FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Pont a túlzott egója a veszte.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Count Adyn
Bár Alonso egy egoista pöts, de jelenleg õt látom a legjobb, legösszetettebb autóversenyzõnek az F1 ben:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ulvar
A hülye szemét köcsög hogy ilyet mert mondani... ejjjj de egy rossz csúnya gonosz ember :DDDDDDD

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

desigo
Igényes sportemberhez való viselkedés.
pfejj
nem csak Kimi alkesz a mezõnyben:D

Amúgy visszatérve Alonso kiakadása Raikkonenre semmiség kb ezt lesd meg

http://www.youtube.com/v/4-zEnO_KwDg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB :D:D:D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ulvar
én is legurítanék pár whiskyt, bár én azért mert jó, nem bánatomban :D.

fizethetne is pár kört...pénze van rá :P

"Webber a Sky Sportnak nyilatkozta verseny után, hogy most le kell guritania par pohar whisky-t"

DDD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ulvar
Sajnálom hogy pont akkor megy el amikor Ogier nem S2000el fog menni. Citroen is nagy frász, tavaly mondtam hogy végleg nem nézek WRCt többet. Loeb meg a látványtalan de gyors versenyzõ típus, ami rally fanoknál nem elõny :). Ezért is halott a WRC, meg persze az FIA miatt :). De persze az eredményei magáért beszélnek.

zsinorban 9 vb cím nem gyenge. Amig élne ez az ember addig sztem senki nem verné el:D

bakkerman
hatalmas respect Loeb-nek,de azért jó lesz jövõre úgy nézni az elsõ fordulót,hogy még nem tudjuk elõre ki lesz a világbajnok...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

<#eljen> Schumi,Leob Rossi <#taps><#worship>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Totti5
Ez az ember nem e világi az biztos. Elképesztõ mit értek el a navigátorával.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

mekkora duma Webbertõl:D:D:D rajtoljon külön egyet ASADsd

tudom, de csak 2x mentek itt...

Igen Ricciardo jól ment egész hétvégén jobban, mint Vergne

<#eljen><#idiota> Webber el tudom képzelni milyen arcot vágott miután megtudta, hogy Grosjean õ rá is lecsapott:D

Tudtam h lesz balhé a rajtnál a franciának nem szabad elõlrõl rajtolnia:D

Norbi1990
Azt mondta nem érdekli mit mondanak a többiek. Egyszóval mindenkit leszar :D
Jól is gondolja, csak magával kell foglalkozni.
Norbi1990
Ricciardo jól ment, és õ is újonc volt.
Di Resta már tavaly is ment itt és Perez is.
Alonso elég szánalmas egyébként, hogy egy szimpla versenybalesetnél odaszólt Raikkonennek mégis, hogy képzeli ezt. Remélem a finn nem zavartatja magát<#circling><#vigyor2>

Suzuka elég nagy kihívás a fiatal versenyzõk számára. Koba itt egyértelmûen jobb volt Pereznél, mondjuk a visszafordítós elõzése nagy volt Hami ellen, de pont ott szállt is el xD

Pic is gyenge volt itt pl a debütánsok közül...Di Resta se ment nagyot

<#eljen>elmúlt éveket tekintve csak Button volt az, akit kifejezetten bírtam és bírok is a Mclarennél...

utólag pedig Hakkinent egy nagyon korrekt embernek tartom, gyerekkoromban nem szerettem nagyon ellene és a Mclaren ellen szurkoltam...

grat Kobának!! megérdemelte a dobogót!

Vettel pedig 4 pontra van!<#eljen>

Totti5
Webber azért került az RBhez, mert a Jaguarral brillírozott. Vettel jobb pilóta nála, de idén is meg volt az esélye hogy felépítsen vele szembe pontelõnyt. Nem sikerült neki.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

pedobear
Lewis Hamilton az utóbbi idõben igencsak komoly és korábban nem igen tapasztalt érdeklõdést mutat a McLaren MP4/27-es technikai részleteit illetõen.Hamilton a Mercedesnek kémkedik?

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

mcmoha
Grosjean-nak uj nevet talalt valaki, Crashjean.<#vigyor>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

pedobear
tökéletes eredmény Sebastiannak, pole pozíció, leggyorsabb kör, gyõzelem.

Lteebee
Azt nem mondta, hogy neki nem ez segített eddig idén.
Csak azt, hogy Massának ezen a futamon igen.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Ulvar
Ez versenybaleset volt, igazi idióta lenne Alonso ha ezt direkt csinálta volna :D.

bakkerman
DEAL

Utolso futamon, amikor Vettel 24 ponttal fog vezetni<#vigyor1>

http://gaborszantai.co.uk/

Peppus
Bírom ezt a Grozsan gyereket, de egyszer Vettelt is elkaphatná :D

a.carkey
Grosjean egy Andrea De Cesaris 2.0 :)
Tehetség megvan, nagyon szar autóba se ül, de neki valahogy mindig az elsõ kanyarban kell ügyködnie.

A medve nem játék.

bakkerman
Webber mondjuk csöndben maradhatna,emberileg egy nulla,tökéletesen elfogadta azt a tényt,hogy õ mindig második lesz Vettel mögött,behódolt a komplett Red Bullnak,csak azért,hogy még jövõre is legyen egy jó autó a segge alatt,megnézném mit hozna ki a Lotusból õ,és mit hozna ki a Red Bullból Grosjean...sokat hibázott már a francia az tény,de nagyon tehetséges,és jó pilóta,attól hogy minden 2. versenyzõ lehurrogja,meg beszólogat neki,nem lesz jobb. Webber duzzogjon nyugodtan,majd Vettel Horner seggében megnyugszik

desigo
A RedBull eléggé feljavul az év végére.
A közelébe nem ért ma senki Vettelnek.

Forza Italia
ilyen egy jó csapattárs :D nem ám azt mondaná, h végre Massa is egy jó versenyt teljesített és azért megérdemelte már ezt az eredményt.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

a.carkey
"a gyorsabb autók hibát hibára halmoztak és ez segített Felipének"

Mert Alonso is erõbõl vezeti a világbajnokságot? :D

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

pedobear

pedobear
Mercedes: Nem sikerült a pontszerzés

megérdemelték

pedobear
Egyre több ilyen stílusú ember van és ilyenné kezdenek válni az emberek.

Most olvasom alonso nyilatkozatát, ugyanmár nézzen már magába, õ visszavett volna? Szeretem alonso stílusát, nagy pilóta, de hogy beismerje a hibáit... Folyton a másik a hibás vettel nem hagyott helyet monzában, Kimi nem vesz vissza... Áhh gusztustalan.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

HTS s3rg1nh00
ecclestone egy f@sz,aki rühelli MSC-t.visszatér egy legendás pilóta aki rengeteg lóvét hoz nézettségben,utána pedig mindenki belerúg egy (-két-három...) nagyot...határozottan jó irányba halad a világ.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Sajnos tök igaz mindkét nyilatkozat, grojeannal sok a gond, így nem lesz nagy pilóta. A lotus simán lehetne konstruktör harmadik és valamelyik nagycsapatot leszoríthatná ha a negyedét hozná versenyeken mint a finn.

Te generálod a hsz-t. Egyébként tudtommal ilyen helyzetben nem az a szokás, hogy elvesszük a gázt. Alonso gyengébben rajtolt, rai a hátsó kerekénél volt, alonso letolta a pályáról, szerencsére kivételesen az szívott aki a hibás volt.

a.carkey
Bocs, de elvette, szóval hülyeség amit Alonso mond. Ha nem vette volna el, akkor beleszáll, ahogy Grosjean szokta, így viszont komolyságban egy Top Secretben is látott ütközésszerûség volt, aminek hasonló effektje lett a végén, mint a filmben. (Remélem értitek! :D)

A medve nem játék.

Zomil
Rendkivül szimpatikus pilota :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

desigo
Vagy mert Kimi nem vette el a gázt egy tized másodpercre se.
A versenybaleset miért nem megfelelõ lezárás?
Miért kell még 100 hozzászólást generálni feleslegesen?
<...>Webber sem volt boldog: „Elõször nem tudtam, hogy mi történt, de a srácok megerõsítették, ismét az elsõ körös õrült volt; Grosjean. Talán szüksége van még egy kis nyaralásra.”

„Ha egyszer hibázol, az rendben van”- mondta a Lotus versenyzõjérõl. „De az a legfontosabb, hogy tanulj belõlük. És nála ismétlõdnek a hibák.”

(Horner) „A saját csapatától veszi el a pontokat, mely a konstruktõri bajnokságban harcol. Meglepett lennék, ha ez tetszene nekik. Ez már több mint elég! Ma Mark volt az áldozata a tettének, és biztos, hogy emiatt a dobogóról maradt le.<...>

http://gaborszantai.co.uk/

Hehe csak azt nem írtad miért ért hozzá a kereke. Mert nem hagyott elég helyet a lotusnak.

desigo
Poén lenne egy összehasonlítás Hamiltonnal.
Mit vagy kit csodálsz?
Mire költesz?
stb :)