182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#140410 Lotus után fordult, nem is láthatta a kereket, lentebb van a videó nézdd meg. Hátát kapta telibe -
#140409 Hogy?
Célegyenesbe haladt, és 1x csak elszállt, miért kellett volna ki nyomni a kuplungot? -
breslauer #140408 egyértelmüen versenyzői hiba -
breslauer #140407 sztem nem nyomta ki időben a kuplungot, és azért fulladt le, ilyenkor egyből ki kell nyomni és nagy gázzal indulni -
#140406 Oké, fogjuk rá a csillagok állására, de miért fulladt le? -
#140405 Ez nem így van, ha már TO-znak akkor időbe TO-zzanak. Sokat vesztett ezzel Kimi. -
#140404 Megint elcseszték a taktikáját... -
SzocsA #140403 Nézd meg jobban! szoktak olyan felvételt csinálni, mikor a kamerás emberke leteszi a földre a kamerát és úgy filmez, ugyan oylan ruhában volt, mint akit eltalált. a lotusz szerelői miatt, nem látta a közelítő kereket, mert sasolta az optikát, mikor meglátta a lencsében a feléje száguldó kereket, akkor pattant fel a földről. -
#140402 Massa: A Ferrari szerint nem volt technikai gond, de én nem így látom -
#140401 NSO: "Videó: fejbe talált egy operatőrt Webber leszakadt kereke" -
SebastianVettel #140400 Na de most rohanok, legközelebb a magyar futam előtt tudok itt lenni, sziasztok, köszönöm a kitartást a szurkolóimnak! -
SebastianVettel #140399 nem minden a győzelem ;)
A legfontosabb a versenyszellem, egyszer már majdnem sikerült, de az nem rajtam múlott.
Ez egy új kihívás, éppen ezért muszáj teljes koncentrációval részt vennem a futamon, amihez elengedhetetlen egy kis szórakozás a 3 hetes szünetben.
-
IXEMGabeo #140398 azt még sosem nyertél itt:D -
SebastianVettel #140397 Magyarországon találkozunk
Ja, és nem felejtettem el a beígért autóztatást sem, lesz innen is pár ember, eddig úgy fest a dolog.
Szóval meglátjuk, reménykedek, az egyik kedvenc pályám a magyar, szóval bizakodó vagyok. -
SebastianVettel #140396 hát srácok...köszönöm.
csak ennyit tudok most mondani, iszonyatosan boldog vagyok, ezt az "átkot" muszáj voltam megtörni, és lerázni magamról, bevallom nem volt könnyű, megizzasztott a két Lotus, de köszönhetően a csapatom zseniális taktikájának sikerült visszatartani őket, és megnyernem a futamot.
Ezt én most késői születésnapi ajándéknak fogom fel, ettől szebb ajándék nincs is a Földön.
Most gyorsan lezuhanyoztam, és indul party -
#140395 az online közvetitésben mondták, hogy a válla tört el és a bordája repedt meg,de jól van saját lábán ment el a helyszinről -
#140394 Kórházban az eltalált operatőr -
#140393 Felipe le van szarva miért esett ki! A kamerás érdekel engem, mert a nyakát eléggé megüthette, lehet kitört a nyaka.. -
#140392 Mert az utolsó mondat már nem is ehhez a témához ment. Sztem vagy kint kellett volna hagyni Kimi-t végig, vagy rögtön behozni ahogy kezd esni a tempója, volt egy kör késés, ahol több mint 1 másodpercet buktak ha jól emlékszem.
Grozsjean taktikáján is lehetett volna variálni, hiszen őt azért hozták ki hogy lépésre kényszerítsék a Red Bull-t, ezzel kikényszerítették Vettel-t a box-ba, talán ott is lehetett volna hamarabb, de nehéz ügy mert Vettel erős volt, se Grosjean nem tudott elévágni, sem Kimi nem tudta megtámadni. -
#140391 Az szerintem nem kamera volt... eleve mit keresett volna a földön egy kamera? Na meg ott volt a manusz nyakában a sajátja... az inkább egy olyan kerékcserés pisztoly volt, vagy mi annak a neve.
Tényleg, van valami hír róla? Vagy Massáról, hogy miért esett ki? Jó versenye lehetett volna, ismét jót rajtolt. -
paj01 #140390 Ferrari jól visszaesett. Massával nem sokat foglalkoztak h mi lett a baj, már szót sem érdemel:D RB a favorit és érdekes a szitu, ha meleg lesz a következő futamokon akkor Lotus ha hűvös akkor a merci fogja szorongatni őket:D Vettel kemény dió. 2-3 nullázással együtt is behúzná még az idei VB-t. -
#140389 Az utolsó mondatod nem értem. Én arra próbáltam célozni, hogy amikor Vettel és Grozsi be voltak ragadva Hami mögé, akkor Vettelnek volt 15-16 sec hátránya, Grozsinak meg 17-18. Ha akkor behozzák Kimit, akkor szerintem befért volna közéjük. Ehhez Grozsinak nem kell tv-ben nézni a futamot. -
#140388 egyértelműen azon ment el amikor el kezdett fogyni Kimi alatt a gumi, és kint maradt még 1 körre...már amikor egált ment akkor hozni kellett volna.
De ez van...ez is csak mázli az SC miatt, mert egyébként egy teljesen más verseny lett volna.
Grosjean meg nem a tévében nézi a futamot, nyilván kevéssé van tisztában hogy mi a többiek helyzete, csak amit mondanak neki, viszont vezetni is kell.
-
#140387 Azon semmi nem múlt, hogy beragadt Hami mögé, mivel SC alatt az összes ott elvesztett idő eltűnt...
Btw én akkor hoztam volna ki Kimit, amikor Vettel kicsit beragadt Hami mögé, és a keményebbet tettem volna fel (persze ha volt még használható állapotú). Akkor talán eleve Grozsi elé ér vissza és csak 1-2 sec hátránya lett volna. -
#140386 Igazából ha valamit rosszul döntenek mert gyorsan döntöttek akkor meg hatalmas balesetek is lehetnek ( akár !!!!) , nem könnyű dolguk van azért. -
IXEMGabeo #140385 akkor már pöcsfej FIA, amiért nem kapcsoltak előbb:) Érződik mennyire nincs reakció idejük -
paj01 #140384 Jah am meg pöcsfej webber ha hamarabb körbe ér -1 kör SC mögött...lehet ezen múlt:D:P -
#140383 Engem az idegesített, hogy ugyanazt a bemutatkozó videót nyomták be háromszor is az elején a pályáról (szabadedzések, időmérő, verseny).
Csinálhattak volna versenyre legalább egy másik hosszabbat. -
#140382 Erre mit lehet mondani?? Ezt a futamot Kiminek simán nyernie kellett volna.. Csak picit tökösebben kellett volna mennie..
-
IXEMGabeo #140381 Tavaly Hamilton ellen küzdöttek, de a pálya és a hőmérséklet feküdni fog nekik. Nálunk most fog igazán beindulni a nyár:)
Mercik szenvedni fognak a RB-Lotus csata várható majd -
#140380 Hungaroringen Én is várom h jók lesznek tavaly is 2.-3. helyen voltak és szorongatták Vettel-t. egy jó edzés kéne nagyon majd. -
#140379 Merci jól benyalta, most megint küszködik a gumin + nem tesztelhetnek... -
#140378 Igen ezt eddig is tudtuk :D
Amíg nem Alonso nyeri, addig felőlem bárkié lehet -
#140377 Ezt a videót mentsétek le, szerintem nemsokára törli a fóka -
paj01 #140376 Egyszerűen kevés a Lotus a RB-hoz. Két különböző taktikával sem tudták lenyomni. Erőből nem fog menni Buliék meg nem elég firnyákosak, hogy stratégiából megoldják. Remélem 40fok lesz Hungaroringen:D akkor talán... -
#140375 Innentől már megállíthatatlan Vettel meg lesz a 4 VB idén, -
#140374 10 másodperc hátránya volt előtte, szerintem az se lett volna lehetetlen küldetés -
IXEMGabeo #140373 Kimi még örülhetett, hogy jött a SC máskülönben Grosjean közelébe sem ért volna -
#140372 Akkor engedte al amikor szóltak neki, aminek semmi jelentősége nem volt mert nem volt annyival gyorsabb és ezzel Grozsan elvesztett egy 100%osan megérdemelt 2. helyet. -
IXEMGabeo #140371 Vettel 30. győzelme volt ez pont és persze, hogy hazai pályán. Biztos, hogy számára ez volt a legédesebb