja volt. Kimi mentett még szépet a végén, többiek viszont csak vonatoztak.
  • Chris Lowe
    Rosberg füle olyan mint egy bírkózóé.
  • Falkon
    5 kör alatt 6 helyet javított!
    KIMI A KIRÁLY!!
  • Peppus
    Amikor anno Hamilton csinálta ezt, akkor mindenki pofázott..
  • Chris Lowe
    Azért hamiltonék jól elrontották a második helyet!
  • benőmenő
    Rosberg szépen ment végig, megérdemelte.
    Rajkó meg pontot mentett :D
  • zzeN
    Pontot szerezz Kimi:D
  • pedobear
    Nice!
  • Narusco
    MEGVAN RAI 10 :)))
  • Chris Lowe
    Rai mit ment a végén!
  • nearo
    meg :DDDDDDDDDDDDD

Rosberg gg!
  • desigo
    Nico szép futamot ment...
    Szép volt
  • IXEMGabeo
    jó hát Raikkonen ellen optimista volt, de az akciót ő szolgáltatja idén
  • IXEMGabeo
    Rosberg!!!!!! megérdemelte tökéletes hétvége volt
  • nearo
    na, kimi megcsinálja a pontszerzőt? :D
  • FeikG
    A tökös és a tökfej,az azért nem ugyan az!!!!!!!!
  • IXEMGabeo
    Sutil csaja nagyon ott van pedig nem vagyok szőkepárti:DD