FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
az nem lenne megoldás ha már kifejlesztették tegyék hétköznapi autókba 😄 nyilván csökkentett fordulattal
Ulvar
Költségcsökkentés meg a tököm! 😄

A jó öreg Enzo Ferrari mondta. "Az aerodinamika azoknak való, akik nem tudnak motorokat építeni"

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Palinko
lényeg költségcsökkentés miatt drágább 😄 emígy sztem azért csökkentették mert hétköznapi autók... jó hogy nem sor4 😄
Pluskast
Na igen. A vicces a dologban, hogy a GP2-es és 3-as sorozatban is nagyobb motorok lesznek mint itt....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ulvar
Azt vágod hogy kik használják azt a motort? 😊 WTCC-sek 😊. Még úgy hozzá teszem 😊.

Pluskast
Szerintem is. Elve egy nagy baromság az 1.6-os motor bevezetése (még ha turbós akkor is).

Ulvar
Hát hülye vén f...... 😊. V10et az F1be!!!! 😄 (de bioüzemanyagot használjon!)

Pluskast
Bernie-nek nem tetszik az 1.6-os turbó motor. Még jó, hogy õ forszírozta erre most azt mondja szar az egész. Ez is elmehetne már a francba nyugdíjba mert csak kavarja a szart.

Button 5 helyes rajtbüntetést kapott Japánra...

váltó hiba. Ugyanaz, mint Hamiltonnál Szingapúrban

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Hát, bõven fejlõdhet, de remélem nem kerül élcsapathoz. Irritál az egész srác ráadásul a DJ-s tevékenykedésért sem rajongok még menõzik is vele...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tudom, hogy ott lesz ne velem fogadj😄

Szerintem Force India vagy Sauber

Ulvar
Amúgy Algaszöszt (ahogy becézzük szûk körben) én csipázom. Benne van ez a spanyolos b**iság, de tett pár megjegyzést, és cselekedett néhány olyan apróságot amivel kivívta nálam a szimpátiát.

Ulvar
Alguersuari BIZTOS hogy ott lesz jövõre a Forma 1 ben...

Merek veled fogadni egy 5000esben, de bárkivel. cikk is készült errõl.

31 éves???

Akkor már inkább Algersuarit kellene pedig õt ki nem állhatom.

Ulvar

Ulvar
Apu által bepénzel tehetségtelen 31 éves leszármazott. Le Mans szériában A1 GPben stb... helyeken versenyzett.

Idén Le Mansban 4. helyen jött be az LMP 1 kategóriában. Csapattársa volt Nick Heidfeld és Neel Jani.

Master91
Mit kell tudni errõl a kis Prostról ?
a.carkey
Lehet, hogy teszt pilótának és Koba marad ...

A medve nem játék.

Zomil
Egy Schumi-Koba páros nem lenne rossz 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ulvar
Nicolas Prost???? NE máááá....

Master91
Pont valamelyik nap ugrott be majdnem alvásnál a görög nagydíj oO
yessssss

a.carkey
A négy órás Tv5ös francia híradóban Shumacher-Nicolas Prost Sauber aláírást emlegettek. Kiváncsi vagyok mennyire komoly a hír.

A medve nem játék.

szabii98
igazuk is van. mindjárt világvége, minek költekezzenek milliókat

I met God. She's black

Ulvar
Több milliárd dollár aranytartaléka van Görögországnak. Csak nem fizetik ki a kölcsönöket és hiteleket belõle.

szabii98
Görögország 30 millió(!!) eurót tett félre, hogy belépjen a Forma-1be egy új pályával. Ennyit a válságról

I met God. She's black

Botond
Korai még temetni az idei évet.
szerintem meg a játék alapból gagyi. Mansell még mindig legenda xD

pedobear
gyenge volt nagyon 😊

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

igen, sajnos annak a futamnak fuccs volt a Saubernél😞 ott sztem Perez nyerhetett volna

Master91
Azért volt már Spa-ba ha jól emlékszem 2. helyrõl induló.
Remélem a Sauberhez megy!

Kobát sajnálnám azért😞 Lenne benne potenciál, de az idei év nem jön ki neki. Pirelli sztem nagyon nem fekszik neki a Bridgestone-al szárnyalt a Japán...1-2 jó futama volt már tavaly is, idén meg nagyon szürke.

Magic Boy

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

oneal1
😄

!Forza Ferrari!

volt már?

pedobear
MEkkora szar ez az "FB"...

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Rosberg vs. Hamilton

Egyenlõ feltételek 2013-tól

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Master91
ScarY MAN
+1

...

gercse

Firerock
Micsoda nagy szavak egy kis embertõl😊 Itt legalább nagy ember lehetsz😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Kit--Kat
Na igen a "Gáborunk" véleményére adok, ahogy mások is, de itt te vagy a legutolsó utáni, akire bárki is figyelne. Mindenki tudja, hogy egy kis flémhuszár vagy, semmi több. ^^

És nem én vagyok az elsõ és nem is az utolsó, aki visszaküld a rácsos ágyadba, mert uncsi vagy. 😊

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Höhh, de olyan aranoysan kitartóan jön ide 2 hetente osztani az észt. És nem veszi észre, hogy nem hiányzik. ^^

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Firerock
Gáborunk legalább lát mást is a pályán,de te eléggé szánalmasan csak a kis alkeszt látod😊

Firerock
Neked aztán komoly szavad van itt😊

En sem ertem, holnap suli, megint sirva fog ebredni, hogy nem keszult fel enek-zenebol a kis pulya😊))

http://gaborszantai.co.uk/

Kit--Kat
Téged senki sem hívott! Ne szennyezd a topicot a jelenléteddel. Köszönjük! 😊

Firerock
Minden este ezzel nyugtatod magad a Kimi szobrod elõtt?😊

Kit--Kat
Esõben valóban jobb. Védekezésben elõzésben nem tudnék különbséget tenni, versenytempóban meg mindig is Kimit mondták általában etalonnak, most már Hamilton és Vettel érkezésével nem mondanám ebben kiemelkedõnek, velük egy szinten van. Amiben Kimi még biztosan jobb az a kvalijait heréli ki, a finom gumikezelése, amivel a Hungaroringen kombinálva a pokoli versenytempóval csinált 1 kiállás alatt az 5. helybõl egy másodikat.

Ha ahogy a McLaren, úgy a Lotus is tudna megoldást találni erre, akkor Kimi jövõre penge lenne. A szépséghibája a dolognak, hogy a Lotus egy kis középcsapat, jövõre pont ott fog állni, ahol most az utolsó futamokon is, ha nem hátrébb. Ebbõl egy Vb és futamgyõzelem nélküli karrierlezárás lesz az utolsó pontszerzõhelyekért harcolva a következõ 1-2-évben. Számomra szomorú, de ez a realitás.