FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
racingarena.hu | gokartsopron.hu
A HALO-t alapvetően a Surtees srác halála indította el ezt tudni illik.
https://youtu.be/OHBHIKV4wKc
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Szerencsés 23év volt. (Bianchit meg 3 glória sem mentette volna meg)
Halo nélkül lehet, hogy innentől két hétszeres világbajnok gurulós ágya társaságában nézhetné Jean Todt a futamokat.
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.09.12. 20:10:14
Isten nem bottal, hanem VMware.
Mindkét linkelt videóban szerencse volt csupán, hogy az alacsony áthúzást végző kocsi kereke nem találta el telibe másik pilóta fejét.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.09.12. 19:29:27
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A halo ma is +1, ha valakinek eddig kétségei voltak, remélhetőleg eloszlottak ezzel kapcsolatban.
Érthetetlen h ezért Maxet büntetik ...
Mikor befordultak a célegyenesből Luis pont hagyott annyi helyet, hogy Verstappen megfogja a külső ívet, de utána ahogy a képen is látszik a 2. kanyarban már nem hagyta meg és ebből lett az ütközés, na meg abból hogy a hurka megdobta Verstappent. Ha Hamilton levédte volna jobban ez első ívet akkor nem megy be mellé Max.
Igen, Luis nem hagyott helyett a 2. kanyar előtt már, de mivel Verstappen sem hagyott helyett az 1. körben, szerintem ez így fair volt. így nekem ez versenybaleset.
Hagyott helyet 😄
Év vicce, hogy 3 rajthely büntit fog kapni Verstappen, mert a bírák szerint Hamilton hagyott elég helyet.
Ha nincs ott Hamilton nem fékez ilyen mélyet és simán beveszi a kanyart, mint ahogy a korábbi körökben is tette, meg aztán Hamilton is mélyet fékezett, de persze az nem probléma.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Utoljára szerkesztette: sure, 2021.09.12. 17:33:46
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SOHATÖBBETNE MICHELISZ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2021.09.12. 15:10:02
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.09.11. 19:05:06