182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
SebastianVettel #139370 +1 vb-vel??
Amúgy még nincs szó ezekről, utolsó évben fogunk tárgyalni a Ferrarival, 3 vb után nekik kell majd megkeresni, jelenleg jól érzem magam a Redbullnál, felesleges találgatni, még én sem tudom mit tartogat a jövő... -
#139369 -
SebastianVettel #139368 sziasztok skacok!
Pörgős volt a múlthét, csak most tudtam hazaérni, és leülni a gép elé a futamok után. :)
Webber cimborámban bíztam, hogy betart Alonsonak, és nyer nekem pár pontot, de inkább direkt nekiment a zöld ladának csak nehogy segíteni kelljen a csapattársát.
Alonso hozta a formáját, bemákolta a második helyet, de nem baj, második hely kevés lesz a győzelemhez Fernando... :)
Holnap megyek a gyárba, ki kell próbálnom pár új Infinity prorotípust, Hungaroringre megpróbálok majd hamarabb kijönni hogy pár rajongót megautókáztassak. -
#139367 Uhuuuu tegyük fel Alo 2016ban úgy búcsúzik ferraritol hogy még 1x elesik 1 vb-től, és Vettel megy a helyére +1 vb-vel, milyen háború lenne ? -
G_ArchAngel #139366 Egy finn vodkagyár vesz neki ülést Maranellóban. Ott úgyis az vezet, aki többet fizet és a finn legalább már volt ott világbajnok, nem csak kocsikázgatna, mint Mákos Nándor.
"Érdekesség, hogy Fernando Alonso kontraktusa szintén 2015 év végéig érvényes a csapatával, a Ferrarival, melynek 2016-ra „csak” opciós joga van a spanyolra, így elképzelhető lehet, hogy a fiatal német érkezik majd a helyére, miután Luca di Montezemolo elnök kijelentette, két ilyen erős pilótát nem fognak egymás mellett futtatni Maranellóban." -
#139365 "A Red Bull bejelentette, 2015 végéig meghosszabbította Vettel szerződését "
Mi lesz így Kimivel? -
G_ArchAngel #139364 -
McCartman #139363 haha
-
#139362 Kimi-nek biztos tetszik ez a gomb :P -
Dodo55 #139361 "Release oil from extra tank"
Erről csak nekem ugrik be elsőre valami csúnya dolog? :D -
#139360 http://formula.hu/hirek/153/383/80071/a-formulahu-megrajzolta-86-resz-monaco-1988-senna ultraszar -
#139359 már miért ne? Még a szociban is hírnek számított 77-ben hogyan halt meg Tom Pryce és egy pálya munkás..este a híradóban mutatták itthon pedig az a verseny Dél-Afrikában volt és tombolt a vidám barakk. -
#139358 http://www.motorsportal.hu/forma1/a-sportag-egy-emberkent-gyaszolja-mark-robinsont-a-kanadaban-elhunyt-palyabirot-c49665.html
http://www.motorsportal.hu/forma1/schumacher-overallal-az-aradas-ellen-c49667.html -
#139357 -
#139356 Nem tudom a nevetést abbahagyni ez kész .. -
#139355 -
Redapple #139354 . -
#139353 Vettel miatt szomorú Alonso és Lajos -
#139352 http://formula.hu/hirek/153/383/80047/eletet-veszitette-egy-palyamunkas-kanadaban -
#139351 Elég veszélyes egy sport ez még most is. Jó pár pályamunkás meghalhatott Senna halála óta. Csak régen nem annyira számoltak be ezekről. -
#139350 Nos, ez bizonyíték arra hogy igen, akkor +1 ok miatt fasság az okfejtés -
#139349 De a verseny UTÁN volt a baleset, nem?
-
#139348 1. ha vettel élen van nincs sc, fasság
2. ha sc van akkor a darus lassabban megy vagy jobban figyel a többire? hogy gondolta ezt?
hülyeség az egész felvetés :D -
McCartman #139347 -
#139346 Ez nem közvetlenül azután történt, hogy beengedték a népet a pályára, és siettek elvinni a "roncsokat"? Nem értem az SC kérdést. -
#139345 Motorsportal.hu-s komment:
"Azért facebook-on van olyan kedves kolléga aki Vettelt hibáztatja. Hogy miért? Hát mert ő vezetett és miatta nem küldtek be Safety Cart. SC alatt ez nem történt volna meg. "
-
Laceee #139344 Kanadában nem tudnak járni az emberek? nem az első esett, hogy esnek kelnek a pályabírók... ...RIP -
McCartman #139343 A leesett rádiójáért hajolt le mikor megbotlott. -
McCartman #139342 Vicces srác ez leszűrhető a versenyeken kívüli nyilatkozataiból, Kimivel is mindig elpoénkodnak ha sikerül egyszerre a dobogón állniuk. -
#139341 Webber lerobban, törik, beragad, küzd az autóval. Vettel is ezt csinálja, de mivel az elején nála bejönnek a dolgok, így - jogosan v. nem jogosan - mire Webber is magára találna, máris megkapja, hogy Sebnek több pontja van, őt támogatjuk. Nehéz így a toppon maradni. Kivétel a tavalyi év.
Tavaly volt a legnagyobb esélye arra, hogy egálban legyen Vettellel, de Németországtól kezdve jöttek nála a bajok dögivel. De addig, sőt még pár versenyen át Vettel előtt állt a tabellán, mert stabil teljesítményt nyújtott. -
#139340 Erős Kimifanboyitist hallok ki soraidból, de tény, hogy Vettelnek még nem volt olyan szezonja, ahol - az amúgy dobogókra/győzelemre képes - autója az első x futamból csak egyszer nem hal le (ala 2004-ben a meki). -
#139339 Én elismer Vettelt, csak nem érzem valósnak, hogy tényleg ennyivel jobb lenne a többi top pilótánál. Lehet a 34 éves Kiminél jobb, de én biztos vagyok benne, hogy a 20-onévesnél aki a Mekiben ült nem. Csak neki nem jöttek sorozatba a domináns űrautók. Kiminek tényleg minden győzelemért és pole-ért meg kellett szenvedni, na ez Vettelre nem mondható el. És amilyen nehezen viseli a vereségeket, annyi pofára esés már lehet rég szétzúzta volna fejben. -
#139338 A dobogó sehol nem volt benne már csak a fékhibák és a gyalázatos trakció miatt sem. -
G_ArchAngel #139337 Nagyjából leírtad a lényeget.
A srác fiatal, lassan behúzza a 4. VB címet, ezt nem lehet csak az autóra fogni. Felesleges is, mert ennyi erővel az összes VB címben lehet valamit találni, amit szerencsének nevezhetünk.
Személy szerint nekem olyan sótlan, semmilyen a srác, ügyes kis robot, aki teszi a dolgát, személyiségéről a pályán kívül kevesebbet tudunk, mint egy sereghajtó pilótáéról.
Ettől függetlenül, Raikkönen drukkerként is elismerem, hogy jobb, mint a finn. Hogy másnál jobb-e, én inkább nem mondom meg, de az biztos, hogy a nyomást bírja és amikor menni kell, akkor megy. -
#139336 Nincs semmi baj a csapatsorrenddel. Azért van a csapat és kész. Vagy akkor ne legyenek csapatok.
Az más más kérdés, hogy ott Vettel paraszt volt (ezért mondom, hogy a személyiségit lehet utálni). Megtehette és ki is használta ennyi. Webber is megtette többször is, be is vallotta, de az már senki nem érdekelt.
De azért ha most nem foglalkozunk azzal a pár kirívó esettel (szárnycsere stb.), akkor is látszik, hogy Vettel jobb. Na mindegy, nem akarok én itt vitát, de azért ne hordjuk már a sárga földik a srácot csak mert nyer.
-
#139335 Milyen másik autót?
Multi 21? :D
Aki ezt következmények nélkül megcsinálja, ott bizony csapatsorrend van. Mondhat bárki bármit.
A másik pilótára jó példa 1999 és Irvine, vagy amikor kiesett Massa 2009-ben. Kimi hogyhogynem megtáltosodott. -
#139334 Azért Vettel-nél mindig jó referencia lesz a másik autó. Webber jó pilóta (mindenki ezt mondja) és mégis elmaradnak az eredmények.
Szóval lehet utálni a srácot, de tagadhatatlan, hogy jól megy a gyerek és legalább ennyit érdemes lenne tisztelni, ha a személyiségét nem is. (Adrian Newey ide vagy oda).
Amúgy meg Ferrari rulez. -
#139333 LOL -
G_ArchAngel #139332 Räikkönen autójában nem működtek rendesen a fékek már péntektől, így közel sem tudott ideális féktávokat használni.
A boxban pedig előbb tettek le az autót (lecsúszott?), mint a hátsó kereket felrakták volna. -
#139331 SCt vártak. Szerintem ...