FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szingapúr a Mclaren formáját nézve Hamiltonnak áll amúgy is jól megy rajta. Lehet meg is teszem a tippmixen pedig ki nem álhatom

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

zzeN
Csak úgy:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Én Button-Raikönnen-Alonso dobogót sejtek.

Botond
Grosi-McLaren-McLaren dobogót álmodtam a hétvégére tegnap éjjel. Nem is megyek többet WSR-re, mert utána hülyeségeket álmodok. 😊
bardocz
Mindegy, ettõl még a mai nap összefoglalóját megnézem holnap 😄
LeventeV
Egész nap kerültem a híradót, nehogy lespoilerezzem, hogy ki lett a WRC gyõztes. 😊) Errõl ennyit. XD

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Totti5
Gábor Wéber
Lehet, hogy ezen a hétvégén WSR volt idehaza, eldõlt az IndyCar bajnoki cím sorsa, a Toyota megszerezte elsõ WEC gyõzelmét az Audi ellen és Latvala is le tudta gyûrni Loeb-öt Walesben, én mégis valaki másra irigykedtem e heti teljesítménye miatt.

Jules Bianchira, aki kedden a Ferrarival tesztelt, szerdán a Force Indiával, csütörtökön megint a Ferrarival, majd a három napot a WSR csúcskategóriájával versenyzett a Hungaroringen. Ezzel az idõbeosztással a legtöbb versenyzõ kiegyezne, velem együtt!

Tud élni a srác😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Jól nyomta! Reméljük összejön neki.

Master91
"Egyértelmûen itt szeretnék versenyezni jövõre. Ennek sok összetevõje van, a csapat, a támogatók, és más tényezõk is" - mondta Kiss. "A csapat már most, a futam után jelezte, hogy a tulajdonos felhívta õket, és elégedett volt, valamint szeretnék, ha mennék a következõ futamon. "

Juhú!
bardocz
A Saubert ne szopassuk meg, köszönöm.
Firerock

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

szabii98
hát nem 😞

I met God. She's black

ja visszatérne a Sauberbe ahonnét indult. Szerintem az jó közeg lenne. Bár én mondom a balesete óta nem azt a Massát látom, mint akkor...Sosem lesz már a régi sztem

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szabii98
egy force indiába simán elmenne...de egy perez-massa csere is jó lehetne

I met God. She's black

zzeN
Nem PS<#hehe>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Dietrich
Ahor=Ahogy

nem tudom ez hogy jött ki 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Ahor pár hete írtam ez a terv...jövõre WSR 3.5
csak kellene egy jobb csapat :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich

tudom, reméljük Tomi szép sikereket ér el a sorozatban😊

Dietrich
Kockás túrórúd az egyik szponzora 😉
2009-ben még a Hell volt a fõ szponzora..

Jó a kocsi festése mi?😊

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

Igen 12:58tól az Eurosport1-en

Totti5
13:00 Autóverseny (élõ)
Renault világsorozat, Magyarország, 2. futa

Ez lesz a versenye?

Dietrich
KPT 13. lett a kvalin aminek nemrég lett vége.

részben OFF:

a minõség nem a legjobb, de itt vannak a best of WSR napok!

desigo
Talán te tudod,hogy most õ milyen egészségi állapotban van?
Nehéz lehet neki otthon ülnie mikor korábban folyamatosan aktívan versenyzett.

Colin McRae ma 5 éve,hogy lezuhant a fiával együtt 😞
azért nem normális, hogy nem rég épült fel és máris ilyen balesetbe keveredik😊 nem, hogy várna picit, amig a keze totál rendben lesz és esetleg esélye nyílna az F1-re. Még hátha vissza tud térni

desigo
Miért ne lenne normális?
Egy korrektül becsövezett versenyautóval indult akár a többi pilóta.
Inkább az nem volt a normális,hogy a korábbi baleseténél egy ócska szalagkorlát felnyársalta.Szerencsétlen véletlen ami bármelyik ralissal elõfordulhatott volna.
nem normális, de nem hibáztatom érte a versenyzés a szenvedélye😊

kint voltam és baromi jó volt, csak sok a darázs a ringen. Nem lehetett tõle megmaradni se a paddockban, se pedig a tribünön...Tomi sajnos egy balesetet kikerülve visszaesett, de szépeket csatázott és a 19. lett végül.

Fasza volt, hogy az új Dacia Lodgeba és a Renaultkba is beültünk haverral nagyon fullos autók voltak.

Csatornámra még ma felrakom a felvett videókat<#eljen>

Christian88
Úgy látszik el vannak átkozva. Most ugyan az ült az anyós ülésen, mint a "nagy" balesetnél, ha jól tudom, amikor nyert nem õ volt. :/

http://www.twitch.tv/hegii

Dietrich
játszik a tûzzel...

Totti5
Ejnye, az a szép Subaru😞

Dietrich
lassú mercirönóferkó vagy amilyen autód van. 😄

Nem volt szerencséje a rajt után de Vainot lenyomta 1x szépen 😊
néztem a tabellát..ez a csapat akiknél indult utolsó elöttiek :p
szerintem a tegnapi 12. hely volt eddig az egyik legjobb eredményük 😄

Master91
Pont most akartam írni hogy EU sporton Renault 😄
Dietrich
már csak 1 perc 😊

Ulvar
Itt nem a helyezés, hanem az idõ a fontos számára. Ezt mondta Tomi, de fél óra múlva kezdõdik a futam Eurosport 1en.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

desigo
A kilenc tized valóban nem sok csak köztük a 14 db autó.
Remélem most nem kap büntetést valamiért.
Ulvar
Egy kis WSR kormány bemutató KPT által! (16. helyre kvalizott amúgy Tomi).

Tomi 1:29:426-os idõvel a 16. helyen végzett!! Az elsõ Frijns lett 1:28:520-al. 9 tized az nem sok!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

http://gaborszantai.co.uk/

pedobear
Egyetlen valamire is való Ferrari az az F40-es!

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

a.carkey
Ezért volt a 😊 😄

A medve nem játék.

Dietrich
<#taps>

b-type
OFF:
Az egyik legproblémásabb Ferrari sajnos.
Én valszeg 458-s Ferkát szereznék be, ami az egyik legjobb autó.
régebbiek közül az F40 ami zseniális,...de nyers is mint állat..zseniális autó az is.
ON:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Dietrich
azért a pálya ismerete nagy elõny..

Minstrel
Kit--Kat
A Magnum Ferrari abszolút nem tartozik az elérhetetlen kategóriába. 10 millióért már szerezhetsz egy jó állapotút.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Palinko
elsõ meg uccsó bejön
Kit--Kat
Hát nekem 3 ferrari van amit nagyon szeretnék a garázsomban látni egyszer.

Ez meg csak simán egy csoda:

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"