182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#139929 Kiminek lassan vb 3. helye is veszélyben van, két merci meg webber nagyon jönnek -
#139928 -
#139927 -
McCartman #139926 Megjavult. -
McCartman #139925 Most megnéztem, nálam kép sincs szóval ne aggódj. :D -
paj01 #139924 Figy nem biztos. Felteszik az új gumit akkor bekeveredik oda a mezőnybe. Lotus szarul melegszik vissza, mire észhez tér lehet megelőzik még páran. Nem lehet tudni ott a kavarodásban mi lett volna. Azt hiszem ha bejön, Alonso mőgé keveredett volna. Mögé megkapta volna massát...nem lett volna úgy se jo. Az lett volna a legjobb ha Vettel a fűre huzódik szépen és nincs SC. Na akkor sztem nyer mivel rosberg, alo mondta, hogy mindenképp jöttek volna. Ferrari nem döntött ennyire gyorsan, mindenképp jöttek volna... -
#139923 csak nekem nincs hang az online levezető műsoron? -
COOLancs #139922 Még a pódiumra is malacképűek jutottak. Ha ilyenek a válogatott modellek, milyenek szaladgálnak az utcán? -
paj01 #139921 Mercivel most már komolyan számolni kell. RB-nál ugy tűnik minden rendben, simán győzelemre képes az autójuk. Ferrari mintha visszalépett volna egyet Alonsoval esetleg dobogókra jók. Lotus meg kicsit fogatlan kutya. Kimi ügyeskedhet de az 5. 6. hely a reális nekik csak szerencsével juthatnak az elejébe. Ez a Vb is Vettelé lesz. Jelen pillanatban még Hamiltont is veszélyesebbnek érzem mint Alo-t vagy Rai-t. Merci gyors és úgy tűnik összebarátkoztak a gumikkal. -
IXEMGabeo #139920 Lotus és a Force India sem állt ma a helyzet magaslatán:S Ellenben a Ferrari kivételesen jól reagált a dolgokra -
#139919 Szujó megtalálta Palik régi jegyzeteit és ma azok alapján közvetített. -
#139918 Ez a Lotusos stratégia pont olyan, mint amikor az olaszok beállnak védekezni 1-0nál, oszt vagy behúzzák, vagy kiegyenlít az ellenfél, és a végén kikapnak. Mindig utáltam, ha az esélyt sem adják meg a másiknak, hogy gyors lehessen. Ez idén a 3. olyan verseny volt, ahol ha cserélnek már jobb a helyzet, mintha nem. Most a dobogó ment el rajta. -
#139917 Csak idegesített. Az ordibáló idiótákat mindig is utáltam, kivétel id. Knézyt a fociban. -
IXEMGabeo #139916 ez igaz mondjuk, most is Hamiltont 5. helyen intette le:DD
Ez van mindenki hibázik, nem kéne azért a néhány bakiért rögtön leváltani -
paj01 #139915 áhh...picsába Rai egyel kevesebbel megcsinálta volna, mindenkit leszopatott vna ha nincs utolso sc. Mondjuk lehet Vettel akkor sincs meg neki, szal megis csak jobban járt így, hogy kiesett a kisgyerek:D
Szujo meg megtébolyult...üvöltsön persze, de ne akkor mikor egy semmitmondo 3-4. helyért webber előz egy sutilt aki elkopott gumikon van.
Nem áll jól neki, nem ezt szoktuk meg tőle. -
#139914 Egy pontokon mennek el a vébék, szóval nem csodálom, különösen, hogy Vettel kiesett ... -
McCartman #139913 Aha. -
#139912 Pirellit leoltották megint helyes :D :D -
#139911 Az tény, hogy ha a Sas Józsi humoros, akkor a Palik is az. -
Laceee #139910 Két (#139796) Hsz volt... -
#139909 Köszönhetően a FIA langyos büntetésének. -
IXEMGabeo #139908 Ha semmi nem jó neked halkítsd le a TV-t. Hihetetlen, hogy egyesek a kommentátoron problémáznak:D
Bár visszajönne Palik akkor mindenki bekussolna és még azok is élveznék a poénos beszólásait, akik azt híresztelték, hogy utálják:DDD -
#139907 Ma sokat hibáztak. Össze-vissza keverték a pilótákat. -
McCartman #139906 Úgy tűnik a Merci / Hamilton lesz Vettel legnagyobb ellenfele a szezon hátralevő részében.
Nem csak az időmérőn. -
#139905 Akkor megállunk, nem kiprovokáljuk az SCt ... -
IXEMGabeo #139904 Én nem értek pár embert, egyszer elkezd üvöltözni Szujó a futam alatt máris szar?:DDD Nem ez lenne egy versenyközvetítés lényege, hogy emelje az adrenalin szintet? -
#139903 Végre kiesik a barom Gyula, meg a Mezey, erre jön ez az eddig értelmesnek látszó lény, és újrakezdi?
Kösz, akkor inkább a Váradi "Ferrari"-zása. -
#139902 Miért volt ökör? :D Mert győzelemért ment és nem csiga tempóba? Beszart a teknika, ennyi -
#139901 2013-ban vb. lesz -
#139900 Sose mondok ilyet, de kimondottan vastag lábúak és csúnyák voltak a brit vörös kabátosok. -
#139899 Va mute gomb a távirányítón. Minden évben, minden kommentátorral ugyan azt kell eljátszani? -
IXEMGabeo #139897 2 kiállásból megcsinálta a futamot és a végén az ő gumija milyen jól bírta már, Rosbergről nem is beszélve, aki csak kihúzta a végéig az élen:)
Azon csodálkozom, hogy a Merci még mindig élen van amikor ilyen tájt már jócskán lehagyták őket a fejlesztési versenyben... -
#139896 Szujót valaki rúgja tökön! Mit ordibált össze, az idiótája!?
Vettel mekkora ökör volt: mit akart az autóval? Így most jól megszopta, mert Alonso még inkább rájött.
Lotusnál pedig gratulálok a csapatnak, mert zseniális volt a taktika, mint mindig ...
Brawn ügyködése nyomán, és a FIA csókos vonala mentén, zéró büntivel, tk. ott vannak a VBben, pedig közük nem volt hozzá az 1000 kmes tesztig. Gyorsak voltak, de ennyi. -
McCartman #139895 Webber nagyot ment, kár, hogy nem sikerült behúznia. -
IXEMGabeo #139894 Webbernek még jön Nürburgring az is az ő pályája -
McCartman #139893 Kiről,miről beszélsz? -
#139892 Azt mondom én is, hogy simán behúzta volna ha nem száll el, ez szerintem előny a tesztből.
De még 1 hetet várok hogy tényleg így gondoljam. -
#139891 de idiótán állnak ott azok a randa britt picsák -
Shelton #139890 hát az biztos, de azért ne hozzuk már ki, hogy hamilton milyen jól jött ki a mai eseményekből, simán nyerhette volna a futamot.. -
#139889 Rai szerintem úgy be rúg hogy csütörtökig nem fog senkivel se beszélni Lotusból, 1x csak meg jelenik jövőhéten a boxba Red..őő Lotusnál :D