FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
http://gaborszantai.co.uk/
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Nulla tenaci invia est via"
Per Aspera Ad Inferi.
Nem tudom, mi lehet az.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
10. Fernando Alonso Spain Ferrari-Ferrari 1m 25.678s
(itt Massa harmadik volt egész jó idõvel)
Hockenheim kvali:
1. Fernando Alonso Spain Ferrari-Ferrari 1m 40.621s
Tehát a válaszom nem.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Emlékeim szerint jócskán elmaradt a Ferrari a McLarentõl és a Redbulltól meg a Lotustól is.
viszont Vettel hihetetlen beképzeltnek állította be ezzel...nem mondom lehet, hogy az, de nem ennyire:D
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
A medve nem játék.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Idén azért nem ez a helyzet. Jó pár futam óta a Ferrari minimum a 2. erõforrás volt versenytempóban legalább is a legtöbb versenyhelyszínen idáig...
I met God. She's black
Monaco-6
Kanada-10
Valencia-16
Brit-4
Német-12
Magyar-9
Belga-5
Olasz-4
Szingapúr-8
Japán-2
Aha tényleg ez egy korrekt eredmények egy rutinos pilótától aki "élautóban" ül
muhaha
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Én azt nem értettem Hamilton miképp elõzte vissza Perezt a box után, mert a Mclaren boxmunka megint baszakodott aztán még Raikkonent is elkapta pedig szenvedett...
meghát a csapat munka is nevetséges volt idén box meg egyéb dolgok...
Erre egy jó példa, ahogy leoltotta most Massa eredményét, hogy csak azért lett 2. mert a jobb autóban ülõ pilóták hibáztak. Hülyén is nézne ki, ha ha 2. számú reménytelen Massa önerõbõl lenne 2. az állítólagos szar 6 futam óta nem fejlesztett autóval, pedig most többé-kevésbé így volt, a 2. legjobb tempó az övé volt az egész futamon.
Akik viszont sokkal többet is kihozhattak volna az idei autóból, azok a Mclarenesek. Nem is értem, miért tartanak ott ahol, mikor szinte egész évben versenyképes autójuk volt...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\