182114
  • b-type
    Inkább fel kellene tenni a kereket normálisan, vagy ha nem ment akkor nem kiengedni....Webber kiállásán is már azt néztem mit fognak elrontani, mert 1 másodpercen belül volt Vettel-hez.
    Egyfelől hülyén hangzik, másfelől meg unalmas már ez az állandó Webber véletlenek.
    Ennyire profi csapatnál, egyszerűen fárasztó.
    De hogy ennyire szvrul sikerüljön valami azon már néztem, szegény pasi nem gyenge ütést kapott..
  • IXEMGabeo
    visszább vett volna a tempóból és nyilvánvalóan a Lotusokhoz sem ért volna fel
  • G_ArchAngel #140448
    Az a kemeny, hogy tobbek meg az SC ellenere is sporolasra kenyszerultek, Alonso meg a boxba se ert be. Mi lett volna, ha nincs SC?
  • IXEMGabeo
    megvárták Webbert...
  • AnuluWork #140446
    A kérdés az, hogy miért volt kint annyi ideig a SC? :D
  • AnuluWork #140445
    Horner szerintem legszívesebben kimondta volna, hogy menjenek el a boxból az illetéktelenek, hátha kevesebb újítást szúrnak ki aero tekintetben. :)
  • AnuluWork #140444
    Ez vasárnapi, nem hétfői, és igaza van. Ő nem állt volna be, de behívták, legutóbb meg beállt volna, de nem hívták be. Totál taktikai analfabéták ülnek a Lotusnál.
  • vw golf VII
    kérdés: Vajon min múlt, hogy végül nem Kimi Räikkönen lett a Német Nagydíj győztese?
  • vw golf VII
  • AnuluWork #140441
    Mondja Horner, miközben a német nagydíjon is feltűrt ruhaujjal cseréltek kereket egyes Red Bull szerelők, miközben mások ezzel nem szórakoztak. Ha tűz üt ki, persze meg az ájvékolás ...
  • zzeN
    Villeneuve: Vettel egy gyerek, Newey egy mágus

Ez az ember...
  • G_ArchAngel #140439
    +Hamilton és Webber
  • IXEMGabeo
    kár már ezen rágódni, mindhárman győzelmet érdemeltek volna
  • kozi001
    Újabb hétfői index cikk, hogy most miért nem nyert épp Raikönnen:
    Most épp ezért.
  • IXEMGabeo
    A Mercedes tesztelne mégis:D

Van pofájuk ezt kérni
  • vw golf VII
    ha nevetni akarsz érdemes figyelni a legfrissebb mercis posztjukat..
    van pár aranyköpés megint, Vincenzótól is, csak most nem értem miket hadobál
  • IXEMGabeo
    Wéber minden csak nem fölényeskedő nagyon rosszul látja a kommentelő
  • IXEMGabeo
    :DDDDDDDDDDDD kiégtem
  • Master91
    Wéber Gabi falán:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ayrton Hamilton

Annyira bírom Wébert amikor magyarázza a bizonyítványát és mindezt fölényeskedve :D Csak tudnám mire ez a nagy arc meg hogy pálcát törünk bajnokok feje felett és minősítgetjük őket. A boxutcai kiírás egy része amivel egyébként én is maximálisan egyetértek akár még rá is vonatkozhatna! Na mind1 azért remélem jövőre sikerül leszerződnie Zengőékhez és akkor talán nem kell őt hallgatnunk minden hétvégén mindenki jól jár ő is mi is :D Mondjuk ezt talán pont nem ide kellett volna talán írni de én nem fogom nyalni Gabi fenekét mert anno nyert pár középkategóriásnak is csak jó szándékkal mondható szériában. Ettől még úgy gondolom hogy mint szakmailag mint emberileg sokkal sokkal alkalmasabb személyek tucatjai lennének képesek betölteni az ő posztját.
  • Dietrich
    Horner szerint komoly figyelmeztetés volt az operatőr hétvégi balesete

legegyszerűbb lenne kitíltani onnan mindenkit akinek nincs köze a gumicseréhez vagy tankoláshoz és akkor nem sérülhetnek meg.
    De akkor meg nincs normális közvetítés sem. Bukósisakban nem kamerázni szóval nem tudom mire gondol.
    V8-ban a kamerás embert egy másik ember rángatja aki figyeli körülette az autók mozgását...tegnap is volt hogy ha nincs mellette ez az ember simán elütik, mert ahol tankolták az autót mögötte állt úgy filmezte a tankolást, kiállt az autó, de 1-2 mp múlva ott volt a csapattárs is.
  • Szabi #140430
    ma még nem volt.. köszi! :DD
  • Dietrich
  • AnuluWork #140428
    Tudod kik adnak maguknak ilyen kamunevet?
  • Magnum PI
    Hát ez a Vincenzo Don érdekes ember. Komolyan azt gondolja, hogy a Ferrari gurultatta oda a kocsit Vettel elé :D. LOL.

Ahhoz képest meg, hogy olasz neve van eléggé olasz ellenes :D
  • Dietrich
  • simonl #140425
    Csak egy magánvélemény:
    1985 óta nézem a futamokat és kísérem figyelemmel a Forma 1 -et.
    Soha nem volt még ilyen jó a közvetítés mint ebben az évben. Gondolok itt a technikai részére (HD, a műsorvezetőkre és a műsorvezetők tudására, hozzáértésére is.
    A "hozzászólásokhoz" egyszerűen nem is tudok hozzászólni, sajnos idáig züllött le az országunk, ezek a zemberek szavazati joggal rendelkeznek, mindenki gondolja tovább miért is tartunk itt.....
    Én innen sok sikert kívánok a műsor készítőinek, csak így tovább.
  • benőmenő
    Sokadjára is elborzaszt, hogy ilyen emberek léteznek (Vincenzo Don) :S
  • G_ArchAngel #140423
    WG nagyon kemeny lexikalis tudassal rendelkezik. Beleszalad egy-egy feluletes hulyesegbe, de nagyonsok hatterinformaciot talal a nezoknek.
  • Master91
    de szeretem ezeket a műsorokat ! így 4-en nagyon jól nyomják
  • nearo
    epic grammar
  • vw golf VII
  • Totti5
    Szégyen miket tudnak beírni egyesek...
  • IXEMGabeo
    Kéne, mert röhögnék egyet én is:DDDD

Raikkonen végülis meg se próbált nyomást helyezni Vettelre áá nem...
  • Nohab
    "Lehet kitört a nyaka"

Pff :D Kicsit túlzol.

Amúgy agyrázkódás és mellkasi fájdalmai vannak.
  • Carlos
    Jajj... Szoval csak a szokasos..
  • Master91
    Szokásos anti Vettel/Redbull oltások + forza ferrari kombó

Teli volt velük a boxutca képek / cikkek alatti kommentek, egyszerűen röhelyesek voltak :D

Olvastam olyat, aki azt írta ( 30 valahány éves nő volt hozzá teszem ) hogy Rai jó barátja vettelnek, és haza közönség előtt, oda adta látványosan barátjának ezt a győzelmet :D :D

Meg nagy cucc volt 2. helyről nyerni, meg mit örülnek Vettelék még 2 kör és Rai az 1., űrautóval még Pic is nyerhetne, Alonso szar ferrarival dobogó, Vettel meg meg szar redbullal még oda se jut,még nem bizonyított stb stb stb

Komolyan, kéne mondjuk spoilerbe össze gyűjteni név nélkül a best-offokat a hétvége kommentjei közül, hihetetlenek :D
  • Carlos
    Mi a drama?
  • Totti5
    Egyrészt szomorú, másrészt örvendetes az ellenintézkedés.
  • Master91

Boxutca

BOXUTCA KÖZLEMÉNY:

Tisztelt olvasók, hozzászólók!

A Boxutca facebook-oldalán egyre több minősíthetetlen hangvételű kommentár jelenik meg. Tisztában vagyok azzal, hogy a közbeszéd is egyre durvul, hogy ennek mik az okai, arról több tanulmányt lehetne írni. Hogy rólam mit gondoltok és írtok, majdnem teljesen hidegen hagy. Az viszont, hogy tehetséges sportembereket, világsztárokat trágár jelzőkkel minősítetek, ítélkeztek felettük, mélységesen felháborít. Az egymás közti, káromkodással tűzdelt, gyerekes veszekedés pedig nem érdekel, és biztos vagyok abban, hogy az oldalra informálódni érkező többséget sem.
    A facebook-oldalunk további durvulását megelőzendő, mostantól azonnali hatállyal, indoklás nélkül tiltjuk le a szélsőségesen durva hangvételű hozzászólást beküldő felhasználókat.
    Hiszek abban, hogy a Forma-1-et kedvelők - többnyire csendes - többsége megérti, sőt örömmel fogadja ezt a lépést.
    Továbbra is várjuk a kérdéseket, hozzászólásokat, véleményeket, reakciókat!

A kulturált véleménynyilvánítás híveként, üdvözlettel,

Szujó Zoltán
  • AnuluWork #140411
    "Érdekes mód." ;)