FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor meg? igazam volt és kész a Ferrari látszólag Barcelona óta élautóval rendelkezik. Még itt is hisz Massa, ha Vettelt nem is, de a Saubereket és a Mclareneket meg tudta elõzni...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

beállításokkal csúnyán szenvedett futamokon keresztül egyébként ott lenne...

meghát a csapat munka is nevetséges volt idén box meg egyéb dolgok...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kit--Kat
Igazából Alonso próbálta meg továbbra is sajnáltatni magát, amit Pat Fry és Domenicali cáfolt is, ugyanis folymata jönnek az új elem a Ferrarira is. Ha megfigyeled az év nagy részében mindig mondta, hogy mennyire rossz az autó és le vannak maradva a többiektõl. Aztán, ha összejött egy gyõzelem õ volt a király.

Erre egy jó példa, ahogy leoltotta most Massa eredményét, hogy csak azért lett 2. mert a jobb autóban ülõ pilóták hibáztak. Hülyén is nézne ki, ha ha 2. számú reménytelen Massa önerõbõl lenne 2. az állítólagos szar 6 futam óta nem fejlesztett autóval, pedig most többé-kevésbé így volt, a 2. legjobb tempó az övé volt az egész futamon.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Master91
Buttonnek sajnos egy idõbe nagyon nem volt az autó a keze alatt. Ez okozta a vesztét 😞
Tény, hogy a Red Bull sem volt az élmezõnyben, de úgy tûnik (sajnos), hogy megint visszaáll a tavalyi helyzet. És igen, Vettel is kihozta belõle a maximumot, ezt el kell ismerni.

Akik viszont sokkal többet is kihozhattak volna az idei autóból, azok a Mclarenesek. Nem is értem, miért tartanak ott ahol, mikor szinte egész évben versenyképes autójuk volt...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Ulvar
<#eljen>

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Count Adyn
Ezen a szinten azért nincsenek olyanok akik mondjuk kitwittelik a telemetriájukat, oh wait 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ulvar
Naná, ez a Ferrari.

a.carkey
Még szélcsatornát is cserélnek, mert a FEJLESZTÉSEK az utóbbi versenyeken nem úgy mûködtek, mint a Ferrari saját szélcsatornájában. 😊

A medve nem játék.

akkor hazudtak...egész évben megtévesztik a médiát...

Lteebee
Ellépnek, amint nincs generátorhiba 😊

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Ulvar
"a Ferrari pedig nem fejleszt hetek óta": Végül is csak tök új elemeket vittek Japánba szárnyhoz, és szinte minden pályára visznek valami aero csomagot.

Red Bull se volt élautó idén. Most a nyári szünet óta léptek el picit, a Ferrari pedig nem fejleszt hetek óta ez rendben van. Csak én a nyári szünet elõtti helyzetet vázoltam fel. Nem volt az a Ferrari olyan rossz és most sem az, Massa teljesítménye is látványosan feljavult...

Kit--Kat
😄DDDDDDDDDd

Ja semmivel sem 😄DD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Semmivel sem jobb, mint pl. a Lotus. Az egyéni vb állása nagyrészt Alonsonak köszönhetõ, mivel konstans formát hozott (a 2 balesetet leszámítva) és mindig jó helyen hozta be az autót. Igen, ezt is tükrözik az idõmérõk, ahol esélye sincs a Ferrarinak és igen, ez látszik az esõben is, ahol ugyebár nem sokat számít az autó.

Szerintem az sem véletlen, hogy Alo az elsõ körökben általában lassabb, mint az élmezõny és idõvel gyorsul be. Nagyon gyakran megfigyelhetõ, gyanítom, hogy tudatos, a gumik optimális felhasználása miatt...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Lteebee
Jajj, de irányított kérdés.

"Azután, hogy 2x nullázott nem a saját hibájából szerencsésnek nem mondanám."

Grosjean-ra emlekszem, de mi volt a masik eset, amikor nem a sajat figyelmetlensege miatt nullazott?

http://gaborszantai.co.uk/

Jeffjohnson
Elég megnézni az utóbbi két versenyen mennyi a lemaradása a Mclarenhez képest. A Red Bull pedig olyan mint tavaly innentõl szerintem oda is lehetne adni Vettelnek a vb-t ezt már innen simán behúzzák 5 verseny van mindet magabiztosan nyerni fogja és baromi unalmas lesz innentõl de ne legyen igazam, viszont én ezt várom.

Jeffjohnson
Nekem is ugyanez a véleményem elég megnézni mennyi pole-ja van a Ferrarinak. Messze nem az övék a legjobb autó. Az, hogy most mégis Alonso vezeti a tabellát sokban köszönheti a pirellinek a keresztbeverések miatt. Azután, hogy 2x nullázott nem a saját hibájából szerencsésnek nem mondanám.

Mennyire ismeritek a venezuelai helyzetet azontul, amit a nyugati - amerikai befolyas alatt allo - sajto elenk tar?

Ulvar
x'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ÁÁHÁHÁHÁHÁÁHÁÁÁ

naa ezen felsírtam xDDD

eleg gaz ha van aki csak azert nezte a visszaterese ota a forma1t mert ott van msc 😄

<#eljen>

Más hozzáállás kell a Ferrarinál

Részemrõl az eddigi legizgalmasabb évadvége lesz.Nagyon szorítok Alonso-nak

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Lteebee
Szerintem az adatok, köridõk nem indokolják, hogy jónak nevezzük az idei Ferrarikat.
Az, hogy vizes pályán, meg a gyorsabbak kiesésével elõbbre kerül, futamot nyer egy csapat, az szerintem nem az autónak köszönhetõ.

ne szórakozz, a kommentelõk nem vették észre, hogy Barcelona óta körülbelül úgy a nyári szünetig a Ferrari majdhogynem élcsapattá lépett elõ? teljesen mind1, hogy a gumik miatt az év eleji 2-3 futamos "szenvedésük" a múltté...

Nekem csak a kommentelõk piszkálták a csõröm, mert ugyanakkor az idén gyengébb Red Bullal egyáltalán nem volt rossz a Vettel-Webber páros. Volt 1-2 peches balesete + genetárhiba Sebnél, Alonsot 2x kilökték így tulképpen most vannak egálban. Ilyen alapon ez a 2 versenyzõ tekintendõ a legjobbnak. Az egészben a legszebb az, h Sebre még szebb jövõ várhat😉

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

jaj, de sok az irigykedõ Alonso drukker, akik még azt hiszik a Ferrari szar...

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ulvar
Ezen még mindig szakadok xDDDD You're a bíííííííííííííííííííp

a mindenit

desigo
Fú de sötét xD
Viszont tegnap Tokióban nem gyenge garázsban járt.

Pluskast
Errõl a south park azon része jut eszembe amelyik a faceebook-ról szólt. Amúgy ez a Hamilton még mindig egy gyerek.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ulvar
Nem F1 hanem más autósportok versenyzõi lazábbak és hitelesebbek. Egymással szoktak beszélgetni, üzengetni és a követõik ezeket olvassák. Sokan olyan dolgokat észrevesznek hogy twitterrõl hamarabb megy ki az üzenet ezért azt használják FB helyett meg ilyenek (na az ilyet én leszarom). Kinek a pap kinek a papné ez a kérdés is 😊.

Minstrel
Azt hiszem ezután se lesz népszerûbb, fõleg német autóban 😊

http://topgearhungary.blogspot.com/

Master91
Én is egyszer felraktam magam, hogy az összes f1-es csapatot / pilótát kövessem ,de egyszerûen nem láttam át a dolgokat, meg nem tudtam eldönteni hogy melyik a kamu melyik az igazi, hagytam is a picsbe 😄
OFF: én fent vagyok twitteren, de sztem elég szar uncsi oldal csak üzenetek vannak kint a közös falon azt szevasz, 1-2 hír miatt tartom csak...sosem rajongtam a közösségi oldalakért

Master91
Kicsit szét van esve a srác Oo
<#eplus2><#email>

Lteebee
Ahány angollal, vagy Angliában élõvel beszéltem, mind Buttont szereti, Hamiltont nem tartják hitelesnek emberként.

Lteebee
És még Martin Luther King Jr-t is idézett Hamilton.
Biztos, ami biztos.

Minstrel
Megnéztem és nekem se tartozik a követõm közé Button <#rinya>

http://topgearhungary.blogspot.com/

újabb twitter balhé...

nem is tudom mit mondjak erre...

2001 😊.Jó régen volt.Pont a napokba gondoltamrá h régen mennyi meg milyen balesetek voltak.Schumi is esett párat

Off

Simoncelli R.I.P.Az egyik kedvencem volt és biztos vagyok benne h idén már Lorenzoval meccselnének.Viszont a Doctor se felejtett el versenyezni csak beszopodott a Ducati-nál.Hála isten vissza megy a Yamaha-hoz.Biaggi ma ismét nagyvolt <#eljen>

ezt a 2001-es esetet miért tetted be? mi köze van ennek az eseményekhez?

Master91
Na meg néztem most az M2-õn a futamot, nem olvastam el egésznap a kommenteket, nekem bejött ez a futam nagyon. Mezei hozta a formáját:

sc bejött
cél egyenesbe Perez támadta Rait, 1. kanyarba viszont ki csúszott Perez
Mezei :" AZ élen nem történt változás, Rai elõzött eggyet"

----
Gro megint hozta a formáját, csóró webber
----

Szegény Perez...kár érte.

------
Massa dobogó omg

--------

Sumi szépet jött, reméltem hogy 10. körüli meg lesz, sajnos Riccardiot nem tudta meg enni, így is jó volt.

De legnagyobb hõs az Kobayashi!!!! Kibaszottul örülök neki, és az a tömeg õrjöngése !!!

Japánul mikor beszélt a közönséghez a genyák bevágtak egy reklámot, röhej ez a média ipar...ÉS 1 hét múlva újra futam háá!
Ulvar
Igen, mindenki a bulvár részével foglalkozik a dolgoknak mint te...istenem...-.-" hihetetlen, hogy ilyen emberek életképesek.

pedobear
+ak

Egyébként van valakinek valami infója, hogy a Ferrari megvált ettõl a csapattagtól aki randalírozott?

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295