182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
Stockbauer33 #177981 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#177980 Gondoltam van ma mar hd...
De semmin nwm valtoztat ez semmire se nem jo felvetel.... -
#177979 jaja sajnos
1280x720 ami elérhető.:(
Igazából nekem előfizetési díjban többet is megérne ha váltogathatnám a kameraképet, és feljebb húzhatnám a felbontást. -
#177978 Muti légyszi a 4k onboardot. -
IXEMGabeo #177977 Ismét egy legenda tavozott:( -
Stockbauer33 #177976 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#177975 -
#177974 Legendary F1 team boss Sir Frank Williams dies, aged 79 -
#177973 -
#177972 Nyilván tisztában vagyok vele hogy a Mercedes nem 'high rake' azért írtam hogy a high rake-re nem hatékony, mert ez az oka hogy az utóbbi időben ritkábban látjuk, Az hogy az idei autón csak a Mercedes-nél látható az meg azt valószínűsíti hogy ők erre áldozták az egyik tokken-t.
Elvileg ez úgy működik mikor egy tekercsrugó progresszív része puhább anyagból készül...nem könnyű úgy belőni hogy kanyarokban is még jó legyen, de az egyenesben pedig leseggeljen a futómű. Azért gondolom az egiyk tokken-t mert ez nem sima futóműhangolás, sztem itt van valami még.
A lényeg hogy ez egészen addig szabályos amíg mechanikus a kapcsolat, illetve nem a versenyző vezérli.
A hátsó szárnyelem lehet hogy mozog, fingom nincs hogy rakják össze, én egy valamit látok, qva nagy oldalirányú erőhatás is éri az autót, és lövésem nincs hogy amit látok az az-e amit mondanak. Bárhogy is van, a hátsó szárny hasonlóan átment az FIA terheléses vizsgálaton mint a Red Bull hátsó szárnya az év elején, és ha igazak a hírek akkor átment az FIA szigorított kisérleti vizsgálatán is. -
#177971 Amugy ha surlodna oldalt a mozgo szarny akkor nem lehetne atlatni kozotte egy 2 centis lyukon mint az allitolagos videon...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.11.27. 10:13:10 -
-
#177969 Az nem mozgo elem, az ha jol tudom a sima 3. rugo az autoban...attol sullyed le... A rossz vudeon meg valami vilagis resz ami barmi lehet, akar a tomoritea is elmossa ugy ha valami becsillan pont. Az egy az egyben ertekelhetetelen felvetel...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.11.27. 08:37:08 -
#177968 De a merci nem is Hich rakes, és mivel tudták, hogy az ö autojuk fog legjobban szenvedni a változtatások miatt ezért hamár nem tudtak változtatni akkor inkább mégjobban rájátszottak, tehát ha lejjebb viszik a kocsi hátulját akkor hatékonyabb lesz a diffuzor hatás.
ÉS ha azt vesszuk ez is ugyan olyan mozgó elemnek minösul mint a szárny bizonyos erő utáni hajlása ami szabálytalan volt. Csak itt konnyebb vele takarozni, hogy a leszorito erő nyomja csak le ami nem is hazugság csak épp jobban lenyomodik mint amit normálisan .
A szárnyhoz és annyit látok, hogy az also szárnyelem ami elvileg fix a terhelés hatására megjelenik egy rész az oldalso elem és az also szárny között ami ha fix lenne akkro nem történhetne meg. tehát mozog. -
#177967 Ez már régi téma, nem ütközik szabályba. Viszont a high rake autóknál nem hatékony.
A hátsó szárnyhoz, ..több száz, akár tonnás erők hatnak a szárnyra, és látszik azon a felvételen hogy oldalterhelés is van. Nem mondom hogy nem fordulhat elő hogy az alsó szárny mozdul, de ez a felvétel kb annyira csalóka mint a kormánymozgása Hamilton-nak (amire 2019-ből is tudtam példát találni ugyanott-ugyanúgy, de még találomra Hulkenberg-nél is) -
#177966 Szerintem sima onboardot is lehet ma mar 4K ban nezni... Engem ez nem.gyoz meg , olyan rossz a felvetel ez barmi lehet.... De mondom ha ennyire latszana ez a dolog, mar reg lathato lenne mindenh jo minosegben, ezer fele szogbol. -
Amugy sztem semmi gond nincs a szárnnyal és ezért olyan biztosak a szabályossággal, mert mindenki a hátso szárnyra, közbe meg a hátső felguggesztésnél kellene keresni a dolgokat, hogy nagy sebességnél leultetik a kocsit -
#177964 azért nem lehetsz ennyire elvakult, hogy azt is tagadod ami látszik. Hogy lehetne már egy fedélzeti kamerás felvétel valamilyen rajongoi szar ?
nem azt mondom, hogy ez bizonyiték, de ,hogy nem látod rajta a mozgást csak mert nem akarod látni az azért fura.
-
Stockbauer33 #177963 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#177962 * latszana a hajlas... -
#177961 Videora visszaterve, a redbull embere leutobb ranezesre egy 6 millas kameraval rohangalt, gondolom ha ennyire latszana a gajla mar reg tele lenne jo minosegu videokkal minden, nem beszelve a fotokrol ,ahol agyucsovekkel foroznak mar... szerintem ez a video valami rajongoi szar...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.11.26. 12:15:01 -
#177960 Szerintem fake... de poennak jo :) -
#177959 Gondolom az FIA nem fogja elsietni. Majd év végén bejelentik, hogy következő évtől szabálytalan és mindenkinek csitu.
#177951 hát ez szánalom, remélem csak fake és nem ők tették ki.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2021.11.26. 12:07:56 -
-
#177957 De ha hajlik is mert megtrukkozi az eddigi merest, gondolom jar nekik is a harom verseny amnesztia ...;) -
#177956 Elvileg már letesztelték, és gond nélkül átment. -
#177955 Hát ezt annál kell felróni aki ilyen kamerát szerelt fel. Szarrá zoom-molva ez ilyen. Árnyék amúgy nem lehet, mert a felső vonala is esik és minden más jel is arra mutat, hogy mozog (hátulról nézve pl a képen).
Úgy tudom ezt SA-ban fogják tüzetesen mérni először, szóval kiváncsian várom ez lesz-e hatással a teljesítményükre. -
#177954 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#177953 igy is kell ezt miért nem viszik egyenesen sziriába vagy irakba afganisztánba a versenyeket csak, hogy megmutassák, hogy mennyire elfogadoak. -
#177952 Nem 240p, csak rá van zoom-olva az érdekes részre. Okosan behúzták a gyors pályákat Merciék. Ha kell visszarakják a legális megoldást a következő futamokra és szétteszik a kezüket, hogy fogalmuk nincs miről beszél a RB. -
#177951 Lyaly ! :D
-
#177950 De terméseztesen csak 240P videó van erről... ami akár egy fény árnyék hatás is lehet ... -
#177949 Emiatt rinyál a red bull is elvileg.
https://twitter.com/motorsportsure/status/1462843891674136580?s=20
https://twitter.com/i/status/1463244243431043073 -
#177948 Leginkább a csapattársát nézve, mivel Hamilton mögött a második legnagyobb sebesség Mazepin volt (Hamilton 339km/h-Mazepin 335.4km/h)
Bottas-hoz képest nagy volt a különbség ami a DRS-nek tulajdonítható (meg némileg az új motornak persze)
Hamilton 339km/h-Bottas 304km/h
ez szembetűnő...egészen addig amíg nem látjuk pl. Saniz-Leclerc összevetést/Russell-Latifi, vagy Gasly Tsunoda összevetést.
pl. Sainz-Leclerc 331.8km/h vs. 304.9km/h
.. -
#177947 De ez egy verseny, vagy max 2 Katarral.... De gondolom Max nem a gyirsabb auto miatt nyert sok futamot, mikor kozelebe nem ert a merci..
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.11.25. 12:22:35 -
Stockbauer33 #177946 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#177945 talán azért mert egyedül neki volt Braziliában kimagasló végsebessége, még a csapattársát nézve is.
Arról nem beszélve, hogy motort fejleszteni elvileg nem lehet....Ezzel szemben a Merci nyiltan beszél a csodamotorról.
Akkor hogy a picsbe van ez? -
#177944 Amugy miert lovagolnak sokan ezen az urauto merci teman ? Iden szerintem sokkal tobbszor volt urauto a RB...4 pole-t tudott csak szerezni Ham...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.11.25. 07:03:48 -
#177943 Világos, a többi tényleg inkább csak a matek, nem valószínű egyiküknek sem egy nyolcadik vagy tizedik hely. Ha a következőt VER behúzza, az utolsón nyugodtan kilökheti HAM-t
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De azért szívből remélem, hogy nem kilökéssel vagy egyéb nyilvánvalóan sportszerűtlen módon, hanem emelt fővel, rendes csatában döntik el. Főleg Hamiltonról gondolom, hogy nem így akarná a nyolcadikat behúzni, azzal csak azon huhogók táborát erősítené, akik az eddigi hetet is csak az űrautónak meg a Mercinek lejtő pályának tulajdonítják. VER-nek azért jobban drukkolok, de ha valami aljas húzással nyeri meg, ez jövőre garantáltan nem így lesz. -
#177942 ja, nem azért mondtam, mert úgy gondoltam volna, hogy te készítetted... csak simán kiszúrtam a hibát, aztán gondoltam akkor már szólok :)