182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#177901 Vettel lengette végül a szivárványos zászlót? -
#177900 Bejott, jot szundiztam !! :) -
ToxiMaxi #177899 Szerintem a vb nekik fontosabb. -
#177898 Bottas mifaszt csinált az első 8 körben? :D Miért Totonak kellett rászólnia, hogy végre előzni kezdjen? -
simonl #177897 Igazából nem értem, hogy a Red Bull miért hagyja, hogy minden alkalommal szárazon seggbe legyen rakva. Utólag bocs.
Másfél órával a rajt előtt 5 rajthelyes bünti...
Szépen összecsomagoltam volna és irány a reptér....minden mást majd lelevelez a jogi osztály.
A FIA egy szellemi dögkút b+..
Utoljára szerkesztette: simonl, 2021.11.21. 15:18:20 -
#177896 -
#177895 Nem baj az, egy jo kis szundi is johet !! :) -
#177894 a rajtnál ha megelőzi bottast akkor még könnyebb is lehet neki a második hely ... Mert Bottas itt tuti nem tud előzni még C ligásokat se :)
Persze lehet Max se...
Gasly és Alonso kicsit meglephetnék Hamiltont a rajtnál , h ne aludjunk be nagyon hamar :) -
#177893 Sainz megúszta a büntit, mert a sárgát ugyan nem látta de amikor észrevette a sérült autót a pályán akkor azonnal lassított. -
#177892 Nofene... :) Akkor most mi a rajtracs ? Jo ez, modt teperni kell Maxnak, hogy meglegyen a 2. hely !!! Vajon birja majd cernaval , vagy osszeakad valakivel a szokasos stilusaval ....? -
#177891 Megkapta az ötöst... -
#177890 Kivancsi vagyok Verstappent ki merik e hagyni az 5 rajthelyesbol es mivel magyarazzak...:) -
#177889 Bottas már kapott is 3 rajthelyes büntetést. -
#177888 Lehet, hogy meg verseny elott dontenek....? :))) -
#177887 Video alapján pont Verstappenek volt a legegyértelműbb dupla sárga ... -
#177886 -
#177885 Az a kékes fény lenne amit nézni kell ?
Szerintem nem valószínű h volt Max előtt sárga lámpa , mert 2x 3mp -ig volt hivatalosan sargajelzes , de az még korábban volt...
Gondolom a pályabírók nyomták a sárgát , aztán Masi kinyomta aztán megint próbálták Masi megint kinyomta :)
Amúgy Masinák mit kellene csinálnia ahhoz h eltávolítsák? -
#177884 -
#177883 Valahol azt olvastam, hogy éjszakai/esti futam esetén a fények számítanak. 24 órás állítólag este nem is zászlóznak -
#177882 Nem lényeg, de én sehol nem látom :)
szinte biztos vagyok benne, hogy nem fogják büntetni Verstappent, de kiváncsi leszek milyen indokot kreálnak mellé !!! :) Erre most tényleg kell az egy éjszaka gondolkodási idő ! :D
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.11.21. 09:35:33 -
#177881 Mielőtt ráfordul a célegyenesre -
#177880 De ez mitől biztos, hogy surlódásból eredő nyomok vannak ott??? Hagyjuk már ... -
#177879 Azért ennyire nem kéne vaknak vagy értetlennek lenni. Az also szárnyelemnek elvileg meg sem szabadna mozdulni mivel az fix elemnek kellene lennie, csak a felső elem mozdulhat DRS nyitáskor, ,igy ha az also elem mozgásbol adodo surlodási nyomokat ejt az már alapbol jelentenie kellene valami olyan dolgot ami nem szabályos.
Elvégre akár egybe is lehetne rögziteni az oldal lappal megakadályozva bármilyen mozgást. -
#177878 Mondjuk ha büntetik is, akkor úgy is a Mercedes sírta ki és/vagy fizette le a pályabírót ! :D :D :D -
#177877 Hol villog a sárga, azt én nem látom ... ? Bár ahogy most olvasom a FIA egyértelműen másodlagos rendszernek tekint mindenféle villigó kütyüt, a zászló lengetés mindent üt ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.11.21. 07:53:42 -
#177876 Nincs ellentmondó információ, sárga-zöld esetén: sárga, valamint sárga-piros esetén: piros ami érvényes. Vertappen gyors körét visszanézve egyértelműen villog neki a sárga, és a pálybíró lengeti a dupla sárgát.
Alapesetben nincs kérdés. Bottas-nál nem volt dupla sárga, Sainz-nál ha jól vettem ki pont mozdulat elején vagy végén tart a bíró de lengetés ott sincs. -
#177875 Itt mar az a kerdes eppen hogy dontenek odafenn... :) -
#177874 Majdnem mint a kreszben. Itt inkább az a kérdés, hogy a jelenlegi szabályozási környezetben ennyi ellentmondó információ esetén egy gyorskörön mit reagálsz? -
#177873 Jozan eszem alapjan a zaszlolengetes mindent ut, az nem romlik el... Serult auto evickel a palyan, az sarga. Mi az ha nem ez ? :) De ahogy Vettel mondta , Max elott sorban levettek a jelzest :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.11.20. 22:32:24 -
#177872 Tudtommal nem. -
#177871 Ha Hamiltonnál lett volna, vagy bárkinél, ugyanezt kérdezném, de most őszintén, ez miért is volt sárga? Főleg, hogy kb. annyira zavarta azt a pár megmaradt, gyors körön lévő versenyzőt, mintha ott se lett volna. Tök értelmetlenül sárgáztak. Akkor legalábbis. Volt sárga a crashnél, de utána, amikor a sérült autóval, semmilyen íven visszaevickélt, akkor minek sárgáztak?
Viszont, ha már sárgáztak, HA sárgáztak neki, és nem következetesek, nem büntetik meg, akkor totális balf.szok.
Megj., nem ezen fog múlni. Ezt Hamilton behúzza, hacsak ki nem esik valami miatt. Verstappen max. második lehet. De látva Bottas tempóját, még az se biztos.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.11.20. 22:24:17 -
#177870 örülni nyilván nem fog, de azért szerintem nem adja fel és nem lép ki az f1-ből miatta :) és a 3.ik hely még így se tűnik elveszettnek :) -
#177869 Hat ha kap egy 5 rajthelyes buntit akkor azert annak nem fog orulni :) Azert mekkora gaz mar, hogy ahogy Vettel mondja Max elott sorban kikapcsoltak a sargakat... :) Csak a palya biro lengetett ..:) -
#177868 így se úgy se tud itt nyerni ! szóval tök mindegy...
Maxnak egyet kell nyernie még idén h bajnok lehessen (kivéve ha esetleg elmarad Jeddah :) )
3.ikra meg akkor is bejön , mert a többi kocsi a körhátrány ellen harcol -
#177867 Dehogynem, ha mindhárom hátrébb megy 3 rajthelyet az bizony számít :) Max-nak főleg! -
#177866 De ez mitől ne lenne sárga azt nem értem.... a sárga jelzés résznél elsőnek van benne pédakén. sérült , lassú autó a célegyenseben... :D
De amúgy tényleg, én nem szoktam ilyen hülységekbe belemenni ,de ez a Masi tényleg egy balf..sz ! Tuti a Liberty Media ott van a fülén és mondja mit kell nyomni ... :D A show-nak meg kell lenni !
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.11.20. 20:30:35 -
#177865 A versenyző nem mérlegelhet, ha sárga zászló van, pláne ha dupla sárga akkor lassítani kell, sőt a duplánál olyan mértékig kell lassítani hogy meg tudjál állni.
Így kapott Hamilton három rajthelyet tavaly amikor kinyomozták számára a Red Bull-nál hogy de bizony láthatta. -
#177864 Ez megint Masi! Nem akartak sárgázni valamiért, de egy pályabíró belengette.
Mondjuk nem oszt , nem szoroz h büntetik-e Maxot...
főleg h Bottast és Sainzot is beidézték.
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2021.11.20. 20:10:52 -
#177863 amúgy irgalmatlan autót rakott össze így az év végére a Mercedes, nem semmi... Tapad, gyors . -
#177862 De elvileg beidézték ,szóval lehet a zázsló lenegtés felülírja a sok gyökér lámpát... Meg szerintem volt aki le is lassított.... akkor lesz dajdaj ,ha kap 3 rajthely büntit... :)