182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#177941 a lényeg leegyszerüsitve, ha a 2 futamon ha csak egyzser is nyer MAx akkor VB , mig HAMI-nak mind a kettöt be kell huzni. igy most a mercin a nyomás, hogy nem hibázhatnak. -
#177940 -
#177939 Passz, nem én készítettem és nem számoltam utána, én csak gugliztam a fórumtárs részére...
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.11.24. 13:00:54 -
#177938 első táblázat utolsó oszlopa nem stimmel, mert beleszámolták ott is a leggyorsabb körös pontot Verstappennek :) érdekes, mert a második táblázat utolsó sorában meg már figyeltek erre Hamiltonnál -
#177937 Itt azok a kombók vannak, mely esetekben viheti el az egyénit Verstappen már a következő futamon. -
#177936 -
#177935 Van valahol valamilyen táblázat ahol a lehetséges variációk le vannak írva a következő két versenyen,hogy ki milyen esetben lesz világbajnok? -
#177934 Bottas azzal az alcímmel rakta ki a tegnapi bringázását egy fitness tracker oldalra,hogy "ma nem kaptam defektet" -
#177933 jaja közben megvan ... ! -
#177932 Mondjuk a merci is odaáll... ezt miért csinálják már ... :D ez már köcsögség... :) -
#177931 az ugye megvan h Max jött hamarabb kerékcserére és a Merci ugyanezt csinálta előtte ...csak ugye ők a beállást próbálták zavarni , hisz előrébb vannak a boxban -
#177930 A vérbunkó Redbull pit embere direkt áll az útba kerékcserekor, és nem húzza el a tömlőket, ahogy értelmesen mindenki csinálja ?
-
#177929 Jobb kérdés, hogy fent hogy istenbe veszik el ilyen lazán ??? Csak mert jött Verstappen ??? -
#177928 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][spoiler] -
ToxiMaxi #177927 Igen ,de ha már fent észreveszik és azt mondják mehet miért dönt másképp. Az egész eset rámutat, hogy nincs rendben a dolog. -
ToxiMaxi #177926 Mint ahogy Alonso is, pedig ott se zászló se semmi nem volt. -
#177925 money can't buy 'apenis
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.11.22. 22:08:45 -
#177924 ja.
Max will have DRS.
DRS enabled (harmadik körtől)
you can let him by (burkoltan megkérték,hogy indexeljen és húzódjon le előle a f@szba) -
#177923 Oé, negyedére lassítva megvan az eleje:
"Max will 'ave DRS", de utána még mond valamit az ürge
Edit: aaaaaah, "DRS anebold", vagyis enabled.
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.11.22. 20:22:08 -
#177922 A "you can let him by" előtt mint mond a jóember, egyáltalán, angolul vagy franciául beszél? Csak annyit értek belőle, hogy "Max"...
-
#177921 Hát hogy otthon sörözöl és asszony kitalálja magának ,hogy 5 perc múlva gyereket szül ! :) -
#177920 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én azon agyalok, mi a minden férfi első számú rémálma? -
#177919 Aztán lehet, hogy jó lesz és beválik ez a Zhu srác, egyetlen dolga van, verni Bottast, hogy megkönnyítse neki a nyugdíjba vonulást, ezt a szívességet GIO nem tette meg Kiminek.
Adhatnának neki valami vezetési lehetőséget valamelyik FP-n, Kiminek igazán előjöhetne valami kétoldali inkábbacsaláddallennékitisze. -
#177918 :DDD És mi az a kevés ami szebb ? :DDD -
#177917 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Láttam index fórumban :) Gratula, ennél kevés ajándék lehetne szebb!
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.11.22. 18:35:48 -
#177916 Már 3 van !! azta, grat !! :) -
#177915 köszi és köszi. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ajándék már meglett 19.-n született fiam formájában, bár harmadik gyerekként végül nála fordult elő minden férfi második számú rémálma amkor azt mondja a feleség hogy most azonnal csinálj valamit mert jön a baba :))) -
#177914 Jah, BSZ !!! -
#177913 Pontosan, a pályabíró csak a dolgát végezte becsülettel, látta, hogy egy sérült, lassú autó kolbászol a célegyenesben, neki ezt KELL tennie ilyen esetben...élőben nézve is roppant furcsa volt, hogy megjelent bal felül a pilóták listája fölött a sárga, miközben VER-t mutatják, na mondom ennek a körnek annyi, de láttam nem lassít, mondom barátom neked ez bünti lesz megint, erre pár másodperc múlva a zöld jelzés, majd megint sárga... Ground Effekték raktak össze egy időrendi sorrendet, 32:55-nél, ha nem ott nyílna.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!AMúgy boldog szülinapot, ha már így villog a torta a nicked mellett és a valós adatokat adtad meg -
#177912 A probléma sztem feljebb keresendő, a pályabíró döntési hatásköre hogy belengeti a sárgát, belengeti a dupla sárgát. A pirosat nem gondolnám, de pl. egy Grosjean esetnél sztem azt is. Egyszerűen azért van így mert mire végremegy az utasítás a rendszeren addig történhet baj, ..pláne lehet rádiózavar mittomén.
Ennél az esetnél én Vettel véleményezése felé hajlok, hogy ez az eset sárgát ért minimum, de nem akarták tönkre tenni a befutók körét, pláne hogy köztük volt a bajnoki esélyes is. Úgy ítélték meg hogy nem volt akkora a veszély, hiszen a fal mellett araszolt a lassú autó, ezért visszavonták a sárga jelzést és gondolom ez a pályabíró belengette mégis a dupla sárgát,...mert egyébként ez az eset dupla sárgát ért mert , sérült, defektes lassú autó volt a pályán amiből még eshettek ki darabok is akár.
Hiába nézett ki szinte veszélytelennek, Igazán csak a versenyző tudja hogy mennyire van kontroll alatt.
Sztem nem lett volna szabad visszavonni a sárgát, már ha első a biztosnág mint azt mindenhol hallani (de nem tapasztalni). -
#177911 Vettel és Sainz elvette,innentől nincs igazából miről beszélni. -
ToxiMaxi #177910 Abban egyetértünk, hogy a pilóta nem mérlegel csak végrehajt. Probléma itt a versenybírákkal van, ennyi pilóta nem szokott büntit kapni egyszerre, pláne nem a top pilóták közül, nem lehet csak rájuk kenni a felelősséget. -
ToxiMaxi #177909 Bonyolúltabb annál a dolog, hogy csak őt kellene okolni érte. Mindenesetre nagyon haragudhatsz rá, ha még ennyi idő után is ilyeneket irogatsz rá. -
#177908 Ezért a szavakért kért bocsánatot Horner.
Versenyző helyzetéből nagyon egyszerű, látja a dupla sárgát lengetni akkor annyira le kell lassíani hogy akár meg is tudjon állni, Verstappen Mexikóban pont ezért kapott hátrasorolásost, mert elismerte hogy látta a zászlót, de úgy ítélte meg hogy nem volt veszélyhelyzet.
Nincs döntési helyzetben, nem bírálhatja el a szituációt, ha belengetik a zászlójelzést akkor asszerint kell menni.
Egyébként mindkét esetben igaz volt, sem Mexikóban,sem most nem volt olyan veszélyhelyzet amire ne tudott volna reagálni, én legalább is így gondolom, de a veszélyhelyzetre felhívó jelzések, sárga, dupla sárga, piros szal azok valójában utasítások.
Utoljára szerkesztette: b-type, 2021.11.22. 11:45:37 -
#177907 Nem gondolnam, hogy a bironak utasutasokra kellene varnia.... -
#177906 "A versenyigazgató ugyanakkor egyúttal beismerte, hogy a szóban forgó sportbíró valóban nem az FIA utasítására kezdett sárga zászlót lengetni."
(...)
„Minden információt a kijelzőkön kapunk, azok pedig nem jeleztek semmit. Aztán volt egy pillanat, amikor a sportbírónak szóltak, hogy lengesse a sárga zászlót, majd hirtelen elővett egy második zászlót, amikor Verstappen érkezett” – utalt a Sky-nak arra, hogy a szintén megbüntetett Bottasnak, illetve Carlos Sainznak még csak sima sárga zászló volt érvényben.
Véleményem szerint ez teljességgel szakszerűtlen és elfogadhatatlan. Egyik pilótának sem kellett volna büntetést kapnia."
Most melyik volt az igaz?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.11.22. 09:14:51 -
#177905 Ő ment el egy vbre alkalmas autóból 2007ben. Ott keresd a problémát. -
ToxiMaxi #177904 Alonso nagyot ment, még mindig azt gondolom, hogy az F1 szégyene, hogy ő nem ül egy vb-re alkalmas autóban.
Ezt leszámítva egy unalmas verseny volt.
-
#177903 -
Stockbauer33 #177902 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!