FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

RatBaG
The boys are back in "town"

Per Aspera Ad Inferi.

Magic Boy

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Ulvar
nem kell velük foglalkozni...ennyi.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Elindult a Button utálat

sok tizenéves kisokos elkezdett kommentelni...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Grosjean egy zseni, kiszamolta, hogy milyen szogben, sebesseggel es pontot erintve kell Hamiltonnal utkoznie, hogy kiusse Alonsot.

http://gaborszantai.co.uk/

a.carkey
"Japánban Raikkönen lökte ki Alonsót" ? :)

A medve nem játék.

kifli
és vajon miért pont lotus és miért pont kimi sisakja?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Szabi
http://www.youtube.com/v/2yCMCnEP_kw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

"Nulla tenaci invia est via"

RatBaG
http://www.youtube.com/v/Cz20G3LBl7Q&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Per Aspera Ad Inferi.

<#taps><#idiota><#banplz>

Lteebee
Csak Hockenheimben valami "rain"-rõl írnak.
Nem tudom, mi lehet az.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Lteebee
Monza kvali:
10. Fernando Alonso Spain Ferrari-Ferrari 1m 25.678s
(itt Massa harmadik volt egész jó idõvel)
Hockenheim kvali:
1. Fernando Alonso Spain Ferrari-Ferrari 1m 40.621s
Tehát a válaszom nem.

Master91
Kit--Kat
Ez mi ez? Pl. Monzába, vagy hockenheimben rosszak voltak a köridejei?

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

SitatiS
<#banplz>

Let the good times roll.

Carlos
<#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

Ulvar
........az emberi sötétség, vagy bulvár felhajtás... vagy nem tudom...de egy kötelet megér az illetõ.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Master91
Lteebee
A kérdés az, hogy milyen köridõk voltak akkor, amikor Alonso szerepelt jól.
Emlékeim szerint jócskán elmaradt a Ferrari a McLarentõl és a Redbulltól meg a Lotustól is.

Carlos
<#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

ez még annyira nem is gáz, mint a többi, mert van valami végkifejlet:D

viszont Vettel hihetetlen beképzeltnek állította be ezzel...nem mondom lehet, hogy az, de nem ennyire:D

a.carkey
Van ennél borzasztóbb is, mint pl. ... és még sorolhatnám ...

A medve nem játék.

Master91
Humorosnak akarta vajon szerkeszteni ?
pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

szépen összeállított cikk<#eljen> nem volt rossz páros azért

Master91

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Master91
Valszeg nem nagyon veszed észre, talán 1-2 heg, meg az üveg szem.
z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Tavalyi Ferrarival sokkal kevesebb esély volt a gyõzelemre, mint az ideire, ahol az erõviszonyok kiegyenlítettek voltak szinte...Tavaly a Ferrari csak a 3. erõforrás volt, kipufogó rendszert vagy mit betiltották 1 futamra akkor tudott Silverstone-ban nyerni Aloka...

Idén azért nem ez a helyzet. Jó pár futam óta a Ferrari minimum a 2. erõforrás volt versenytempóban legalább is a legtöbb versenyhelyszínen idáig...

nem Massahoz kellene a Ferrarit viszonyítani...2 éve és élautó volt a Ferrari és akkor sem teljesített túlzottan jól...

szabii98
Olaszban kicsit meghalt a gumija, az simán dobogó lett volna. Látszik a javulás....

I met God. She's black

Master91
Szingapúrba pl. hátul is volt, úgy jött fel 8.ra...
desigo
Akkor nézzük meg,hogy az "élautóval" Massa mit alakított Barcelona óta:

Monaco-6
Kanada-10
Valencia-16
Brit-4
Német-12
Magyar-9
Belga-5
Olasz-4
Szingapúr-8
Japán-2

Aha tényleg ez egy korrekt eredmények egy rutinos pilótától aki "élautóban" ül
muhaha
bardocz
Áhá, köszi. Massa kiállását nem is láttam, az megvolt, hogy második helyen megy, de azt hittem még nem volt kint, aztán amikor mutatták, hogy ki hányszor cserélt kereket, meg mire, akkor kicsit elszomorodtam.
Kit--Kat
Hirtelen megjavult a kocsija (õ nyilatkozta), + Kimi box kiállása 2 másodperccel lassabb volt. De ezen nem múlt semmi, valahol a pályán letudta volna Kimi enélkül is.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

V43 1105
Akkor addig is tanulok ZH-ra tovább :)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ja, írok majd

V43 1105
Ma este game édesapppa?:D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Koba és Button beragadtak Ricciardo mögé, ha jól emlékszem másfél körre...

Én azt nem értettem Hamilton miképp elõzte vissza Perezt a box után, mert a Mclaren boxmunka megint baszakodott aztán még Raikkonent is elkapta pedig szenvedett...

bardocz
Azt amúgy hogy csinálta? Speed tv-n kb hat körönként volt reklám, és volt, hogy két körre eltûntek, így elég sokmindenrõl lemaradtam. Pedig az elején még tök jónak tûnt a közvetítés, de egy kalap trágya, szánalmas.
akkor meg? igazam volt és kész a Ferrari látszólag Barcelona óta élautóval rendelkezik. Még itt is hisz Massa, ha Vettelt nem is, de a Saubereket és a Mclareneket meg tudta elõzni...

beállításokkal csúnyán szenvedett futamokon keresztül egyébként ott lenne...

meghát a csapat munka is nevetséges volt idén box meg egyéb dolgok...

Kit--Kat
Igazából Alonso próbálta meg továbbra is sajnáltatni magát, amit Pat Fry és Domenicali cáfolt is, ugyanis folymata jönnek az új elem a Ferrarira is. Ha megfigyeled az év nagy részében mindig mondta, hogy mennyire rossz az autó és le vannak maradva a többiektõl. Aztán, ha összejött egy gyõzelem õ volt a király.

Erre egy jó példa, ahogy leoltotta most Massa eredményét, hogy csak azért lett 2. mert a jobb autóban ülõ pilóták hibáztak. Hülyén is nézne ki, ha ha 2. számú reménytelen Massa önerõbõl lenne 2. az állítólagos szar 6 futam óta nem fejlesztett autóval, pedig most többé-kevésbé így volt, a 2. legjobb tempó az övé volt az egész futamon.

Master91
Buttonnek sajnos egy idõbe nagyon nem volt az autó a keze alatt. Ez okozta a vesztét :(
Tény, hogy a Red Bull sem volt az élmezõnyben, de úgy tûnik (sajnos), hogy megint visszaáll a tavalyi helyzet. És igen, Vettel is kihozta belõle a maximumot, ezt el kell ismerni.

Akik viszont sokkal többet is kihozhattak volna az idei autóból, azok a Mclarenesek. Nem is értem, miért tartanak ott ahol, mikor szinte egész évben versenyképes autójuk volt...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\